Csevegő

  • Témaindító DeletedUser19243
  • Kezdés ideje

DeletedUser19243

Vendég
A Supportnak nem feladata kideríteni hogy bizonyos adatok valósak vagy sem, a supportnak feladata, hogy megszüntessen olyan tartalmakat, amelyek más játékosokról valós vagy vélt személyes információkat továbbítanak, vagy kizárásos információkat továbbítanak, vagy bármilyen szabálysértő tartalmat.

Ha te most leírod, hogy ki lettél zárva, ezért meg ezért, de közben nem igaz, ugyanolyan szankcióra számíthatsz, mint aki valós adatokat adott ki. Az ÁSzF-ben többet olvashatsz erről: 12.4 Hamis adatok szándékos megadása, tiltott tartalmak használata vagy beállítása, vagy a § 11 és § 12.3 szakasz rendelkezéseinek megsértése, illetve az adatok nem rendeltetésszerű használata rendkívüli felmondásra jogosítja fel az InnoGames-t. Az InnoGames emellett fenntartja a jogot jogi lépések megtételére.

12.3 12.4 szerintem nem az ilyen “hamis adatokrol” szol :D
“A felhasználó szavatolja, hogy az adatok, melyeket az InnoGames számára a regisztráció során és a prémiumszolgáltatások használatának keretében megad, valósak és teljesek.”
Azaz a regisztracio soran :D
A 11es meg a csalasrol szol, szoval ismet nem ertem mire tetszik gondolni :)
12.3 nal irja a szemelyes adatokat, de ez is abszurd..
Itt megint kepbejon hogy ki hazudik :D
 

-L.C.N.-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
979
Pont hét elején jöttem fel külsőre de láttam hogy milyen kihalt,semmi érdekes nem volt,de tessék!
Sajnos lépnem kell mert jelenésem van,lassan kezdődik az eheti versengő meccsünk,majd utána olvasok ha lesz még mit!:D
 

DeletedUser19243

Vendég
Ha a 12.3 on beluli alpontra hivatkozok, (más emberekről készült kép(ek) sokszorosítása vagy nyilvánosan elérhetővé tétele az adott személy hozzájárulása nélkül) de a valosagat nem tudom bizonyitani, akkor nem is tiltjak?
 

Syntex

Co-Community Manager
A reakció pontszáma
828
12.3 12.4 szerintem nem az ilyen “hamis adatokrol” szol :D
“A felhasználó szavatolja, hogy az adatok, melyeket az InnoGames számára a regisztráció során és a prémiumszolgáltatások használatának keretében megad, valósak és teljesek.”
Azaz a regisztracio soran :D
A 11es meg a csalasrol szol, szoval ismet nem ertem mire tetszik gondolni :)

Örvendek, hogy jobban tudod értelmezni az ÁszF-et mint, mi az InnoGames képviselete, akik naponta dolgozunk ezzel. Ajánlom figyelmedbe a teljes szöveg elolvasását, amely lefedi hogy miről beszélek. De idézek is pár sort.

12.2 A felhasználó kötelezettséget vállal jelen ÁSZF rendelkezéseinek követésére, a játékszabályok betartására, valamint az InnoGames, az InnoGames alkalmazottai, alvállalkozói és megbízottai által adott utasítások végrehajtására. Ez magában foglalja a játék fórumadminisztrátorainak és -moderátorainak (Community Managers) utasításait is.
12.3 A felhasználó tartózkodik minden olyan cselekedettől, mely a játék működését és funkcióit, valamint a felhasználók sikeres interakcióját veszélyezteti vagy megzavarja. A felhasználó számára különösen tiltottak az alábbiak:
  • sértő vagy rágalmazó tartalom használata, elhelyezése vagy közzététele, vagy harmadik fél webhelyén található ilyen tartalomra mutató hivatkozás elhelyezése, függetlenül attól, hogy a fenti tartalom más felhasználókra, az InnoGames alkalmazottaira, vagy más személyekre, esetleg vállalatokra vonatkozik,
  • a hatályos törvények megsértése vagy felhívás törvénysértésre vagy hivatkozás elhelyezése ilyen tartalmakra;
  • személyes vagy bizalmas adatok közzététele jogosultság nélkül;
12.5 Az InnoGames jogosult a felhasználók által létrehozott tartalom törlésére. Ez különösen vonatkozik az olyan tartalmakra, melyek sértik a jelen ÁSZF-et.

10.5 Az InnoGames-nek különösképpen, de nem kizárólagosan, joga van felmondani a licencszerződést vagy a prémium-licencszerződést fontos okból, ha
  • a felhasználó figyelmeztetés ellenére vétkes módon megszegi a játék szabályait, a törvényeket vagy ezt az ÁSZF-et;

Viszont elérkeztünk arra a pontra, amikor is szüntet tartunk a hozzászólások tekintetében, addig is, mindenkinek ajánlom figyelmében a fentiek elolvasását.
 

abaaba2

Well-Known Member
A reakció pontszáma
538
Sajnos v58-as fórumot zárolták szóval itt reagálnék erre: "Nem adhatjuk ki, ezek a szabályok. Semmilyen szolgáltatás nem adhatja ki az adataidat. Ha a telefonszolgáltatód felhívom, és megkérdem hogy X telefonszámhoz mely előfizető tartozik, ők sem fogják kiadni. Ezt törvények szabályozzák, és nem a magyar csapat."

Félre értés ne essen nem arra gondoltam hogy a support minden esetben automatikusan hozza nyilvánosságra azt hogy kit miért bannoltak mert nyílván kisebb eltiltás esetén ez az adott játékost hátrányosan érinti.
Viszont szerintem azt nyugodtan meg lehetne tenni, hogy amennyiben a játékos kíváncsi rá/nem érti miért kapott bannt egy ticket formájában a supportnál megkérdezheti.
Nem azt mondom h a support kezdje el bizonygatni h miért kapott valaki bannt, de szerintem azt nyugodtan megtehetnék h belinkelnek egy játékszabályt és leírják h xy pont megsértéséért.
Ha pedig az illető a supportnál jelzi hogy ezt nyilvánosságra is hozhatják, nyugodtan a külsőn ki lehetne rakni egy erre fenntartott fórumra. Nem kell semmilyen személyes adat oda csak annyi h xy felhasználó xz pontot szegte meg ezért ennyit kapott.
Ebben az esetben ugye az érintett hozzájárul, ahhoz hogy ezeket "nyilvánosságra" hozzák, erről írásos bizonyítéka is lesz a supportnak, ha meg nem járul hozzá csak kint hőbörög nyugodtan le lehet írni a support részéről h az illető tagadta meg az adatok kiírását.

De ha a support ezt aggályosnak találja akkor meg hozzájárulhatna ahhoz h a support azon levelét ( ahol leírják hogy a szabályzat milyen pontja alapján büntették) az érintett ha akarja nyilvánosságra hozhatja.
Biztos ezután is lenne aki bemagyarázná hogy ő nem is csalt de azért akkor már nem lehetne azt mondani hogy itt indok nélkül bannolnak bárkit is.
Azt nyílván nem lehet elvárni hogy a support kezdje el bizonygatni hogy az illető mit is csinált de azért minimális tájékoztatást nyugodtan lehetne adni.

Amúgy nem egyedüli az innongames gyakorlata a wot-os support szintúgy ugyan ilyen kedves. (mellesleg a kh support álltalában még meglepően gyors is, és nem utolsó sorban magyar nyelvű) A Rockstar supportról meg inkább ne is beszéljünk....
A játékosok azért fogynak itt annyira mert valljuk be rohadt kevés embernek van ideje 0-24-ben itt ülnie. Szerintem azok a játékok mennek most amik lehetővé teszik a periodikus játszást, magyarán akkor játszok mikor időm van, és ha nem megyek fel egy napig nem megy kukába az egész játékom.
 

DeletedUser16135

Vendég
ez igy elég korrekt...rég láttam ilyesmit. támogatnám :)
 

DeletedUser19854

Vendég
Örvendek, hogy jobban tudod értelmezni az ÁszF-et mint, mi az InnoGames képviselete, akik naponta dolgozunk ezzel. Ajánlom figyelmedbe a teljes szöveg elolvasását, amely lefedi hogy miről beszélek. De idézek is pár sort.
  • személyes vagy bizalmas adatok közzététele jogosultság nélkül;

Szóval most azt írta -Cro, hogy honnan tudjátok mi az igaz és mi a hazugság ami már értelem szerűen nem lehet személyes vagy bizalmas és erre be írod ezt?
Én nem értem ezt a szabályt mivel nincsen keretek közé határolva. Értem én, hogy a játékba a játékról beszéljünk és lehet ismerkedni más felületeken is, de ez abszúrd. Mi az hogy nem lehet le írni senkinek semmit. Akkor az is személyes infó ha valakinek azt írom xy nincs itt most nem tud segíteni, mert el mentek xy helyre és majd ekkor meg ekkor jön? Ez is lehet bizalmas, ha ki derül nincs itt nem tud játszani vagy épp hol tartózkodik aztán meg keresik és el is viszik a tekesek vagy mi fog történni? Mi ez a szabályozás? Azt se írhatom le hogy 2-en vagyunk egy fiókba és így meg így hívjanak. Aztán ha ki lép a klánból netán meg keresek régi üzenetet jelentem mert a nevemen szólított akkor megy a bann? :D Elég érdekes számomra ez az egész. Játszál ismeretlenekkel de meg se ismerkedhetsz velük játékon belül mert utána már meg is van a fegyvere bárkinek ellened :D
 

DeletedUser19628

Vendég
. Aztán ha ki lép a klánból netán meg keresek régi üzenetet jelentem mert a nevemen szólított akkor megy a bann? :D Elég érdekes számomra ez az egész. Játszál ismeretlenekkel de meg se ismerkedhetsz velük játékon belül mert utána már meg is van a fegyvere bárkinek ellened :D
Ez nagyon igaz. Hogy lehet mar megbuntetni valakit mert megszegett egy olyan szabályt ami nem is volt akkor amikor megszegte. Ez kb. Eszak Koreaban lehetseges. Csak ott szabaly se kell hozza:)))
 
Fent