Csevegő

DeletedUser19895

Vendég
A volt SBT tagok falják felfele a volt társaikat, mint a kannibálok.
Vajon takacsdani fiók képes lesz egységgé kovácsolni őket azután, hogy cserben hagyták vezérüket?
Vajon a bukott vezér Headshot mivel magyarázta gyáva törlését?
Ennyit ért a klánja? Egy törlést?
 

RedGrange

Well-Known Member
A reakció pontszáma
255
Ohh :D de jó látni téged ( jó fordítva biztos nem így van xd )

Nekem személy szerint nem ártottál semmit. De volt pár húzásod, amiért haragudtam rád, pl. mikor Rinnen mellé foglaltál és utána lekezelően beszéltél vele, ami után be akart törölni. Plusz miután lefokoztak folyamatosan belekötöttél mindenkibe és állandóan balhéztatok harasztiékkal, amivel már a töke tele volt mindenkinek. Amúgy tudnál normális is lenni, csak valami bekattan nálad vagy nem tudom.
 

RedGrange

Well-Known Member
A reakció pontszáma
255
Azért tartottuk meg 5-6-an az NF közepét mert bomlasztani akartunk két SBT arma között nem? :D
Azért maradtunk mert bíztunk abban hogy Roli vissza jön és helyre áll minden nem pedig a bomlasztás miatt... :)
Nem tudom ki vagy azt sem hogy mit ettél, de amit most írtál annak talán a dodo kémkedős része az ami valós.. (hatalmas csalódás volt..)
A respect akkor annyit tett hozzá védelemben az nf-hez mint most a hnk a világhoz. Semmit.. :)
Még mindig azt tudom kérdezni, hogy mikor pilvo átjött "RENDET" tenni akkor valójában mi történt?

Lassan annyira ráültök a fejetekre, hogy nemsokára az jön miattam bomlott az NF...
De élvezem, nyomjátok még az eltorzult "emlékeitek". :D

Na kb ebben a stílusban nyomtad akkor is. :D
A Respect -1 ről, a béke segge alól lett felépítve, nyilvánvaló, hogy nem volt minden oké a két klán háza táján, mivel akkor DJ sem sokallt volna be. De amikor kértetek, mindig igyekeztünk segíteni, lehet nem 48 órákról küldtünk védőt, de pl. közeli tagoknak sokszor segítettünk. És nem esett épp jól, mikor nekünk estél, hogy semmit nem csináltunk.
Tisztán emlékszem arra a hsz-re, még ki is jöttem külsőre elborult aggyal miután átléptetek. Dodo is folyamatosan panaszkodott, hogy nem tudja ellőni a nukekat, mert senki nem szervezi az armát és hogy nem tudom mennyi ideje van a vezetőségnek, mielőtt betöröl nem tudom hány fiók, mert elegük van. Az tényleg baromi jót tett az amúgy sem magasan lévő morálnak. :D
Az SBT egy brutál összeszokott, profi klán, sokszor éreztük mi is, hogy esélyünk nem lesz. Nekem egy falumba lett kérve állandó védelem, kb. 1 fél védőfalu jött össze annak idején. :D De mégis csomóan maradtak és megpróbálták felépíteni a szrból a várat. Lehet akármit mondani, de az NF és a Respect szövetségesként kezdték a világot, és bármilyen viharos volt a kapcsolat a két klán között, egy oldalon is fogják befejezni.
Hogy pilvo mit csinált fogalmam sincs, mert nem voltam ott. De ha annyira szar volt minden, meg senki nem értett semmihez, miért nem vettétek át ti az irányítást, miért másra vártatok? Ja, köpködni egyszerűbb volt, aztán átlépni az erősebb ellenfélhez.
 

DeletedUser18625

Vendég
Nekem személy szerint nem ártottál semmit. De volt pár húzásod, amiért haragudtam rád, pl. mikor Rinnen mellé foglaltál és utána lekezelően beszéltél vele, ami után be akart törölni. Plusz miután lefokoztak folyamatosan belekötöttél mindenkibe és állandóan balhéztatok harasztiékkal, amivel már a töke tele volt mindenkinek. Amúgy tudnál normális is lenni, csak valami bekattan nálad vagy nem tudom.
Kőbunkó vagyok ez tény :D
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.183
Azért kíváncsi lennék, hogyan állsz be 20ms közé ha véletlen időzítővel támadnak :) gondold át mégegyszer

Megpróbálom kézzel, ha az megy a gigabites kolinetről akkor megy, ha nem, akkor nem állok be, és ráfoglalok, vagy elvitték a falut. Te gondold át szerintem még egyszer...
 

DeletedUser18312

Vendég
Sziasztok!
Úgy gondolom a földön fekvő ellenfélbe sose rúgunk bele! Elnézést szeretnék kérni mindegyik tagjától, ha bármiben is megsértettem a játék kicsit korábbi szakaszában. Szerintem mindenki tudja, semmi más célja nem volt, csak hogy hamarabb történjen ez meg, hogy bomlodjanak.
Szerintem az SBT rendkívül szépen és kiemelkedően harcolt. Büszkék lehetnek magukra és minden tagjukra.
Bár kapot hideget meleget mindenki úgy gondolom írok pár szót minden klánról.
Nem vagyok benne biztos, hogy a Respekt marad, ha nem piszkálják fel az egójukat az ASG-sek. Mert valljuk meg csunya lett volna ha ott elbuknak. De ha ott egy Sparta van, lehet úgy lettek volna vele, nem szégyen elbuktunk, gratulálunk, vagy egy SBT. De azért na, ASG...Ne mi legyünk már az elsők akik ott elvéreznek. Így szépen összeálltak és mára egy rendkívül erős statikus mag lett belőle. PErsze a DSA-tól még messze vannak, de úgy gondolom ők is letették a névjegyüket az asztalra.
Random. Spartaból kivállt, túl sok selejt játékos vergődése, majd szép sorba dualosították a gyengébbeket a jobbakkal. Így egyre több jobb fiok, egyre több jó játékos lett. Tanultak, tanultunk folyamatosan. Magunktól, respektől, sbt-től. Szerintem mára eléggé stabil massziv klán lett, amit Ben Solonak köszönhetünk, rengeteg munkát belefektetett.
HNK. Sok panasz érte. De kérdezem én. Ha az elején felvállalták a Respekt vonalat, ha az elején bevállalták a másodhegedűs szerepet, akkor a játék későbbi szakaszába miért köpték volna szembe magukat és azt amit eddig képviseltek. Ha a játék 90%-ba SBT ellen, REspekt oldalán harcoltak, miért kellett volna őket hátbatámadni? Ez nem gyávaság, hanem lojalítás, hűség. Szerintem jól döntöttek, hogy nem hagyták magukat megvezetni.
Tanacsjani befejezése után már én is hátrébb vonultam a fiokomba, teljesen. Tudtam eldőlt a szeró, tudtam nem tud már kárt okozni igazán az ellenfél. Tudtam eldőlt a harc. Azt is tudtam hogy még utolsó elkeseredett próbálkozásképp lesznek itt 1-2en akik összeakarják ugrasztani a szövetséget, de ennél ez sokkal erősebb. Én emlékszem mennyi REspektessel keresztbe helyettesítettük egymást arma során, mennyi védőt kaptam és jókat dumáltunk mikor 3 hétig zuztak. Jó kapcsolatokat építettem, jókat beszélgettünk. Miért is rúgnak fel ezt? Miért harcolnánk akk egymás ellen? Ezt együtt értük el, ezt közösen. Írtam valaki kicsit többet, valaki kicsit kevesebbet. De mindenki rakott bele.
Mindig vannak ellentétek, mindig vannak akiknek sose elég a harc. De a klánok 90%-ba nagy az egyetértés és kölcsönös tisztelet.
Klánonként 3-4 tag hogy szítje a tűzet, nem fog 100 ember egymás ellen harcolni, mikor eddig mindent egymásnak köszönhettünk. Nem rúgjuk fel azt, amit közösen építettünk.
Köszönöm ezt a szervert, játszottam egy jót ismét. Egy újabb élményel gazdagodtam szervergyözelem terén. Az hogy újabb világon kikkel indulok még nem döntöttem el, fogalmam sincs hova fúj a szél, de aki ismer nyáron nem nagyon szoktam kh-zni, szóval lehet pihi lesz szeptig.
Azt viszont továbbra is tartom, sajnos én már teljesen kiégtem. Heteket hónapokat még lehet elbírok pörgetve(ezért is segítettem be 1armát szervezni), de én nem tudom azt elképzelni hogy hosszútávon egy klánt vezessek. Nekem erre már nincs ambícióm. Sima tagként elevickélek és játszogatok. Jó játékos mindenkinek, én ezen a szerveren mostmár teljesen háttérbe vonulok, szept körül valszeg találkozunk, meglátjuk kinek a soraiban ;)
 

Messala

Tőzsdecápa
A reakció pontszáma
2.184
Készítettem az SBT-tagoknak egy háttérképet számítógépre! Sok sikert kívánok nekik,és remélem még visszatérnek majd egyszer!;)
beqcm970x2g9fc1pi8qm.jpg
 

DeletedUser19895

Vendég
Vajon a szerver sorsa eldőlt?
Vajon lesz-e még fordulat?
Klánt így még nem láttunk elbukni mint az SBT ezen a szerveren.
 

DeletedUser

Vendég
Az ilyeneket kéne kitiltani akikbe 1 csepp tisztelet nem szorult és trollkodnak kamu accountról..

tedd parkoló pályára, mellőzés. én speciel most min 3 embert vágtam rája így nem zavarnak és csak az értelmes emberek értelmes hozzászólásai maradnak.
Erről az jut eszembe amit visszaolvastam ma a levelezések között:
"Ha a fába vésett neveket látsz, az nem aranyos és romantikus dolog, hanem inkább arra gondolj, hányan visznek kést egy randira"
Ez a fórum főleg a világ 50 ilyen. ha nem jelentkezem be mind a 3 tökfej írásait látom, és erre hoztam fel ezt a példát, hogy ők azt hiszik ezzel hatalmasak lettek, kemények és ha mindig volt troll valaki az csak jó, de ezek előbb utóbb ahogy a világok mennek a felejtésbe úgy takarodnak el az ilyenek is majd a community ezen részéről akikben csak tiszta rosszindulat van és nem képesek csekély elme munkával SEM felfogni azt ami történt vagy történik ameddig a másik oldaltól istenítést várnak el. Ez NEM probléma mivel maguk csinálnak bohócot magukból és persze utána könnyebb a "síró és törölt" ellenségre ellenfelére mutogatni amit itt ők provokáltak ki, mint azt mondani hogy "ez baszki jó harc volt!"
 

DeletedUser19331

Vendég
Vissza olvastam a dolgokat( a troll[Swak, eki és társai] mentes változatot )

Elsősorban, elfogadom, hogy ezt a szervert Én már elvesztettem, és szeretnék gratulálni, a szövetségeseknek, eljött az idő amire vártak, most kezdett érződni igazán az 5000 falu előny, és sikeresen elérték azt, amit szerettek volna, és amiről a megegyezésük szólt anno, hogy "megállítják az =SBT= világhatalmi törekvéseit".

Másodsorban, anno szó volt még arról, hogy "a zárást illetően még megállapodnak" vagy valami hasonló(Erre nem emlékszem szó szerint). Több lehetséges kimenetele van a dolgoknak,a második és a harmadik az hasonló:

Az első, hogy a szövetségesek egymásnak esnek, ha már így is bőven van belső vita, a dolgokat illetően, amit Én eltudnék képzelni, az az, hogy a Random(LND) maga mellé veszi a HNK-t, ezzel falu többletbe kerülve a Respect-el szemben, amely tagállománya jobb, csak kérdés? Elég-e, a falu előnnyel szemben? Vagy pedig maguk mellé veszik a TECH-be csatlakozott, fentmaradt =SBT= játékosokat, és ezzel, egy Észak vs Dél szituációt kialakítva, lejátszák a szervert?

A második ami szóba kerülhet, hogy azzal, hogy az =SBT=-t, a szerver "feketebárányát" a túlerő lenyomta, A HNK-t a 2 nagy bedarálja, majd 40-40 elosztással amiről szó volt anno rövidre zárják a szervert, szinte harc mentesen ezzel a szervert az Ő szemszögükből.

A harmadik ami szóba kerülhet, hogy Ben Solo és pilvo megvalósítja a 45-ről hírhedt technikai klánt, és a maradék játékost belsőre teszik(Jelenlegi állás szerint 83 játékosról van szó, aki erre a sorsra jutna). Ez azért elég sok vitát idéz majd elő, de a HNK-nak itt már sok bele szólása nincs a dolgokba, van 1-2 játékosuk, aki megérdemelné, hogy a végén a nyertesek között legyen, kérdés, be is kerülnek-e vajon?

Melyik klán lesz az, aki a magáénak tudhatja a magyar kh dicsőséges jubileumi szerverének a győzelmét? Talán az LND? Netán a Respect? Ki lesz az, akire úgy fognak visszaemlékezni, hogy Igen, Átverekedtük magunkat az =SBT=-n, majd pedig a magunkénak tudhatjuk még a győzelmet is? Ki lesz az? A kérdés adott. Rajtatok múlik, hogy melyik klán lesz az.

Az =SBT=-nek pedig szeretnék gratulálni, az eddigiekhez, nagyot mentek, és sajnálom, hogy többet ebben a formában nem fog indulni a klán. A Magyar kh legharciasabb klánjai között van, és úgy vonulnak le a kh színteréről, hogy igen, mi voltunk azok akik még itt is felvettük a harcot az óriási túlerő ellenére, és egész végig jól éreztük magunkat. Szeretném megköszönni, az egész =SBT=-nek, hogy akárcsak itt ez alatt a kevés idő alatt a tagjuk lehettem, és ha netán véletlenül, szóba kerülne, hogy mégis mennek, ne felejtsenek el szólni róla! Szeretném megköszönni a vezetőség munkáját, HeadShot regényeit(körlevelek), és mindenki munkásságát, aki bármilyen formában hozzá tett a dolgokhoz. Nagyok vagytok, és emlékezetes marad számomra ez a szerver miattatok.

Shooter BT.

Egy oldal... azoknak akik igazán harcolni akarnak.


Üdv: SF
 

DeletedUser18836

Vendég
Most azért hazudni nem fogok, hogy jó harc volt mert ez nem igaz.

Ellenben az már igaz, hogy a lehetőségekhez képest a legjobban helyt álltak de amint összeszedtük magunkat onnantól úgy haladtunk az SBT-n mint ahogy kellett ugyan nem voltak közel se tökéletesek a támadások ugyanakkor haladtunk rendesen, 1-2 armát leszámítva.

Tegnap énis aztmondtam, hogy gyávák ezek az sbt-sek, hogy így betöröltek és feladták.

De azóta azért átgondoltam a dolgokat... egyrészt ez nem teljesen igaz, mert még mindig itt vannak "páran" másrészt megtudom érteni, hogy nem akarták a vezetők így ebben a formában folytatni... tudták, hogy reális esélyük nincs fordítani így nem akartak x hónapig szenvedni.

Lehet, hogy nem csak ez volt az indok de szinte biztos, hogy ez is benne volt.
 

DeletedUser19367

Vendég
szepet jaszott az SBT, minden tiszteletem az ovek.
amit maskepp csinaltam volna Head helyebe azok a tamadasok, nem osztottam volna meg a klanomat, csak a Respektet vagy csak a Randomot tamadtam volna, azt amelyiket gyengebnek itelem meg, ez komoly belso feszultseget okozhatott volna a szovetsegben.
 
Fent