2016 Ősz: Napi Belépési Bónuszok

DeletedUser8560

Vendég
dailyloginbonus.jpg



Ismét egy új játékelem kerül a játékba, amely minden világon elérhető lesz!

Napi Belépési Bónusznak nevezzük.
Ezzel szeretnénk megjutalmazni hűséges játékosainkat, akik nap mint nap visszatérnek, és játszanak, harcolnak játékunkban.

Amikor először lépsz be a játékba aznap (vagy még ki nem nyitott ajándékod van), a fenti képernyő tűnik fel, és lehetőséged lesz kinyitni egy ládát. 9 láda van, egy minden napra. A ládák megmaradnak, tehát a 9. napon akár kilenc ládát is ki tudsz nyitni! Bár nem tudjuk elképzelni, miért várnál ennyi időt, hogy megkapd a jutalmad....

Figyelmeztetés: Azok a ládák, amik a 9. napon még nincsenek nyitva, eltűnnek, és egy újabb szett kerül be a játékba.

TÉNYEK
Bezártam a felugró ablakot. Hogy kapom meg a napi bónuszom?
A napi belépési bónusz a profilból elérhető. Ezen kívül a pop-up minden belépéskor feltűnik, ha még nincs nyitva minden ládád.

Mi történik ha kihagyok egy napot?
Ha kihagysz egy (vagy több) napot, a napi bónusz nem tűnik el, de többé már nem lesz ingyenes a megszerzése. A következő belépésedkor mindig a következő láda kinyitását ajánlja fel a rendszer, nem az aznapit. Tehát ha az 1. és a 4. napon lépsz be, a rendszer az 1. és a 2. ládát fogja felajánlani, nem az elsőt és a negyediket.

Helyettes megszerezheti?
Nem. Egyedül tulajdonosi belépéssel lehet az ajándékhoz hozzájutni.

Minden nap kérnem kell a jutalmat?
Nem szükséges. Az utolsó napig (9.) minden ládát eléred, ami még nincs kinyitva. Kérjük ne feledd, hogy a 9. nap után a ládák eltűnnek, és újak kerülnek a játékba, így azokat később már nem tudod megszerezni. Ezért nem javasoljuk, hogy az utolsó napig várj.

Elérhető mobilon?
Jelenleg csak böngészőn érhető el.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser8560

Vendég
Hálaajóégnek.. :)

És ez ilyen választott dolog lesz, mint a templom, hogy egyik szerón van, másikon nincs?

Egyelőre nem tudom megmondani, mert ennél több információval nem rendelkezem, de ha a többi funkció logikáját nézzük, akkor nem lesz kötelező elem. Amint megtudok valamit ebben a kérdésben, kiteszem a hirdetményhez, hogy egyben legyen minden információ.
 
Fent