2018 július: Összefoglaló a v50 játékosok által kért/kérdezett beállítási és indítási információkról

Kategória: 'világ 50', témanyitó: sajtmacska, téma nyitása: 6. Júl 2018.

Oldal megosztása

 1. =SoulMurders=

  =SoulMurders= Say Hi.fun(csak egy lelkes amatőr)

  Csatlakozott:
  27. Máj 2018
  Üzenetek:
  1.373
  Kapott kedvelések:
  1.668
  Szerintem jó lehetőség, hisz mindeddig az volt írva, hogy szeptember eleje vagy augusztus végéig talán kilehet húzni a kezdést, és én nem hiszem, hogy az induló klánok 90%-a nem úgy toborzott, hogy a játékosai szeptembertől legyenek aktívak...
   
 2. chewbacca88

  chewbacca88 Active Member

  Csatlakozott:
  12. Júl 2008
  Üzenetek:
  795
  Kapott kedvelések:
  193
   
 3. -ThaR-

  -ThaR- Well-Known Member

  Csatlakozott:
  28. Okt 2010
  Üzenetek:
  513
  Kapott kedvelések:
  411
  Én sem fogok tudni indulni valószínűleg, ha nem szeptemberben indul.
   
 4. STALKER-X

  STALKER-X Guest

  Olyan dolgok kerülnek megvalósításra, amelyet régen hallani se akart az Innogames. Nem akartak engedni a pp funkciókból, most meg egy ilyen világ indulását támogatják, és kíváncsiak a véleményetekre. Sajnos azt már láttuk elégszer, hogy ez nem egy kívánságműsor, akkor vannak az indulások amikor a központ akarja, olyan beállításokkal amit ők akarnak.
  Jelenleg olyan világot hajlandóak létrehozni, amely a v2-hez hasonló, amire mindenki évek óta kérleli a Supportot.
  Szerintem örvendeni kéne, hogy megvalósulhat, nem pedig itt is a rosszat látni. Semmi gond nincs a később kezdésben, hosszabb szerver lesz, így hogy nincsenek pp lehetőségek. Egy jó csapat még fél év késéssel is képes lehet átvenni a vezetést.
  Bár én is jobban támogatnám a későbbi indulást, de próbáljunk már hálásak lenni azért ami van, és ne mindenbe a rosszat lássuk. Én úgy gondolom a Support mindent megtesz, de mégsem lehet az új világot szeptemberig tolni, és V51 néven nem lenne már az igazi.
   
 5. Zyzz

  Zyzz Well-Known Member

  Csatlakozott:
  16. Aug 2015
  Üzenetek:
  668
  Kapott kedvelések:
  1.367
  Érdekes módon külföldi szerókon már volt pp mentes világ (csak alapfunkciók), így szerintem nem olyan nagy dolog ez, hogy végre nálunk is elfogadták.
  Személy szerint én nem tudom pozitív dologként felfogni, hogy nyár közepére berakják azt a szerót amit kértünk (többnyire), már sokan leírták előttem is, hogy ez is csak biznisz az Innonak mert tudják, hogy rengetegen nem fognak elindulni az időpont miatt a szerón és majd inkább 51-re mennek ami megint tőzsdés lesz és szeptemberben kezdődik, amikor nagyobb játékosállomány lesz. Úgy terveztem, hogy 50-re megyek és utolsó világom is lesz egyben, de ezt a számításomat áthúzták, pedig jó lett volna egy kis nosztalgia és kiderülne, hogy pp nélkül ki tud játszani.
  Nem tudom, hogy azok a klánok, akik előre beharangozták az indulást végül mennek-e, de az fix, hogy a 4 kontis világokhoz képest is egy mini kis szeró lesz, aminek így semmi értelme. Alapból kiesnek azok, akik csak tőzsdézni jöttek volna, rajtuk kívül azok is, akik nyáron nem a gép előtt szeretnének rohadni és cserébe nyerünk pár embert, akik visszajönnek mert hú de jó pp mentes világ lesz.
  Az meg hülyeség, hogy fél évvel kezdés után beregelve egy klán eséllyel induljon. Ezek már nem akkora világok, mint régen ahol belefért több hónapos késés is. Kis túlzással Itt fél év után már eldőlnek a világok, de mivel nem lesz tőzsde meg felezés így valóban lassabb lesz a szeró, de ekkora hátrányt képtelenség lenne ledolgozni.
   
 6. ..Headshot..

  ..Headshot.. Well-Known Member

  Csatlakozott:
  16. Okt 2010
  Üzenetek:
  805
  Kapott kedvelések:
  1.319
  Komolytalan jatekos az, aki csak azert nem jon, mert nem a regi lovag lesz, vagy pedig azert, mert a gyujtogetes megmaradt... :)
   
  Norodia1 és Aldaron kedveli.
 7. Lightrex

  Lightrex Well-Known Member

  Csatlakozott:
  13. Jún 2016
  Üzenetek:
  243
  Kapott kedvelések:
  759
  Így most elképzeltem a beszélgetéseket:

  -Szevasz Sanyi! Képzeld 4nap múlva indul v50,nagyon jó kis szerver lesz,gyere.
  -Szia,hogy mi??? Bakker én holnap megyek 2hétre balatonra családdal,nekem ez most nem fog beleférni...
  -De hát pp mentes lesz!!!!4444négy
  -Hát bocs,de nyaralás ki van fizetve...az picit többe kerül mint a 10-20k forint amit amúgy beleölnék egy pp-s szerverbe és ugyanott tartanék az aktivitásommal mint pp mentesen,nekem ez nem éri meg...majd legközelebb....

  másik:

  -Szia Béla,megyünk v50,re készülődj!
  -Helló,mikor indul?
  -Pénteken,de mindenképpen számítok rád
  -Hát hallod,épp itt vagyunk spanyolországban a tengerparton és az asszony azt üzeni,hogy ha csak megpróbálom akkor kinyír engem is meg téged is...


  v50es őszi indulásra 70-80körüli emberrel számoltam volna,nyár közepén ez a szám jó esetben 40-50,de inkább 30-40,amely bármilyen pp-s szerverre ugyanúgy meglenne...valószínűsítem,hogy ugyanez a helyzet a spártánál,sbtnél és egyéb klánoknál egyaránt...a klánom átlagéletkora 30felett van,a tagok több mint felének családja van és sokkal több embert buknánk azzal,ha nyár közepi indulásokat erőltetnénk,mint amit egy pp mentes szerverrel nyernénk...hatalmas lehetőség lett volna ebben a szerverben,de így csak annyi történik,hogy lesz egy pp mentes szerver amire évekkel később is ujjal mutogathatnak,hogy "hé mi csináltunk nektek pp mentes szervert mégse voltatok rajta többen,úgy látszik nincsen rá igény,minek még1"...
   
 8. STALKER-X

  STALKER-X Guest

  Mivel az Inno nem fogja szerver indítás nélkül kivárni a szeptembert, egy működő javaslatom lenne.

  A Speed szerver szünetet kihasználva, kéne indítani ott egy normál világhoz hasonlót, de mondjuk 2.5-ös sebességgel, és az összes aktív pp funkcióval. Pl. 6 hónapos lenne, december 31.-én érne véget. Lehetne akadémia szintes rendszer, azzal sokkal gyorsabb a foglalás is. A győztes klán meg a top1 helyezett volna, függetlenül az arányoktól.

  Így megmaradhatna a V50 őszre, és közben új szerver is indulna, még nem látott beállításokkal, ppt is lehetne használni benne dögivel.
   
 9. öreg

  öreg Script Moderátor Klánháború csapat Moderátor

  Csatlakozott:
  9. Jún 2017
  Üzenetek:
  642
  Kapott kedvelések:
  963
  Szerintem várható volt, hogy nyáron fog indulni és nem tologatják, hetekkel-hónapokkal. Akik jelezték, hogy indulni fognak, azoknak ezzel a lehetőséggel is számolniuk kellett. Nem lehet mindenkinek az igényeihez igazodni. Vannak itt olyanok is akiknek a nyár jobb, mint az ősz, vagy épp teljesen mindegy nekik, csak épp nem reklámozzák.
  Ha májusra esett volna a tervezett indulás, akkor is azért menne a kardoskodás, hogy várjuk már ki az őszt, mert kezdődik a nyár? Ne vicceljünk már...
  Akinek nincs ideje, ne játszon. Nem kell ezt túlreagálni.:p
   
  chewbacca88 kedveli.
 10. Puncsos Szelet

  Puncsos Szelet Active Member

  Csatlakozott:
  3. Dec 2011
  Üzenetek:
  187
  Kapott kedvelések:
  27
  Ha mar igy alakul,akkor 49-en újrakezdtem es be is fejezem. 50 miatt egy világra meg maradtam volna,mert nincs tozsde es szinte minden top jatekos jelen lesz,de ugy felesleges elindulni,mert emlekezetbol is menne a top3,ugy neg nincs ertelme. 49-en is meglepoen sima a top 3 tartasa,pedig a pp 2/3 be lett tartva,mert a farm miatt nem latom ertelmet csak ugy elverni.

  Nem tudja valaki,tolja meg monti komolyabban? Esetleg mhc ment volna v50?
   
 11. Zyzz

  Zyzz Well-Known Member

  Csatlakozott:
  16. Aug 2015
  Üzenetek:
  668
  Kapott kedvelések:
  1.367
  Ha jól emlékszem mikor DJ írt Sajtnak még a kezdetekben akkor ő is kérte, hogy ne ez a 2 hónapos szünet legyen 49 és 50 között, hanem több, hogy ezáltal is növekedjen a játékoslétszám 50-re és a nevesebb klánok megtudjanak mérkőzni egymással. Aztán mikor Sajt mondta, hogy csináljunk egy szavazást és azt továbbítja majd a központnak össze is állítottunk egyet, a többség egyetértett az augusztus vége/szeptember eleji kezdéssel is. Ekkor én küldtem egy mintát neki (fórumozó társaim kérésére), amiben külön szerepelt egy konkrét kérdés a kezdés időpontjáról, majd végül számomra egy nevetséges szavazás lett csinálva itt fórumon, amiben 3 olyan opció lett megadva, amelyik közül egyértelmű volt melyik fut majd be, de ott is csak néhány beállítás volt feltüntetve. Ez amolyan nesztek itt egy szavazás legyetek boldogok vele, de beleszólásotok nem nagyon lesz a végső döntésbe. Játékosok részéről lehetett érezni, hogy most valóban tenni akarnak azért, hogy egy régi időket idéző szerver jöjjön össze erős játékosállománnyal, viszont úgy tűnik mégse vették figyelembe a kérésünket. Ahogy Light is írta az lesz, hogy 50-en rohadt kevesen fognak indulni majd a központ azzal fog érvelni ezentúl, hogy hát mi csináltunk egy világot nektek, de nem mentetek rá így több ilyen nem lesz.
  Itt nem arról van szó, hogy nincs időnk játszani, de nyár közepére konkrétan beb@szni azt a szerót, amit kértünk jubileumi világként korántsem tartom korrekt húzásnak. Nem tudom, hogy a központ ennyire profitorientált vagy a supp nem tudta megfelelően kommunikálni ezt feléjük, de szerintem teljesíthető lett volna ez a kérés.
   
 12. öreg

  öreg Script Moderátor Klánháború csapat Moderátor

  Csatlakozott:
  9. Jún 2017
  Üzenetek:
  642
  Kapott kedvelések:
  963
  Mindenki azt szeretné, hogy minnél többen legyünk, énis. Dehát ez van, ezt kell szeretni. Van benne pozitívum is, hiszen megkaptuk a v2-es beállításokat. Nem tudom volt-e ilyen egyáltalán a magyar kh-n, de nem hiszem, legalábbis nem emlékszem rá. Tehát ez mindenképp siker. Az, hogy most 1 hónappal korábban kezdődik, mint ahogy kértük, hát valahogy meg lehet oldani, akár helyelésekkel is. Aki itt akar búcsúzni, mint ahogy te is írtad(de én is itt szeretnék), azoknak itt a helyük. Nem tudom, hogy lesz-e v100, szerintem nem, fene tudja, lehet ez lesz az első és utolsó jubilleum szerverünk.
   
 13. sikamaru123

  sikamaru123 You do not have to live in the past

  Csatlakozott:
  24. Szept 2016
  Üzenetek:
  708
  Kapott kedvelések:
  651
  Én nem szeretnék okoskodni de szerintem az a lényeg hogy pp mentes világ legyen szerintem az ugyan mindegy hogy v51 vagy 50 :) Az indulással kapcsolatosan meg hogyha a nagy klánoknak nem jó ez a nyári indulás akkor szerintem át lehetne tetetni őszi indulással hisz mindenki abban reménykedett hogy ez a nagyok világa lesz Spárta,SBT
  Az mhc tuti nem fog menni v50-re :(
   
 14. Úr Farkas

  Úr Farkas Active Member

  Csatlakozott:
  24. Dec 2015
  Üzenetek:
  106
  Kapott kedvelések:
  27
  Ahogy arra se kíváncsi senki, hogy kinek mi jó, szavazás megtörtént, szerver kezdés kiadva stb.
  Hiába vergődtök, ez már késő :D
   
  chewbacca88 kedveli.
 15. sikamaru123

  sikamaru123 You do not have to live in the past

  Csatlakozott:
  24. Szept 2016
  Üzenetek:
  708
  Kapott kedvelések:
  651
  Azt hiszem a te esetedre szokták azt mondani hogy bölcsebb maradtál volna hogyha csendben maradsz :D
   
 16. ..Headshot..

  ..Headshot.. Well-Known Member

  Csatlakozott:
  16. Okt 2010
  Üzenetek:
  805
  Kapott kedvelések:
  1.319
  Szeretnek elkerulni olyasmiket, hogy "egy honappal hamarabb indult, az SBT csak azert jott mert a nagy klanok az inditasi idopont miatt nem indultak", igy mar most kozlom:

  - Az SBT az inditasi idopont ellenere is INDULNI FOG a V50-es szerveren. Ugy gondolom, hogy pp mentes magyar szerverre tobb esely nincs, szerintem az is csoda, hogy a nemetektol ezt osszehozta a Support.

  Mi van azokkal, akik nem nyaron utaznak el?
  Mi van azokkal, akik idenymunkasok es pl. osszel dolgozik szarra magukat?
  Mi van azokkal, a szegeny diakokkal, akik szeptembertol iskolaba mennek ismet?
  Mi van azokkal, akik osszel vagy akar tavasszal is kimozdulnak a haverokkal, csaladtagokkal, akik ugyanugy elik az eletuket mint nyaron? :O

  Kicsit mar tulzasnak tartom ezt az egesz hisztit. Soha senki nem kerdez meg, hogy bocsi, Te most elutaztal vagy raersz, tamadhatunk? Dolgozol vagy szabadsagon vagy?

  Aki jon jon, aki nem az nem. Ilyen magyar vilag tobbe NEM LESZ.
   
 17. Nikitaa

  Nikitaa Well-Known Member

  Csatlakozott:
  27. Júl 2011
  Üzenetek:
  251
  Kapott kedvelések:
  508
  Érdekes dolgok ezek...
   
 18. Sir Kamra

  Sir Kamra Active Member

  Csatlakozott:
  10. Szept 2017
  Üzenetek:
  153
  Kapott kedvelések:
  219
  Én is úgy gondolom, hogy felesleges köröket futunk azzal, hogy kitoljuk a szerver kezdést. Én is jobban örültem volna az ősznek, a dualomat is elvesztem 46 ideje korán, de ez van.
  Túl tettük magunkat a tőzsde bevezetésén pár éve,
  Túl tettük magunkat a zászlók bevezetésén,
  Túl tettük magunkat az őr torony bevezetésén,
  Túl tettük magunkat a klán xp bevezetésén.
  És még nap estig sorolhatnám.
  Végre egy olyan dolog, amit sikerült nekünk elérni, még ha csak 50%ban is.

  Én azt mondom, hogy mindenki mérlegeljen, hogy melyik neki a fontosabb. Egy PP-mentes szeró most vagy majd egy pp- szeró szeptember végén. És döntsön. Döntsenek a klanvezérek és reggeljenek vagy ne.
  Attól hogy tele írjuk az oldalakat itt, sajnos semmi nagyon úgy érzem, hogy semmin nem vátoztatunk.
   
 19. Úr Farkas

  Úr Farkas Active Member

  Csatlakozott:
  24. Dec 2015
  Üzenetek:
  106
  Kapott kedvelések:
  27
  v51 majd csak szeptember vége, október eleje lesz, szerintem :D
  És szerintem így is többen lesznek ezen a szerveren (v50), mint alapból, amennyien "szoktak" indulni :D
   
  Utoljára szerkesztve: 8. Júl 2018
 20. Toren95

  Toren95 New Member

  Csatlakozott:
  8. Júl 2018
  Üzenetek:
  1
  Kapott kedvelések:
  0
  8 év kihagyás után egy spanom hívására v49en kezdtem újra. Anno v5-n mentem a sparta-lsw párossal és ha lenne még hely mennék veletek v50re én is. Ezek a pp funkciók úgyse nagyon adják be..