2015-06-24: Nemzetközi Klánháború Születésnap

DeletedUser8560

Vendég
Nemzetközi Klánháború Születésnap: 12 év!

Kedves Játékosaink,

12 évvel ezelőtt a Klánháború az Innogames három alapítójának a hobbiprojektjeként indult el.

Mindenkinek meg szeretnénk köszönni, hogy velünk játszotok, mert nektek, a szenvedélyetektek, visszajelzéseiteknek köszönhetően tart ott a játék ahol tart, és fejlődik tovább. Igazán hálásak vagyunk, hogy egy ilyen projektnek lehetünk részesei, amely ekkora közösséget hozott létre, és amely ennyi idő elteltével is együtt éli meg a mindennapokat. 12 év nagy idő!

Nem állunk meg itt: folytatjuk munkánkat a játék fejlesztésével, hogy mind a régi, mind az új játékosok megtalálják örömüket a játékunkban. Az elmúlt évben bevezettük a chat rendszert, bemutattuk a dinamikus csoportokat, bekerült a játékba a támadások megosztása, a mentor-rendszer, a böngésző-üzenetek, és az új raktárkészlet-figyelő.

Szeretnénk a játékélményt fokozni anélkül, hogy túl sokat változtatnánk, így biztosítva, hogy a Klánháború továbbra is élvezetes játék maradjon.

Egy kis betekintés, mi vár még ránk: megváltoztatjuk a lovagot, a bevezető küldetéseket, és néhány kisebb fejlesztést tervezünk a klánokkal. Természetesen mindenről be fogunk számolni.

Még egyszer köszönjük, hogy minket választottatok, és velünk játszotok nap mint nap!


Üdvözlettel:

Klánháború Csapat
 
Fent