2018 április: A barikád csata

Kategória: '2018 Rendezvények', témanyitó: sajtmacska, téma nyitása: 10. Ápr 2018.

Oldal megosztása

 1. sajtmacska

  sajtmacska Well-Known Member

  Csatlakozott:
  11. Okt 2009
  Üzenetek:
  2.505
  Kapott kedvelések:
  457
  [​IMG]
  Kedves Játékosaink,

  Április 12-én kezdődik játékunk új rendezvénye, a "Barikád Csata", ami egészen április 26-ig tart.


  A rendezvény alatt a feladatod Bollwerk Báró városának a visszafoglalása, aki fellázadt, megszerezte egy városod feletti hatalmat, és fosztogatja a kincstárt. Ez a bűn nem marad megtorolhatatlanul!

  [​IMG]
  A rendezvény kezdetén egy várostérképet kapsz, ami megmutatja, hol építettek barikádokat a Báró martalócai. Ezen a rendezvényen különleges egységeknek is parancsolhatsz, amelyeket a térkép felett találsz meg.

  Amikor kiválasztod az egyik barikádot, látni fogod a védőket, és azt, hogy milyen egységek küldhetők ellenük harcba.
  A csata végeredménye a küldött egységek erősségein és gyengeségein fog múlni. Ha többet szeretnél tudni róla, klikkelj az egység képére, vagy vidd az egered a kép fölé. Ha elveszted a csatát, a csapataid kiesnek a harcból, egészen addig, amíg az orvos meg nem érkezik, és nem gyógyítja meg őket. Az ellenségnek nincs orvosa, így ők belehalnak sérüléseikbe. A barikádon csak több támadással lehet átjutni.


  [​IMG]

  Ha elfoglaltál egy barikádot, jutalmul visszaszerzel néhány dukátot, amit a boltban tárgyakra tudsz váltani. Néhány speciális barikádnál nem csak a dukátok visszaszerzése lesz a jutalmad, hanem egy speciális tárgy is. A jutalmak, amiket meg tudsz szerezni, a csata képernyőjének alján látható. Ha egyszer legyőzted az adott barikádot, még egyszer megtámadhatod, hogy újabb dukátokat szerezz, de minél többször támadod meg ugyan azt a barikádot, annál nehezebb lesz győzni.

  A folytatáshoz több egységre lesz szükséged. A játékban való részvétellel egységeket is kapsz jutalmul. Minél tovább játszol, annál több egységet fogsz kapni. Minden nap 10 alkalommal esélyed lesz további, véletlenszerű egységet szerezni, játékbeli küldetések végrehajtásával mint pl.: támadás, védekezés, toborzás, építkezés. Amikor így szerzel egységet, külön jelentést fogsz arról kapni, hogy milyen egységet kaptál.

  Szerezhetsz dukátokat a napi rangsorban elfoglalt helyed után is, vagy a nagy bónusszal a rendezvény végén. De kérjük figyelj arra oda, hogy a rangsorban elfoglalt összesített helyed után járó jutalom a rendezvény végén kerül kiosztásra, míg a rendezvény boltja a rendezvény vége után 24 órával zár, így azt még a bolt bezárása előtt el kell költened. A rendezvény összesítője megmutatja, hogy egy nap mennyi dukátot szereztél.


  Hívd össze a csapataid, és szerezd vissza a várost!

  Ebben a topicban várjuk hozzászólásaitokat a rendezvénnyel kapcsolatban.

  Klánháború Csapat
   
  Utoljára szerkesztve: 10. Ápr 2018
 2. =Borisz=

  =Borisz= Cotl alvóügynök.Márkó.fun

  Csatlakozott:
  12. Dec 2017
  Üzenetek:
  323
  Kapott kedvelések:
  335
  Ave,

  Ha valaki felakarja gyorsítani a haladást elég sok pp-t kell beleölnie.

  Mivel elég sok bónuszt adnak egyes barikádok is...(zászlóerősítő,tanyahely)...így belehetne vezetni, hogy Dukátok fejében is lehessen plussz egységet venni és gyógyszert. De ezen részét lekorlátozni napi vagy fordulonkénti (8óra) 1 lehetőségre.
  Elképzelhető, hogy pp nélkül van aki, nem jut el Báróig, de ha visszatudja forgatni a Dukátot, persze normális árakon, akkor egy tanyahely árából, amit a Báró ad alapból, lehet elérne a "Cél"ig...viszont lenne sikerélménye...nem az lenne, hogy nem tudná végigvinni.
   
  sajtmacska kedveli.
 3. Kappl

  Kappl Active Member

  Csatlakozott:
  16. Már 2018
  Üzenetek:
  104
  Kapott kedvelések:
  130
  Régen volt már ez a rendezvény és úgy tudom még csak egyszer.
  Szerintem sokan örülnénk, ha a közeljövőben újra lenne. Értékesek voltak a jutalmak, jól lehetett haladni és nem az az unalmas 3 napos :)
   
  Messala kedveli.
 4. NovaLee

  NovaLee Community Manager Klánháború csapat CoMa

  Csatlakozott:
  18. Jan 2019
  Üzenetek:
  7
  Kapott kedvelések:
  13