2013 Nemzetközi Klánháború Születésnap ismertető

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser8560

Vendég
10yearsheader.png


10 éves a Klánháború!

Kedves Játékosaink,

Örömmel mutatjuk be legújabb rendezvényünket -
10 éves a Klánháború!



Különböző nehézségi fokú kihívásokkal fogtok találkozni az elkövetkezendő napokban - néhány könnyű lesz, néhány nehéz, különösen nehéz. Teljesítsétek ezeket a feladatokat, nyerjetek így díjakat, amelyek csak még erősebbé teszik a birodalmatokat!

Jó szórakozást!

A rendezvény kezdete: 2013-06-18 00:00

A rendezvény vége: 2013-06-28 23:59

A rendezvényeket normál és könnyített világon aktiváljuk.


CÉL


Teljesítsétek feladatokat hogy díjakat nyerjetek.

goal10years.png


Kihívások és fázisok


A kihívások 3 fázisra vannak szétbontva, amelyek a játék múltjának 3 legmeghatározóbb szakaszának képeivel vannak illusztrálva. Mindegyik fázis 4 kihívást tartalmaz, különböző nehézségű szinteken. A könnyen megoldható feladatok kevés pontot (5), míg a nehezebbek többet (max. 20) érnek. Mindegyik feladatot a saját fázisában kell befejezni, nem vihető át a következőbe.

challenges.png

Pontok és jutalmak

Teljesítsétek a kihívásokat, szerezzetek pontokat, amelyek pontokra válthatók. Mivel a pontok gyűjthetők, így ti döntitek el, mire váltjátok be. Minél több feladatot teljesítetek, annál több pontotok lesz, és annál több mindenre beválthatjátok. Díjak lehetnek: termelési bónusz, nyersanyag növelés, zászlók, prémium fiók. Az alábbi képen a pontok és díjak összefoglaló táblázata látható:


rewards10years.png


Díjak

A díjak a hagyományos díjakhoz hasonlóan nem kerülnek minden világon bevezetésre. A kisebb feladatokért kisebb, a nagyobbakért nagyobb díjak kerülnek aktiválásra a fiókokban.



awards10years.png




Csevegő
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent