2016 Ősz: a Kastély megtámadása

DeletedUser8560

Vendég
A Kastély megtámadása visszatér!


Kedves játékosaink,

Annak ellenére, hogy az utolsó alkalommal leromboltátok a kastélyokat, a bosszantó szomszédok teljes erejükkel visszatérnek, és újraépítik azokat!
Itt az ideje ismét elküldeni a zsoldosaitokat, hogy bebizonyítsák, hogy a védelmüket még mindig meg kell erősíteni, és szerezzetek értékes medálokat a kastélyokból!
CAlogo.png


Kezdődik: 2016-09-21
Befejeződik: 2016-10-04

Helyszín: normál és könnyített világok



Csatlakozás a támadáshoz

A kastély és az ostromló sereg a rendezvény ablakában megjelenik a rendezvény kezdetekor. A rendezvény ablakát a faluáttekintésből lehet elérni, vagy az égő kastélyt ábrázoló ikonon keresztül a jobb felső sarokban.

CAicon.PNG

A rendezvény térképét megnézve láthatók lesznek majd a különböző támadási formák, és ott lehet majd a támadó zsoldosokat megerősíteni.

CAmapnew.PNG



Megerősítés


A támadás három kategóriában lehetséges:

- Szárazföldi támadás: amikor a folyamatjelző befejezi a visszaszámlálást, a kastélyt érő támadás szintje: 1-5 (plusz tüzérségi támadás).
- Tengeri támadás: amikor a folyamatjelző befejezi a visszaszámlálást, a Szárazföldi és a Tüzérségi támadás szintjéhez 50%-ot ad a rendszer.
- Tüzérségi támadás: amikor a folyamatjelző befejezi a visszaszámlálást, a kastély 1 pontot sérül, valamint a Szárazföldi támadás értéke 3 ponttal nő.

Így néz ki az ablak, ahol ellenőrizhető és növelhető a zsoldosok száma


CAmercenary.PNG


Zsoldost minden félórában kapsz; maximum 16 lehet belőle.
A zsoldosok megerősítése minden területen 4 pontot ad a folyamatjelző aktuális szintjéhez.
A különböző területek különböző mennyiségű zsoldost igényelnek, a Tengeri támadás a legrövidebb folyamatú, míg a Szárazföldi támadás tart a legtöbb ideig.



A Kastély lerombolása

Amikor a HP eléri a 0-át, a kastélyt lerombolják. A kastélyban található medálok egyenlően kerülnek elosztásra a támadásban résztvevők között, valamint a régi kastély helyén egy új jelenik meg, még több medállal a belsejében.

Medálokat ezen kívül a három támadási területen végzett tevékenység alapján is lehet szerezni. Minél előrébb vagy a kategóriádban, annál több medált fogsz kapni!

Amikor a kastély HP-je 10 alá esik, lehetőség van kirabolni azt. Ez 1 támadási pontot ér, és lehetőséget kínál extra pontokat szerezni.



Segítség a klánodnak

Ha klántag vagy, akkor mindegyik medál amit megszerzel, a Klán Folyamatjelzőjén is megjelenik. Amikor a klán tagjai összegyűjtenek egy meghatározott mennyiségű medált, akkor a klán tagjai 48 órán át bónuszt kapnak!

Naponta egyszer közvetlenül is hozzá tudsz járulni a számlálóhoz. Ezek a medálok csak a klán folyamatjelzőjén jelennek meg, és a te saját medáljaid között nem.


CAtribe.PNG


Medálok felhasználása

A nehezen megszerzett medálok a rendezvény boltjában használhatók fel, ahol hasznos tárgyakra lehet becserélni.


CAshop.PNG


Ahogy az előző alkalommal is történt, a tárgyak, amiket a medálokért megszereztél, a leltáradban maradnak a rendezvény vége után is. Tehát megtarthatók, későbbre.


Megjegyzések:
  • A küldetések (aktivitás és eredmény) elérhetők a rendezvény alatt.
  • A területi rangsorban csak az 1-el előtted és utánad álló játékos látható csak.
  • A játékosokat átlagosan 50 fős csoportokra osztja a rendszer (amennyiben szükséges, kisebbre).
  • A könnyített világra való átlépéskor a medálok nem vihetők át.

Amikor a rendezvény véget ér, még 48 órán át a medálok becserélhetők. Ez után a rendezvényablak eltávolításra kerül, a medálok eltűnnek, és a rendezvénybolt sem lesz többet elérhető. A megszerzett tárgyak a leltárban maradnak!


Ez a Youtube video bemutatja részletesen a rendezvényt.

Előre a dicsőségért, a medálokért!



Klánháború Csapat
 
Fent