Világ 73 Csevegő

a Vajda

Well-Known Member
A reakció pontszáma
2.232
Mondjuk,hogy daness és Bea egész szerveren harcoltak a top1-ért az elég erős.
Se lev se tamogato pontjuk nem volt, tamadokent sem voltak dobogosok.
Ha rans nem ad nekik falut es teruletet ,akkor szerver vegen top5be sincsenek. :D

En 68on mondtam,hogy sokan csak lufik,nem hittetek nekem. Xd
Az hogy v68on kapott tőled ajándékba 80 falut és azzal a 80 faluval nyert kb negyed kontinyi területet amit csak fel kellett szednie... Addig danessék egész szerveren küzdöttek és hajtottak.
Elég cink lett volna, ha szerver végén a te ajándék faluidnak köszönhetően lett volna top1 forsaken.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
FS oldal:

Gyenge tagsággal elég nagyképű reggel indult a klán, ha nem a free plecsnis regekkel, hanem egy kicsit szerényebben indulnak meg, sokkal jobban állnának. Az indulás előtti 50-50-es offer eldobása, gondolom Light azt gondolta, hogy az rájuk nézve lenne hátrányos, itt nagyon elszámolta magát, bármi is volt a terv. Plecsni kudarca 1v1-ben ajnadi ellen első alkalommal elindította azt, ami miatt a nyugati FS front átjáróház (emlékeztető: ajnadi ekkor 0 védelmet kapott a CotL-tól). Blúz elképesztő pace-n kezdte a szerót, de konkrétan semmit nem használt ki belőle, rengeteg CotL tagot ki tudott volna ütni maga előtt egyszerűen az elképesztő erőfölénye miatt. Amennyit szenvedett barnákkal, addig minden előnyét elvesztette, és az is lehagyta, aki naponta 2x lép be a játékba. Keverve volt, mikor kell egyéni, közeli lerohanós akció, és mikor kell "nagyobb", klánszintű támi. Ebbe bukott bele a KJK és a CA bicska, a 24+ óráról, early gameben, torony nélküli szerón, időzített élesek megpecsételték a keleti rész sorsát, ami hozta magával az elkeseredett KJK olvasztást, és a CA olvasztásának szükségességét. Trauma és benyobenyo olyan részen kezdtek el fejlődni, ami akkor is tarthatatlan lett volna, ha nem állnak át a H-ba, miközben forsaken nagyon magára volt hagyva seregügyileg, és minden szempontból, többnyire plecsni második eljövetele és bukása következtében. A Jacke bann látszólag nagyon jól jött az FS-nek, de az az igazság, hogy nekünk többet segített a fiók parkolópályára kerülése, mert a középső, egyetlen stabil(nak látszó) frontvonalát az FS kinyitotta nekünk, így még egy sebezhető pontot generálva saját magának. A vezetői döntésekbe nem látok bele, de olyan WTF döntések látszanak jelenleg arról az oldalról, amit nem igazán lehet mással magyarázni, mint azzal, hogy aki hozta ezeket, nem igazán ért a stratégiához/nem látja át a dolgokat rendesen.

Keleti front halálát többnyire az hoz(z/t)a magával, hogy a martone fiók teljesen egyedül maradt a Hód acc ellen. Nem kétséges, hogy a pp adta brutális erőfölény kialakulásának eredője a PP, de nézzük meg, hova jutott a blúz acc, aki merem állítani, még mindig felettünk/körülöttünk jár költött PP-be, és már elhordták a faxba. Az volt a különbség, hogy nálunk nem csak PP volt, hanem Jurajjal igyekeztünk kihasználni az erőfölényünket, amit szerintem először nem vett komolyan az ellen oldal, mikor igen, akkor már késő volt. Se CotL, se FS oldalról nem láttam egy accot se, aki folyamatosan, ekkora nyomást rakott volna egy másik fiókra, folyamatosan használva minden támadóját, erről meg lehet kérdezni az érintettet. Torony nélküli szerón ha egyszer megtörténik a baj, onnan már nagyon nehéz talpra állni, a fake nemesekre Patrik szerencsére úgy reagált, ahogy a szervező szerette volna, vagdosta őket, és aznap kerek 0 támogató ponttal gazdagodott, miközben martone megint szarrá lett verve. Hátország nélkül nincs sok esélye annak a fióknak/frontszakasznak (->KJK, CA). Részünkről minden nagyon tudatos volt, és a két élesnek szánt nemeselésből az egyik célt is ért.

CotL oldal:

A körülmények szerencsés alakulásának tudható be, hogy nem vagyunk az FS helyében, a tagság semmivel nem jobb, mint a túloldalé, aktívabbnak sem feltétlen mondanám. Többnyire Light érdeme, hogy mindenki ellenük akar menni, és mivel mi voltunk a kihívók, így ebből az attitűdből mi profitálunk. Ennek ellenére sokunk úgy alázza az FS-t, mintha mi bármivel is jobbak lennénk a nagy képet tekintve, pedig ez nincs így. A vezetőségünk javarészt inaktív megmondóemberekből áll, akik néha beböfögtek valamit a vezéri chatre, de a kevés kivételtől eltekintve Márkó alig kapott segítséget, bár sokszor ő maga dobta el/tette semmissé azt. Lásd a CA első bevédése, 1-et kivéve az összes klánszintű támadás leszervezése. Szidjuk az FS-t a toborzás miatt, pedig ők rá voltak szorulva (?), míg mi nem, mégis folyamat toboroztunk innen onnan amonnan mi is. Hozzáteszem, jogosan szidjuk sokszor az FS-t, de magunkban a hibát azért nem akarjuk meglátni.

A tagság lusta, volt, hogy könyörögtem a környéknek, hogy támadja martone-t velem, mert már nullán van, Trine accot kivéve nem kaptunk stabilan segítséget a többiektől. Ugyanez igaz nyugaton is, pár fiók játszott össze, és támadott folyamatosan, a többiek random leálltak, akkor is, amikor volt még seregük, az ellenfél meg a padlón volt. Rengeteg játékos ebben a klánban mint egy robot, azt csinálják, amit mondanak nekik (jobb esetbe), de önállóan ha 5 acc képes mozogni magától, gondolkodni, kis effortot belerakni a támadásba (védekezésről nem lehet beszélni, mert nem igazán volt rá szükség eddig). Rengeteg belső material csak úgy lézengett akár hónapokig a klánban, és még most is van nagyon sok, de nem igazán kezeljük őket jól (szerintem). A klán nagyon egoista, ebben sajnos jómagam is a negatív oldalhoz vagyok sorolható, elég toxikus voltam a vezériben, a sima chatben meg ingerlékeny, ezért már egyiknek sem vagyok tagja, tökéletesen megmutatja ez a szerver, miért lett volna jobb el sem indulnom :D Rengeteg vita volt/van a meglévő barbitilalmi rendszeren, amit nem részleteznék jobban, mert napestig mesélhetném, mi a problémám vele, meg mit látok úgy általános gondnak azzal kapcsolatban.

Összegezve:

A szerón többnyire negatívumot látok, mind klánokról, mind játékosokról, mind magamról. Pár játékos van viszont, akikben nagyon pozitívan csalódtam, PiluSan, Tusko, Trine, alex, weasel, nagyrobi, conan, Csaby bennük személyesen pozitívan csalódtam, meg pár NF-es tetya megmentette a haza becsületét nekem a környéken (Des, connavar), nekik köszi a piskáloló fényt a szeró gyászjelentés sötétségében :D
 

I Will Cheat

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.137
A Jacke bann látszólag nagyon jól jött az FS-nek, de az az igazság, hogy nekünk többet segített a fiók parkolópályára kerülése, mert a középső, egyetlen stabil(nak látszó) frontvonalát az FS kinyitotta nekünk, így még egy sebezhető pontot generálva saját magának.
Igazabol Roli ezzel csak annyit akar mondani, hogy orul, hogy nem vettuk el a top1es plecsnit tole. :D
 

Fives

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.003
Valószínű nem lesz rá szükség, de érdeklődnék, hogy a @martone fiók tart-e Dodge+védekező kurzust? Kiemelkedő teljesítményük ígéretes, úgy érzem sokat tanulhatnánk tőlük. Előre is köszönöm a válaszokat.
 

P4TrIcK

Active Member
A reakció pontszáma
114
Mindenesetre egy bizonyos értelmi intelligencia hiánya mutatkozik meg abban, hogy augusztus 20.-ára támad a legendás cotló.
Csak gratulálni tudok hozzá.
 

toldi26-killer

Well-Known Member
A reakció pontszáma
580
Mindenesetre egy bizonyos értelmi intelligencia hiánya mutatkozik meg abban, hogy augusztus 20.-ára támad a legendás cotló.
Csak gratulálni tudok hozzá.
Hát az a helyzet hogy a fél csapat nemzetközis (ez egyértelmű ), és így nem is ünepplik az államalapítást. A másik fele meg élettelen gémer, vagy hidegen hagyja az árpádsávos turulmadár alakú tüzijáték. De ha ennyire szeretnéd akkor kövire egyeztetünk az Fs vezetőséggel hogy hova és mikor szeretnétek armát, majd összedobok egy Teams meetinget.
 

Fives

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.003
Mindenesetre egy bizonyos értelmi intelligencia hiánya mutatkozik meg abban, hogy augusztus 20.-ára támad a legendás cotló.
Csak gratulálni tudok hozzá.
Valaki akinek nagyobb türelme lesz visszakeresi majd amikor az fs húsvétra armazott, amúgy meg mi a probléma a tűzijátékot megnézheted este. + legalább előre adtunk egy jó kifogást mi volt a probléma közös fs ünneplés miatt a védekezés elmaradt kész is a keret a többit majd megírjátok.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Mindenesetre egy bizonyos értelmi intelligencia hiánya mutatkozik meg abban, hogy augusztus 20.-ára támad a legendás cotló.
Csak gratulálni tudok hozzá.

Eddig az volt a gond, hogy a team nemzetközi, ők meg nem ünneplik augusztus 20-át. És ahogy látom, az Inno se, mert nem rakott aznapra tűzszünetet :D
 
Fent