2014 nyár - Bevezető felhívás

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser8560

Vendég
Üdv Mindenkinek,


Örömmel mutatjuk be Nektek a legújabb játékunkat - a Rising Generals-t.

Ez a stratégiai MMO modern háborús környezetbe lett helyezve és hamarosan iOS-es és Android-os eszközökön is játszható lesz, a megszokott böngészős elérés mellett. A semmi közepén kell egy katonai bázist vezetned, a védelmét fejleszteni és feltölteni csapatokkal, hogy a szomszédos bázisok ellen sikeresen harcolhass. Technikai fejlesztések, tisztek és tábornokok segítségével hasznos bónuszokhoz és frissítésekhez juthatsz.

A Rising Generals a gyors döntések és az egyedi élményeket adó csaták játéka, valósidejű 3D-s animációkkal és több mint 20 féle lehetséges elrendezéssel. Az előzetes regisztrációra már most lehetőség van a
www.risinggenerals.com oldalon, ahol a béta szerver hamarosan indul!


Jelleg



Gyors döntést igénylő helyzetek alkotják a Rising Generals lényegét, így a közvetlen játék során akcióval teli harcok várnak más játékosok mellett vagy ellen.


  • PvP csaták: Egy világon 40000 játékos fér el - bárki lehet a legnagyobb szövetségesed, vagy épp a legádázabb ellenfeled. Használd ki a teljes fegyverzetet bárki ellen, aki fenyegeti a hatalmad.
  • Toborozz katonákat: Válaszd ki a halálos kombinációt a különféle hadi járművek, tankok, ágyúk, helikopterek vagy repülőgépek közül és győzd le ellenfeleid a látványos csatákban. 3D valósidejű animációk nyűgöznek majd le a csatatéren játék közben.
  • Alkoss Szövetséget: Ha túl akarod élni a játékot és vezér szeretnél lenni, akkor szükséged lesz szövetségesekre. Oszd meg a tudást és támogasd a többieket csapatokkal, így a Tiéd lehet a legerősebb szövetség a világ
  • Fejleszd a technológiád: Ahogy fejleszted a bázisod sok új ismerethez juthatsz majd hozzá: több csapat, több tiszt, több út az ellenfél legyőzéséhez. Toborozz katonákat és kémeket, hogy eltörölhesd a többieket és készítsd fel a csapatokat a harcokra.
  • Több felületen is elérhető: Egy regisztráció, egy bejelentkezés és bármilyen eszközről játszhatsz - akár a böngésződből, akár az erre készült iOS vagy Android applikációkról.
  • Művészi grafika: A játék minden eszközre optimalizálásra került, okostelefonokra és tabletekre is. A térkép nagyításával és az izgalmas csatákkal a 3D hatás életre kel minden eszközön.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent