2015, Valentin nap

  • Témaindító DeletedUser17975
  • Kezdés ideje
Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser17975

Vendég
GQTo4v7.png

A katona harci díszben csatasorban áll,
De ma minden szív szerelméhez haza vágy.
Szép asszonyok halk imája szinte már hadban áll,
Csúf vereség vagy dicsőség...? A lényeg gyere haza már!

(Krisztian Wassa Varju [WassaTheOne verse] - Valentin nap)



Kedves Játékosaink,

Mi is megünnepeljük a szerelmesek napját. Mindenki szeretettel várunk 2015.02.15. 18:00 és 20:00 között Facebook oldalunkon, rengeteg játékkal.

Idén először, a Klánháború különleges rendezvényének keretén belül lehetőséged nyílik interjút adni nekünk, ha szerelmeddel a Klánháborúban találtatok egymásra. Jelentkezz te is pároddal, ha magadra ismertél a fent leírtakban.
További részletek:


[SPOIL]
Már mindenki volt szerelmes, mindenki tudja, milyen nagyszerű érzés is ez. A Klánháború megnyitása óta folyamatosan értesülünk arról, hogy játékosaink a játékban találtak egymásra, itt találták meg a NAGY ŐT, sőt, meglehetősen sokan már össze is kötötték életüket, és házasságukat Klánháború babákkal koronázták meg :)

Szeretnénk, ha közösségünk is megismerkedne velük, így ilyen párokat keressünk a következő interjúnkhoz, melynek témája: VALENTIN NAP A KLÁNHÁBORÚBAN.

Jelentkezz pároddal!

Ha itt találtad meg a NAGY ŐT, akkor jelentkezz te is a Klánháború Facebook oldalán (üzenetet küldve) vagy a Support rendszeren keresztül, és lehet hogy veletek készítünk egy interjút - a közösség megismeri történeteteket, ti pedig pozitív példát mutathattok, valamint nyereményekkel gazdagodhattok.

Beszéld meg pároddal, és jelentkezzetek mindketten!

Te nem tartozol ebbe a csoportba, de esetleg ismersz valakit aki igen? Akkor szólj neki, hogy jelentkezzenek! :) (Köszönjük segítséged!)

Jelentkezési üzenet tartalma:

  • Az üzenet elején jelenjen meg: JELENTKEZÉS - VALENTIN NAPI INTERJÚ
  • Tüntessétek fel mindkettőtök játékosnevét, amellyel jelenleg játszotok (ha már nem játszotok, akkor a legutolsó neveteket amellyel játszottatok)
  • Rövid bemutatkozás (pl. hogyan ismerkedtetek meg)
  • Párotok Facebook felhasználóneve
  • Mindkettőtök Skype elérhetősége

    A jelentkezés után előre egyeztetett időpontban közös skype interjút készítünk mindkettőtökkel, így kérünk csak akkor jelentkezzetek, ha a személyes jelenlét megoldható.

További információk:


  • A Klánháború munkatársai az adatvédelmi előírásoknak és az ÁSzF-nek megfelelően minden adatot (név, elérhetőség, skype nevek, stb) bizalmas információként kezelnek, és azt nem adják ki harmadik fél számára.
  • FONTOS! CSAKIS IGAZ TÖRTÉNETTEL LEHET JELENTKEZNI, NEM SZABAD KITALÁLNI EGY TÖRTÉNETET ÉS HAZUGSÁGOKRA ÉPÍTETT INTERJÚT LEADNI. ENNEK MEGSZEGÉSE A SUPPORT MUNKATÁRSAINAK A BECSAPÁSÁNAK MINŐSÜL!

Ha a fent felsoroltak bármelyik is számodra gondot jelent, de megfelelsz a kérésnek, és szeretnél jelentkezni is tedd meg, és írd le a probléma okát, hogy segíthessünk.




Jelentkezés: Üzenet formájában Facebook oldalunknak, vagy a Support rendszeren keresztül a support csapatnál.
Jelentkezés határidő: 2015.02.10. 20:00
Jutalmak: Az interjú egy önkéntesalapú tevékenység, amire a játékosok saját kedvük szerint jelentkeznek, és nem a nyereményért. Most kivételt teszünk, a speciális tartalom miatt, és a résztvevők aktivált prémium felületekkel lesznek gazdagabbak.


Ne csüggedj, ha te nem jelentkezhetsz, mivel számos más izgalmas játékban vehetsz részt február. 15.-én Facebook oldalunkon :)

Várjuk jelentkezéseteket!
[/SPOIL]

Klánháború Csapat
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser17975

Vendég
Kedves Játékosaink,

A jelentkezés az interjúra lejárt. A kiválasztott párt felkerestük skypen, és a további egyeztetéseket ott fogjuk megtenni. A riport, az elkészülte után közzétételre kerül.
Köszönjük a jelentkezést!

Klánháború Csapat
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent