2014 tél: új játékelem kerül bevezetésre a piacon!

DeletedUser8560

Vendég
Prémium kereskedelem



A prémium-átadás türelmi idejének bevezetésével sokan kértétek, hogy találjunk ki valamilyen módot arra, hogy segíthessétek társaitokat az esetleges türelmi idő lejárta előtt.

Örömmel jelentem be, hogy a v24 világ megnyitásával egy új játékelem kerül bevezetésre a piacon.

Ez a játékelem lehetővé teszi ajánlatok készítését úgy, hogy az ajánlat tartalmazhasson prémium pontokat is. Ez azt jelenti, hogy kereshetsz prémium pontokat nyersanyag eladásával azon az áron, amit te meghatározol az ajánlatodban, vagy éppen prémium pontért tudsz nyersanyagot vásárolni.

Ezt a játékelemet teljesen a játékosok kontrollálják: mindenki saját maga határozza meg, hogy mekkora mennyiséget állít be.

Pár szó a működésről:

- Az ajánlatokat a piacon lehet elhelyezni. Ugyanúgy kell csinálni mindent, mintha nyersanyag-nyersanyag csere lenne, csak most kiválasztható, hogy prémium pontért kínálsz/keresel nyersanyagot.
- Minimálérték: 1 prémium pont.
- Minimális nyersanyag: nincs meghatározva. Mindenki olyan ajánlatot tesz ki, amilyet csak akar, és az ajánlatokat bárki elfogadhatja.
- Nincs célzott ajánlat: tehát ha valaki elfogad egy ajánlatot amit kitettél, remélve hogy egy bizonyos személy elfogadja, akkor mi nem tudjuk semmissé tenni. Erre kérlek figyeljetek oda.
- Az ügylet visszavonható, csak megbízható partnereket válasszatok!


 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser17623

Vendég
A minimál érték 10 prémium pont,hogy lehet az hogy a piacon én elfogadtam egy ajánlatot ,500 agyag 3 prémium pontért,és jön a 3 prémiumpont?
 

DeletedUser8560

Vendég
A minimál érték 10 prémium pont,hogy lehet az hogy a piacon én elfogadtam egy ajánlatot ,500 agyag 3 prémium pontért,és jön a 3 prémiumpont?

Szia,

Elnézést kérek, elírás volt - a minimál érték 1 pont, és már javítottam is a hirdetményben :)
 

DeletedUser8560

Vendég
Kedves játékosaink, fel szeretném hívni a figyelmet arra, hogy a nyersanyagok vásárlása/eladása prémium pontokért rendszere annyiban változott, hogy a csereérték maximális aránya csökkent. A funkció működése zavartalan, így ez a minimális változás nem fogja befolyásolni a játékelem működését.
 
Fent