2017 December: A pince titkai

DeletedUser8560

Vendég
wintervault_banner.png




Kedves Játékosaink,

Közeleg az év vége. Így ez az utolsó lehetőség, hogy a pince rekeszeit még egyszer kinyissátok, hogy értékes dolgokat találjatok az ajtó mögött. Reméljük, a nyeremények a segítenek jövőre a játékban.


A rendezvény időtartama és helyszíne
Kezdete: 2017. december 27-én, 12:00
Vége: 2017. december 31-én 12:00
Helyszín: normál és könnyített világok


Naponta egyszer a pince felfedi titkait, és megmutatja az összes tárgyat. Mielőtt választanál, a tárgyakat megkeverjük, és elrejtjük. Ezek után, a puzzle megfordításával választhatsz, és a nyert tárgyat megkapod.
24 óránként egyszer ingyenesen választhatsz. 12 órával később egy újabb ingyenes választást biztosítunk. De ezek csak az adott napon használhatók, tehát használd ki a lehetőséget, mielőtt az időzítő lejár!
Tehát: lesz egy 24 órán át használható, és bármikor felhasználható lehetőséged, majd 12 órával később kapsz még egyet, ami azonban csak 12 órán keresztül lesz elérhető, később elvész.

Ezek mellett három jelvényt is meg lehet szerezni. Ezek a banner alatti sorban láthatók. Egy mutatja, hogy mikor nyílik legközelebb ingyenesen a pince, a másik azonnal feltár egy másik pincerekeszt, hogy megmutassa, mi fekszik alatta, a harmadik pedig megduplázza a következő választást. Fontos: minden jelvény ami a pincerekesz alatti tárgyat mutatja, automatikusan felhasználható a következő tárgyelhelyezéskor (amikor megkeverjük és elrejtjük őket), akár a következő napon is, de nincs rá lehetőség, hogy a következő választásnál használd. Dönts okosan!

Amikor az összes tárgyat megtaláltad, vagy megvárod a visszaszámlálás végét, vagy újratöltöd a rekeszeket. Vigyázz! A tárgyak azonosak lesznek az előzőekkel; nem fogsz új válogatást kapni. A tárgyakat csak akkor cseréljük ki, amikor a visszaszámlálás lejár.

Sok szerencsét kívánunk, és reméljük, továbbra is a játékosaink között tudhatunk!

Klánháború Csapat





 
Fent