2018 augusztus: A Lovagi Torna

DeletedUser8560

Vendég
spectaculum_melee_200px.png

Közeli s távoli vidékek bajnokai, halljátok a hírt! a Lovagi Torna visszatért!

Még egyszer gyűljetek össze, és harcoljatok a hírnévért és a dicsőségért!

Csatlakozzatok a Lovagi Tornához!



Kedves Játékosok,
a Lovagi Torna visszatér! A visszajelzéseiteknek köszönhetően módosítottunk rajta, hogy még jobb élményt nyújtson! A Torna augusztus 23-án 12:00 órakor kezdődik, és 14 napig tart, befejezés dátuma: szeptember 6.


Az alábbiakban megtalálhatjátok a változtatások ismertetőjét. Ne hagyjátok ki a videót sem!

Sok sikert a Tornán!

Klánháború Csapat



Lépj be az arénába!
A Lovagi Torna egy teljes világra kiterjedő viadal, ahol minden játékos egy bajnoka részt vesz. A feladatod, hogy győzelemre vezesd a lovagod, aki így fejleszti képességeit. A viadal akkor kezdődik, amikor kiválasztod az ellenfelet az arénában. Minden összecsapás során az ellenfelek képességeit összehasonlítjuk, és az nyer, aki háromból kétszer győzedelmeskedik.

Minden győzelem képesség pontot és trófeát jelent a bajnoknak, amit a rendezvény boltjában be lehet váltani értékes tárgyakra. A képesség pontokkal lehet a bajnok képességeit fejleszteni, ami a következő viadalok során növeli a győzelmi esélyeket. Minden győztes rangsor-pontokat is kap. Annak érdekében, hogy fair küzdelmek legyenek, csak olyan bajnokot lehet választani, aki nagyjából azonos képességű. A viadalban való győzelem a bajnokot magasabb ligába sorolja, nehezebben legyőzhető ellenfelekhez, de ez egyben nagyobb jutalmakat, trófeákat is jelent. Naponta egyszer a bajnok extra trófeát is kap, attól függően, hogy milyen ligában szerepel.

ds_spectaculum2_leagues.png


De a Torna kemény dió, és a bajnok megsérülhet vagy elfáradhat. Ahhoz, hogy minden viadal után újra megerősödjön, egy speciális tinktúrára lesz szüksége. Minden csata után egy üvegcse fogy el, és ha elfogynak az italok, meg kell várni a készlet feltöltődését.

ds_spectaculum2_vitality.png


Nyerj jutalmakat!

Minden győzedelmes viadal és a rangsorban elfoglalt hely trófeákat jelent számodra. Ezen kívül két küldetés-sor is megjelenik, aminek a teljesítése további trófeákat jelent számodra. Az egyik küldetés-sorban a bajnokod kell erősítened, a másik a napi rangsorhoz kötött.
A megszerzett trófeákat a rendezvény boltjában lehet értékes jutalmakra beváltani.

Nézz rá a boltra, és ne várj túl sokáig! A bolt a rendezvény lezárulta után 48 órát marad még nyitva, utána bezár, és minden, a rendezvény során megszerzett és fel nem használt trófea eltűnik a játékból.


spectaculum_main_200px.png


Reméljük, élvezni fogjátok a rendezvényt, és sok sikert kívánunk a bajnokotoknak!

Klánháború Csapat
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent