2014 ősz: Jönnek a kereskedők

  • Témaindító DeletedUser8560
  • Kezdés ideje

DeletedUser8560

Vendég

Jönnek a kereskedők

Merchant_event_logo_200x200_2.png

Kedves Játékosunk,

Utazó kereskedők döntöttek úgy, hogy meglátogatják földed, és sátraikat városod közelében verik le. Abban reménykednek, hogy
Merchant_gems.png
drágaköveket el tudják cserélni fára, vasra, agyagra. Ezen kívül tombolán való részvételt kínálnak a helyi urak számára.

Merchant_location.PNG

A rendezvény időtartama

A rendezvény kezdete: 2014-11-14

Az utolsó kereskedő ekkor érkezik: 2014-11-30

A rendezvény vége: 2014-12-02
Ez után az időpont után nem lehetséges a tombola használata drágakövekért, vagy a nyeremények aktiválása, és minden nyeremény el fog tűnni.

A rendezvény normál és könnyített szervereken lesz elérhető.

A rendezvény kezdetéről értesítőt kapsz. Ezt követően egy küldetés is aktiválódik, amely megmutatja hogy lehet kapcsolatba lépni a kereskedőkkel és leírja a részvételi feltételeket.

Merchant_quest.PNG

Kereskedelem a kereskedőkkel

A kereskedelmi állomások a térképen fognak feltűnni a rendezvény kezdete után. A kereskedők békések, drágaköveiket akarják elcserélni veled!
A térképen a kereskedelmi állomásra kattintva éred el a faluinformációt.

Merchant_post.PNG

Ezen a felületen keresztül közvetlenül lehet a kereskedőknek nyersanyagot küldeni. A nyersanyagok elküldése után megérkeznek hozzád a drágakövek.
Mindegyik kereskedelmi állomás korlátozott számú drágakővel rendelkezik, így a kereskedelmet nem lehet velük a végtelenségig folytatni. Amikor a kereskedők kifogynak a drágakövekből, akkor elhagyják az állomásukat, és visszatérnek oda, ahonnan jöttek. Ezt követően egy másik kereskedő fog feltűnni a közeledben egy másik helyen, feltöltött raktárkészlettel.


Merchant_resources.PNG

A kereskedők megtámadása

Ha nem szeretsz békésen kereskedni, akkor megpróbálhatod megtámadni a kereskedőket, és ki***ztani készletüket. A kereskedők falujának információs felületén ekkor nem a kereskedelmet, hanem a támadást kell választani.
Figyelem ! A kereskedők erős védelemmel rendelkeznek a ***ztogató hordák ellen. Nem egyszerű legyőzni őket, érdemes összehangolni a támadást a klántársakkal, barátokkal.
Ha legyőzted a kereskedők védelmét, akkor ki tudod ***ztani a raktárakat, ahová a többi játékos a nyersanyagokat küldte a drágakövekért cserébe. ***ztogatással csak nyersanyagot tudsz rabolni, drágaköveket nem. Amennyiben a kereskedőállomást egyszer ki***ztották, akkor ettől számítva két órád van elhozni minden nyersanyagot. Azután a kereskedő elhagyja a környéket, mert belátja, hogy itt nem terem számára babér!


A tombola használata

A kereskedők nem csak drágaköveket hoztak magukkal. A táborukban lehetőséget biztosítanak arra, hogy részt vegyél egy tombolán, ahol érdekes nyereményeket lehet nyerni.

Miután megtekered a tombola kerekét drágakövekért cserébe, több féle dolog történhet.

Merchant_tombola.PNG

A nyereményeknek többféle hatásuk lehet: némelyik emeli a termelést, más gyorsítja az egységképzést. Naponta egyszer pedig a raktárkészlet emelkedhet.

Időről időre pedig lehetésges ingyen, drágakövek nélkül játszani a tombolán!

Egyszerre csak egy nyeremény aktiválható.

A rendezvény ismertető ablakának az alján két visszaszámlás is látható: az első azt mutatja mikortól nem tűnik fel újabb kereskedő, a második pedig a rendezvény végét mutatja. A rendezvény vége után nem lehet részt venni a tombolán, nem lehet aktiválni nyereményeket, és a már meglévő nyeremények is el fognak tűnni.

Állj készen a kereskedésre, a dárgakövekre, és a haszonra, amit a kereskedőkkel szerezhetsz! S

Klánháború Csapat
 
Fent