Elemzés

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Bréking nyúz!!

Egybehangzó hírek alapján a Carthago of the Legends klán büszke tagjai elindulnak vállvetve a v58-n a szerver győzelem reményében, ezzel elegettéve Witcher hívásának.
Keretünk még nem teljes, várjuk 10 tanulni kívánó, kezdő játékos jelentkezését, akiknek tetszik a játék és szeretnének egy jó csapatban tanulni/küzdeni a győzelemért.

'A meglepetés hatalmas erő. Ha az ember belezuhan a nyugalom buborékába, ellustul. Kihuny a vérszomja, és a harc helyett a menekülést választja.'

- Ed McDonald

Harcokkal teli, csalásmentes v58-at minden leendő indulónak!

Üdvözlettel:
CotL vezetőség

#kapálómondtaittjelentsembe
 

DeletedUser19410

Vendég
Ne spammeld már szét a fórumot. Itt mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy a Da mennyivel jobb a Spártánál. :mad:

Valaki tehetne is valami elemzést:D
 

DeletedUser13406

Vendég
Ázta,hát gratula!kemények vagytok,Te rami!viszed a primet,,egy dolgot ,ha nem lenne itt kémetek ,akkor is igy vigyorognátok?...egyébként tudjuk mi lesz a vége???figyelem büvős faluk 60%ka minden kontin ,plusz 14nap folyamatos örzése..képesek lesztek rá? Ramika?tudod addig tartani a gárdát!
 

DeletedUser20054

Vendég
kincsem téged se fognak elrabolni az eszedért! ha az lenne az elsődleges célunk amit itt leírtál akkor már lehet vége lenne ennek a világnak. 4000 faluval több van nekünk. gondolod nem tudnánk elfoglalni azt a pár bűvöst? de mondtam már....ne élj az üldözési mániádnak! felejtsd el a DA basztatását és inkább avval törődj, hogy a klánodnak segíts. mert eddig te kb 0,00000001% tettél a társaidért
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent