12 éves a Klánháború!

  • Témaindító Deleted User - 1544925
  • Kezdés ideje
Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Deleted User - 1544925

Vendég
KH nyeremény kész.jpg

Kedves Játékosaink,

A Magyar Klánháború ma ünnepli a 12. születésnapját! Első sorban szeretnénk megköszönni mindenkinek a játékhoz való elkötelezettségét,
főként azoknak akik hosszú évek óta, akár már az indulást követő napok óta a csatatéren töltik online idejüket. Úgy gondoljuk ez egy kiváló
alkalom arra, hogy felidézzük az elmúlt 12 év legjelentősebb pillanatait és legizgalmasabb élményeit.

Írjátok le a Klánháborúval kapcsolatos élményeiteket, hogy éltétek meg ti az elmúlt éveket?
Milyen változások tetszettek a legjobban? Mit adott hozzá az életekhez a játék és sikerült-e új kapcsolatokat kialakítani?
Mely teljesítményetekre vagytok a legbüszkébbek? Melyek a legemlékezetesebb pillanataitok?
Minden ami a játékkal kapcsolatos és megszeretnétek osztani, itt a megfelelő alkalom!

Osszátok meg velünk történetetek vagy bármit amivel nosztalgiáznátok és a játékhoz kapcsolódik!

Nyeremények:

Az általunk legjobbnak ítélt 3 történet:

1. helyezett 1500 prémium pont
2. helyezett 1000 prémium pont
3. helyezett 500 prémium pont

Továbbá a résztvevők között kisorsolunk 10x200 darab prémium pontot.



Beküldés helye: ebben a témában hozzászólás formájában
Beküldés határidő: 2020-05-11 23:59


Várjuk történeteiteket, jó olvasást és időtöltést kívánunk!

Klánháború Csapat
 

Uncas23

New Member
A reakció pontszáma
20
Egy történet v40-ről:

Helló! Nem vagyok egy nagy játékos, nem voltam soha top 1, nem nyertem világot, stb.. Viszont érdekes lehet ez a kis történet, talán mert mindenki kezdte valahol.
A 40-es világ nem volt az első világom, már játszottam komolyan a 23-ason is. Érdekes, hogy szinte ugyanúgy végződött mind a kettő. De inkább az elején kezdem.
Csak éppen hogy eszembe jutott, hogy van itt ez a játék, hogy Klánháború és fel is regisztráltam a legfiatalabb elérhető szerverre. Ez a 40-es volt. Jött velem az egyik ismerősöm is egy másik játékból, Krisztian Is Back. Igazán itt, a KH-ban lettünk jó barátok. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, hívogatjuk egymást játszani. :) Hogy miért "is back" ne kérdezzétek, teljesen új volt a játékban. :D Egy idő után csatlakozott, hozzám a testvérem is. Emlékszem milyen idegesítő volt, hogy nem tudtuk egymást erősíteni, mert ugyanazt az IP címet használtuk.
A lényeg, hogy a világot késve kezdtük, így belevágtunk teljes erővel. Nem nagyon emlékeztem a játékra így első körben az volt a tervem, hogy "majd jól felépítem a bányákat és csak aztán a katonákat". Nem kell mondani, hogy mennyire rossz ötlet volt. :D Annyiban szerencsém volt, hogy nem foglaltak be.
Egy idő után azért rájöttem, hogy lehet farmolni is és egy kicsit helyesebb úton kezdtem haladni. Persze nem nagyon értettem, hogy miért nem foglalja be senki a barbár falukat, hát megtettem én. Őszintén szólva nem emlékszem, hogy a világ során komolyan támadtam volna olyan játékost aki vissza is tud ütni. :D
Ha jól emlékszem talán az egyik szomszédom is befejezte a játékot és nekem adta a faluit. Mondanom sem kell, hogy szinte teljesen védő játékot játszottam.
Elég hozzá annyit, hogy körülbelül 60 faluig jutottam, amíg a valósággal össze nem ütköztem. :D
A szerverről még nem szóltam. Egy Spártás világ volt és természetesen nem a Spártában voltam. Minden komoly játékos -aki nem a Spártában volt- meg akarta őket állítani. A Spárta ellenes blokk húzóemberei ilyen nevek voltak, hogy Vigyori, Lina, fsociety, krisztian21. Bocsássatok meg nekem, sajnos nem emlékszek mindenkire.
Attól tartok, én a nagy csatákról lemaradtam, ha voltak egyáltalán olyanok. Annyira emlékszek, hogy Vigyori, aki elvileg valami klánvezér volt egy nap abbahagyta. A következő napokban meg a húzóemberek nagyrésze mint Lina meg fsociety átléptek a Spártába. Ez el is döntötte a szervert. Még krisztian21 tartotta magát egy ideig, aztán feladta a világot. Voltak ezen kívül csak simán kilépők, akik új klánt alapítottak és a Spárta valamiért nem támadta őket. Ott voltak egy csomó faluval a Spárta közepén, nem értettem, hogy maradnak életben.
A helyzet olyannyira rossz volt, hogy kezdtem én is egyfajta húzóember lenni a klánban. :D De ekkor már mindenki menekült, még "Krisztian is Back" is akivel kezdtem inkább ment az új világra és mindig dicsekedett, hogy milyen sokat farmolt, milyen jól halad. :)
Nos, kezdtem érezni, hogy nem sokáig maradok meg ezen a világon. Egy nap meg is indultak a támadások. Máig emlékszek azokra a védekezésekre. Igazság szerint jó védekező világ volt, őrtoronnyal, 2% fake limittel, tanyaszabály sem volt. Az őrtorony nagyon tetszett és hasznosnak találtam. Nem tudtam elképzelni, hogy tudnék nélküle védekezni.
Büszke vagyok arra a védekezésemre. Alig vesztettem falut, amíg csak messziről küldözgették a nuke-okat. Szinte minden falum védő volt és tologattam a katonákat, mindig rengeteggel sikerült beállnom a nuke-ok elé. Prémium fiókom sem volt, úgyhogy úgy csináltam a szervezést, hogy átnevezgettem a falukat mindig a parancsokkal, hogy mondjuk "8:25 001-es falu", hogy el ne felejtsem mit kell csinálni. Rengeteget keresgéltem a neten, tippekért, trükkökért, hogy mit lehet csinálni. Már addig jutottam, hogy nehézlovas támadó falukat kezdtem képezni, amit anno talán csak a legjobb játékosok csináltak. Legalábbis szeretném ezt hinni. :D
Ezekből a messziről jövő támadásokból tibax-ra emlékszek különösen. Bevallom, dühített mert szinte az összes faluja támadó volt és mindenhonnan fullos nuke-ok jöttek. Idegesített, hogy ő ezt ott a Spártás tenger közepén megengedheti magának. De annyi a lényeg, hogy kitartottam, viszont kezdett elegem lenni. Van egy mondat a talán legelterjedtebb KH-s leírásban miszerint "A tömegtámadásokban az veszít, aki előbb megunja, feladja és feláll az asztaltól". Egyáltalán nem ez a mondat de valami ilyen az értelme. Nagyon találó.
Mint mondtam alig veszítettem falut sokáig. Viszont aztán "cselhez" folyamodtak. A szomszédaim ilyen játékosok voltak, hogy Pál-inka meg Interculler. Pár nap szünet után elkezdték csipegetni a faluimat. Kiderült, hogy a faluik, amelyek közvetlenül mellettem voltak támadók voltak, nemsekkel. Hát ez elllen már nem tudtam mit csinálni, nem tudtam felkészülni a támadásokra, nem tudtam összetolni a védőket időben. Nagyon fájtak a faluveszteségek, nem voltam hozzászokva. Hadászati szinten még nem törtek meg (az is hamarosan eljött volna) de bevallom, feladtam, felálltam az asztaltól. Emlékszem kicsit felszabadító érzés volt, nem kellett többé folyamatosan aggódni a falukért.
Azért szerintem elég hősies harcot vívtam velük, és büszke vagyok erre a teljesítményemre.
Itt a vége, fuss el véle!
 

DeletedUser19597

Vendég
Üdv! :)
Rögtön az elején leszögezném, hogy amiket itt leírok, nem a legszebbek, hanem a legfontosabb emlékeim lesznek, amiket elétek tárnék.
Emlékszem még, hogy a játékra angol szerveren találtam rá és azt hiszem úgy, hogy sok stratégiai játékot kerestem a neten, talán így találhattam rá.

1.png

Egyáltalán nem értettem angolul, sőt, abban az időben utáltam is angolt tanulni, a magasságot a súllyal gyakran összekevertem, így a falvamban volt minden, mint az állatkertben és a cirkuszban szokás:
Lándzsa, Kardforgató, Íjász, Bárdos, Barna színű ló, Fekete színű ló, Fehér színű ló, kata, kos, PALADIN.
Ilyen vegyesvágott volt. Nemest sem értettem, hogy hogyan kell képezni, azt sem tudtam, van-e olyan funkció. Azért heti szinten egyszer beléptem, és nyugtomra megmaradt a falut, mindig építettem rajta valamit, én aztán kikapcsolódtam abban a 10 percben. :D
Majd aztán egyszer csak nem találtam az oldalt, viszont találtam egy hasonló játékot hónapokkal később klánháború néven és rájöttem, hogy ez tök ugyan az!

V1 -re emlékszem, hogy ott kezdtem, a tw stats-on mindenesetre csak a V2-t tudom bebizonyítani. Emlékszem, hogy nagyon csőlátású voltam, az alapkockán tovább nem is sűrűn nézegettem, a főnemes fogalmát még csak ott ismertem meg, de a használatához nem is értettem semmit sem.
A régi lovagrendszer, ami nagyon lefoglalt. Imádtam egyszerűen cserélgetni a tárgyakat, gyakran még most is nagyon hiányzik, hogy a szoborra kattintva már nincs meg a lovagom fegyvertára.

2.png

Ezzel a klasszikus térképnézettel játszok a mai napig, az újat egyszerűen nem tudtam megszokni.
V3-on is megjelentem egy kis ideig, meg talán V8 körül is, aztán eltűntem.
V17-től tudom mondani azt, amikre emlékszem. Akkoriban is még sok kontinensek voltak, addigra már átfutottam a wikit, voltak persze hiányos részek, hiszen kezdő voltam. Egy srác egy barátjával meghívott a klánjába, és kineveztek alvezérnek, mert elkezdtem velük ismerkedni, de azt sem tudom, hogy minek neveztek ki, már akkor világcsodát vártak tőlem.. :D
Mindenesetre az egyikőjük abbahagyta, a másik átpártolt valahova, és én is átpártoltam máshova. A Red Devilsben játszottam egy nagyon kis ideig, foglaltam pár falut, majd egy nap mikor felkeltem suli előtt, azt láttam, hogy délelőttre időzítettek felém jó sok támadást. Arra még emlékszem, hogy az első körben levédtem a támadásokat, de a következő körben mint a kis pisisek behisztiztem, és értetlenkedtem és feladtam, otthagytam. Ki is rúgtak aztán.
Akkor kezdtem csak megérteni, hogy ez a játék valójában nehééééééz...
V21-en mindenesetre újra szerencsét próbáltam, nem tudtam elsülni a gondolatok mellett. Készítettem egy új fiókot is, akkoriban gyakran készített mindenki új e-mailt. Őszinte leszek, én csak elfelejtettem a jelszavamat.
V21-en szerencsém volt barátokra lelnem, viszont azok a barátok belevittek a rosszba. Csúnya dolgot tettünk, és én nem éreztem annak mértékét. Indok nélkül belsőztünk le lassú játékosokat. A mai fejjel legalább egy indokot eléjük nyögnék, hogy mi volt velük a bajom. Szóval ja... kaptam az ívet!
A barátaimmal együtt mindenesetre egy közepesen erős csapatot hoztunk létre. Emlékszem még a nevükre, azonban ők már nem játszanak, csak az egyikőjük, a neve Warlordadi. Akinek sok tapasztalatot köszönhetek akkoriban, az Hohadi volt. Bemutatta nekem a Prémium Fiók, a Farmkezelő, a farmolás titkát. A továbbiak klick77 és Hamika volt.
Emlékszem, hogy azon a világon egy klán jött létre, amit egy nő vezetett, és mindenkit beolvasztott a klánjába, az első hónapban pedig volt 7-8 klántestvérsége, míg sokan meg nem unták, és fellázadtak, és kiléptek (ezt így külső szemmel nézve).
A végén a Vircsraftba kerültem, azonban nekem tanulnom kellett, valamint nagyon nem akartam új klánnal megismerkedni, így elment a kedvem a játéktól és leadtam a falvaimat a barátaimnak.
V26-on alapítottam meg az első klánomat, a Walt Disney-t. Nagyon szerencsétlenkedtünk ott. Derfelék elkenték a szánkat.. :D
V27-en próbálkoztam újból. Akkoriban beregiztem egy klánba, ha jól emlékszem Grimm volt a neve és Macsek hozta létre. Nagyon minőségi klánnak tűnt, gondoltam megnézem, hátha én is fejlődhetek. Rögtön 1 hét múlva mindenki átment máshova. Macsek inaktívvá vált ha jól emlékszem. Nem tudom, hogy utána hova kerültem, de volt egy klán, ahol killerjedi nevezett engem meg vezérnek maga mellé. Megint nem tudom, hogy miért. Nem értem ezeket a tetteket.
Nem akartam vezérkedni, és a klán fele átlépett abba a klánba, ami a V27-en szervert nyert (=WWU=), én is átléptem, annak ellenére, hogy ok nélkül rám adtak egy vezéri pozíciót is. Majd miután átléptem, a zűrzavarok miatt már nem érdekelt a játék, a térkép is tele volt kékkel, mondom hagyjuk. Én már unom... Leléptem onnan is.
V29-en ezért újrapróbálkoztam. Mondhatni elég jó kis világ volt, Frontlineban, majd a Defender of the Crownban játszottam. A játék eleje óta viszont unalmas volt, a kéktengerben voltam késői regisztrációm miatt, így a játék unalmassá vált, viszont úgy emlékszem, hogy nagyon dominált a klánom, a világot is megnyerte. Megint otthagytam, egy nyertes klánt, mindenesetre, ha unalmassá vált számomra valami, én azzal nem törődtem. Szóval ott oda többet nem léptem fel, szerintem inaktívvá váltam és befoglaltak engem.
V33 volt talán az első olyan szerverem, amit a leginkább megnyomtam. Az elején egy kis klánba kerültem, majd át a H~O~H-ba, amit - Loki60 - vezetett. Ott ismerkedtem meg RecklessM-mel, Arihanaval. Később Dongábor is ott figyelt fel rám, miután engem kineveztek Diplomatának (már megint miért én?). Loki kérte tőlem, hogy az ASG-vel kössek Szövetséget.
Másfél órás beszélgetés után kötöttem szövetséget az ASG-vel és meghúztuk a határokat. Loki valamiért törölte a diplomáciát és nem mondot semmit, hogy miért. Én elmondtam Dongábornak, hogy mi történt, és áthívott. Én pedig úgy voltam vele, hogy miért is ne. Végülis, másfél órás munkám veszett csak úgy oda, csinálhattam volna mást is, a következő körben is vajon eljátssza-e?
Később írt Loki, ha jól emlékszem nem ért rá, ezért válaszolt későn, viszont már nem emlékszem, hogy mit. Dongáborék nagyon kedvesek voltak velem, ott ismerkedtem meg az ASG keménymagjával, ImZs.-vel, Sirnyenjo-val, Krisztian1971-el, Hytech-el, Tumblarddal és Living Deaddel. Nagyon tetszett, ahogyan Dongábor bánt velem. Bevitt engem a többi vezértársához ismerkedni, ő is szintúgy kinevezett vezérnek (annak ellenére, hogy nem értettem semmit, hogy miért lettem vezér, valamint akkoriban még rajtam kívül 3-4 tag követett a kilépésem után, de ha így belegondolok, lehet azért nevezett ki, mert arra a kis régióra én figyeltem).
Tumblard segítségével megtanultam vágni. Living Dead és Dongábor segítségével pedig rájöttem a klánháború cseleire, hogy miképp támadjak, miképp védekezzek. Akkoriban kaptam 3 armát. 2-t a H~O~H -tól, és 1-et az SBT-től. Nagyon gyenge gépet használtam ez idáig, ezért nagyon nehezen, de ment a gépem, és az internetem is.
A H~O~H bár kétszeri alkalommal egész nap támadott, nem vitt tőlem falut első alkalommal, a második alkalommal 3-at tartottak meg. Az SBT mindenesetre végigsöpört rajtam. Tele voltam védőfalvakkal, 1 vagy 2 hullámot le kellett volna tudnom védekezni a mai fejjel és géppel, de akkoriban a vágás számomra fél óráig tartott másik faluból, mert annyira nehezen tudtam beilleszteni 1 másodpercbe a csapatokat. Nagyon késett a játék, még akkor kezdtem csak el igazán felvenni Sajtmacskával a kapcsolatot, hogy mi lehet ennek az oka.
Nem tudtam már felállni annyira, hogy élvezzem a játék értelmét. Sok falut buktam, az utolsó falvaimmal még elszórakoztam az SBT ellen (ellenfelem Killerjedi volt [micsoda véletlen :D]).
Ott kezdődtek meg a csalások sorozata. Nekem is megmutatták Dongáborék, hogy létezik CNCDani műhelye, azonban ha használom kizárnak. Mutattak nekem fakevonatot, és abban az időben nem tudtuk eldönteni, hogy most akkor tilos-e használni, vagy sem. Mikor már nagyon ránkszóltak az SBT-sek, hogy ne használjuk, akkor már én sem használtam. Ez volt talán az egyetlen illegális script, amit használtam és emlékszem. Azóta viszont bővítményként megengedte a Supp a használatát. A többi illegális script is érdekelt, de azt nem azon a szerveren próbáltam ki, hanem egy random helyen és már láttam a működését.
A következő világokban viszont annyira durván csaltak sokan, hogy megesküdtem, hogy őket mindenáron le fogom buktatni, ami még máig is a célom.
A világot tehát elbuktam. Mondhatni az első vereségem, amit úgy el tudok ismerni, az az SBT-től származott.
V43-on talán? Újra elindultak ImZs.-ék, ezúton Dongábor nélkül ha jól emlékszem, mivel összevesztek. Kedvem támadt bekapcsolódni hozzájuk, de nem tartott a karrierem sokáig. Az a rossz gép, amit használtam beadta a szolgálatot. Jó kis Windows XP kibírta 2015-ig.
Egészen v45-ig nem volt gépem, utána egyből elkezdtem játszani. Megtaláltam Dongábort, így az ASG-t is. Sokszor láttam már a Spártát játszani, a DSA-t is, a Respectet is. Maradtam tehát ASG-s, és megpróbáltam velük, mert ott volt Dongábor, a barátom.
Nagyon kevesen indultunk a volt keménymagból, mindenesetre egy nagyon jó társaság jött létre megintcsak. Ott is vezér voltam, azonban már volt értelme vezérkedésemnek. Sajnos az ASG arra a szerverre eléggé felkészületlenül állt neki, valamint az FS -sel egy kontira estünk, a DSA-val pedig összefogtak, akik szintúgy közel voltunk hozzá. Ezt nevezem én a Mekis sandwitchnek! Spártát ott láttam először életnagyságban. Dongábor beijesztett vele, hogy ha oda jelentkezek, akkor kiröhögnek. Nagyon vágytam, hogy odakerüljek, egyszerűen látni akartam, hogy mitől olyan jók, most hogy én is megtanultam a játék fortélyait.
V46-on indult el a klánunk, amivel v45-ön játszottunk. Egy barátom, Undertaker Vyc nem jött velünk, rá Dongábor nagyon meg is haragudott, én azzal a sráccal viszont a mai napig tartom a kapcsolatot. Egyszerűen jó barátnak tudom nevezni, nagyon segítőkész és kedves volt velem mindvégig. Egyszer sem csalódtam benne. Egyik vágásra én is megtanítottam őt, amit ugye nekem Tumblard tanított meg.
Szóval V46-on már kicsit szomorúan indultam el, nagyon hamar ért véget a szerver V45-ön annak ellenére, hogy csak kis esélyen múlott, hogy Lightrex falvát elviszem, valamint hogy meg is hívott utána pár másik játékossal a klánjába. Mi voltunk számára a keménymag, mert húztuk a legtovább (ezt ő is emlékszem, hogy bevallotta).
V46-on Gummikuhval és még pár másik alvezérrel együtt elvezetgettük a klánt. A kontit megszereztük, minden eléggé prímán ment. DNY-en az AC, ÉK-n KDJ ! és DK-n a CotL volt. Közben megjelent (HA JÓL EMLÉKSZEM) Deadpool pár tagja is a kontin peremjén. Dongáborékkal 1 hónapon át beszéltük, hogy merre támadjunk, de csakis az AC-t nyomtuk, ami nekem már nem tetszett, annak ellenére, hogy azon a kontin voltam. Inkább a peremre akartam koncentrálni csak, aztán az AC-ra vagy a KDJ !-re. Később a KDJ ! egyesült velünk, én nekem tanulnom kellett érettségire, nagyon keveset tanultam annak ellenére, hogy évenként javult az átlagom.
V45-ön Denalit, V46-on A Revansisztát ismertem meg. Denalival akartam dualban játszani az időhiányom és a front megállása miatt. Úgy gondoltuk, hogy jó időzítés. Dongábor azonban nem engedte meg ezt nekem. Dongáborban eléggé csalódtam a v46 során. Sok pénzt beleáldoztam a csapatomba, és rám erőltette a támadásokat, mindenesetre később sikerült is falvakat szerezni. A terveimben pedig nem engedett teljes mértékben kibontakozni. Amikor utoljára csalódtam tehát a dualosodás ellenkezése után volt. Próbáltam még párszor belépni, de elment már a kedvem, hogy a barátom nem hajlandó megérteni engem. Hallottam, hogy elhordott mindennek miután leléptem, mert elfogadom, hogy csúnya volt, ahogy szó nélkül leléptem, de részben azért nem is. Azon a szerveren sokat tettem a klánért, ennyi járhatott volna nekem úgy gondolom. A barátságunk legalább nem romlott meg, ha felhívnám őt skypeon, szerintem elbeszélgetnénk békésen.
V46 után viszont úgy döntöttem, hogy nem akarok már ASG-s lenni (annak ellenére, hogy néha visszavágyok, mert mulatságos volt ott játszani) és azt is eldöntöttem, hogy megkeresem a Spártát!
V50-re már elvégeztem a középiskolát, az OKJ-met is megszereztem ezzel és elmentem tanárnak tanulni (amit a mai napig tanulok még). Spártába jelentkezésemhez nagy szerepet játszott Denali és A Revansiszta. Sikerült egy kicsit is megismernem Castleait, játszhattam Damas8-al is (hogy melyik fiókban? TITOK!). Damas8 volt az utolsó személy, aki megtanított annyira játszani, ahogyan akárcsak ő műveli. A mai napig felidézem a dolgokat, amiket átbeszélgettünk régen abban a kis időben is. Sajnos mára már nem játszik ő sem... Egyszerűen mesés volt. Ám a vese végéhez értünk nagyon hamar, amikor a Spárta összeveszett az SBT-vel és a vezérek leléptek. A Spártában kineveztek vezérnek (rám kérdeztek, szeretnék-e, és akkoriban megtiszteltek ezzel). Deadpool Wintere ellen szervezhettem Bilbo társaságában armákat. A 4.-re végre sikerült legyőznünk őket, és már azon voltunk egyből, hogy a következő lépésként az NF-et megcélozzuk.
Ám ekkor az NF feladta, mire elkezdtük volna őket támadni, valamint a klánunkban belső viszály tört ki Nikitaa és Tatus dualtársa között, így a klán kettévált. Én próbáltam nagyon a klánt egyben tartani, mint mondtam, vágytam arra, hogy Spártás lehessek. Nikitaaban viszont csalódtam az utolsó hetekben, így Tatust követtem. Sokan követtek minket miattam, Tatus miatt és Bilbo miatt. Végül Tatus rám hagyta és Korpiara a vezérkedést. Korpiaval sokat beszélgettem régen, ő rá hagytam a dipót, míg én a klánt tartottam egyben, ami akkoriban eléggé nehézkés volt, a Spárta is jelen volt, és folyamatosan kibeszélések voltak. Végül Nikitaa-val elkezdtem tárgyalni, de már úgy éreztem feleslegesen. Ő csak inkább bosszút akart rajtam állni és menteni a Spártát, mintsem kibékülni velem, így nem tehettem mást, a sok hazugság után már beleuntam és hadakozni bocsátottam a klánt vele. Létrejött a Technikai klános szitu. Pilvoval összeismerkedtem. Aranyos volt. Átvette Dongábor szerepét. Régen Dongáborral beszélgettem naphosszakat, abban az időben pedig Pilvoval, szóval nagyon jól esett a társasága. A sok viszály végére sikerült az SBT-re koncentrálnunk. Sok armát követően végül megtörtek és bedőlt a front. A végén létrejött a fúzió. Előtte szintyára is emlékszem, ahogyan összeveszett pár játékosával. Redsnake-el kommunikáltuk le, hogy ne az aranykapunál dobassák be a törölközőt velük, még maradjanak. Végül a falvaik 2/3-áért cserébe csatlakozhattak hozzánk. Szintyával azóta is tartom a kapcsolatot, mióta összeismerkedtünk (mióta kineveztek Spártában vezérnek).
Ez volt az első vezérkedésem, ahol Fővezérként ennyire megviseltek engem a dolgok. Eléggé csúf volt ez a Jubileumi világ. Amit leműveltek velem az ott maradt Spártások, Denali és A Revansiszta is. Akkor később az SBT szólogatott be, majd végül Crixus és Swak... Marhára megutáltam a játékot, kedvem sem volt már újra elkezdeni játszani. Pilvoval is összevesztem, ígérte, hogy ha Crixus rosszat tesz, kirúgja. Annak ellenére leanyázott és nem történt semmi. Nem gond... Megtanultam nem másra fogni egyesek buta cselekedeteit, mindenesetre az ígéret szép szó legtöbbször..
V55-ön Gimiék terveztek egy klánt. A v50-en történtek kapcsán nem akartam jönni, de annyira jóba lettem a társasággal, hogy kedvet kaptam, így megjöttem! Nagyon sok hiba volt a játék elején, nem tudok sok pozitívumot elmondani arról a szerverről sajnos, mindenesetre a legvégéig küzdöttünk. Kicsit összevesztem Gimiivel ott, be is töröltem a fiókomat, majd mikor hallottam, hogy falut buktam visszajöttem, mert WÁÁÁÁ.. ÉNN??? Falut bukniiii??? Mivan??? Na így voltam vele... 1 falut elbuktam, aztán dualosodtam John Stark-kal. Nála rajoskodtam a végéig. Nem tudtunk semelyik frontra sem előre jutni, nagyon szerencsétlenkedtünk. A tagság sem volt teljesen képben, hogy mit szeretnénk, állandóan megkérdőjeleztek bennünket, nagyon elegünk volt. Mindenesetre, a fekete lista értelmét vette már.
v57-en próbáltam összehívni a vezérkart és a tagjaimat, még régebbről is, de mindenki elfoglalt volt. A HCS volt az egyetlen kihívás számunkra, és nagyon balul sültek el a dolgok. Nem jól helyeztem el én sem a tagjaimat, ugyanis az utolsó pillanatban 10 játékos mondta vissza az indulást, közülük 7 volt erős induló legalább 30000 PP-vel, ami jócskán segíthetett volna a környékemnél. A végső pontot nálam Guga is King tette be, miután arcoskodott, segíteni nem akart, csak tengett-lengett a klánban. Kirúgásával valamelyest egyetértettek, de ahogy felszólaltam vele, azzal nem (mindenesetre annyira csúnyát nem szóltam neki). Nagyon elgurult a gyógyszerem akkor. Oszlattam a klánomat, már nem élveztem az ottlétemet, már nem akartam játszani, már nem akartam kínlódni. Így is én és egy másik barátom vagdosott mindenkinél, akit úgy hívnak, hogy Undertaker Vyc. Ezért vagyok hálás neki, mert még a csapattársam sem volt, csak PP-zni ment, mégis többet rakott bele a klánomba, mint a klánom 90%-a. Csalódott voltam, hogy elindultam annak ellenére, hogy senki sem vette komolyan a klánomat, de leginkább magamban csalódtam, hogy ezt nem vettem észre. Nem sajnálom viszont a klánom betörlését. Talán ezzel mindenkire hatottam valamelyest, hogy vegyék komolyan a klánt, különben csak időt pazarlunk egymásra.
A történetem végére érünk lassan. V55-ig mindenkivel szóba elegyedtem és kibékültem mindenkivel, akik eddig rosszat gondoltak rólam. Akiknek én okoztam gondot, bocsánatot kérek! V61-re készülök a társaimmal felvenni a harcot a többiek ellen. Nem tudom, hogy mennyi esélyünk lesz nyerni, azonban már engem nem is érdekel ez... Ennyi csalódottság után, ami személy szerint engem ért, már csak azt kívánom, hogy jól érezhessem magamat ott, ahova a barátaimat meghívtam, valamint remélem, hogy ők is jól fogják érezni magukat.

A legszebb emlékeim viszont:
Éveim során megannyi játékost tanítottam meg a játék alapjaira (manapság is tanítgatok és fogok még pár játékost).
Sikerült megannyi klán játékstílusát megismernem, amennyit talán keveseknek adatik meg már a sors.
Sikerült olyan barátokat szereznem, akiknek a barátság többet ér a díjakért.
Sikerült olyan társaságokba keverednem, akikkel minden világon összetalálkozok és felidézzük a régi szépeket.
Sikerült felnőnöm, azáltal hogy kikaptam, hogy nyertem akár csatákat, akár szervereket.
Sikerült olyan tapasztalatokat és úgy szereznem, amiket átadhatok másnak.
Sikerült úgy megtanulnom BB kódozni, hogy elkezdett jobban érdekelni a programozás még sulis éveimben és kiváló eredményeket értem el (aztán jött egy másik program kód és wtf? :D).
Sikerült átélnem azt, amit az utókor már csak képekben lát. A játék fejlődését és kitapasztalását! A klasszikus stílus, a régi lovagi rendszer, a játék mobilos appja és annak fontossága, a scriptek ideje, a fórum használata, a Support Csapat cseréje (egyeseknek ez most felkavaró, de ez is érdekesen történt külső szemmel). Szóval ja...
Szóval.. Szóval ja... ha egyszer el is megyek örökre, vagy ha a játék ér véget, én elmondhatom, hogy nagyon csodás éveket töltöttem el itt. Számomra nagyon megható így visszagondolni ezekre az évekre, a tettekre és az összes nehéz és boldog pillanatra.
Egy élmény volt!

Végezetül ezt csak így itt hagyom nektek:

Csupán fogadd el és örökre őrizd ezeket az emlékeket a fejedben!
Az időt, amit velük töltöttél...
Az érzéseket...
Soha ne felejtsd el őket!

PA.gif

Köszönöm nektek!
Üdv, Ben Solo
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

ImKavics

Member
A reakció pontszáma
27
Nekem 2 történetem van... Az egyik a V4-es világról ami a legizgalmasabb kh-s pillanatom volt...


Elégge kinőttük magunkat a szerveren és kezdődtek a nagy háborúk nyitódott a front.
Kiadták a parancsot hogy támadni fogunk :)
A megadott időben mentek a kardok ezrei-tízezrei... Nekem sikerült befoglalni a frontvonal mögé olyan jól hogy arra az egyetlen egy falura kaptam közel 500.000 (félmillió) kardot.. Amikor eldöntöttük hogy már pedig ez a falu nálunk marad akkor a klántásaim akikre még mindig szívesen emlékszem vissza olyan szinten bevédtek hogy egy teljes nuke nem tudott kicsapni 1db lándzsást sem (10db nuke után esett el 1 lándzsás) úgyhogy beton volt az a falu szó szerint :D
Azóta sem volt még egy ilyen pillanat sem és sztem nem is lesz :)


A másik pedig egy tőzsdés világon volt már, (sajnos nem tudom melyiken) ugyanúgy komolyan indultunk a szerveren :D


A szerver a közepe körül tarthatott már amikor kaptuk reggel 8 órás időzítésekkel a kardocskákat egyből leesett nekünk hogy egy Armát kapunk... Sikerült levédekezni, azt nem mondom hogy nem vesztettünk falukat de elég szépen akadtak a seregek... Mi meg be jelölgettük hogy melyik falu támadó és melyik ami védő lehet.. 2 napra rá ment is a vissza kard, mentek a harapós fakek Aztán pedig a nemesvonatok a nagy veszteségek miatt az ellenfél tagjai mentek a pp tőzsdére gyorsan visszaszedni a zsákmányolt nyersiket 2500 nyersiről leugrott 100-ra az ára a pp-nek
Nekem sem kellett több mint keresni egy olyan falut amiben megvan telve a raktár és eladni a nyersiket.. Egy fordulásból hoztam majd 2500pp-t ami az eddigi tőzsdézésem csúcspontja volt


Ez a két kis történetem volt ami nagyon megmaradt :)
Köszi szépen!
Üdv. : resi


U.i.: Egy nagyon fontos dolgot elfelejtettem írni amit egy kis történetbe még elmesélek :)

V56-os világon kezdődött...

Egy úgynevezett spárta klánban voltunk... És az akkori vezérünk sajnos belevitte a magánéleti problémáját a játékba olyan szinten hogy e miatt dobott ki két barátomat a klánból nnoel128 és veszedelem játékosokat , na ezt nem tűrtem és én is kiléptem... Erre jöttek utánnam 2-en az ő személyükben pedig, Dodo 2019 és Úr mugen.. Ők azok akikre lehet számítani és meg lehet bennük bízni. Ők azok akiket bármikor nevezek batátaimnak, ők azok akikben vakon megbízok :)

Ennyit szerettem volna még hozzáfűzni a témához
Köszi hogy elolvastad ;)
 
Utoljára szerkesztve:

joe78

New Member
A reakció pontszáma
9
Mr. Lord Joe

VILÁG: 7
Játékos: Joe78 alias Mr. Lord Joe
Regisztráció: 2010. 01. 18 13: 00: 01.
Elhelyezkedés: K63 FOX RIVER (388|620)


I. A kezdetek


A történet egy barátom Zameg meghívásával indul, amikor is regisztrálok a 7-es világba.
Kezdetben megalapítjuk saját klánunkat a W.A.P-t ami a War And Peace nevet viseli. A kezdeti nehézségek illetve tanulási időszak után 1 hónap elteltével átlépünk egy a terjeszkedésünket elősegítő klánba a Hmk klánba(Horthy Miklós katonája). Azonban ez a kitérő sem tart tovább 1 hónapnál az indok az erősebb klánok nyomása.

2010. márciusában újra saját klánt alapítok, ami a NeTe nevet viseli ez egyszerűen a New Team (Itt történik meg az első foglalás is egy nyersi bónuszos falu tekintetében (Fustolt (388|617))). Ekkor azonban már egyedül folytatom utamat, mert Zameg barátom marad a Hmk klánban (ő 2010 májusában fejezi be a játékot ezen a világon). Újabb 4 nap és újabb klánváltás a folytatás de ekkor már egy komolyabb klán lesz az otthonom az *MK* azaz a Mennyei Királyság tekintetében. Függetlenül a 6,45%-os területi elhelyezkedéstől ismét szembesülnöm kell a fejlettebb klánok előretörésével.
Értem ez alatt a Triad klán 32,26%-os illetve az MI (Magyar Íjászok) klán 19,35%-os elhelyezkedését a térképen.


II. A történet

Mivel ekkor már kellőképpen megmérgez a játék a folytatás érdekében újabb lépésre szánom el magam. 2010. április elején hátrahagyva nevelő klánomat az *MK*-t felvételem kérem a =TBR=(TABOR) klánba. Ez az első igazi fordulópont a játékban, mert itt már olyan játékosokkal lehetek egy csapatban, mint Your Enemy, Brigate Rossonere72, Mapecka, Vojo, Sarkanyka a teljesség igénye nélkül. Ekkor ez klán a világ 50,26%-át birtokolja.

Május vége újabb óriási változást hoz a világ és saját magam számára is, amikor a klánom elveszíti vezető helyét és a játékosok tömeges klánváltással jelzik egy újabb korszak lezárását. Nekem ekkor a C.V. klán Circulus Vitiosa jelenti a túlélést.

Ekkor már javában dúl a két akkori legnagyobb klán közötti háború, változó sikerekkel.
2010. június végén én is követem klántársaim és belépek az akkor feltörekvő VHL klánba.


Ekkor kezd kirajzolódni egy sok mindent eldöntő háború kialakulása, amiben nem sok részt tudok vállalni, hisz egy felesleges vitát követően 2010. szeptemberében kiléptetnek a klánból. Ekkor már 3 hónapja vagyok / voltam a klán tagja.

Ha emlékeim nem csalnak ekkor a VHL klánon belül, elkezdődik egy hatalmas átalakulás.

Jó magam az ismételt túlélés függvényében egy érdekes és leginkább dacból történő ötlettől vezérelve felvételem kérem az akkor világuralomra törő Enigma klánba.

A VHL klánon belül kialakult káosz következtében a világ gyökeresen megváltozik.


Talán felismervén az Enigma klánok erőfölényét létrejön egy közösség 2010. novemberében, ami az ELV nevet kapja. Ezt az ELME, VHL-A, NAMACS, klánok hozzák létre kiegészülve az AK, HSFC, TEUTON klánokkal.

Az ELV szövetség létrejöttével bekövetkező változás engem is érzékenyen érint, mert az addigi klánok támadásai mellett a volt klánom is elkezd a térkép széle felé terelni. Egészen 2011. január közepéig bírom a támadásokat, de akkor látva az akkor hatalmas nyomás alá kerülő Enigma szétesését kilépek a klánból.

Kereken 1 évnyi játék után visszatérve a gyökerekhez saját klánt alapítok, ami az SCY azaz SCYLLA nevet kapja. Ekkor majd 500.000 ponttal rendelkezem. Ekkor fordul meg először a fejemben a játék befejezése.

Azonban ismételten győz a játék iránti vonzalom és az utolsó szalmaszálba kapaszkodva, megfogalmazok egy levelet és elküldöm a VHL-A klán egy meghatározó személyiségének, aki nem más, mint Sárkányka. A levelezés végén, amiben sok mindenről szó esik, egy utolsó esély jogán megkapom a meghívót. Ez 2011. január 19.-e.


Amikor csatlakozom régi/új klánomhoz számomra két fontosabb háború zajlik az Unicum illetve a *BAR* klánok ellen, és ebből már én is igen komolyan kivettem a részem.

Az Enigma (később New illetve CN) felett aratott közös győzelem örömmel töltött el!

A VHL-A iránt mutatott feltétel nélküli elhivatottságom gyümölcseként vezéri posztra jelölnek de nem ez a legfontosabb dolog ekkortájt az én életemben.

Egy abbahagyó játékos fiókja feletti irányításra kér fel a vezetőség, amit új kihívásként természetesen elvállalok. 2011. május 20-án nick nevem eltűnik a szerverről Joe78, és új a jelenlegi nevemmel folytatom a játékot.

Hatalmas csaták, átvirrasztott éjszakák, családi perpatvar követik eztán az elkövetkezendő időket, mire megérkezünk egy újabb állomáshoz.


Az Elme és déli klánok jól működő diplomáciájával ellentétben az északiak már ekkor sem tudják felvenni a harcot, hisz míg a déli szövetség folyamatosan erősödik, az északi hanyatlásnak indul.

Hatalmas csaták, átvirrasztott éjszakák, családi perpatvar követik eztán az elkövetkezendő időket, mire megérkezünk egy újabb állomáshoz.
Az Elme és déli klánok jól működő diplomáciájával ellentétben az északiak már ekkor sem tudják felvenni a harcot, hisz míg a déli szövetség folyamatosan erősödik az északi hanyatlásnak indul. A déli szövetségben ekkor történik egy mindenki számára elfogadhatatlan, de mindenkinek mégis tisztán érthető diplomáciai lépés, ami elkerülhetetlen ebben az időszakban.

A déli szövetség egy új irány megfogalmazásával kihirdeti a "zéró" diplomáciát és új stratégiával illetve új diplomáciai tervvel áll elő, aminek a nagy vesztese a HSFC klán lesz.

A TEUTON klánt ekkorra már az addigra megerősödő *POA* klán 5 fővel! Megsemmisíti. Az Elme klán újabb idegőrlő lépéssel a Namacs beolvasztásával illetve az Elit testvérklánná való kinevezésével a végső elkeseredésbe kergeti északi ellenfeleit. 2011. július 30.-án megszűnik a hatalmas sikereket elért ELV közösség és egy új világ veszi kezdetét. Jómagam ekkor haladok az árral, amikor is precíz és mindet elsöprő akciók részeseként haladunk az álmaink felé.


Megszűnések és toborzások következnek, ezután, ami a következő klánok háborúját vetíti maga elé:

AK [CN,The Jokers illetve Teuton betoborzásával]
*POA* 5 fővel!
Wiking

...északi részről.

Elme
Elit
VHL

...déli részről.

Egy visszatartó erő megszűnését követően (erről mindenki tud!:)) az É szaki klánok formába is öntik és megalakítják az Északi Szövetséget és általános háborút indítanak a déli Új Szövetség ellen. Kezdetét veszi a Nagy Háború amikor is 2011.09.24.-ét írunk.

Ebben az időszakban a legnagyobb csaták az 5 főt taksáló *POA* klánnal történnek, akik meg vannak győződve a Teuton után ezt a háborút is megnyerhetik..

Azonban az Új Szövetség első nagy áldozataivá válnak! Felismerve tehetetlenségüket törlik magukat a 7-es világról (2012.02.12) ezzel magára hagyva az addigra egyesülő Ak-Wiking duót. Ezzel a lépésével végérvényesen megpecsételődik az Északi Szövetség sorsa, ami már csak az AK-ból áll.

2012. május 14.-én az utolsó tőrdöfés is megtörténik, amikor is az Elme, Vhl, Elit klánok legjobbjai egy klánba tömörülnek!(szó szerint:))
Ez számomra is meghatározó dátum hisz több mint 2 év megfeszített pötyögés után végső és utolsó döntés révén 2012.05.14. 12:22 belépek a szervergyőztes klánba.
A VHELME megszületése minden további kérdést eloszlat, aminek hatására ellenfelünk 2012. június 10.-én kilátástalanságát látva tömeges törléssel és az AK feloszlatásával jelzi a feltétel nélküli kapitulációt!
A fennmaradó 1 hónap még hoz szervezett támadásokat, de már mindenki a végső hármas sípszóra vár, ami 2012. július 9.-én végérvényesen a győzelmet jelenti.


Köszönöm! :)

- Örökös és mindig "háborgó" vezéremnek VOJO-nak! :),

-A klán tyúkanyójának Sárkánykának,

-"Akaratos" Cézár barátomnak, aki a játék alfája és omegája,

- Your Enemy barátomnak, amiért bízott bennem,

- Az egész VHL-A V7 klánnak, hogy mindig ott voltak, ha szükség volt rájuk, a teljesség igénye nélkül,

- Minden szövetséges klán még játszó vagy már abbahagyó játékosának, aki akár egy katonával is támogatott a sikerekben,

- Az Elme klánnak, hogy számítottak rám a végső sikernél,

-A Vhelme klánnak, hogy győzhettem veletek,

- Végül pedig minden ellenfelemnek, akikkel akár 1 percet is csatáztam!
Köszönöm, köszönöm!

-A játékot létrehozó, működtető és rengeteg munkát, időt erre áldozó munkatársának!
Köszönöm!

És végül saját magamnak, hogy kitartottam a rögös úton...:)))



Valhalla

A Valhalla a germán mitológiában egyfajta Égi Palotát jelent. A germán mitológia "mennyországában", Azgardban helyezkedik el. Ide kerülnek a hősi halált halt harcosok. Őket a Valkűrök kísérik fel a Valhallába, azon belül Odin, a germán főisten csarnokába.

 

shovy

New Member
A reakció pontszáma
9
Sziasztok!
Gondoltam én is leírom.
A V1-en kezdtem, még nagyon zöldfülű voltam, egy barátom ajánlotta a kh-t. Viszont rátaláltam egy nagyon kedves klánra, mármint olyan értelemben, hogy nagyon segítőkészek voltak. Különösen a vezér és a barátnője (már nem emlékszem a nevükre). Nagyon sokat köszönhetek nekik, mindenre megtanítottak. Aztán a világnak vége lett és Ők nem akartak tovább játszani! :(
Így úgy folytattam, de nem nagy sikerrel. És akkor jött a V8. talán 150 pontom lehetett mikor meghívtak az INSO klánba. Kevesen voltunk, jól éreztük magunkat. Emlékszem a Skype csoportunkban egész nap ment a duma, meg a hülyéskedés. Másik élményem ebből az időből, hogy a klánon belül verseny volt, aki először eléri a 300 pontot, annak minden klántag nyersit fog küldeni. Hatalmas hajtás volt. Akkor értettem meg igazán, hogyan és miért kell farmolni. 3. lettem azt hiszem, de nagyon jó buli volt.
Sokáig harcoltam velük és nagyon nagy csaták voltak. Arra is emlékszem, hogy volt egy tagunk aki Amerikából játszott. Szinte senki nem értette, hogyan tudunk éjjel, meg hajnalban támadásokat indítani. Mindenki meg volt győződve, hogy egész éjjel játszunk! :)
Aztán a polgári életem miatt el kellett hagynom Őket, de nagyon büszke vagyok, hogy nyertek. Különösen is emlékszem Daenerysre, aki nem csak különleges harcos és ember volt, de megszeretette velem a Trónok harcát is.
Aztán még próbálkoztam azt hiszem a V16-on és még pár világon, de nem volt olyan. Azt hiszem minden világon az INSO-t kerestem, de sehol nem találtam. Most újra próbálkozok!
Köszönöm, hogy elolvastad: shovy
 

veszedelem

New Member
A reakció pontszáma
22
Mit adott nekem a klánháború?
Több mindent mint azt valaha is gondoltam volna!
Adott nekem nagy barátságot ,nem amolyan felszínes ,pár hétig tartó haverságot , nekem olyan barátokat adott akikre nem csak a játék folyamán de magán életben is számíthatok ,akik ha kell mindig itt vannak !
Minden korosztályból ,ez a legjobb az egészben ,hiszen itt kortalanok lehetünk.. ugyan úgy viccelünk ,egy fiatalabbal mint egy idősebb emberrel,és igazán jól tudjuk érezni magunkat ,és egy egy jó beszóláson rettentő nagyokat tudunk derülni :) Mindenkinek szüksége van erre!
Nem egy barátot kaptam a játék során ,én egyből ötöt .... öt nagyszerű embert köszönhetek a klánháborúnak (és ez nem csökken még gyarapszik) Mi lettünk a hat muskétás , egy mindenkiért mindenki egyért! Néha persze mi sem értünk egyet ,de mindig megbeszéljük a dolgokat és egyezségre jutunk !
Mit adott még nekem a klánháború? Szerelmet ,egy nagyszerű ember személyében Őt is a játéknak köszönhetem !
Adott nekem a játék ,idegességet ,könnyeket ,dührohamot,pár álmatlan éjszakát ,mikor hajnali kettőkor ébresztő keltett indítani kellet, számoltam a másodperceket 58,59,60 .....61 hoppá mi van? :O és késett az indítás ! ..és adott nekem sok sok nevetést és örömteli pillanatot ! Jó pár éve játszom már rengeteget sztorizhatnék a játékról ,jókat és rosszakat is mondhatnék ,nekem mégis ezek,a dolgok ,amiket megemlítettem minden kincsnél többet érnek!
 

Moomba

=RPG= ~ELM~
A reakció pontszáma
63
Huhh, megpróbálom röviden :)
Inkább arra írnék hogy mit adott nekem a KH és egy kis részben talán hibás abban hogy azt el is vesztettem :)

Annó V21 Vircsaft klán egyik vezetőjeként , talán a legjobb vezértársal játszva és élvezve a játékot!!
2013 vége felé egy támadást kell szerveznem az ott NOS néven játszó klán ellen.
Lustának érzem magam (mint mindig) így az egyik támadandó terület előtt lévő hölgy tagunkra írok rá, hogy segítsen nekem ,hogy szerinte mely falvakat lenne értelme támadnunk!?
Szinte megcsinál helyettem mindent, kiválasztja hogy mely falvakat mennyi nuke al... És a többi
Talán mondanom se kell hogy a támadás arra a területre 100%osan sikeres lesz.
Támadás szervezés, indítgatások, csapódások, foglalások közben én a hölgy tagunkal ( nevezzük zsuzsu888nak a hölgyet ) levelezek, egyre többet és többet :)
Nem csak KH témában. Elkezdünk érdeklődni egymás iránt.
Azt vesszük észre hogy már 1000felett jár a válaszok száma a levelezésünkben :)
Tudtommal ezt a levelezést megtalálom nyomtatva papiron is :)
Lassan ,de biztosan átváltunk skype ra. Először csak éjszakákon át tartó irogatások, majd rendes beszéd (persze hogy tudjunk KH zni is)
Majd ez a hölgy meglep engem a születésnapom után 3 nappal, és 210 km ert utazik hozzám hogy végre találkozzunk! :)
....
Kicsit ugrunk az időben, V25 öt a lányunk születése miatt hagyjuk abba :) ÖRÖMMEL!

Igaz ,hogy már nem vagyunk együtt, de neki köszönhetek egy gyönyörű kislányt aki most már 5 éves.

Majd elmondhatom neki hamarosan hogy ő a klánháborúnak köszönheti hogy mi vagyunk a szülei! :)

Gondoltam rá hogy belinkelet egy képet de inkább nem :)

Köszönöm!
Moomba
 

-gajdesz-

Member
A reakció pontszáma
25
Az én kh-s pályafutásom v11-en kezdődött.Az akkori párom mutatta meg a játékot.Én kipróbáltam,és itt ragadtam.Akkor még középsulis voltam.Egészen v16-ig csak vegetáltam a kh-n.Ott bekerültem egy nagyon jó társaságba.Ott volt rex1978.Segíteni kellett neki falut foglalni.Akkor még nem tudtuk hogy x év múlva mi lesz.Beszélgetni kezdtünk egyre többet és többet.Fogalmazhatunk úgy is,hogy felkeltette az érdeklődésem annak ellenére,hogy nekem akkor volt párom.De valahogy úgy éreztem,muszáj lépni.Megtettem,és soha nem fogom megbánni.Akkor mindössze 19 évesek voltunk.Hetente 1x tudtunk találkozni,mert 171 km volt közöttünk.Aztán kijártuk a sulit.Én elkezdtem dolgozni.Felvetettük az összeköltözést.Aztán már itt Pesten ő is elkezdett dolgozni.Mi is kellhet még 1 párnak?Hát gyermek...ha jön jön,ha nem nem...hát nem jött,és itt kezdődött a mi hosszú küzdelmünk.2015-ben összeházasodtunk.A várva várt gyermek még mindig nem érkezett meg.Teltek,múltak az évek...mindhiába.Kivizsgálások tömkelege,újabb és újabb problémák derülnek ki.Aztán más megoldást kerestünk.2018. meddőségi központ...rengeteg injekció,gyógyszer...de még így sem.2018. novembere volt az utolsó reményünk...lombik...de mintha valaki már odafönt eldöntötte volna,hogy jönni fog,pont amikor nem számítunk rá.2019. jún. 17-én látta meg a napvilágot a mi kis csodababánk,akire 5 évet vártunk.
Hát ezt adta nekem a kh...családot :)
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Egy szép kerek történetet adott nekem a KH, egy olyat, ami tartalmas volt, volt benne öröm és bánat, cselszövés és ármány, siker és kudarc, bizalom és csalódás. Volt, mikor az órák hetekké torlódtak a folyamatos védekezés miatt, máskor éjt nappallá téve armát szerveztem, megint máskor azon törtem a fejem, hogy járhatnék túl mindenki (beleértve engem is) eszén. Aki ismer, tudja, hogy a KH-n levő énem (de csak ott, a személyiségem azon része, amelyik játszik) nagyon hiú, imádja a drámát, a hírverést, a mögöttes jelentést. Sokszor a faluneveim is tükrözik, éppen milyen stage-ben van az a játékos, akit a fiókom rejt, ebből emelném ki a 3 számomra legfontosabbat.

Catch me if you can :p

A fiatal fiú, akinek a valóéletbeli változások miatt egy pótcselekvés kell, elkezdi ezt a játékot, és teljesen belefeledkezik. Ekkor még nem volt lehetetlen, nem volt elvesztett csata, nem volt elbukott falu, csak a rideg, céltudatos, "le akarom tenni a névjegyem" mentalitás. Ilyen vagy olyan formán sikerült is, bár maga a legacy ami mögötte van, nem érdekel, mindig magamnak akartam megfelelni, sosem érdekelt, mások mit gondolnak.

Trust the Process

Mikor először lettem... hát hívjuk így, klánvezér, meg voltam győződve önnön felsőbbrendűségemről, elhittem, hogy én okosabb, és rafináltabb vagyok, mint bárki, aki szembejön velem. Kicsit már benőtt a fejem lágya, a játék már nem érdekel, másra terelődött a hangsúly. Már csak a szervezés érdekel, a hadügy. Ritkán még elő tud jönni játékosként a felsőbbrendűségtudat, de már rég nem érdekel, hogy jó vagy rossz játékos vagyok (jelentsen ez a KH-ban akármit is). Sokkal hamarabb jutottam el ebben a stage-ben a megbékélésig, mint az előzőben. Sokkal gyorsabban rájöttem, hogy nem vagyok jó vezér, és akkora mastermind sem vagyok, mint hittem korábban.

One Last Goodbye

Már nem érdekel semmi. Csak az, hogy együtt töltsem a szabadidőm azokkal, akikkel szeretek játszani ezen virtuális keretek közt. Csak megmutatjuk, hogy is lehet ezt csinálni, s ami a legfontosabb: élvezzük. Itt már tudom, hogy nem vagyok toptier játékos, nem vagyok legendás vezér, ám valamit mégis elmondhatok: vannak emberek, akik szeretnek velem játszani. Olyanok, akik ha kell inkább kikapnak velem ötször, minthogy nyerjenek máshol egyszer. Többet ér ez számomra, mint a korábban üldözött fantomok és árnyékok.

Adott nekem ez a játék barátot, kiutat, jövőt, szerelmet. Egy boldog jövő párás ablakon átderengő képét, amit még nem látok teljesen tisztán, de egyre jobban, egyre kivehetőbben. A tökéletes alkalmat, hogy az általam szándékosan épített, játékos és valóéletbeli személyiséget szétválasztó falat ledöntsem, hogy ami (aki) a legboldogabbá tesz, összemosódjon itt a vég órájában, és emelt fővel, büszkén, boldogan sétálhassak el utoljára a 20-as szintű falam mellett, és hagyjam el a falut, visszapillatva mondhassam azt: megérte.
 

bArNNNi

REBELS
A reakció pontszáma
363
Akkor én is írok egyet! :)

Az én KH pálya futásom a v8-on kezdödött, ahova egy volt osztálytársam hívott. Semmit nem értettem, akkor tanulgattam a dolgokat. Mentorom Bodena tanított meg mindenre, aki a mai napig is, barátom, beszélgetni szoktunk; s mivel a gyerekekkel foglalkozik /Meseíró/ így javából jut nekünk is.

Ami a legfontosabb pillanat volt életembe, az nem más mint egy ismeretlen világon -már nem tudom melyik az-; megismertem egy vezérasszonyt aki nagyon odaadoan vezette a klánját. Meghívást kaptam a klánba, majd segítségemet is fel ajánlottam ha netán kéne bármiben is.
Ekkor történt meg az a pillanat, hogy elkérte a skype címemet, s elkezdtünk ott beszélgetni KH, de enyhén belefutva a való életről is. Persze teltek az idő, mind jobban és jobban ismerkedtünk egymással. De sajnos ez kezdet ködbe veszni, az én hülyeségeim miatt...
Végül én ahogy 2008 óta játszom, s mondhatom napi belépéssel, így egy bizonyos idő útán csk úgy random írt egy privát üzenetet. Bevallom, nem tudtam hova tenni, nem is válaszoltam. Persze a kémia elindult bennem, viszont vártam. Sokat nem kellett, hisz amolyan 15 percre rá, kaptam Viber-en egy üzenetet. Nagyjából ilyen szövege volt: "Szia, én vagyok az, nem emlékszel rám?" !
Na mondom, felcsengettem, aztán elbeszélgetünk. Sacc per kb olyan reggel 6 óráig beszéltünk, este 22-23 órától.

De a lényeg az, hogy, az a viber beszélgetés útán úgy döntöttünk, hogy találkozunk, hogy a lehetőleg a legjobban ismerkedjünk.
Én mivel erdélyi vagyok, így kiugrottam Magyarországra, együtt töltöttünk jó pár napot.

Végezetül, akiről szó van, a
vezérasszony aki számomra a másik felem jelenti, aki 2 gyermekem (3 éves lányomnak és 3 hónapos fiamnak) Édesanya az nem más mint: Évi [The Fusion].

Tehát a KH a barátok mellett akikkel évek óta együtt játszunk csak, adott egy Feleséget, egy családot, azaz életem értelmeit! :)

Így a v57 útán, még egy utolsó bevetés a v61-en a barátokkal aztán szépen a polcra tesszük ideiglenesen az éjszakázásokat, a millió egy éjjeli ébresztőket..
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Tisztelt Játékostársak!

Hoztam én is izgalmas kis történetet, ha már ilyen mesélős hangulat van itten, akkor miért ne jöjjön egy kis Noobléderes történet
:oops:

-------------- MEGTÖRTÉNT ESEMÉNYEK ALAPJÁN--------------

Egy NooB Története

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy NooB kis játékos, kedves volt eleinte, ugye tanulgatott a nagyoktól, hogy mi is az a vágás, meg miért pont a nukeal kell bevédeni falvakat, és a többi izgalmas történet, amelyet mind-mind átéltünk már a szervereken...
Ez a kis Noob mindig is vezérjellem volt, akárhol volt csak kötekedett, illetve próbált belefolyni a vezetőségbe..no mert ugye ez a noob már kezdőként is nagyforma volt... aztán v29-es próbája után, az előző sok előtt elindult valami, hiszen hasonló stílusra talált egy vezértársban, egy úgynevezett Lajos Király, (alias KingLajos) nevű játékosban, amikor is egy kis gyenge klánt közösen úgymond kb. jó keretek között tudtak vezetgetni.... Ekkor döntöttek úgy, hogy a következő induló szerveren közösen csinálnak már valami klánfélét...Aztán a noob gyerek aszondja nekem van tuti klánnevem, má' a vé20on is ez volt... Meg is alapult, akkor a valami kártágó óf dö legend klán, mit is szóljanak a pajtik hozzá, nem egy új klánnév volt, mert már v20-24-en is bepróbálkoztak, viszont legalább hangzatos volt, illetve harcos név, ha a maga angolos környezetében egyáltalán nem is azt jelenti, amit... de ugye a noob angolba is noob...

Ezen a szerveren ő megtanulta, hogy bízni idegenekben nem szabad, illetve, hogy a nuke mégsem olyan jó védő... ügyes volt a maga módján egyéniben, viszont a rengeteg rossz vezéri cselekedet arra sarkallta húzójátékosait, hogy "elárulják", ezért leléptek a későbbi győztes CNN klánba(vagyis akkor még CNN volt később Sic)... Az akkori kis Noob hát nem világgá kürtölte, hogy az a 4-5 játékos a szerver nagy árulói? Sőt egy ideig olyan ambíciókkal volt, hogy na most beolvadt abba a klánba amit wicsúr után alapult,merhogy az jó nagy, és meglehet majd verni ezeket a játékosokat...persze akkor a kis noobnak fogalma sem volt arról, hogy amúgy tényleg noobléder... :D Szerveren aki csak jó játékos volt mind-mind elítélték, és az utolsó 2-3 hónapos munkáján kívül mindent kb. elítélhetőnek ítéltek, hiszen, csak a törlés előtti 2-3 hónapban vett részt aktívan a szerver alakulásában, sőt triáljai végett(mivel ez a kis noob inaktív is volt) volt hogy beszakadt a fronton 60-60 falucska... :D ugye martin azóta is imádja helyettesítgetni... :p
Így alakult ki az első lecke Noobnál: Ne bízz idegenekben, és az új barátokkal is légy kételkedő.

Noob aztán világról világa bandokult, duálból duálba, triálból triálba, majdan addig míg jött-mendegélt már-már V44 volt, amikor is újra összefutott azzal a Lajos Királlyal... Jajj mi lesz ebből, gondolta? :D Hát Lajos Királlyal megint valami kis noob klánnal szívatták a SKULLS-t a K54-en, annyira, hogy azon a világon a kis noob, és társasága jó pár ezer pp-t össze is szedett... És hát mikor is jönnének az egetrengető ötletek, amikor nem pp-zés közben? :D Ekkor döntött úgy Lajos Király, és ez a noob, hogy mennek a 46-os világgal, immár saját kerettel, saját ismerősökkel, és elkezdtek toborozni boldogat-boldogtalant... Hát igazándiból ők nekik világ 45 is jó lett volna, de mivel noob nagy sparta rajongó volt, ezért nem vállalt olyan szervert, ahol a spárta is játszott, így előre egyeztetett a sparta akkori vezérével, hogy na, de akkor v46 vagy 45 legyen a cél... :p Hát végül 46 lett, mint tudjuk....
A szever hozott sok érdekes fordulatot, és, mint első szervergyőzelem saját klánnal noobnak megfelelő minőségű volt... Hiszen Noobnak v31 miatt lehetősen rossz megítélése volt, noob barátait levéve persze, és visszakellett szereznie azt a megbecsülést, melyet elvesztett ezen a szerveren.... "Jaj te noob..."
Meglehetősen gyorsan nyertek meg egy 1:1 sebességű világot, rengeteg tanulva a szerver folyamán, és fejlődtek is ezek a noobék.. el sem hiszitek mennyire, már volt olyan, aki úgy nevezte, hogy pro... :rolleyes::rolleyes:
Második lecke: Merj küzdeni, és merj tanulni a nálad jobbaknál, másként sosem fogsz fejlődni. Merj szót fogadni a barátaidnak, illetve figyelj az ő tanácsikra, ha szerinted hülyeség is, gondold át azt is, amit ők mondanak. Illetve ne hagyd, hogy bárki kihasználjon csak azért, mert bízol benne.

Noob ezután úgy döntött, hogy egy ideig lapátolja a szervert, és kitör a valóságba a virtuális világból, és végre szocializálódik... Teltek-múltak az évek, körülbelül másfél év volt... Ez a Noob annyi levelet kapott már, hogy dehát noobkodsz külső fórumon, ideje lenne indulnod is...Te noob... Őszintén szólva picit rettegett a kudarctól, mert hát kedve az volt bőven, és útközben jól összebarátkozott egy igen felmenő társasággal a klánháborúban, emellett hogy is fogalmazzunk hát duálról duálra, triálról triálra járt... Ugye egy vezér hogy máshogy szerezzen játékosokról tudomást, ismertséget, ha nem aktív, hát úgy, hogy duálokon keresztül megfigyel jó pár játékost... Ezáltal is tudott kialakulni a következő világra a noob kerete... Sajnos a következő világra már Lajos Király nem jött vele, de a Végső Király(ultimate king), volt duálja azért nem hagyta, hogy magába szerezzen dicsősgéget, úgyhogy úgy döntött, hogyha másnál is folytatja duálként, de jön ám a szerverre... :D Viszont előtte Noobunk úgy döntött, hogy akkori vezérbarátjával bemegy Világ 54-re "mókázni"... Na jó igazából nálánál noobabbaknak ígért győzelmet, mikor beregisztrált... jöttek-mentek ott ám a napok, aztán a noobnak rákellett ébrednie, hogy társasági élet, egyetem, mérnökinformatika, emellett klánháborús vezetés igen nehézkes együtt, főleg, ha egy idegen csapatba vagy és az aktív tagok nagyrésze is úgy aktív, hogy te meg noobaxi telepítettek be embereket... Mondhatni, hogy sikeresek voltunk, hiszen sok helyen ütöttünk, talán azt is mondhatnánk, hogy az egyetlen hónap volt melyben igazán harcolnia is kellett a winternek?
Harmadik lecke: Ne ígérj teljesíthetetlent, ne vállald túl magad.

Noobnak ám volt egyéni kitérője is, amikor nem bandájával ment valamerre, ilyen volt a világ 53... jött a kérdés, hogy na ki lenne egy hetet barcsánál míg táborozik...közel egy év kihagyás után gondolta mire jön a következő kártágós szerver belefér hogy tanuljon picit védekezni vagy ilyesmi... hát át is vettem egy hétre, úgy volt viszonylag nyugis fiók, nem lesz sok meló... hát nem abban az 1 hétben kapott kétszer 600 támadást noobarcsa?... Hát persze, hogy de... "NA jó azért a pp-jét költeni imádtam haszontalan dolgokra, persze ő ezt nem tudja"
-nyilatkozta noob egyik újságírónknak..
Tanult is ő ezen a szerveren meg nem is... ott volt a fiókba, hát nem indítani kellett volna hátországába az ellenfélnek 10nukeot 1 falura? :D ... :D Hát igen Noob gondolta, hogy ő valami pro ász vezér ezért felülbírálja azt aki a cp-t adta, és nem indított.. hát mit ne mondjak jól tette, dehát, ha valahová felvesznek, akkor teljesítsd amit kérnek, ha hülyeség is ne hátráltasd őket...
Negyedik lecke: Ne mindig higyj a közösségnek, néha átverhet, és néha igazat is mondhat, legyen meg mindig a saját igazad, amiben hiszel.

Jaj te noob... Mi is bizonyíthatná jobban, hogy noob, hogy volt egy kisebb kitérése még v58 előtt, és elég gyorsan kivágták a triálból... hogy véötven mennyin volt pontosan a történet azt csak a történet írója tudhatja... egyik éjjel készülvén vé58ra noob azt mondja kiscsajnak a suliból, aki néha-néha besegített a fiókjában 46-on, aztán közös ivászat során, vagyis inkább előtte a duáltriál azt mondja, hamár te noob iszol éjjel néha nézz be, hogy támadnak-e... hát ez a noob aszondja, hogy oké, sima lesz... :D :D :D volt is 100 kard, kis noob gyerek aszondja a csajnak, hogy na ezt figyeld papa hoz falut az éjjel... :D Persze a leányzó figyelt, és tanult, ugye, amikor a noob-ból mester lett...
VT0tjlN.png

Hát igen, mint látjátok a képen szépen összeszedett mondatokat a részegen na falut hozok, és felvágok kiscsajnak dolog mégsem volt olyan bejövős a noob számára... A hülyéje kikémlelte a saját faluját, majd indított rá 3 nukeot, és el is foglalta... :D Jó is volt az, amikor reggel erre ébredt duáltárs, a noob inaktivitása mellett, után még ezt is megcsinálta... Nem volt hosszú életű a dolog ...
Ötödik lecke: Kapcsold ki a telefont a második üveg után.

Teltek múltak a napok, idők, hetek jött a várva várt 58.. Hát noobot elég felkészületlenül érte, hogy már itt van a szerver, szerintem tapasztalhatták páran, hogy szerver előtt pár nappal kaptak meghívót, és a többi és a többi... azért, hogy a tagszámot felvigyék 60+ főre még barát is hozhatott barátot, és, ha gondolhatta a barát barátja, akkor ő is hozhatott... Végül 3 klán lett... Kb. 100 fő... sok kezdő, sok olyan játékos, akiket átvizsgálva sosem vettek volna fel, és a szerveren bevezetett felvételi rendszerrel már több, mint 500 játékost utasított el, legalábbis legutóbbi nyilatkozatok alapján...
A szerver még most is tart, és hosszú idők után a noob és volt vagy épp barátai úgy alakították ki a szervert, hogy bárki, aki jelen van, csak büszkélkedve tud róla beszélni, hogy no lám itt vagyok, és a néha hozott 1-1 falunak is úgy örülnek, mint majom a ...nak :D
Hát te noob mi mást tehettél volna, mint itt is csak tanultál valamit?
Hatodik, egyben egyenlőre az utolsó lecke: "Üzletben" nincs barát, még haver sem. Hamarabb bízz idegenben, mint barátban. Emellett megtanulta még a noob azt is, hogy jobb 20 elefánt, mint 60 kecske.

-------------- MEGTÖRTÉNT ESEMÉNYEK ALAPJÁN--------------


Köszönjük mindenkinek a megtisztelő figyelmét, főleg, ha elolvasták eme hosszú, egyben nagyon izgalom és sztori mentes történetet.


Tisztelettel:
KHSTATS KFT. sajtóreferens alosztálya
 
Utoljára szerkesztve:

DeletedUser20268

Vendég
Csak annyit fűznék hozzá, hogy..
10.000+ bejövő (1000 alá csak egyetlen nap ment abban az 1,5 hónapban)
napi rekord közel 40 új falu (mind frontos ellenféltől)
farm rekordok (az ellenfelek falvaiból :D)
egyszerre a LET és LEV ranglista vezetés (még a nyári záráskor is 1. lett volna a listákon, ha nem törlődik)
...érettségi :(

Térkép link
(nagyban jobban látod)

Helyszín: V13
Fiók: 6sárkánya (dual)
Piros: =MeseHősök=
Beütött fiók: =VadVirág=ddildiko (többek között :D)

#mertsokannemszerettekolvasni
:D :D :D
 

öreg

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.707
Csak annyit fűznék hozzá, hogy..
10.000+ bejövő (1000 alá csak egyetlen nap ment abban az 1,5 hónapban)
napi rekord közel 40 új falu (mind frontos ellenféltől)
farm rekordok (az ellenfelek falvaiból :D)
egyszerre a LET és LEV ranglista vezetés (még a nyári záráskor is 1. lett volna a listákon, ha nem törlődik)
...érettségi :(

Térkép link
(nagyban jobban látod)

Helyszín: V13
Fiók: 6sárkánya (dual)
Piros: =MeseHősök=
Beütött fiók: =VadVirág=ddildiko (többek között :D)

#mertsokannemszerettekolvasni
:D :D :D
Kár, hogy nem lehet látni már, legalábbis magyar szerveren ilyen falu lerakást, lehetne akár ez is választható beállítás.

BeRxwh3.png
 

renagabor

New Member
A reakció pontszáma
21
V50-es jubileumi szerver.
Kétszer csaptak ki, kétszer kerültem a térkép szélére.
Az SBT műve volt :)
Hozzáteszem, hogy a lassan 12 éves KH-s pályafutásom alatt csak olyan világon ütöttek ki a szélére, ahova csak ppzni mentem, kivéve a V50-et, itt ugye kétszer is a szélén kötöttem ki.
Ennek ellenére az utóbbi évek legjobb világa volt számomra a V50.

Az AC klánban kezdtem, NF szövik lettünk, majd beolvadtunk az NF-be.
Az SBT pont azt a kontit választotta, bedaráltak minket, az NF vezér (Say Hi) be is dobta a töröközőt.
Amikor egyértelművé vált az SBT fölénye, akkor Sylvester95 találta ki, hogy akkor már szervezzük meg a bukásunkat, (falubontás, nyersi kimentése az újrakezdőknek). Plusz az újrakezdők tömbösödjenek a szélén. Jó ötlet volt, ennek ellenére nem nagyon akadt jelentkező, alig 5 embert lehetett beszervezni a dologba. Végül mind az öten buktuk az első falunkat, és újrakezdtük a szélén.
Andris90
Higgany
Ordsu
Sylvester95
renagabor

Plusz egy tagot (sominko) vettünk fel, aki alapból ott kezdett, később kiderült, hogy nagy hiba volt.
Próbáltunk nagyon összedolgozni, hogy mire az SBT kiér a szélére, akkorra legyen valami esélyünk ellenük. NF tagok voltunk, de annyira elszakadtunk tőlük, hogy nem is foglalkoztak velünk, már arra gondoltunk, hogy kilépünk. Közben az SBT egyre közelebb került hozzánk. Ekkor jött, hogy az NF vezér (Say Hi) bedobta a törölközőt. Felmerült bennünk, hogy akkor lelépünk, de nem akartunk „patkány módjára” távozni a „süllyedő hajóról.” Ennek ellenére sominko kilépett, ráadásul alkut kötött az SBT-vel, hogy átadja a falvait, cserébe beveszik duáltársnak. Ez azért volt szívás, mert egyedül neki volt több faluja, nem kis részben azért, mert öten toltuk neki a nyersit érmére meg nemesre.
Szóval a klánunk szétesőben, egyik társunk „áruló” lett, maradtunk öten, 1-1 faluval, kb. 50%-nyi seregek voltak a falvakban amikor először megindult az SBT. 2018. szeptember 18-án volt az első SBT támadás. Több SBT tag jött, mindegyik többfalus játékos volt. Sajna nem jegyeztem fel a pontos adatokat, de nagyon nagy túlerővel jöttek, esélyünk nem volt. Max. egy támadást kivédünk, a második akciónál meg bukunk, nagyjából ez lett volna reális, meg gondolom az SBT is így kalkulált. Ennek ellenére kezdetben egy falut sem bírtak vinni, sőt még mi hoztunk 3 falut. A klántól segítséget csak nyersanyag formájában kaptunk, védőket a legvégén küldtek Sylvester falujába, azokat is visszaküldtük. Ez így volt jó, mert az NF-nek volt elég baja bőven, nem lehettünk a terhükre.
Még arra is futotta az "erőnkből" - ugyan milyen erő volt abban a pár faluban? Szóval még azt is meg tudtuk csinálni, hogy több környékbeli egyfalus játékosnak is segítettünk. Vaskalapos faluját egyszer, gipe nevű tag faluját háromszor(!), police0142 faluját egyszer mentettük meg az SBT-től.
És ezt akkor csináltuk, amikor Say Hi bedobta a törölközőt és úgy nézett ki, hogy vége az NF-nek, akkor jött 5 ismeretlen fószer és tök reménytelen helyzetben egy időre megakasztja az SBT úthengert. Az NF fórum akkoriban úgy nézett ki, hogy a Csevegő topicban ment a „tragédia”, hogy most mi lesz, ki hova megy, ki megy át az SBT-be? Közben a Védelmi topicba meg sorra raktuk fel a jeliket a sikeres védekezésről, vágásról, ráfoglalásról stb. Iszonyat ellentét volt, hogy a klán egy része szétesőben, tagok mennek el, közben pár ember meg „élet-halál harcot” vív, ráadásul egy ideig sikeresen.
Persze végül legyűrtek minket, két hétig tartottuk magunkat (pedig már a második napon buknunk kellett volna), nem volt olyan nap, hogy ne pengeélen táncoljunk, de valahogy mindig megoldottuk.
Az igazság az, hogy rohadt jól csináltuk! Kimondhatatlanul büszke vagyok, hogy részese lehettem a dolognak!
Volt, hogy elszesztünk dolgokat, de a legszutyokabb helyzetben is mindig megpróbáltuk kivágni magunkat. Amikor már totál buktunk, Sylvester95 még akkor is készítette a „meglepit” az SBT-s nemeseknek, és eldi-től még legvégén is mentek a védők. Eldi menet közben csatlakozott hozzánk az egy szem falujával, amiért a mai napig hálás vagyok neki.
Lezárásnak egy idézett, ezzel búcsúztam a társaktól:
"Legyen az a végszó, amit már többször elmondtam és most is nagyon igaznak érzem: mi itt nem veszítettünk! Az SBT égette magát, hogy mennyi idejébe, seregébe és nemesébe került, hogy ezt a pár embert le tudja győzni.
Annak viszont a közelébe se kerültek, hogy megtörjenek minket!
Ahhoz az SBT nagyon kevés"


Utóirat
Az SBT nagyon jó volt azon a szerveren. A kezdővédelem lejárta után azonnal olyan szervezettséggel indultak meg, amit tanítani kellene. Azok a tagok, akik a szélén legyűrtek minket nagyon normálisak voltak. Nem volt semmilyen „megeszünk Titeket reggelire…” levél, nem voltak nagyképűek. Ellenfelek voltak, nem ellenségek.
Nagyon megtanultam őket tisztelni, így amikor kezdett kialakulni az SBT elleni szövetségi rendszer, én abban már nem vettem részt. A V50-en ők voltak a legjobb klán, én meg nem akartam annak részese lenni, hogy elveszik tőlük a győzelmet.
 

Deleted User - 1544925

Vendég
Kedves Játékosaink,

Először is, elnézéseteket kérjük azért, mert megvárattunk ennyi ideig benneteket.
Másodszor, nagyon szépen köszönjük az izgalmasabbnál izgalmasabb történeteket. Élmény volt olvasni kinek mit adott a Klánháború.


A support által kihírdetett győztesek:
1. Ben Solo (1500pp)
2. Moomba (1000pp)
3. bArNNI (500pp)


Továbbá a résztvevők között kisorsoltunk 10x200 darab prémium pontot, melyben részesülnek:
-- Uncas23
-- resident evil
-- joe78
-- shovy
-- veszedelem
-- -gajdesz-
-- Close Your Eyes
-- -NooBLeadeR-
-- ROAR
-- renagabor


Köszönjük szépen mindenkinek aki részt vett a nyereményjátékban, és velünk ünnepelte a Klánháború 12. szülinapját.

További szép estét kívánok
Klánháború Csapat, Apollyon
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent