Világ 63 Stats

gabest82

Member
A reakció pontszáma
71
09. 24. (tegnapi állás)


A K.A.L korai bukását követően semmi kétség nem maradt afelől, hogy K44 az ASG kontinense lesz. A Highlanders klán még nem bukott el, illetve 1-2 kisebb klán is játszik, de ők már nem tudják megállítani a dicső királyságot.

Délnyugat természetesen az -OS- kontinense, de azért remélem, a CsCs csipkelődik velük.

Észak-keleten négy-öt jelentős klán van, ebből a T.M.R és az =APH= szövetkeznek, de összességében elég szervezetlen klánok, így velük kevés gond van. A legkisebb, mégis elég jelentős klán a TEMP, akik úgy tudom, csak funolni jöttek, de a területi elhelyezkedésük miatt fontos szerepet játszhatnak majd a BEASTS-LOST háborúban.
A BEASTS kezdeti fellángolása után több falut is bukott, amiknél vezetői és játékosi hibák egyaránt közrejátszott, én személy szerint nagyon sokallom a létszámot, de ugye ki vagyok én?
A LOST úgy jön fel, mint a talajvíz, eddig ha jól számolom, hat falut hoztak tőlünk, ebből kettőt foglalással.

Délkeleten a már említett BEASTS és LOST küzd, illetve a KG., akiknek az -OS--re is figyelniük kell.

Győzelmi esélyek:
79% -OS- (CSÖKKENTVE 1%-KAL!)
14,5% - BEASG
8% - LOST
3% - jól van, nem értek a matekhoz


Matek 0 de a többi is :D
 

Deleted User - 1518107

Vendég
Sziasztok!

ÉNY(K44)

=H= elég lassan bukik el az ASG ellen és létrehozták az akadémiájukat is ezért 1hónap helyett 2hónapra nőtt a klán élettartama. -OS-al viszont lesznek események a kontifelezőnél.

DNY(K54)

=CsCs= bomlásba kezdett ezért sima -OS- lesz a konti így nagyban nőltek az esélyek a szervergyőzelemre.

ÉK(K45)

Pár tag átlépett a BEASTSből a LOSTba ezért ÉKt nagyon lassan de LOSTnak mondanám.

DK(K55)

A Kg. ból is páran átléptek a LOSThoz ezért DK is LOST kontinak néz ki egyelőre. Persze erre rájátszik az is hogy a Kg. nagyon lassan fejlődik.

Végszó:

Még azért lehetnek meglepetések a világon kisebb olvadások esetleg diplomácia változás. -OS-&LOST párosnak ha együtt maradnak a szerver végéig eléggé megnőttek az esélyek a győzelemre de még tartogathat meglepetéseket a világ.
 

Deleted User - 1518107

Vendég
Sziasztok!

ÉNY(K44)

ASG beindult a foglalásba ezzel felzárkózva a 2. helyre a klán ranglistán igaz még csak 1000pontal vezetnek de pár nap múlva stabilizálódik. =H= klán próbál felvenni minden használható játékost és ezzel lassítani az ASGot de már csak falut húznak nekik.

DNY(K54)

-OS- is beindult a foglalásba nem igazán van ellenfél a kontinensükön így nekik lesz meg leghamarabb.

ÉK+DK(K45)-(K55)

Beastset nagyon megviselte a Lost háború jelenleg a Kg.val összedolgozva próbálkoznak a Lost ellen kisebb nagyobb sikerekkel.

Végszó:
A végjáték nagyon úgy fest hogy -OS- nak nem kell szövetséges. Egy szétvert Beast vagy Lost + ASG lesz a végjátékban. Bár nekem a Beast-Lost háború nagyon kiegyenlítettnek tűnik elején kiszedik a gyengébb láncszemeket lassan pedig bekövetkezik az álló frontharc.
 

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.666
Na írok én egy szép mesét ha senki nem akar halandzsálni.

Ez a győzelmi esely alapbol nevetséges, foleg hogy alig kezdődött el még a szerver es rengeteg tenyezo van.
Mondjuk annyi igaz benne, hogy egyenlő feltételek mellet az Os nem hinnem, hogy innen ellenfélre akadna, lehet nem lenne setagalamb, de szinte biztos, hogy nyerne.

ÉNy: Elég sima ASG konti lesz, viszont az a kérdés mikor. Mert túl sok a barbi foglalás. Igaz tombosodes meg stb, de a hatorszag es a kiépített falvak fontosabbak. Kesobb is lehet tombosodni, foleg hogy van moral is és ha ott marad a sok egy falus jatekos az remalom lesz.

ÉK: Igaz, hogy a Beasts eleg jól indult, sok pp, foglalasok hamar stb, de itt van 1 olyan problema, hogy kb semmi érintkezés nincs a peremmel ezáltal a hatorszag is elég rizikós. Igaz, hogy toborozgatnak innen onnan, de nem biztos, hogy jo taktika az, hogy teljesen bemennek az origohoz hogy ok majd harcolnak az ossel is meg keletről teljesen megkapják a lostot is akik teljesen mogejuk tudnak foglalni.
Ezen a kontin található a Lost is, akik szerintem kitartással meg csapat munkával megszerezhetik a kontinest viszont nagyon lassan.

DNy; Os konti lesz, a tempót nezve előbb meglesz a sima konti mint a többieknek és a perem rész is.

DK: Van itt egy Kg, kezdem velük, mert eddig nem szerepelt a nevük. Na ők szerintem ilyen hátráltató golyófogo klan szerepet töltenek be. Akivel nincs diplomáciai kapcsolatuk azokat csak hátráltatják ameddig tudják a szövetséges klánnak.
Van itt még Os, Lost, meg Beasts is. Na itt passz mi lesz, én inkább az Os vagy a Lostot mondanám aki megszerzi ezt a kontinenst az elhelyezkedésük miatt, mert nem nagyon van a hátukba hátráltató tényező csak a szembe front.
Az osnek van eszak felol frontja. A lostnak nyugatról. Míg a beatsnak delrol és keletről is. Valamint mivel dipoba van a kg a beastsel egyértelmű, hogy a másik két említett fél tud csak foglalni, ami hiba, lentebb kifejtem miért.

Tippjeim szerint a Kg klán szét lesz toborozva amúgy, csak hogy kék legyen a térképen a falu.

Légből kapott győzelmi esélyeket még kar írni, alig indult el a szerver, de ha kiegyenlített harc lenne a végén nálam így nézne ki a helyezés:

1.Os
2.Lost/Asg
3.Asg/Lost
4.Beasts

Ez csak saját vélemény ami szinte biztos, hogy nem így lesz. És senkit nem szándékozom le/fel értékelni csak az elhelyezés meg haladás alapján nekem így tűnik reálisnak az én nézetem szerint.

Edit: A beasts részéről egy nagyon amatőr hibát véltem felfedezni. Dipo van az Asgvel is a Kgval is..akkor merre szándékoznak terjeszkedni? Főleg hogy a Kg kontinàl vannak az előrehaladtabb tagjaik, ergo előbb utóbb teljesen be lesznek zárva oda amiatt, hogy a térkép kék legyen és ne barna színű. Vagy majd bemennek barbizni középre meg hatra? Mert ugyebár az Asg kontira nem lenne értelme beengedni őket, az Os kontin lehet haboruzni, de az vélhetőleg elég lassú lesz. Még a lost is kb kilométerekre van tőlük keleten. Arra jó, hogy a Kg hatraltassa lent az Ost meg a Lostot, de az a kerdes, hogy valójában ki is van hátráltatva, mert előbb utóbb úgy is a Kg fog onnan megszűnni aztán az ellenfel még több falut fog felszedni.
Szóval ennek a dipónak sok értelmét nem látom, max ha atlesznek toborozva a közel jövőben, de mindaddig ez inkább saját maguk hatraltatasa.
 
Utoljára szerkesztve:

-PM-

Javatech/Rodeck
A reakció pontszáma
107
Ezen kiegtem..mert tenyleg igyvan..:DDDD

Ez fasza volt Mate:DDD
 

Deleted User - 1544782

Vendég
Konyorgom, irjatok mar le rendesen, hogy b_e_a_s_t_s :) Semmi reszrehajlas meg ilyesmi, csak tok degradalo, hogy maskepp hivjatok oket, mint ami a nevuk.
peace :)
 

Wmwinters

Member
A reakció pontszáma
83
Szerintem Yugi meg Vadi nyeri meg az egész szervert... teljesen fölösleges itt össze vissza írni a tragikomédiás regényeket.

*Fizetett hirdetést olvashattak.*
 
Fent