2017 Február: Mentsd meg a királyi fenségeket!

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,

A félelmetes szörnyek megint ellepték a Klánháború földjét, és a Királyi család tagjait elrabolva próbálnak uralmat szerezni a játékosok felett. Nektek kell megakadályoznotok ezt az ördögi tervet, és bátor harcosaitokat elküldve ki kell menteni a család tagjait, hogy így ezüstöt és segítséget nyerjetek viszonzásul szabadságukért.


A mélységes rengetegben megbúvó három barlangot felderítve meg tudjátok állapítani, milyen szörny is keresett ott menedéket foglyával. Ekkor választanotok kell bátor, önkéntes harcosaitok közül, hogy kit küldjetek el a véres csatába. De csak óvatosan! Ha nem jól választotok, a szörny nem hal meg a csatában, és nektek újabb harcos életét kell kockára tennetek! Amennyiben a hősötök győz, zsebeit megtömi némi ezüsttel, és kiszabadítja a királyi fenséget, akit városodba kísér. Amennyiben nincs elég helyed, hogy vendégül láthasd a nemes család tagját, az hazamegy, de a megszerzett ezüst megmarad. Tehát csak óvatosan, mindig ügyelj rá, hogy legyen elég vendégszobád!


cave0@2x_50pc.png
cave1@2x_50pc.png



cave2@2x_50pc.png


A rendezvény kezdete: 2017-02-15; 14:00
A rendezvény vége: 2017-03-01; 14:00



Szörnyek és barlangok
A három barlangot eltérő módon kell felderíteni és megtámadni. A barlang minél távolabb helyezkedik el, annál komolyabb a jutalom, ha megteszed. Minden szörny minden barlangban felbukkanhat. Minden szörnyet csak egyféle hős győzhet le, ezért fontos, hogy a kiválasztásnál odafigyelj a tőlünk kapott ötletekre.


Királyi fenségek
A vendég-lakosztályban pihenő fenségek aktiváláskor mind valamilyen speciális tudással rendelkeznek. Egyszerre csak egy fenség segítségét kérhetitek és aktiválhatjátok egy időtartam alatt. A többiek addig a lakosztályaikban pihennek.
Négy lakosztály várja a fenségeket. Aktív prémium fiókkal rendelkező felhasználók további két lakosztállyal rendelkeznek (azaz összesen hattal).

A Fenségek számos módon tudnak a segítségetekre lenni.
A Fenségek aktiválhatók, hogy a segítségetekre legyenek (egyszerre csak egy), elbocsáthatók némi extra ezüstért, vagy kémlelésre is használhatók (csak prémium felhasználóknak).


  • Az aktivált fenség amikor a segítségének az időtartama lejár, eltávolításra kerül. Az azonos típusú fenségek használhatók úgy is, hogy erősebbé tegyék a kapott bónuszt vagy meghosszabbítsák a segítségadás időtartamát. Ahhoz, hogy ez megoldható legyen, több egyforma fenségnek is a lakosztályok egyikében kell lennie, valamint szükséges hozzá némi ezüst (vagy ezt kiváltandó: prémium pont).
  • A fenségek elbocsátásakor a vendég-lakosztály felszabadul, és a fenség távozik. Maga után hagy némi ezüstöt, jutalmul, szolgálataidért.
  • Kémleléskor a királyi fenség az, aki kikémleli a barlangot. Ez, mivel a fenség élete a tét, nagyon drága mulatság, és prémium pontokra van hozzá szükség. Ekkor a kémlelő fenség elhagyja városod, de cserébe a következő három felderítésnél ugyan olyan fenséget fogtok találni, mint aki kémlelt. A kémlelés szimbóluma a barlang nevénél lesz megtalálható, amelyet felderítetek, azzal a tippel együtt, ami segít eldönteni, hogy szabadítsd ki a fenséget.

Az ezüst megszerzése
Három módon lehet ezüstöt szerezni:

  • Szörnyek legyőzésével
  • A rendezvény küldetéseit teljesítve
  • Fenségek elbocsátásával

A megszerzett ezüst a rendezvény boltjában váltható be különböző tárgyakra. A rendezvény boltja a rendezvény után még 24 órán keresztül elérhető. Ezt követően minden ezüstöt eltávolítunk, és a boltot bezárjuk.
 
Fent