Csevegő

DeletedUser18312

Vendég
Annyit nevetek az ilyen Fair küzdelmes írásokon. Ennél csak a játszuk le 1 vs 1be személyesenen nevetek nagyobbat.
Az hogy az SBT 1 klán ellen harcolt végig(azt is inkább beolvasztotta), miközbe pl a Random(sparta) előtte 2-3 de volt hogy 4 felé kellett figyelni, akkor az se volt fair play? Volt idő arra hogy ki hogy alakítsa a dolgait. Ne most sírjál szerintem....
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.195
Te hülye vagy xD :D

Biztos? Július végén indult a szerver, én szeptember végén léptem le, addig volt a vigyori által említett "1 klán" az SBT-nek. Az 2 hónap. Szeptember vége és január vége óta 4 hónap van, február eleje van és a lelépésem után nem sokkal alakult a hármas szövi. Kifejtenéd, hogy miért lennék hülye? Vagy segítsek még jobban számolni, kedves?
 

DeletedUser18625

Vendég
Biztos? Július végén indult a szerver, én szeptember végén léptem le, addig volt a vigyori által említett "1 klán" az SBT-nek. Az 2 hónap. Szeptember vége és január vége óta 4 hónap van, február eleje van és a lelépésem után nem sokkal alakult a hármas szövi. Kifejtenéd, hogy miért lennék hülye? Vagy segítsek még jobban számolni, kedves?
nos hamár annyi értelem se szorult beléd , hogy értelmezd amit írok akkor segítek *írónia tudtommal nem mondtam ellent neked tehát tagadás nem történt , csak közöltem , hogy hülye vagy :D
 

DeletedUser19053

Vendég
Annyit nevetek az ilyen Fair küzdelmes írásokon. Ennél csak a játszuk le 1 vs 1be személyesenen nevetek nagyobbat.
Az hogy az SBT 1 klán ellen harcolt végig(azt is inkább beolvasztotta), miközbe pl a Random(sparta) előtte 2-3 de volt hogy 4 felé kellett figyelni, akkor az se volt fair play? Volt idő arra hogy ki hogy alakítsa a dolgait. Ne most sírjál szerintem....
vegulis vigyori vagy, az a dolgod hogy nevess :D
 

DeletedUser12157

Vendég
hagyjad már :D ez az sbt power xd ettől tiszteli mindenki xd arc van ,tudás nincs xd 51-en is ugyan ez a klánja sorsa xd

Nem értem, hogy miért jön ide, hogy "ez az sbt power xd", s miért is poénkodik ezen egy olyan ember, aki már kétszer alul maradt az ellenünk való harcban. Egyszer már kifejtették Arihanáék is, hogy mit műveltél Loki fiókjában, míg Ők szépen védekeztek és próbálták állni a sarat, megint megtegyék?

Tudván tudtuk, hogy Red nem fogja bírni ott, ugyanis valljuk meg az őszintét, ki bírná ott? Senki, mert egyszerűen csak le kell rohanni egy elszeparálódott fiókot, érdemben nem tudjuk védeni és kapacitásunk sem lenne rá. A statisztika nem érdekel, ezt Neki is megmondtam, ugyanis mindenki tudja, hogy mi - miért történik, hogy ki harcol és ki nem. Mondhatjátok (és igazatok is van, részben!), hogy LEV-et könnyebb szerezni, ez így van. De könyörgöm, ne akarjátok már lenyomni a torkunkon, hogy a HNK milyen harcos klán, miközben a játék ezen szakaszában az egész klánjuknak ÖSSZESEN 69 millió LE pontja van... De akkor ennyi erővel azt is mondhatom, hogy kemény 4 db HNK tag van benne a top 100-as LET listában.

Ezt csak név nélkül, egy HNK-s által:

"HNK bármelyik világon van különösebben sosem harcol. Ők játszanak csak jó hangulatban és ennyi. Ha támadják őket védekeznek es forditva. Itt is ez a helyzet,vannak és segítenek,de ennyi. Így a játék nekik tovább tart,hogy ezt választották hiszen ez a legjobb világuk eddig ezzel a szövetséggel. Az elején is volt választásuk,hogy hogyan merre és a végén is lesz."

Tudod az a baj Veled Peti, amit kifejtettem már Neked párszor... a személyiséged többet árt egy közösségnek, mintsem amit a játéktudásoddal kompenzálni tudnál, ugyanis a bunkó, lekezelő stílusod elriaszt és ellök magától szinte mindenkit, bomlasztja a közösséget, erre pedig csak rájön az Istenkomplexusod, amikor is azt hiszed, hogy jobb vagy mindenkinél. A tekintélyedet csak egyre alább ássák az olyan feltörő titkok, amiket Sam is lerántott Rólad (mondjuk az csak megerősítése volt több tucat ember gyanújának)... aztán közben pedig megy a néphülyítés, hogy így-úgy fair play van. Úgy gondolom, attól mert ellenfelek/ellenségek (kinek mi) vagyunk sokakkal, a tisztelet még kijár, s ehhez nem kell puszipajtásnak lenni. Csak aztán jönnek az olyan műmájerek mint Te, akiket az ember egyszerűen még csak tisztelni sem tud, tudván, hogy úgysem várhatja el kölcsönösen. Az a baj, nem csak magadat, hanem a klánodat is minősíted, hogy egy ilyen embert megtűrnek, akár még meg is védenek. S ez ránk, illetve minden más klánra is igaz, van egy határ, amit ha egy közülünk való tag lépne át, Mi bizony keményen szankcionálnánk. De hát nem vagyunk egyformák...

Vigyori, Te beszélsz fiókeldobásról, mikor nem egyszer, nem kétszer, nem hogy a fiókodat eldobtad, de az általad alapított klánt is cserben hagytad, úgy, hogy nem egy, nem két ember számított Rád. Nem véletlenül mondtam, Te csak beleültél V50-en is valahova, mind klán, mind fiók szempontjából, közöd nincs ahhoz, hogy mit ért el a jelenlegi klánod vagy épp mit nem, mégis Te flexelsz a legjobban a külsőn és Te próbálsz a legjobban (jó pár emberrel karöltve :)) ) Nekünk. Persze "megértem", mert ismerünk már mint a rossz pénzt, ott kell ütni - vágni Minket ahol lehet, s ez alatt jól tudjuk, hogy Te nem csak a katonai hadviselésre fogsz gondolni. Tudod jól, mennyire egyben van az SBT, ezért próbálod bomlasztani a klánt, aláásni a tekintélyünket.

Azt mondani Ránk, hogy nem harcoltunk eleget, hogy csak 1 klánnal foglalkoztunk... hááát... nem szeretnék egoistának tűnni, mert tényleg nem kenyerem, de azért a tényeket ilyen szinten(!) ne ferdítsük már el... konkrétan állva hagytuk a V50-es mezőnyt, a lehető leghamarabb, legagresszívebben mentünk Neki az NF-nek, s egyben a szövetségesüknek, az AC-nek (amivel Dj lassítani/megfékezni próbált Minket), emellett délre is tudatosan raktuk azokat, akiket, hogyha a Sparta-val probléma lesz, akkor tudjunk mit kezdeni Velük... ott viszont Dj-ék nagyon szépen beütötték Őket, így egy idő után ott nem is a Sparta volt már a probléma, hanem az NF. Ahogyan északnyugaton is szenvedtünk az NF-el, konkrétan csak az döntött, hogy Mi összeszokottabbak vagyunk és hiperaktívak voltak az oda elhelyezett tagok is. Időközben az ASG-vel és a Respect-el is voltak kisebb-nagyobb összecsapások, lavíroztunk minden irányba, szerintem Yoda és még jó "páran" mesélni tudnak, hogy milyen is volt azt látni, hogy akár 10-12 ember is ment, 1 másodpercbe időzítve, úgy, hogy egy 13. ember foglalt. EGYETLEN EGY csapattól sem láttam ilyen összefogást a V50-en, meg úgy konkrétan szinte sehol, így persze, hogy büszke vagyok a csapatomra és elképesztő, amit leműveltünk. S pontosan azért elképesztő, mert ilyen önzetlenséget és csapatmunkát az ember nem tapasztal meg nap mint nap... na jó, de, ha SBT-s vagy ;) (Bocs, muszáj volt)

A tagjaink véleménye, klánunkba vetett hűsége és szeretete igazolja a vezetőség munkáját, hogy valamit sikeresen összeraktunk az évek folyamán. Megértem, ha ezt minden módon megpróbáljátok megfúrni.

Lehet szídni Red-et, nekem sem a szívem csücske és ezt Ő is tudja, de legalább tökösen felvállalta azokat a gondolatokat, amiket vall pár Respect-es és Random-os is, az már más kérdés, hogy Ők félnek váltani, így inkább alibiznek, küldik a nukekat, védőket, de jól tudjuk, hogy a szövetségesi oldalon is van akár 1-2 tucat játékos, ha nem több, akik már várják, hogy vége legyen ennek az egésznek, mert semmi kedvük hozzá, látván, hogy mi történik és milyen formában. Ha mezei Random - Respect tagokon múlna, a HNK már nem lenne a szerveren...

... s én megmondtam Don-nak is tegnap, mikor volt egy kisebb összeröffenés pár vezérrel, hogy az ASG sokkal inkább megérdemelné, hogy itt legyen a végjátékban, mintsem a HNK.

Remélem, hogy senkit sem bántottam meg, nem volt célom!
 
Fent