Csevegő

Christian

Member
A reakció pontszáma
70
Elhiszem, hogy neked fontos a játék, átvert téged valaki, ezt is elhiszem. De nem értem, hogy ez az óvodás szintű vergődés mire való!? Ahogy DP-ét nem védtem eddig sem (ha igen, mutasd hol? Én szóba sem hoztam volna, csak a felém irányuló rágalmaid után és ezután sem fogom önszántamból). Nyert ott a klánod a vezetőséged és döntéseid miatt, amit mindenkinek el kell ismernie, szerintem elsőként gratuláltam érte. Miért nem tudod megemészteni, ha nem minden kártya úgy forog, ahogy te szeretnéd? Nem a személyed támadom, hanem azt, hogy saját helyzetben szükségesnek tartod, de más esetben gyávaságnak. Tibax-szal sincs bajom, sőt igen is kedvelem a stílusát, amit ő is tud. A tiédet is kedvelem... Az 1200 falu előnyt meg azért nem csak a toborzásnak kellene betudni (kb. annyira, mint a CotL - nál csak).
 

Christian

Member
A reakció pontszáma
70
Ja és lehet x5 leírom ugyanazt, de ha te sem teszel másként, mit tegyek? Az én szemszögemből nem mondom, hogy nekem van igazam, csak annyit, hogy a különbség nem számottevő.
 

DeletedUser19968

Vendég
Nem, mert nem töröltem ki semmit sem, majd ha én úgy gondolom, hogy kitörlöm a saját fiókomban lévő üzeneteket akkor megteszem. Kiraktalak titeket igen, csúnya dolog volt? Bezony az volt. Ez a játék részben erről szól, a Top 25 rángatja, mindig azt a bizonyos madzagot, ezek a játékosok között mindig, minden világon mennek a szervezkedések, te is tudod történnek hasonló dolgok. Továbbá a világ legeleje óta kint volt Lorya, Ethan és az én profilomon, hogy TRIUMVIRÁTUS és a neveink felsorolva, az egész szerver tudta, hogy mi összetartunk, együtt kezdtük. Rengeteg vitánk volt hármunknak, ezt is tudja mindenki, sokszor egymás ellen akartak minket hangolni, hogy ezt az erőt megbomlasszák annyira jól, hogy ethannal egymásnak is estünk és Loryával nem igen beszéltünk, a kilépés után szétváltak az útjaink. Ethan és én folyamatosan sakkban tartottuk egymást, hogy ki fogja a másikat leütni először. Sok stressz volt ez három barátnak egy játék miatt. Lehet mondani, hogy gerinctelen vagyok (ismét) de ezt cselszövésnek nevezem, lehet azt mondani, hogy áruló vagyok, de igazából én hazatértem, lehet hogy vannak akik utálnak de ők meg irigyek. :)
 

DeletedUser20105

Vendég
Leírom én mit gondolok.
Elhiszem, hogy Donnál a pumpa 0-ról 100-ra hamar felugrik, mert ideges, és akkor csúnyán beszél, amiért a tagok elkezdenek pletykálgatni ellenfeleknek ezt-azt.
De azért az az illető is átgondolhatná... Csak azért, mert 1 illetővel nem jön ki jól, miért kell több ember játékát megrontani?
Most így hirtelen átfutott rajtam 2-3 év, sok időt beleöltem, nem kevés pénzt szintúgy, és csak ez miatt nem ment a játékom, a társaim játéka, mert az illető kikotyogott dolgokat...

Kicsit elgondolkoznék az illető(k) helyében. De nyilván nem fog-fognak.

Teljes mertekben adom. Nincs ok arulasra, aki behisztizik emiatt es atmegy, az nem tobb 1 14-16 eves hp-nal. Ha itt tul nagy a buszkeseged, es nem birod elviselni, hogy katona vagy, es tarsaid vannak akik szamitanak rad, akkor majd az elet megalaz teged.

"Semmiben sem nyilvanul meg olyan jol egy ember jelleme, mint egy jatekban."
 

DeletedUser20105

Vendég
Markonak igaza van, hogy nem volt szep dolog amit tettek vele. Ha valaki megunja, es atveszik a helyet, energiat es/ mast feccolnak bele, akkor atadnam a stafetabotot. Ez lett volna a szep, es Marko joggal van felhaborodva, mert ugymond kisegitett valakit, aki nem epp ugy viszonozta, ahogy barki elvarta volna. Nem tamadni szeretnek, kizarolag Marko jelenlegi helyzetet vedenem, mert ebben igaza van!
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Ahogy írod, ez így igaz.
Velem is megtörtént már, valakivel nem jöttem ki jól, mert inaktív volt, másnap elfoglalta egyik falvam. De akkor egyből aktív lett :D!
Gondolom veled is.
Nem csak Donra értem, mindenkire.

Látszik a klánháború kulcsszava a bizalom.

De ez ugyanúgy hozzátartozik egy háborús játékhoz, mint a való világbeli háborúkban. De ezen túl kell lépni, én még olyanról nem nagyon hallottam, hogy egy áruló szervert eldöntő momentumot csinált mióta KH-zok, kivéve talán a Conq átlépést V46-on. De hozzátenném, Light végig a CotL-ban volt, engem egyáltalán nem lepett meg, hogy az az átlépés megtörtént. Engem az ilyesmi nem zavart sose, semmihez nem hasonlítható kis élményt ad, hogy megkeressem, ki az aki szivárogtat nálunk :) Példának okáért, V43-on BH-ba írtam egy elemző körlevelet a WINTER-ről, az RPG-ről meg a CoL-ról, és alig ment ki a levél, Deadpool már írt nekem, hogy nem volt szép, amiket írtam róla :) Mégis, máig ő az egyetlen a vezérek közül, kikkel összefutottam, akivel úgy tudtam megegyezni valamiben, hogy az úgy is volt az első sortól az utolsó sorig. Nem szép dolog kihasználni egy kémkedést, de nem szép dolog alapból kémkedni, szintúgy vezérként szidni a játékosaid anyját. Ez van, előbbiben hasonlít Gábor a többiektől.
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
De nem értem, hogy ez az óvodás szintű vergődés mire való!?

Hát kinek mi. Kicsit másképp értelmezzük a dolgokat, így azt, ahogy belém állsz, azzal kb. azt mondod, hogy a Winter nyugodtan tehette, sőt minden klánnak ez lenne a feladata.
Az, hogy a CotL-t és a Wintert hozod párhuzamba, mint teljesítés 1200as faluelőnyből, mint említettem mi nem voltunk előnyben Egyáltalán az asg ellen. Szóval innentől üti egymást a kettő, amit említesz. Valóban sok falu van, amit harccal vettek el, de rengeteget csak toboroztak, és ezen 3 'barát' gerinctelenségének bomlasztásával lettek ingyen faluk. Szóval most valszeg azt várta a 3-mas együttes, hogy ezért oszlik majd a to, és juppi ismét ingyen faluk, és megszűnik azaz 50 kard ami 100+-os fióknak megfelel. És sajnos ezzel ez a pár ember igenis csorbítja annak a párnak akiknek nem belső, Barbi és ingyen falu a falui 90%-a... Vagy több. Szóval van jogos rész abban is, amit te is leírsz, de ebben az esetben rosszul hozod fel, és mindenféle rossz nélkül. Főleg úgy, hogy te magad ismerted el, mikor átvettük, hogy ez így volt helyes.

Nekem nem jelent sokat a játék, csupán sok az olyan szabadidőm, amikor itt tudok lenni, mert van egy bizonyos betegségem, ami miatt, olyannal kell töltenem a szabadidőmet, ami üléssel, fekvéssel is megoldható, az, hogy átvertek, meg hagy tudja meg nyugodtan mindenki, hogy ez a pár ember mennyire gerinctelen, hogy ne essen más sem ebbe a hibába.

Nem, mert nem töröltem ki semmit sem, majd ha én úgy gondolom, hogy kitörlöm a saját fiókomban lévő üzeneteket akkor megteszem. Kiraktalak titeket igen, csúnya dolog volt?

Na akkor meg nem kellett volna azt írnod, hogy így gerinctelen Ethan meg így nincs időd. Azzal, meg, hogy nem törölted ott vannak a védelmek, tudod akár egy két szomszédodat nézegetni, miután bevédtek, mert azt írtad, aki támad támadni fogod, én pedig azt mondtam nyugodtan támadjanak. Szóval ne kamuzz le olyat, akinek te csak kamuztál, és továbbra is próbálsz, és sztem ne égesd itt magad..
 

DeletedUser19968

Vendég
Na akkor meg nem kellett volna azt írnod, hogy így gerinctelen Ethan meg így nincs időd. Azzal, meg, hogy nem törölted ott vannak a védelmek, tudod akár egy két szomszédodat nézegetni, miután bevédtek, mert azt írtad, aki támad támadni fogod, én pedig azt mondtam nyugodtan támadjanak. Szóval ne kamuzz le olyat, akinek te csak kamuztál, és továbbra is próbálsz, és sztem ne égesd itt magad..

Hát persze hogy visszatámadok a mellettem lévő 800k-s játékosoknak ha megharapnak, mit vársz? :D Te is belerúgnál abba a kutyába amelyik éppen próbálná letépni a lábadat. Egyébként nem hazudtam neked semmiben sem, miután kiraktalak titeket tisztán leírtam neked a szándékaimat, elmondtam miért csináltam ezt, a történet itt véget érhetett volna, de te összehoztad a Szájkarate Válogatott hivatalos találkozóját. Nincsen egy morzsányi bizonyítékod, sem hazugságról, sem bármi másról amikkel engem (és DP-t) gyanúsítod. Ez a világ alatt rengetegszer fordult elő velem a helyzet, amikor kompletten átmentem más játékosokon, hogy ők bosszús üzeneteket küldtek nekem és próbálták addig-addig kevergetni a kaksás tálat körülöttem amíg valaki nem segítette ki őket
senki sem segített nekik. Ezután tovább folytatódtak a folyamatos üzenet küldözgetések, melyeken csak jókat kacagtam, de nem értek el vele semmit sem, csupán bolondnak nézték őket. Nos ez a jelenlegi helyzet... Rendkívülinek találom a párhuzamot.
 

Christian

Member
A reakció pontszáma
70
Sajnálom a betegséged, természetesen én ezt nem tudtam, tudhattam! Szerintem jobb, ha annyiban maradunk, hogy ez egy stratégiai játék és a vezetők hoznak bizonyos döntéseket. Én elfogadhatónak tartottam, mint döntést a saját érdekeitek beváltásához, de itt nem hiszem, hogy a meghozott döntés bármelyik klán vezetőségének köszönhető. Én nem vagyok különösen jó játékos, ezt tudom, de próbálkozom. A probléma nem a két klán játékosállománya között van, hanem köztetek. A CotL véhigharcolta V46-ot, de szerintem a Winter sem csak a lazsálásnak és toborzásnak köszönhetően vezet JELENLEG. Ki tudja mi lesz a végére, lehet kilép a top10 és megnyerik végül... Én nem a személyed támadtam eddig sem, hanem azt az elvet, hogy van olyan eset, ahol elfogadható szerinted (alkalmaztad is) és van, hogy nem.
 

Kittike

Member
A reakció pontszáma
62
Védheted felőlem napestig plusz húzhatunk ezerféle párhuzamot, ugyanúgy nem fogja megérdemelni a győzelmet sem az a 3 tag sem a Winter. Már, ha tud győzni, mert lehet a harc nem megy olyan jól, mint az ide oda kavarás.

Ezt a részt nem tudom szó nélkül hagyni. Azért, mert 3 ember folyamatosan drámázik és éppenséggel belecsöppent a Winter jó mélyen, azért nem kéne leszólni minden egyes tagot, aki ha nem a legelejétől, de amióta nálunk van apait-anyait beletesz a játékba. A 2 hét alatt téged mélységes csalódás ért 2 ember kavarása miatt, ezért mindenkit köpködsz, aki a Winter tagja. Elárulom neked, hogy a nagy része a tagoknak még csak nem is tud erről, részt sem vettek ebben, nem is érdekli őket, csak játszanak. A 2 hét alatt neked fogalmad sincs róla mit ért el a klán és hogyan. Ott sem voltál. Elhiszel mindent, amit az ellenség mond rólunk, úgy, hogy elég nagy része nem úgy történt, ahogy ők azt előadják...
Ha nyerünk, igen is megérdemeljük, mert néhányunk nem kevés időt és energiát öl bele.

Egyébként a stílusra nem ártana figyelni, mert emberek vagyunk, ez meg csak egy játék.
 

Goblin123

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.374
ott voltam 46on ASG-vel,majd a tömeges törlés után ac-val,valamint tudom mi volt ez a fiók mizéria,és 54en is ott voltam GB-ben,mindenhol láttam vezetőségibe így vagy úgy,és márkóékkal indulok majd következőre.:D
46on conq átlépése gerinctelen volt,de várható,anno írtam is egy adatot ami még talán megtalálható a 46os fórumon.
Conq,és a másik 2-3 játékos aki átlépett a cotl-be több faluval rendelkeztek,mint a többiek akik maradtak az asg-be,+a cotl nem volt falu hátrányban,mert az ac-val ugyebár szövik voltak,és klán felezés lett volna az asg legyőzése után ,és arma után lépett át conq ahol nem támadott,és üres falvakba sétált be gyakorta.
Tehát ezzel a lépéssel conq az asg maradék esélyét is elvette a győzelemre ott,és Márkóéknak adta a győzelmet,amire azért lett volna lehetőség,mert pityu később mondta,hogy szívesen asg oldalára állt volna a cotl ellen,ha tudja mi lesz ennek az átállásnak a vonzata,ha Gábor hajlandó lett volna velük szövizni,vagy pityu,vagy Gábor megtenni az első lépést,akkor máshogy alakulhatott volna.


54-en a winter azt a fajta "sunyi" de történelminek mondható taktikát folytatja mint Róma,legyőz egy klánt,vagy szövizik vele,esetleg háború alatt toboroz tőle,majd mikor bomlik akkor felveszi az erősebbeket,ezáltal széttoborozza a világot,most is ez történt.
Márkóra volt szorulva az acc,márkó beleölte a pp-t,időt,energiát,majd ki lett rakva sunyin az accból,ez nem egyenes dolog,gerinctelenség,dual,trial fiókok veszélyei ugyebár.
A Winter 50-en,valamint itt is tanúbizonyságot tett arról,hogy a vezetősége sunyi,ravasz,ez a módszerük,ki hol szeret játszani,én nem kedvelem őket,deadpoolt meg 46 után pláne nem.


összevetve novarit csak 128 faluval lépett ki,valamint sok infóval tény,de összeségében nem akkora horderejű,mint conq-é volt,aki vasmacskával együtt kontkrét fél kontinenst jelentettek 4 millió pontal sacc per kb kettőjüknek volt 450-480 falujuk kettőjüknek,és 3-4 en léptek ki.

nagyjából ennyi.nem lehet a két dolgot összehasonlítani Christian.
 

Kittike

Member
A reakció pontszáma
62
Ne legyünk már ennyire álszentek a toborzós szöveggel. Anno a GB csak 2 kontiról toborzott be mindenkit, majd belsőre kerültek. Kings is ugyanúgy toborzott. Nem egy levél került ki a fórumra pár tagtól a Winterben, hogy csábítják át őket. Most az új formáció is toboroz.
Úgy tűnik most a Winter a rossz fiú és bármit csinál - amit eddig x klán is csinált ugyanúgy, sőt ezeknél 100x rosszabbat... -, az nem jó és a nagy megmondó, "talpig becsületes" emberek próbálják bemocskolni minden áron.
 

Goblin123

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.374
kinek hogy jó a játék.
a winter hátbaszúrta a HNK-t,az LA-t többről nem tudok,mivel tovább nem maradtam a világon,és halomnyit toborzott.
GB más volt,sok volt a hiba,nem volt jó az állomány,én személy szerint próbáltam komolyan vinni,de nem volt erős a vezetés,ezután már csak zászlóztam.Senki nem írta,hogy a GB jó volt,mert nem volt az,simán kilehetett kapni a klánt a vezetőség alól,mint ahogyan tették is.
 
Fent