2016 Nyár: Szerezd meg a címereket!

DeletedUser8560

Vendég
Szerezd meg a Címereket!

Kedves Játékosaink, új rendezvényünk során egy régebbi játék tér vissza, a játékosok által kért módosításokkal. Mint ahogy eddig is, most is szívesen várjuk visszajelzéseiteket, hogy azokat a jövőben felhasználva még jobb játékélményt tudjunk biztosítani számotokra.

A rendezvény kezdete: 2016-05-24
A rendezvény vége: 2016-06-02
A rendezvény aktiválásának helye: Minden normál világ.
A rendezvény célja: Küldd el a Bajnokod, hogy hívjon ki más játékosokat, és győzelem esetén szerezd meg címerüket. Ha a kör végéig egy ritka címergyűjteménnyel rendelkezel, akkor Drágaköveket kapsz, amit a rendezvény üzletében be tudsz váltani különböző, értékes tárgyakra!
A rendezvényen megszerzett drágakövekért vásárolt tárgyak az adott világon a leltárban a játék vége után is elérhetők maradnak!


A Bajnokságban való részvétel

A bajnokságba a falunézetből nyíló ablakon keresztül lehet belépni:
Amikor a rendezvény elkezdődik, három bajnok érkezik a falvadba, azzal a céllal, hogy a segítségedre legyenek.
Két feladatuk van: megvédeni a címered, amikor más játékosok megtámadnak és kihívnak, valamint a támadás: más játékosok bajnokának kihívása, és győzelem esetén megpróbálni megszerezni a játékos címerét.
A védelemben résztvevő bajnokok száma közvetlen hatással van arra, hogy mekkora eséllyel tudod megőrizni a saját címered.
Támadj okosan a Bajnokaiddal!
A címerek begyűjtése

A játék fő célja, hogy annyi különleges címert szerezz meg, amennyit csak lehetséges.
Ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni, el kell küldened a Bajnokod, hogy egy "kihívás" során megmérkőzzön egy másik játékos Bajnokával.
Sikeres támadás esetén a legyőzött játékos címerei közül a Bajnokod megszerez egyet, véletlenszerűen. Ha a Bajnokod nem szerencsés, üres kézzel tér vissza.
Bárhogy is legyen, a küzdelem során tapasztalat-pontokat gyűjtenek, hogy erősödjenek egy következő küzdelemre készülve!
Összesen 8 Bajnokod van, fontos, hogy hogy használod őket, és minél gyorsabban felhasználd mindet.
Ha olyan címert gyűjtöttél, ami ritka és értékes, akkor meg tudod erősíteni a teljes védelmét 80%-ig, ha elzárod. Ezt a védelemmel kapcsolatos ikonra kattintva lehet megtenni, és bizonyos mennyiségű prémium pontba kerül.
A kihívás időtartama attól függ, hogy hány falvad van, és azok hol helyezkednek el. Ez azt jelenti, hogy a kihívás időtartama eltérhet a játékosok között, különösen, ha közben foglalnak/vesztenek falvakat.
Néhány címer ritkább a többinél.
Bárhogy is, a legritkább címerek is elérhetők lesznek a játékosok közelében, így tervezd meg a kihívásokat és a támadásokat!
Amikor ez a rendezvény legutóbb megrendezésre került, játékosaink azt kérték, hogy hadd szűrjék ki a barátaikat, klántársaikat, és a már címer nélküli falvakat a közeli játékosok képernyőn.
Ennek a kérésnek megfelelően, hozzáadtuk a képernyőn a kért szűrőket, amelyeket a Prémium Fiók felhasználóink tudnak elérni.
Egy másik fejlesztés a címerek elzárási mechanizmusának megváltoztatása. Mostantól lehetőség nyílik a címerek elzárására az adott kör végéig, ami teljesen megszünteti a lopás lehetőségét a kör időtartama alatt. 3 címer zárható el így, és ez Prémium Pontba kerül, tehát válassz okosan!
A kör vége


A torna köreinek végén a címergyűjteményt automatikusan beváltjuk drágakövekre. Minél ritkább címereket tudtál megszerezni, annál több drágakövet fogsz kapni.
Ha nem rendelkezel egy címerrel sem, akkor a következő körben 2 extra Bajnokot kapsz.

Minden kör 24 óra időtartamú. A kör végén a drágakövekre beváltott címerekért nagyon hasznos tárgyakat tudsz vásárolni a rendezvény boltjában.Helyezések

Egy népszerű kérésnek eleget téve, bevezettük a rangsort a rendezvény időtartamára!
Mostantól össze tudod hasonlítani a teljesítményed más játékosokéval a saját világodon, mind a megnyert kihívások száma, mind a szerzett drágakövek alapján.
A ranglistára kattintva minden kategóriában látható lesz egy lista, a közeli helyezésű játékosokkal.

Videó: [video=youtube_share;0epA0qdKgZg]https://www.youtube.com/watch?v=0epA0qdKgZg[/video]
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette: