2017 nyár: a v44 javasolt beállításai

Tetszik az alábbi beállítás?


  • Összes szavazó
    76
  • A szavazás lezárult .

DeletedUser18964

Vendég
Én ezek után már azt várom, hogy mikor éri el a magyar KH történetében azt a drasztikus statisztikát, hogy 1 kontinensen fog játszani az 1-1500 ember...
 

Timur Lenk

Active Member
A reakció pontszáma
86
Templom nincs,ortorony nincs,normal szamu barbik,ijjasz nincs....mire fel ez a nagy huho? Mi benne a plane?volt mar nem egy ehez hasonlo beallitasu vilag,ugyhogy megegyszer,mi benne a plane? Mondjuk az ortorony az rettenetesen fog hianyozni,talan meg pszihologushoz is kellesz jarjak hogy feldolgozzam a hianyat.
 

DeletedUser19099

Vendég
Én ezek után már azt várom, hogy mikor éri el a magyar KH történetében azt a drasztikus statisztikát, hogy 1 kontinensen fog játszani az 1-1500 ember...
Pont ugyanaz történik itt, mint a grepolison, de ez nem meglepő, hiszen egy cég....ott is lekoccoltak inkább a játékosok, mert elegük lett a mértéktelen prémből és mert egymás hegyén-hátán nyitogatva lettek/vannak a szerverek...a játékélmény folyamatosan rombolva van és bár látszólag megkérdezik a játékosok véleményét, DE az nem oszt és nem szoroz......sokat akarnak markolni a készítők, de keveset fognak......
Vicces lenne végignézni, ahogy max. 100 játékos viháncol minden szerveren....minden játékban....az biztos jobban megéri majd, mint normális játékot csinálni, ahol szívesen játszanak az emberek.....
Ám ehhez én "kicsi" vagyok...nem érek fel a nagyokhoz.....tekintsétek ezt egy liliputi véleménynek.....DE tartom minden szavam.....
 

DeletedUser

Vendég
Kedves Klánháború, Sajtmacska, illetve játékosok!
A prémium pontok körüli viták már a kezdetek óta fent állnak, és igaz hogy egy olyan előnyhöz juttatja a játékosokat amelyet nélkül lehetetlen beérni. Viszont amíg csak az alap funkciók voltak elérhetőek: prémium fiók, fiókkezelő - ez sokkal kisebb előny volt. De ez a tőzsde túl nagy előnyt eredményez. Valóban nem tudom, hogy több nyeresége van-e a cégnek ez által, vagy a sok abbahagyó miatt egyre kevesebb. Ez kérdéses, és lehet hogy a nyereség csak nő, mivel azok hagyják abba akik amúgy sem áldoznának pénzt a játékra. És amíg a számok pozitív irányba mutatnak, addig a játékosok száma kicsit sem érdekli a központot, ami szomorú, hiszen a játék nem így indult: "A fejlesztő cég története egészen 2003-ig vezethető vissza. Ebben az évben, a két testvér, Eike, és Hendrik Klindworth nekifogott az első, böngésző alapú játékának, a Klánháború-nak, Michael Zillmer támogatásában. A motivációt az nyújtotta nekik, hogy egy olyan játékot alkossanak, amely saját maguk szórakoztatására is jó, és sok tapasztalatot szerezhetnek e téren."
Talán érdemes lenne ezen is elgondolkozni, és valami megoldást találni erre.
A világ beállításairól még annyit, hogy a barbárok aránya lehetne emelet, mert így is iszonyatosan kevés van, nem is értem hogy kinek jó hogy nem lehet farmolni... talán a tőzsdének. Hm.
Addig is mindeninek további jó játékot!
 

DeletedUser19099

Vendég
Maximálisan egyetértek STALKER-X-el....és egyetlen dologgal egészíteném ki....alapvető gazdaságpolitika, hogy minél szélesebb körű egy üzlet, annál többet hoz...itt azonban az a tendencia, hogy az elérhetőségi kört szűkítik a készítők, a gyorsabb és nagyobb haszon reményében....így is lehet, de egy egyszerű munkásember "parasztbácsi" ( ez a szó legpozitívabb értelmében értendő!!!) is meg tudná mondani mindenféle extra kalkuláció nélkül, hogy ez az irány hová vezet.....be is fejeztem a kommentelést...(amit szerettem volna, elmondtam)...köszönöm, hogy elolvastátok.:)
 

DeletedUser19098

Vendég
A szavazás szerint 70℅-nak nem tetszik a beállitás...
 

DeletedUser12246

Vendég
Próbáltuk a lehető legjobbat kihozni belőle.
Tőzsde, új lovag és lassú sebesség mindenképpen lesz.
Szóval úgy gondolkozzatok. Hiába a 'nem' szavazat, max annyi, hogy kapunk egy rossz beállítást. Ez a 3 dolog igyis úgyis benne lesz.
 

DeletedUser19098

Vendég
Köszi az infót én a klánzárás témáját feszegetném :)

Szeintem jo lenne a klán zár egy bizonyos idő után!
 

DeletedUser12246

Vendég
Jó, de normál szerveren nem szokott lenni.
Bemasolom sajtmacska mit írt, hogy a többiek is lássák és vegyék figyelembe, mert sok szavazat a tőzsdének szól:

Az alap elvárások, amitől a központ NEM fog eltérni:

- Prémium funkciók bekapcsolása
- Sebesség (világ/egység) aránya közelítsen 1-hez
- NINCS régi lovagrendszer
- A mostani mennyiséggel megegyező, vagy annál kevesebb barbár és bónusz arány (a magyar szerverek így is kiemelten sokat kapnak a külföldiekéhez képest)
- Lovag-készségek / Őrtorony: egyiknek lennie kell
- Klán-készségek: deaktiválásra nincs lehetőség
- Tárolós rendszer nem elérhető
- Klánok limitjét szeretnék maximáltan 50 körül vagy alatt tartani
 

DeletedUser19098

Vendég
Igy értem :) Köszönöm :)

Klán-készségek: deaktiválásra nincs lehetőség

Ez a rész pontosan mit takar?
 

Deleted User - 1079264

Vendég
"....Az alap elvárások, amitől a központ NEM fog eltérni:

- Prémium funkciók bekapcsolása
...."

Azt nem értem, akkor minek lett feltéve szavazásra az egész kupac, ha azokon nem változtatnak, ami miatt nem tetszik.
Ha már ennyire sűrűn indulnak a világok, ki lehetne próbálni, milyen beállításoknál indulnak többen. A németeknél nagyon tetszett, hogy párhuzamosan indul két világ. Egyik csak alap PP funkciókkal, másik tózsdével. Nem tudom, mekkora a költsége egy szerver indításának és üzemeltetésének, de az az érzésem, hogy nem anyagi okból nem lehet itt megcsinálni, csak kicsik vagyunk és nem igazán foglalkoznak velünk.
 

Séfbácsik

Well-Known Member
A reakció pontszáma
386
Így egyébként én se értem a topic meglétének okát ha előre le van fektetve a sebesség és a főbb paraméterek akkor minek kérdezik meg a játékosokat?
Kíváncsi vagyok hogy az itt megfogalmazott kérelmeknek lesz e hatása vagy csak színház az egész :)
 
Fent