2014 január: Béta szerver újraindítás

DeletedUser8560

Vendég
Kedves játékosaink,

A Béta szerveren a világ 1 hamarosan újraindul, reméljük találkozunk ott!

A Béta szerver a helye játékunk újdonságainak, fejlesztéseinek kipróbálására, tesztelésére, mielőtt azokat játékunkba bevezetnénk. Ha bejelentkeztek, és kipróbáljátok a játékunkat, kérjük a fórumon a hozzászólásaitokban jelezzétek a javaslataitokat, ötleteiteket, esetleges hibákat, fejlesztési javaslataitokat, hogy még jobbá tehessük a játékot, és a játékélményt.

Minél több játékos csatlakozik, annál nagyobb az esélyünk az esetleges hibák megtalálására, javítására, és a fejlesztések tartalmának pontosítására.

Ezen a világon ugyanúgy tudtok játszani, mint a többi világon, azonban a bugok megtalálása és jelentése jutalmat ér! Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a játék és a fórum nyelve is angol.

Az előregisztráció megnyílt, a világ hétfőn, január 27-én nyílik, itt tudtok csatlakozni:
http://www.beta.tribalwars.net/

A világ beállítása egy kicsit szokatlan: 10-es sebeséggel nyitjuk meg ezt a kört!

A részletes beállítások itt találhatók:
http://forum.beta.tribalwars.net/showthread.php?2309-World-1-Reset

Minden egyes hibáért, amit a Béta szerveren elsőként jelentetek, 30 prémium pontot kaptok jóváírásként azon a szerveren, ahol szeretnétek. A 30 pontért pedig aktiválni lehet egy 3 napos prémium fiókot, vagy a farm asszisztenst egy hónapra.

Ezen kívül pedig minden hónap elején minden játékosunk számára prémium pontot aktiválunk!

Ezen kívül néhány speciális küldetést is indítunk, amelyet a Béta fórumon hirdetünk meg (
http://forum.beta.tribalwars.net/forum.php). Minden alkalommal, ha egy új fejlesztést aktiválunk, ezek a küldetések még több prémium pont megszerzésének a lehetőségét kínálják nektek. Kérjük csatlakozz a játékhoz, és regisztrálj a fórumra, hogy részt vegyél ebben a kalandban!


Találkozunk a Béta szerveren,

Klánháború Csapat
 

DeletedUser17228

Vendég
És hol lehet bejelentést tenni? Kéne egy link legalább!
 
Fent