2016 Nyár: Klánháború Fórum biztonsági nyilatkozat

DeletedUser8560

Vendég
Klánháború Fórum Biztonsági Nyilatkozat

Kedves Játékosaink,

Sajnálatos módon egy hack támadás történt a Klánháború fórumai ellen, és vezető játékosok neve, e-mail címe, kódolt jelszavai kerültek veszélybe. Az adatlopás csak a fórumokat érintette, a játékot nem. Függetlenül ettől arra kérünk mindenkit, hogy cserélje le a jelszavát, így megerősítve fiókja biztonságát. Azok a játékosok és fiókok, amelyek 2015 november 3 után lettek beregisztrálva a fórumra, nem érintettek az ügyben.

Az InnoGames az adatbiztonságot nagyon komolyan veszi, és további lépések tesz a játékosok biztonsága érdekében. A következő hetekben, amelyek érintettek voltak a támadás során, egy biztonságosabb platformra kerülnek áthelyezésre, és egy jelszó-helyreállítást is végrehajtunk.
A játékosok a saját fórumfiókjuk védelme érdekében megerősített jelszavakat tudnak beállítani, és kérjuk, hogy a fórumon senki ne tároljon érzékeny adatokat.

Amennyiben további kérdések merülnének fel, kérjük lépjetek kapcsolatba a helyi community managerrel.

Üdvözlettel,

Klánháború Biztonsági Csapat





 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,

A Klánháború külső fórumán karbantartási munkákat fogunk végezni a holnapi nap folyamán (2016-07-08). Ennek keretén belül a fórumot költöztetni fogjuk egy másik platformra.

Így ismét (körlevél: 2016-06-21) arra szeretnénk kérni minden kedves játékosunkat, hogy egyrészt ellenőrizzék a jelszavukat és a külső fórumra regisztrált e-mail címüket hogy rendben működnek-e, valamint, hogy az általuk fontosnak tartott dokumentumot mentsenek le.

A költöztetés során munkatársaink maximális biztonságra törekednek, de előfordulhat, hogy a fórumra kitett táblázatok, egyéb anyagok sérülnek - ezek visszaállítására pedig utólag nem lesz lehetőségünk.

A költözés során a fórum elérése akadozhat, előre nem látható időmennyiségig, ezért mindenkitől türelmet kérünk.



Az együttműködést és a segítséget előre is köszönöm,

Üdvözlettel, Klánháború Csapat, Sajtmacska
 
Fent