2017 Március: A Horda támadása

DeletedUser8560

Vendég
Az ellenség a kapuknál! Barbár hordák gyülekeznek, és vonulnak fel királyságod ellen.
Jelentős túlerőben vannak, így használd az eszed és a ravaszságot, hogy megtörd a támadást!


horde_w1000px.jpg



Kedves Játékosunk,

Üdvözlünk új rendezvényünkön, amelynek neve: a "Horda támadása"! Barbár hordák támadják a városod, ahhoz, hogy esélyed legyen győzni, használd elit egységeid, és a támadás számlálót, hogy megtört a támadást.

A rendezvény kezdete: 2017-03-22; 14:00
A rendezvény vége: 2017-03-27; 14:00


!!! Az időpont szerveridő !!!

A Harc

A feladatod áttörni az ellenfél seregének öt leggyengébb pontján. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, ki kell találnod, melyik egység képes erre a feladatra (külön-külön).

Azért, hogy a játék még izgalmasabb legyen, minden játékos eltérő helyeken fogja ezeket a gyenge pontokat megtalálni. Tehát minden résztvevőnek saját megoldást kell kitalálnia a megoldásra. Minden próbálkozás után a játékosok kapnak egy áttekintést arról, hogy mi lett a támadás eredménye, így segítve a gyenge pontok áttörését.


A Csata
Mind az öt helyre a seregedben ki kell választanod egyet, a hét egységtípusból. Az egységek kiválasztása után megpróbálhatod áttörni az ellenséges vonalakat úgy, hogy a kiválasztott egységeket harcba küldöd. A támadók harcvonala akkor törik át, ha minden támadó egység győzni tud.

horde_slots.jpg




Nyolc órád van arra, hogy a támadást megtörd. A visszaszámláló mutatja, mennyi idő van még hátra, és hogy ezen idő alatt mennyi támadást tudsz még intézni a Horda ellen. Minden támadáshoz 45 perc kell, hogy megtörténjen. Amikor a visszaszámláló lejár, egy új kör, egy új csata indul, addig, amíg a rendezvénynek vége nem lesz.
Ha áttöröd a vonalakat, eldöntheted, hogy indítasz-e egy újabb csatát prémium pontokért. De nem kapsz több időt: a visszaszámláló ugyanúgy le fog járni 8 óra múlva, mint ha nem indítanál több csatát.
A visszaszámláló lejártakor az újraindul. Ha kifutsz az időből vagy segítségre van szükséged, prémium pontokért az ellenfél serege kikémlelhető, és akkor látni fogod, milyen egységeket kell harcba küldened.


horde_timer.jpg


Ha a támadás sikeres volt, három különböző színt fogsz látni a jelentésben:

  • aoth_002.png
    Zöld: Sikeres támadás. A megfelelő egységet választottad a megfelelő helyre. Nem fogsz tudni más egységet arra a helyre választani a jó egység helyett.
  • aoth_003.png
    Sárga: Az egység használható, hogy legyőzd az ellenfelet legalább egy helyen, de a kiválasztott hely nem volt megfelelő. Fontos, hogy tudd, hogy azonos egységet választhatsz akár több helyre egyszerre, nem csak egyre.
    Ez az eredmény azt mutatja számodra, hogy az egység megfelelő a támadáshoz, de a azt nem tudhatod, hogy melyik támadási pozíció a megfelelő számára, vagy hány helyen kell ezzel az egységgel támadni. (Hacsak nem következteted ki egy másik másik támadás eredményéből).
  • aoth_004.png
    Vörös: A kiválasztott egység nem képes egy helyen sem áttörni az ellenség vonalait ebben a csatában. Az adott körben az egységet szürkével fogjuk jelölni számodra.
A támadási előzmények az oldal alján további, részletes információkat adnak a támadásaidról, hogy meg tudd találni a sikeres egységkombinációt.

horde_history.jpg



Jutalmak
A csata végén (akár megoldottad a feladatot, akár lejárt az időd) 150 lovassági zászlót fogsz kapni minden sikeresen eltalált támadási egység után, és további 200 lovassági zászlót, ha minden egységed a helyére került, és a gyenge pontok mind átütésre kerültek.
A lovassági zászlók a rendezvény boltjában jutalmakra válthatók be.


Amikor egy új kör kezdődik, minden játékos csatatere és egységhelye nullára rendeződik, és új, véletlenszerű kiosztással lehet a következő harcba indulni.

A rendezvény vége után a rendezvény boltja még 24 órán át nyitva marad, hogy a lovassági zászlókat mindenki be tudja váltani jutalmakra. Ezt követően a rendezvény minden eleme, a bolttal együtt eltávolításra kerül a játékból.

Sok sikert és élvezetes játékot kíván a

Klánháború Csapat
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent