Csevegő

martone

Well-Known Member
A reakció pontszáma
514
Hallhallo.

Egy gyors kérdésem lenne, és egyszerű igen/nem válaszokat várok nem regényeket.

Kedves HNK-Respect_Random tagok. Megérte az összeállás és az így való győzelem? Jó játszottatok?
Mielőtt kombinálna valaki, én véleményekre vagyok csak kíváncsi.
 

DeletedUser19367

Vendég
Erre nem lehet igennel nemmel válaszolni, bizonyos pontig megérte utána nem :)
 

Goblin123

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.374
Hallhallo.

Egy gyors kérdésem lenne, és egyszerű igen/nem válaszokat várok nem regényeket.

Kedves HNK-Respect_Random tagok. Megérte az összeállás és az így való győzelem? Jó játszottatok?
Mielőtt kombinálna valaki, én véleményekre vagyok csak kíváncsi.
Igen,Igen,Büszke is vagyok magamra :)
 

DeletedUser18312

Vendég
Szia,

szerintem épp az én jelenlétem a legjobb válasz rá.
Egy olyan világba csöppentem bele, amin egyébként játszani se akartam, csak ppz-tem. Addig volt így, míg a nagymellényű SBT tagok kinem jöttek ide hirdetni hogy ők diplomácia nélkül is hogy végigverik a világot. Ekkor dőlt el bennem, hogy megkell leckéztetni őket, és valószinűnek tartom, hogy ekkor dőlt el a Sparta REspekt szövetség is.
Persze az hogy a bukott fél már 2/3os többségről beszél, azért én emlékszem mikor a SBT úgy bombázta a REspekt oldalát hogy még az ASG-vel sem végzett, vagy a RAndom a winterrel sem, pedig utánna még egy Spartat is belső másikfelünket is lekellett győzni.
Tisztelem a HNK-t, amiért szavatartóan kitartottak az elveik mellett és végigjátszották, de mindannyian tudjuk főleg a REspekt Random hogy tőlük védelmet komolyabb mértékben nem kaptunk( ha nem így van, miért nem volt Top50ben támogatópontba HNK-s?). Ha meg kaptunk is, a belső feszkójaik kilépéseik miatt 2 hetente haza volt hívva, mert megijedtek hogy barna lett egy játékos mellettük. Ezt a háborút a REspekt Random összefogás nyerte meg. Sőt én azt mondom nagy érdemem van abban, hogy a Random talpraállt a fronton. Az a csunya, nekem kellett bevezetnem hogy a frontjátékosok segítség egymást. Eddig mindig csak hátulról várták a védőket. Aztán mutogattam a REspekt támogatópontjaikat és elmagyaráztam a skacoknak hogy mi értelme van otthon a frontvédődnek, ha a szomszédod meg átütik? Ezt sorra elkezdték felfogni. Aztán egyre ügyesebben mozgattuk a frontvédőket és a végén odajutottunk, hogy 1-2 falunál többet nem bírtak vinni armák során az SBT-sek tőlünk sem...

Szóval ha a véleményemre vagy kíváncsi igen büszke vagyok rá, hogy egy feltört betört frontvonalú full frontfiokot átvettem és a csapatot gyözelemhez segítettem. Nem kis munkám lett benne, sima tagként, mert lelkesítettem mert tanítottam, mert fejlesztettem őket. Aztán a végén már fejlesztettük mind egymást. A végére egy igen erős jó csapat alakult ki, Bennek köszönhetően mert dualosította a fiokokat, 1 erősebbet egy átlaggal.
Ha nem lett volna akkora arc, ha nem lett volna akkora mellény, 100% biztos vagyok benne az SBT megnyeri a szervert diplomáciázás nélkül, mert akkor a Sparta/Respektnek se szúr szemet, és valszeg nem dipoztak volna. SBT saját magát hajszolta bele ebbe a kudarcba.
A tagság hatalmasat játszott, a vezetőség órásit bukott.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.219
Vajon mi a rejtett utalás abban, hogy a 'Respect" nevében az R és az E direkt nagy mindig? RE... hmm. Return? :D


Am azon a ppzős részen felnevettem, kellett így estére :D Köszi!
 

DeletedUser18312

Vendég
A szervert a Sparta Respekt szövetség nyerte meg. Vagyis azok, akik belátták megkell kötni ezt a diplomáciát és letudtak rakni olyan ékírást hosszútávra, ami megsemmisithetetlen. Ez nagy szó így visszanézve, mert rengeteg volt a balhé, de még is mindig kitartottunk egymás mellett a legvégéig.
 

Nitrox

Active Member
A reakció pontszáma
101
1-2 falunál többet nem bírtak vinni armák során az SBT-sek tőlünk sem...

Szóval ha a véleményemre vagy kíváncsi igen büszke vagyok rá, hogy egy feltört betört frontvonalú full frontfiokot átvettem és a csapatot gyözelemhez segítettem.

Szerk.: Kémmel persze aki még most is az SBT csopiban van , de erre is büszke vagyok. :cool:
 

Goblin123

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.374
itt is keresed az átlépés gombot az ellenséges klánba? 50,52-n eddig sikerült megtalálnod :p:D
 
Fent