2017 TÉL: Masters kupa - Lesz magyar csapat?

korboncnok

ex Supporter
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
925
Valahogy a fotel szóból a gamer székre gondolok. Felötlött bennem a kérdés: Létezhet olyan ember, aki a klánháborút gamer székben játsza? :D
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.082
Sziasztok

Egy kis összefoglaló, hogy állunk jelenleg. Ugye tegnap/ma volt/vna a klánok záródása, kicsit átalakultak a dolgok az este folyamán. Mi, a HUN, és magyar szövetségesünk, a H-H összevontuk egy klánba a jelenlegi erősebb, támadóbb tagokat, míg a másik klánban maradtak a védők/kevésbé aktívak. Volt a szerver eleje óta egy 3. magyar klán (H), velük szövetségre léptünk a nap folyamán. Megemlítendő, hogy az eddigi top2 klán, egy multikulti, csehekből, lengyelekből, franciákból, és egy magyarból álló klán felbomlott, mert összebalhéztak az addigi szövetséges románokkal, így jelenleg 3 top15-ös játékos klán nélküli.

Ennek a bomlásnak, illetve a klánjaink egyesítésének köszönhetően az előkelő 4. helyre ugrottunk a klánok ranglistáján, míg a top25-ben jelenleg 2 játékosunk képviseli hazánkat.

A mai roppant mozgalmas este történése még, hogy az eddigi toronymagas első, a NOP hadat üzent nekünk, mitöbb, ma hajnali érkezéssel armájuk érkezik vinszentre. Ez lesz az igazi erőpróba számunkra.

TOP15 klán:



TOP25 játékos:



Térkép (kék a magyarok, piros a NOP, említendő még a románok feketével, illetve a lengyelek türkizzel):

 

DeletedUser18465

Vendég
meg pls világstatisztika top farmolók, tudod ahogy a "nagyok" csinálják... mond el, mi a véleményed a világról, közölj "tényket", "tegyük tisztába a dolgokat", "csakhogy mindenkinek tiszta legyen" :D

Amúgy gratulálok, ügyesek vagytok :)
 

DeletedUser18465

Vendég
Gaudinál 4 ilyen vágás volt. Egy helyen kevés volt a vágó egység, de szerencsére fent maradt a hűség :))




Vinszentnél vagy ilyenek voltak, vagy vágások. Egy helyen nála is kevés lett a vágó egység, de vissza is foglalta azonnal.


Gratulálok, mondjuk sose értettem minek a támadóba 100 egységnél több kém... :D
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.082
Másfél napnyi angolul pofázás után sikerült intéznem két dipót. Az egyik a horvátokkal, a másik a toronymagas első NOP-al. Románoknak hadat fogunk üzenni. A NOP hiába nagyon első most, velünk is, és a második RJO-val is szövik, és két oldalról így be vannak szorulva, középen egy kis részen tudnak haladni a románok ellen. A legjobban mi jártunk, egész észak ránk vár hogy meghódítsuk, és a NOP kicsit szorultabb helyzete is a mi malmunkra hajtja a vizet, legalább valamilyen téren olvadhat a tetemes előnyük :))
 

Messala

Tőzsdecápa
A reakció pontszáma
2.181
Gratulálok minden Magyar játékosnak akik részt vettek/vesznek benne! Büszke vagyok rátok!
( Azért a supp ezt a topikot feljebb is tehette volna,nem pedig a legaljára ahova a kutya sem pörget már le!:( (
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.082
Brazil szappanopera how to:

Felkeresett a lengyel csapatból Gwynbleidd (mi csak üzbég anyaszidásként hivatkozunk rá), hogy menjünk velük a románok, majd a top1 NOP ellen. Erre rá írtak nekem a románok, hogy mi lenne, ha velük mennénk a NOP ellen. Majd eztán a NOP szeretné, hogy menjünk velük közösen a románokra :DDDD
 
Fent