Világ 75 Stat

a Vajda

Well-Known Member
A reakció pontszáma
2.265
Ma volt az első arma a két klán között, az Aih adta az első pofont.




HelyezésNévInformációk
1ÜnneprontókÉs még sok egyéb...
Meghódított falvak
3
Elvesztett falvak
2
Legyőzött ellenfelek támadóként
5.250
Legyőzött ellenfelek védőként
7.835.466
Legyőzött ellenfelek támogatóként
4.708.381
2Apokalipszis Ismeretlen HarcosaiÉs még sok egyéb...
Meghódított falvak
2
Elvesztett falvak
3
Legyőzött ellenfelek támadóként
3.744.048
Legyőzött ellenfelek védőként
12.174
Legyőzött ellenfelek támogatóként
7.590
 

I Will Cheat

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.143
Sziasztok.
Eloszor is AIH arma. Tul sok kozom nem volt hozza, de a hallottakbol es a latottakbol a 2.0-2.1es stat eleg sok mindent elarul, de legyen annak tudhato, hogy elso arma.
Pont ezt beszeltuk a sracokkal par napja, hogy hulyek lennenek nekunk jonni, mert ugyse visznek semmit, de ugy latszik megis csak megindultak. Oszinten szolva a Dreamtol se hoztak sokkal tobb falut legutobb. Azt hiszem 30 falut, pedig a Dream mar haldokloban van. Ugyan Ezen a napon mi 120 faluval gazdagodtunk. Ha ezt igy folytatjak, se elore csak maximum hatra fognak haladni.

Bontasunk utan (marrow szarkavarasa) elso tuz szunet elott beugrottak 20 faluba ahol rengeteg vedot lekotottek. Ezeknek a falvaknan a fele nalunk kotott ki (10). Vedelmuk egy reszet leolték, majd a tobbi bent maradt falut agyon betonoztak. Kerdes az, megeri e ennyi vedot lekotni a semmi kozepen ? Mert Barniek lathattak, tulsagosan nincsenek elorebb azzal ha meg ott van extraba az a 10 falu. Butasag volt. Vagy tul sok a felesleges vedojuk ?

Osszessegeben eddig kudarc az AIH, hisz egyik tervuk se sikerult, bukták az ekfalvak 50%t majd egy armat is elcsesztek. Szervezes beli problemak, eleg demotivalo lehet, hogy egyik oldalon se haladnak de legalabb van naluk egy Reberner. Ha mar a topjatekosaik belsokbol es barbikbol élnek.
Pedig a Dream eleg konnyen hozhato vagy csak nekunk ? ;) hihi

Mindenesetre sok sikert
 
Fent