2015, Nőnap

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser17975

Vendég
BA4vORM.png

Úgy szeretlek drágám, mint a Klánháborút,
Ha kell megnyerek érted minden egyes háborút!
Csatába küldöm csapatom és lovagom,
Remélem a végén Te leszel a jutalom!
(Farkas Dániel [Wolfman32] verse - Nőnap)


Kedves Játékosaink,

Mindenkit szeretettel meghívunk, hogy vegyen részt Nőnapi rendezvényünkön! Ha a női nem képviselői közé tartozol, küld be nőnapi ajándékod fényképét nekünk; ha meg a másik nemhez tartozó egyén vagy juttasd el hozzánk az általad ajándékozásra szánt tárgy fotóját.

Küldjétek el a fotót a khverseny@gmail.com e-mail címre, mellékelve Facebook, illetve játékosneveteket. Továbbá egy rövid 2-3 soros leírást az adott ajándékról (pl. kitől kaptad/kinek szánod, miért egyedi stb). [Bármilyen ajándék lehet]
Fontos! Írd rá egy papírra a játékosnevedet (látható legyen a képes) és rakd az ajándék mellé, és úgy készítsd el a fotót. Ha ez nem teljesül nem tudjuk elfogadni a beküldést.

Beküldési határidő: 2015.03.09. 12:00

A képeket közzétesszük Facebook oldalunkon, és likeversenyt hirdetünk meg.
Likeverseny időtartama: 2015.03.09. 18:00 - 2015.03.12. 18:00 (72 óra)
Nyertesek: A legtöbb like gazdája 30 PP-t, míg a második legtöbb like gazdája 15 PP-t nyer. Továbbá az általunk legjobbnak vélt képet 50 PP-vel jutalmazzuk.

Ezenfelül Facebook oldalunkon versíróversenyt rendezünk (márc. 8.-án), ahol a legtöbb lájkkal rendelkező vers tulajdonosa 20 PPt, míg az általunk legjobbnak vélt vers szerzője is 20 PP-t nyer.

Mindenkit szeretettel várunk, és Boldog Nőnapot kívánunk női játékosainknak! :)

Klánháború Csapat
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent