Ismertető Új Támadástervező

NovaLee

Well-Known Member
A Klánháború Csapata
A reakció pontszáma
636
Üdv Klánharcosaink!

Nemrégiben jelentettük be, hogy fejlesztőink jelenleg az Támadástervező átalakításán dolgoznak - az egyik olyan funkció, amelyet évek óta külső oldalakon fejlesztettek. Örömmel jelentjük be, hogy a fejlesztés befejeződött, és minden szerverre és világre be lesz vezetve az új támadástervező az 8.250-es verzióval együtt.

A támadástervező újratervezése!

A jelenlegi támadástervező enyhén szólva rossz.
Hónapokig tartó fejlesztés után, most elégedetten állunk az eredménnyel.

Az új támadástervező 3 fő részre lesz felosztva, és ugyanúgy érhető el, mint a jelenlegi támadástervező. Ez a három szakasz a térkép, a rendelési lista és a rendelési hozzárendelési űrlap.

A térkép

A támadástervező eléréséhez először egy Premium fiókra van szükség.
Ha aktív prémium fiókkal rendelkezel, a Térkép képernyő legközelebbi meglátogatásakor egy új jelölőnégyzetet észlelsz a megjelenítési lehetőségek alatt.

Erre a mezőre kattintva egy új szakasz jelenik meg a térkép alatt. Új támadás parancs létrehozásához egyszerűen kattints az ‘Új támadás parancs létrehozása’ gombra - ami magától értetődő.
A parancs elnevezése után pl., barbártámadás, mostantól manuálisan beírhatod a koordinátákat, vagy még egyszerűbben, csak egyszer kiválasztva egy falut közvetlenül a térképről kattintva, amely beilleszti a koordinátákat. Ha ismét rákattintasz, a kijelölése megszűnik. Akár 50 falut is kiválaszthatsz egyedi parancsra, és a létrehozható megrendelések száma korlátlan.

Ezután válaszd ki a rendelés érkezési idejét, hogy tudasd a klánoddal, mikor kell nekik kiküldeni a támadásokat.
Az alatta lévő jelölőnégyzet bejelölésével akár tízszer is megismételheted a megrendelést.
Most kiválaszthatod, hogy megrendelésed támadás, fake vagy támogatás-e.

Ezután kiválaszthatod a Rend számára azokat az egységeket, amelyeket elküldöd, hogy meghódítsák az ellenséget.
Az utolsó lépés annak kiválasztása, hogy mely játékosok kapják meg a megrendeléseket. Vagy kiválaszthatsz egyenként egy játékost, vagy egy csoportot.

1.png

Ezután kattints a „Rendelés létrehozása” gombra, és a parancsaid továbbításra kerülnek hűséges klántársaidnak. Ezzel lezárul a támadási parancs kiküldésének módja. Térjünk át a következő lépésre, amely…


A rendelési lista

Az általad létrehozott megrendelések listába lesznek rendezve. Ha egy létrehozott Megrendelésre kattintasz, akkor újra ellenőrizheted. Megmutatja a kiválasztott falvakat, valamint a megrendelések számát, a várható érkezési időt, a megrendelés típusát, a csapatokat és a megrendelés végrehajtásához kiválasztott játékosokat.
Lehetőség van a sorrend tetszőleges ponton történő szerkesztésére, törlésére - vagy akár egyszerű szövegben történő exportálására is.


2.png


Az utolsó lépés a kiválasztott játékosok szempontjából történik, és a következő:


A gyülekezőhely áttekintése

Mindenki ismeri a gyűlekezőhelyet, amint létrejön egy új támadási parancs, annak alján lesz egy új szakasz, amely megmutatja az összes klán arisztokráciád által tervezett rendet.

Különféle lehetőségek szerint rendezheted őket, de alapértelmezés szerint, az érkezési idő szerint. A támadási megbízás részleteinek megtekintéséhez kibővítheted azt egy kattintással. Ezután láthatod a megrendelésben megadott összes információt, és ennek megfelelően beállíthatod őket.

Támadás felállításához csak rá kell kattintanod arra a falura, amelyet a tervezett támadás mutat. A támadástervező minden információt kitölt, például a koordinátákat és az ilyeneket.

3.png


A Te véleményed?

Mivel azt akarjuk, hogy a támadástervezőt minél többen használják, az újratervezés az egész támadástervezőt drasztikusan megváltoztatja. Emiatt szeretnénk a véleményedet erről! Ha bármilyen kérdésed van, kérünk, ebben a témában írd meg egy hozzászólásban.

Szeretnénk, ha mindannyian hasznosnak találnátok, és ha bármit megtehetünk a javítás érdekében, megpróbáljuk megoldani.


A Klánháború Csapata
 

öreg

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.707
1, Az indítás idejét igazán kiszámolhatná, az érkezéssel nem sokra megy az ember. Ehhez kellenének az indító falvak is, ezt sem lehet hozzáadni térképen. Ha már a klán áttekintésben látjuk kinek-hol-mennyi a serege, ezt a térképen is láthatóvá lehetne tenni.
2, Jegyzet hozzáadásának lehetősége, ha valami extra infót szeretne adni az ember a támadáshoz.
3, Az egységek legyenek elszeparálva egymástól külön támadó-védő, így ömlesztve elég zavaró(ahogy nemzetközi fórumán is javasolták)

Hirtelen ennyi.
Ha normálisan meg lenne csinálva és nem csak egy félig kész valamit kapnánk(megint), talán esély volna rá, hogy a tagoknak nem kell számolniuk semmit.
 
Utoljára szerkesztve:
Fent