2017 július: A kastély megtámadása

DeletedUser8560

Vendég
CAlogo_h250px.png

Kedves Játékosaink,

Még akkor is, ha előzőleg a kastélyok porig lettek rombolva, az ellenség újjáépítette őket, hogy teljes erővel visszatérjenek! Itt az ideje, hogy ismét megmutassátok, hogy zsoldosaitokat elküldve a harcba, a védelmük még nem elég egy Klánháborús játékos ellen!

A rendezvény kezdete: 2017-07-12, 1400
A rendezvény vége: 2017-07-26, 1400
Érintett világok: Minden világ, kivéve a classic és a speed köröket.
Bolt nyitvatartása: a rendezvény után 24 órával záródik!


Csatlakozás a harchoz

A rendezvényhez az égő kastély ikonra kattintva tudtok csatlakozni, a felső jobb sarokban. a kastély és a csata egy önálló ablakban lesz megtalálható, azután, hogy a rendezvény elindult. A sereget az adott világról maximum 49 játékos fogja összeadni.

A rendezvény felületén fogod tudni irányítani zsoldosaidat. Az elérhető zsoldoscsapatok a képernyőn láthatók, attól függően, hogy milyen támadásban vethetők be. Az új zsoldosok toborzására 30 percenként van lehetőség, és maximum 16 új zsoldos szerezhető meg egyszerre.

CAmercenary.PNG


Minden alkalommal amikor új zsoldosokat adsz valamelyik támadó seregedhez, a folyamatjelződ 4 ponttal fog növekedni. Amikor elég zsoldos kerül bevetésre valamelyik támadási ágban, teljesítik adott feladatukat, legyen az támogatás, vagy a kastély megtámadása.

CA_assault.png


Támadási módok:

- Ostrom: A lovagjaid és a katonák. Amikor a folyamatábra lejár, a károkozás 1-5 közötti (+ tüzérségi bónusz) a kastélyon.
- Tengeri támadás: Hajók, amelyek a többi zsoldost támogatják. Amikor a folyamatábra lejár, a károkozás +50% jóváírás az ostrom és a tüzérségi támadásnak.
- Tüzérség: Katapultok és sziklavetők, minden, ami a város védelmének a gyengítéséhez kellhet. Amikor a folyamatábra lejár, a károkozás 1 pont a kastélyon közvetlenül (+ az ostrom támadását 3 ponttal emeli) a kastélyon.

A különböző támadási módok különböző mennyiségű szoldos aktiválását igénylik, a tengeri támadáshoz kell a legtöbb.


A kastély lerombolása
Amint a kastély ereje (XP) eléri a nullát, a kastélyt leromboltátok. A kastélyban lévő medálok egyenlő módon kerülnek elosztásra az ostromban résztvevők között, és a támadók seregei a következő kastélyhoz vonulnak, ahol még több medál vár rátok.

A kapott medálok száma függ a helyezésedtől is. Minél inkább hozzájárultál a sikerhez, annál nagyobb lesz a jutalmad.

Amikor a kastély ereje 10 pont alá csökken, lehetőséged lesz kifosztani. Ez egy pont csökkenést okoz azonnal, és extra medálokat kapsz érte.



Klán küzdelmek
Ha egy klán tagja vagy, akkor a megnyert medáljaid beleszámítanak a klán előrejutásába is. Amikor a klánod összegyűjtött egy meghatározott mennyiségű medált, a klán 48 órán át tartó bónuszt kap!

A közös előrejutást naponta egyszer közvetlenül is segítheted. De ezek a medálok csak a klánhoz kerülnek, hozzád nem.


CA_tribegauge.png


A medálok felhasználása
A nehezen megszerzett medálokat a rendezvény boltjában tudod beváltani értékes tárgyakra. A rendezvény során beváltott tárgyak a rendezvény után is nálad maradnak.

A rendezvény vége után a bolt még 24 órán keresztül érhető el, és ennyi ideig még a medálok beválthatók tárgyakra. Ez után az időpont után a bolt bezár, a rendezvény nem lesz elérhető, a maradék medálok eltűnnek.

Figyelem: a medálok nem vihetők át a könnyített világra!

Ismertető videó:


Menjetek és küzdjetek meg a kastélyért, a dicsőségért és a medálokért!

Sok sikert és jó játékot a rendezvényen,

Klánháború Csapat
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent