2017 TÉL: Masters kupa - Lesz magyar csapat?

korboncnok

ex Supporter
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
925
Brazil szappanopera how to:

Felkeresett a lengyel csapatból Gwynbleidd (mi csak üzbég anyaszidásként hivatkozunk rá), hogy menjünk velük a románok, majd a top1 NOP ellen. Erre rá írtak nekem a románok, hogy mi lenne, ha velük mennénk a NOP ellen. Majd eztán a NOP szeretné, hogy menjünk velük közösen a románokra :DDDD

Kezdik érezni a magyarokban rejlő erőt :D
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.205
Történt egy kis átrendeződés. A toronymagas NOP lett az ellenfelünk, vinszenttel az éjjel tartottunk egy kis akciót, amibe végül a Gaudi fiók is besegített. Mi 3-an voltunk a legközelebb a NOP-os játékosokhoz. A klánnak 102 falva volt az akció előtt, most 123 lett, Javarésze az ellentől foglalva, ugyanis:

NOP főklán ellen:
vinszent 11-1 (!!!)
DJ heaven 2-0
Gaudi 1-0

NOP kisklán ellen:
vinszent 3-0
DJ heaven 1-0
Gaudi 1-0

Mondhatni, kemény egy estéjük volt :) Mármár ott tartunk, hogy ezzel a kis akcióval ráestünk a horvátok nyakára, és a románok sincsenek elérhetetlenül messze. Van 10 napunk, pár nap múlva fordulunk vissza, és csak megcsípjük azt a dobogót!!! :) Az arányok nagyságrendben: 400 falu ellen mentünk 100 faluval. Az ellenfél egyik játékosa írt nekem reggel, hogy nagyon extra volt a magyar csapat az éjjel :)
 

vinszent

Well-Known Member
A reakció pontszáma
301
Köszönjük szépen :)


Érdeklődnék hogy az őrposztok hogy működnek ?


Felhúzok egy 15 ös őrposztot és a többieket is támadják, ami átmegy rajta azt a klántársak is fogják látni, ami rájuk megy? vagy csak akkor ha van támadásmegosztás? ( igen tudom az a küldött seregre vonatkozik, de nem tudom hogy elképzelni a működésüket )
 
Fent