Elemzések,statisztikák.

abaaba2

Well-Known Member
A reakció pontszáma
538
Nekem mind1 ki volt a fiókban.
Nem istenítettem csak simán megjegyeztem hogy a H klán max erre lehet jelenleg büszke.
 

abaaba2

Well-Known Member
A reakció pontszáma
538
Én is hozzászólok akkor már :D

Kedves Abaaba2, nem tudom mennyire voltál/vagy frontjátékos eddigi kh-s szervereid során,de megosztom veled, hogy jelenleg állóháború van nyugaton.Kiépített frontokkal estek egymásnak a felek már a legelején.Számomra bármely féltől meglepő lett volna, ha 40 faluk cserélnek gazdát.

Jelenleg, ha jól emlékszem 4falu +ba van az FS ellenünk.Ez egy nagyon jó, erős felek közti kiegyenlített háború.Sajnos én nem a fronton vagyok,de hátulról nézve is szórakoztató.
Ha az FS nyer elhiheted, mindenki gratulálni fog, és megköszönjük majd a játékot.:)

Sajnos MrWolf neked az írómányod mivel nem tartalmaz érdemben semmit, így arra való reagálás sem lehetséges.:)

Én szívesen olvasom ezt a topicot,a Zyzz féle összefoglalók miatt.:)

Gero

Korrekt hozzászólás!
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.219
XnSAAad.png

5geyJrh.png
 

-Revolution-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.387
A tegnapi Witcher gratulációból gondolom egyértelműve vált, hogy a Dream újfent armázott az FS-re. Az előző támadásukhoz hasonlóan a CP ismét Patkany Kiraly volt, nézzük is az eseményeket.


upload_2019-2-7_15-12-54.png


upload_2019-2-7_15-13-2.png


Az arma során 2-2 foglalás történt, bár hozzá kell tennem, hogy az FS szemfülességének köszönhetően hozták 0-ra a napot. A Dream 3,4 milla LET-et dobott össze, míg az FS 7,1 milla LEV-et. Visszatámadásoknál az FS 225k LET-et gyűjtött, szemben a Dream 585k LEV-el.
Mondhatni a szokásos masszív védekezést hozta az FS, egyelőre nem igazán találják rajtuk a fogást.


Mivel bővebben most nem tudok írni, -mert nem látom értelmét- így egy plusz diagramot felrakok. Utoljára január 8-án csináltam egy statot, hogy az egyes klánok (szövetségek) hány falut birtokolnak. Ezért 1 hónap után nézzük a változást.


upload_2019-2-7_15-42-22.png


upload_2019-2-7_15-43-9.png


upload_2019-2-7_16-30-33.png


Továbbra is az FS áll az élen, jelenleg 2561 faluval, míg 2. a Hacosok 1818 faluval, a dobogó alsó fokán pedig a Dream található 1060 faluval. A vizsgált időszakot tekintve a sorrend ugyanez a faluk számának változását tekintve, tehát az FS foglalta a legtöbbet.
Ami megfigyelhető, hogy az FD szinte teljesen eltűnt, őket a Harcosok betoborozták. Többek között ennek köszönhető, hogy az ő hátrányuk csak minimálisan nőtt a listavezetővel szemben. 1 hónap alatt a Dream már több, mint 500 falus hátrányt szedett össze, a 300 pedig még többet. Viszont összességében a Szövetség (Dream+Harcosok+300+FD) így is 200 faluval többet foglalt el, mint az FS, tehát nőtt az előnyük. Azonban jelenleg ezt az előnyt a Szövetség nem tudja kihasználni, legalábbis az armákat tekintve ez kijelenthető.

Eki-t megkérem, hogy jósolja meg a varázsgömb segítségével mit hoz a jövő. :D
 

DeletedUser19748

Vendég
szerinte nem fogtok úgy elbukni mint a Random a V47-en, a tavaszotok se lesz véres
 

-Revolution-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.387
Már küldöm is a pp-t, csak így tovább öreg barátom. :D :D

A mai armáról majd szerda felé rakok fel elemzést, addig szabad a pálya. :D
 

komatsuki

Well-Known Member
A reakció pontszáma
260
Hogymegy ára? meg veszem mind. :D:D
Nehogymár ti használjátok :cool::cool::cool:
 
Utoljára szerkesztve:

-Revolution-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.387
Az utóbbi napokban nem igazán voltam, csak arra figyeltem, hogy ne sárguljak, mert akkor belsőznek. :D Így kicsit megkésve bár, de hoztam a hétfői FS arma elemzését. Időközben a Dream klán azóta megszűnt, de az FS propaganda folytatódik. :D

Viszont ezúttal kicsit több dolog történt, mint eddig. Mielőtt azonban részletesen belemennénk az elemzésbe pár napot én még visszamennék az időben, mert a korábbi események is befolyásolták az armát.

Szombati nap során K45-ön barnaborsosz vezetésével az északi FS tömb akciózott egyet az akkor még Dream zászló alatt futó tagok ellen. Mondhatnánk úgy is, hogy felvezették az armát.


upload_2019-2-14_16-48-22.png



upload_2019-2-14_16-48-39.png


Az akció során 11 falut vitt az FS, 4-et vett vissza a Dream, tehát +7 faluval zártak. A támadás alatt 1,5 milla LET-et gyűjtött az FS, szemben a közel 2 milla Dream LEV-el. Visszatámadások minimális mértékben voltak, legalábbis a LE pontokat nézve, 110k LET a Dream neve melett és 179k LEV az FS-nél.

Mindjárt ki is térek, hogy ez miért befolyásolta az armát, de előtt még egy plusz infó.

Az FS szervezett egy kisebb akciót az Őr nevű klánra is, akik a peremen vannak. Mivel nem konkrét napra mentek, hanem több napig folyt a támadás és hivatalosan 2 háború is van, így csináljon stat róla akinek 2 anyja van. :D
Röviden a lényeg, hogy az FS megpróbálja a peremet is bebiztosítani, jó úton haladnak, hiszen a hétvége óta tisztán 22 falut hoztak és az ellenfél vezére is eltűnt azóta, így vélhetően idő kérdése mikor morzsolódik fel a klán.

Hogy miért tértem ki erre? Talán már kapizsgálják páran, hiszen ha 2 helyen is akciózott az FS keleti része az arma idején akkor hogyan jutott elég nuke a Dream-re? A válasz egyszerű, a nyugati rész besegített és mentek pucolni a keleti társaik elé.

Először nézzük meg az ábrákat, aztán jöhet a részletesebb elemzés.


upload_2019-2-14_16-48-58.png


upload_2019-2-14_16-49-3.png


Ha csak a diagamokra nézünk röviden letudhatnánk annyival, hogy az FS hozta a kötelezőt és tartják azt a 30 falu/arma körüli statot. Viszont ahogy említettem a nyugati szekció jócskán kivette a részét a támadásból és ez bizony feltűnt a Harcosoknak is, amit bizonyít, hogy a nap támogatója nem a Dream klánból került ki, hanem Marrow révén a szövetségesüktől.
A térkép centrumánál elhelyezkedő CP-k többnyire betonok voltak, hiszen a Harcosok időben reagáltak és amit tudtak betoltak, ezért ezen a részen kisebb sikert ért el az FS, ellenben kicsit keletebbre már annál inkább az FS szája íze szerint alakultak a dolgok. A faluk többségét itt sikerült behúzni, hiszen 2 itteni játékostól 24 falut vittek.

Számszerüsítve az armát 36 falut vitt az FS és 6-ot vettek vissza tőlük, így +30-ban zárták a napot. Több, mint 5 milla LET-et gyűjtöttek, míg a Dream hála a Harcos védőknek közel 10,5 milla LEV-et. A visszatámadások volumene most sem volt valami hatalmas, 218k LET a Dream-nél és 342k LEV az FS-nél.
A Harcosok valamennyire kozmetikázni tudták az eredményt, de a Dream továbbra sem tudott minimális veszteséggel levédekezni egy armát és már nem is fognak, hiszen beolvadtak a szövetségesükhöz.

A jelenlegi állás szerint tehát FS vs Harcosok & 300 ( FD ) klánok alkotják a Szövetséget. A Dream beolvadásával a Harcosok faluk számát tekintve átvették a vezetést, hiszen 2993 falut birtokolnak, míg az FS 2862-őt, tehát 131 falu az előnyűk, amihez jön még a bő 700 faluval rendelkező 300, szóval továbbra is jelentős az előnye e téren a Szövetségnek, viszont az elmúlt adatokhoz képest összességében olvad az előny.

Nagy kérdés, hogy az új vezetés alatt vajon a keleti részen levő ex Dream tagság tudja-e stabilizálni azt a részt, vagy az FS továbbra is dominál fog. Hamarosan ez is kiderül, de nagy valószínűséggel előbb látunk egy Harcosok armát vélhetően karöltve a 300-al az FS-re. Szóval a betonkeverőt lehet készíteni srácok. :D
 

Lightrex

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.655
Délkelet.
Nah itt a legizgalmasabb része az egésznek.
Ugye aki néz térképet látja DREAM tökéletes lefedést csinált.
Középen 1 pár ember,s peremen teljes lefedés.
Ezen felül az FS is 2 klánnal felment a DREAM peremre,jelenleg elég nagy a sanca a DREAMnek,jobban helyezkednek el itt a kontin,s többen is vannak.
TAgságot tekintve DREAM-nek adnám a kontinens peremét,de állítólag a napokban még lesz FS érkezés.

Witcher.


Szerintem a h betoborozza a dreamet, és méltó ellenfelek lesznek az FSnek :D


Akkor most felmerül bennem a kérdés,aktívabb játékosok ellen nem tudtok annyira érvényesülni,vagy ekkora a különbség a 2 FS vezér képességeit illetően? :)

By Witcher

Valahogy így kezdődött az eleje. Így,hogy vége a Dream klánnak azt hiszem ideje egy újabb hosszú irományomnak...
Véleményem szerint a szerver lényegi része nemrég kezdődött el és a Harcosok meglépte azt ami az egyetlen lehetséges irány volt,ha a szervergyőzelemben gondolkodnak és még időben tette,még pár hét és a Dream elvesztette volna számukra is a szervert. FS vezetőként nyílván nem örülök a döntésnek,a Dream szervezettsége egy átlagos szerveren levő 8-10. helyen tanyázó klánéhoz volt hasonló,így nyílvánvalóan ezzel nehezítették a dolgunkat. Az egyetlen ami életben tartotta a Dream klánt eddig a jó játékosállományuk kitartása volt. Ezeknek a játékosoknak normális vezetés mellett biztos vagyok benne,hogy több esélyük lesz kibontakozni és szerintem már 1hét múlva szervezettebbek lesznek,mint a Dream-es vezetés alatt valaha is voltak.

A 2 FS vezér vezetői képességeiről szóló kérdést azért másoltam be,mert a fülembe jutott,hogy Witcher legújabb teóriája amit mindenképpen terjeszteni szeretne,hogy Halottasnak bizonyítania kell,mert az én "kutyám" és önnállóan semmit nem tett le az asztalra,saját klánt kellene alapítania. Tisztázásképpen v32őn volt utoljára több hónapos időszak mikor utoljára teljesen egyedül irányítottam az FS-t és szerveztem meg mindent mindenféle segítség nélkül,azóta szerverről szerverre egyre több segítséget kapok a vezetőségtől. Ez nagyrészt annak köszönhető,hogy v32őn a klánt gyakorlatilag 2en alapítottuk Halottaskocsival néhány személyes ismerősünk társaságában konkrétan vezetőség nélkül. Ott az alapvető cél az RD klánba olvadás lett volna a kontinens megnyerése után,végül ők olvadtak hozzánk és mi játszottuk a végjátékot. Ott Halottaskocsi még nem akart különösebb vezetői feladatokat ellátni,de azóta szerverről szerverre egyre nagyobb részét veszi ki a klán irányításából. A vezetőséget v32 óta folyamatosan építjük. A klánban azóta alvezéri pozíciót kapott fodoradam10 és skyl1n3 is,akik kezdő játékosként kerültek be hozzánk. Amióta van FS Halottaskocsi a jobbkezem és távollétemben a klán vezetője. Egyébként nagyjából 9éve ismerjük egymást és szinte mindenben egyetértünk a klánvezetést illetően. Amiben meg nem azt is meg tudjuk beszélni normálisan. Szóval visszatérve a 2 FS vezérhez(ami amúgy akkor már 4 és akkor még nincs beleszámolva a nem csekély mennyiségű vezérkar) a keleti részen a tagok regelését az összes armát 1 kivételével,ráfordulást,fakelések többségét mind Halottaskocsi szervezte. Szóval kedves Witchernek üzenném ezúttal,hogy az akit úgy lenéz annak a szervezőmunkájának köszönhetően lettek bucira verve a keleti részen,ráadásul úgy,hogy végig többszörös létszámfölényben volt a Dream. Az álom újra szétpukkant és hiába volt a mértéktelen mennyiségű beleölt pp amivel feltétlenül dicsekedni kellett szerver elején...úgy fest normális vezetőség nélkül semmit nem ér az egész. Aki komoly klánban akar lenni az ne menjen Witcher klánjába. Soha. A szerver elején megfogadtuk,hogy aki ennyi év után oda csatlakozik hozzá azt átvenni mi nem fogjuk,hadd tanuljon a saját hibájából. Az elmúlt hetekben tömegesen kaptuk a jelentketéseket a Dreamből,az összeset elutasítottuk kivétel nélkül.

Visszakanyarodva úgy érzem ez a forgatókönyv végülis elkerülhetetlen volt,a keleti ellenállás végével és az FD klán harcolni nem akarásával egyértelmű volt,hogy rövidesen a H fogja irányítani a teljes északi részt. Az elmúlt hetekben fokozatosan próbáltuk csökkenteni a falukülönbségben levő arányt a szövetséges klánokkal szemben,ez úgy érzem sikerült is. Amire számítok az,hogy a keleti részen a következő pár armánál még hozni fogjuk az eddig megszokott értékeket és nem fog hirtelen lezuhanni az érték,amíg nem sikerül érdemben frontot építenie a H-nak azon a részen. A Harcosok legnagyobb gyengeségének azt tartom,hogy kevés húzójátékosra épül a teljes klán akik tömkelegével helyettesítik a fiókokat ha kell és végzik az egyéni játékot. Abban biztos vagyok,hogy egyéni játékban több olyan játékossal rendelkezik az FS klán akik egyéni villanásokkal el tudják dönteni a szerver későbbi részét ebből kifolyólag úgy gondolom,hogy az idő hosszútávon nekünk dolgozik a jelenlegi faluhátrány ellenére is. Nagyjából 1hónap múlva be fog állni a front keleten is,nyugaton már beállt. Azután más stílusú játék fog kezdődni,addig mindkét fél megpróbál felkészülni a tényleges frontharcra. Nem gondolom,hogy nagyon sokáig állóháború lesz,ahogy nő a klánok falu és ezáltal nukeszáma úgy fog egyre könnyebben beszakadni a front valahol. A győzelem valahol ott fog eldőlni,hogy melyik klánnak sikerül több aktív frontjátékost összehoznia és melyik félnek kell hosszútávon többet belsőznie. Mivel az érmeköltség még nagyon sokáig nem fog csökkenni minden belsőzés erősen visszaveti a klánok előrehaladását. Még bármi lehet,de ez most hosszú menet lesz...
 
Utoljára szerkesztve:

DeletedUser18556

Vendég
Valahogy így kezdődött az eleje. Így,hogy vége a Dream klánnak azt hiszem ideje egy újabb hosszú irományomnak...
Véleményem szerint a szerver lényegi része nemrég kezdődött el és a Harcosok meglépte azt ami az egyetlen lehetséges irány volt,ha a szervergyőzelemben gondolkodnak és még időben tette,még pár hét és a Dream elvesztette volna számukra is a szervert. FS vezetőként nyílván nem örülök a döntésnek,a Dream szervezettsége egy átlagos szerveren levő 8-10. helyen tanyázó klánéhoz volt hasonló,így nyílvánvalóan ezzel nehezítették a dolgunkat. Az egyetlen ami életben tartotta a Dream klánt eddig a jó játékosállományuk kitartása volt. Ezeknek a játékosoknak normális vezetés mellett biztos vagyok benne,hogy több esélyük lesz kibontakozni és szerintem már 1hét múlva szervezettebbek lesznek,mint a Dream-es vezetés alatt valaha is voltak.

A 2 FS vezér vezetői képességeiről szóló kérdést azért másoltam be,mert a fülembe jutott,hogy Witcher legújabb teóriája amit mindenképpen terjeszteni szeretne,hogy Halottasnak bizonyítania kell,mert az én "kutyám" és önnállóan semmit nem tett le az asztalra,saját klánt kellene alapítania. Tisztázásképpen v32őn volt utoljára több hónapos időszak mikor utoljára teljesen egyedül irányítottam az FS-t és szerveztem meg mindent mindenféle segítség nélkül,azóta szerverről szerverre egyre több segítséget kapok a vezetőségtől. Ez nagyrészt annak köszönhető,hogy v32őn a klánt gyakorlatilag 2en alapítottuk Halottaskocsival néhány személyes ismerősünk társaságában konkrétan vezetőség nélkül. Ott az alapvető cél az RD klánba olvadás lett volna a kontinens megnyerése után,végül ők olvadtak hozzánk és mi játszottuk a végjátékot. Ott Halottaskocsi még nem akart különösebb vezetői feladatokat ellátni,de azóta szerverről szerverre egyre nagyobb részét veszi ki a klán irányításából. A vezetőséget v32 óta folyamatosan építjük. A klánban azóta alvezéri pozíciót kapott fodoradam10 és skyl1n3 is,akik kezdő játékosként kerültek be hozzánk. Amióta van FS Halottaskocsi a jobbkezem és távollétemben a klán vezetője. Egyébként nagyjából 9éve ismerjük egymást és szinte mindenben egyetértünk a klánvezetést illetően. Amiben meg nem azt is meg tudjuk beszélni normálisan. Szóval visszatérve a 2 FS vezérhez(ami amúgy akkor már 4 és akkor még nincs beleszámolva a nem csekély mennyiségű vezérkar) a keleti részen a tagok regelését az összes armát 1 kivételével,ráfordulást,fakelések többségét mind Halottaskocsi szervezte. Szóval kedves Witchernek üzenném ezúttal,hogy az akit úgy lenéz annak a szervezőmunkájának köszönhetően lettek bucira verve a keleti részen,ráadásul úgy,hogy végig többszörös létszámfölényben volt a Dream. Az álom újra szétpukkant és hiába volt a mértéktelen mennyiségű beleölt pp amivel feltétlenül dicsekedni kellett szerver elején...úgy fest normális vezetőség nélkül semmit nem ér az egész. Aki komoly klánban akar lenni az ne menjen Witcher klánjába. Soha. A szerver elején megfogadtuk,hogy aki ennyi év után oda csatlakozik hozzá azt átvenni mi nem fogjuk,hadd tanuljon a saját hibájából. Az elmúlt hetekben tömegesen kaptuk a jelentketéseket a Dreamből,az összeset elutasítottuk kivétel nélkül.

Visszakanyarodva úgy érzem ez a forgatókönyv végülis elkerülhetetlen volt,a keleti ellenállás végével és az FD klán harcolni nem akarásával egyértelmű volt,hogy rövidesen a H fogja irányítani a teljes északi részt. Az elmúlt hetekben fokozatosan próbáltuk csökkenteni a falukülönbségben levő arányt a szövetséges klánokkal szemben,ez úgy érzem sikerült is. Amire számítok az,hogy a keleti részen a következő pár armánál még hozni fogjuk az eddig megszokott értékeket és nem fog hirtelen lezuhanni az érték,amíg nem sikerül érdemben frontot építenie a H-nak azon a részen. A Harcosok legnagyobb gyengeségének azt tartom,hogy kevés húzójátékosra épül a teljes klán akik tömkelegével helyettesítik a fiókokat ha kell és végzik az egyéni játékot. Abban biztos vagyok,hogy egyéni játékban több olyan játékossal rendelkezik az FS klán akik egyéni villanásokkal el tudják dönteni a szerver későbbi részét ebből kifolyólag úgy gondolom,hogy az idő hosszútávon nekünk dolgozik a jelenlegi faluhátrány ellenére is. Nagyjából 1hónap múlva be fog állni a front keleten is,nyugaton már beállt. Azután más stílusú játék fog kezdődni,addig mindkét fél megpróbál felkészülni a tényleges frontharcra. Nem gondolom,hogy nagyon sokáig állóháború lesz,ahogy nő a klánok falu és ezáltal nukeszáma úgy fog egyre könnyebben beszakadni a front valahol. A győzelem valahol ott fog eldőlni,hogy melyik klánnak sikerül több aktív frontjátékost összehoznia és melyik félnek kell hosszútávon többet belsőznie. Mivel az érmeköltség még nagyon sokáig nem fog csökkenni minden belsőzés erősen visszaveti a klánok előrehaladását. Még bármi lehet,de ez most hosszú menet lesz...
Szép írás, szinte teljes mértékben ugyanazt látjuk, viszont egy kicsit megvédeném azért a saját tagjainkat :D
Mivel ugye en egyenlőre nem vagyok fronton, ezért bárki nyugodtan szólhatott volna armánál, hogy ő nem akar itt lenni éjjel, cimkezzek es vedekezzek helyette stb. De ez eddig egyetlen armánál sem történt meg, mindenki a fronton a saját accjában vedekezett es tette a dolgát becsülettel, egyetlen esetben volt ejjel a hexi fiók helyettesitve, de a többiek itt voltak nem rinyaltak es helyettesitve sem voltak! Masnap amikor melo/suli volt persze hogy besegítettem/tunk! En is meglepődtem de igenis ugyesek a srácok, de az is tény hogy azert Nallatok szélesebb a választék húzó emberek teren. Szerintem jó harc lesz es a H klánok abszolút méltó ellenfelei lesznek az FS-nek! :)
 

DeletedUser19714

Vendég
Valahogy így kezdődött az eleje. Így,hogy vége a Dream klánnak azt hiszem ideje egy újabb hosszú irományomnak...
Véleményem szerint a szerver lényegi része nemrég kezdődött el és a Harcosok meglépte azt ami az egyetlen lehetséges irány volt,ha a szervergyőzelemben gondolkodnak és még időben tette,még pár hét és a Dream elvesztette volna számukra is a szervert. FS vezetőként nyílván nem örülök a döntésnek,a Dream szervezettsége egy átlagos szerveren levő 8-10. helyen tanyázó klánéhoz volt hasonló,így nyílvánvalóan ezzel nehezítették a dolgunkat. Az egyetlen ami életben tartotta a Dream klánt eddig a jó játékosállományuk kitartása volt. Ezeknek a játékosoknak normális vezetés mellett biztos vagyok benne,hogy több esélyük lesz kibontakozni és szerintem már 1hét múlva szervezettebbek lesznek,mint a Dream-es vezetés alatt valaha is voltak.

A 2 FS vezér vezetői képességeiről szóló kérdést azért másoltam be,mert a fülembe jutott,hogy Witcher legújabb teóriája amit mindenképpen terjeszteni szeretne,hogy Halottasnak bizonyítania kell,mert az én "kutyám" és önnállóan semmit nem tett le az asztalra,saját klánt kellene alapítania. Tisztázásképpen v32őn volt utoljára több hónapos időszak mikor utoljára teljesen egyedül irányítottam az FS-t és szerveztem meg mindent mindenféle segítség nélkül,azóta szerverről szerverre egyre több segítséget kapok a vezetőségtől. Ez nagyrészt annak köszönhető,hogy v32őn a klánt gyakorlatilag 2en alapítottuk Halottaskocsival néhány személyes ismerősünk társaságában konkrétan vezetőség nélkül. Ott az alapvető cél az RD klánba olvadás lett volna a kontinens megnyerése után,végül ők olvadtak hozzánk és mi játszottuk a végjátékot. Ott Halottaskocsi még nem akart különösebb vezetői feladatokat ellátni,de azóta szerverről szerverre egyre nagyobb részét veszi ki a klán irányításából. A vezetőséget v32 óta folyamatosan építjük. A klánban azóta alvezéri pozíciót kapott fodoradam10 és skyl1n3 is,akik kezdő játékosként kerültek be hozzánk. Amióta van FS Halottaskocsi a jobbkezem és távollétemben a klán vezetője. Egyébként nagyjából 9éve ismerjük egymást és szinte mindenben egyetértünk a klánvezetést illetően. Amiben meg nem azt is meg tudjuk beszélni normálisan. Szóval visszatérve a 2 FS vezérhez(ami amúgy akkor már 4 és akkor még nincs beleszámolva a nem csekély mennyiségű vezérkar) a keleti részen a tagok regelését az összes armát 1 kivételével,ráfordulást,fakelések többségét mind Halottaskocsi szervezte. Szóval kedves Witchernek üzenném ezúttal,hogy az akit úgy lenéz annak a szervezőmunkájának köszönhetően lettek bucira verve a keleti részen,ráadásul úgy,hogy végig többszörös létszámfölényben volt a Dream. Az álom újra szétpukkant és hiába volt a mértéktelen mennyiségű beleölt pp amivel feltétlenül dicsekedni kellett szerver elején...úgy fest normális vezetőség nélkül semmit nem ér az egész. Aki komoly klánban akar lenni az ne menjen Witcher klánjába. Soha. A szerver elején megfogadtuk,hogy aki ennyi év után oda csatlakozik hozzá azt átvenni mi nem fogjuk,hadd tanuljon a saját hibájából. Az elmúlt hetekben tömegesen kaptuk a jelentketéseket a Dreamből,az összeset elutasítottuk kivétel nélkül.

Visszakanyarodva úgy érzem ez a forgatókönyv végülis elkerülhetetlen volt,a keleti ellenállás végével és az FD klán harcolni nem akarásával egyértelmű volt,hogy rövidesen a H fogja irányítani a teljes északi részt. Az elmúlt hetekben fokozatosan próbáltuk csökkenteni a falukülönbségben levő arányt a szövetséges klánokkal szemben,ez úgy érzem sikerült is. Amire számítok az,hogy a keleti részen a következő pár armánál még hozni fogjuk az eddig megszokott értékeket és nem fog hirtelen lezuhanni az érték,amíg nem sikerül érdemben frontot építenie a H-nak azon a részen. A Harcosok legnagyobb gyengeségének azt tartom,hogy kevés húzójátékosra épül a teljes klán akik tömkelegével helyettesítik a fiókokat ha kell és végzik az egyéni játékot. Abban biztos vagyok,hogy egyéni játékban több olyan játékossal rendelkezik az FS klán akik egyéni villanásokkal el tudják dönteni a szerver későbbi részét ebből kifolyólag úgy gondolom,hogy az idő hosszútávon nekünk dolgozik a jelenlegi faluhátrány ellenére is. Nagyjából 1hónap múlva be fog állni a front keleten is,nyugaton már beállt. Azután más stílusú játék fog kezdődni,addig mindkét fél megpróbál felkészülni a tényleges frontharcra. Nem gondolom,hogy nagyon sokáig állóháború lesz,ahogy nő a klánok falu és ezáltal nukeszáma úgy fog egyre könnyebben beszakadni a front valahol. A győzelem valahol ott fog eldőlni,hogy melyik klánnak sikerül több aktív frontjátékost összehoznia és melyik félnek kell hosszútávon többet belsőznie. Mivel az érmeköltség még nagyon sokáig nem fog csökkenni minden belsőzés erősen visszaveti a klánok előrehaladását. Még bármi lehet,de ez most hosszú menet lesz...
Az FD-t érintő részre reagálnék.Tudni illik jómagam(Gero ) és Red már v17 óta ismerjük egymást.Az elején így adta magát a klánjaink közti szövetség,majd abból háború.Nem harcolni nem akart egyik társaság sem,hanem felismerték azt,hogy mekkora előny van a kezetekben.Aztán pár rakoncátlankodó tag után,akik a front helyett az MNT-ben lévő harcosok szekálásával töltötték a napjaikat,átmentünk a harcosokhoz.Bevallom őszintén,kicsúszott ott a kezemből az irányítás,és így menthettem meg csak a tagjaim játékát:)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser17978

Vendég
Szép írás, szinte teljes mértékben ugyanazt látjuk, viszont egy kicsit megvédeném azért a saját tagjainkat :D
Mivel ugye en egyenlőre nem vagyok fronton, ezért bárki nyugodtan szólhatott volna armánál, hogy ő nem akar itt lenni éjjel, cimkezzek es vedekezzek helyette stb. De ez eddig egyetlen armánál sem történt meg, mindenki a fronton a saját accjában vedekezett es tette a dolgát becsülettel, egyetlen esetben volt ejjel a hexi fiók helyettesitve, de a többiek itt voltak nem rinyaltak es helyettesitve sem voltak! Masnap amikor melo/suli volt persze hogy besegítettem/tunk! En is meglepődtem de igenis ugyesek a srácok, de az is tény hogy azert Nallatok szélesebb a választék húzó emberek teren. Szerintem jó harc lesz es a H klánok abszolút méltó ellenfelei lesznek az FS-nek! :)
persze hogy mindenki itt van éjjelente mert az a kigyo vezerunk jol befenyitette a nepet nepet szoval en csak konyorgom nektek hogy hamar gyozzetek le minket es szabadicsatok fel a zsarnoksága alól ha lehet még a tavasszal mert ha év végére nem is de a pótvizsgára készülnöm kell majd ha meg nyerünk akkor megbukok de evet evet ismetelni v51szervergyozelmet nem na helo uzenetem az FSnek cimkezve*
 

Goblin123

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.374
persze hogy mindenki itt van éjjelente mert az a kigyo vezerunk jol befenyitette a nepet nepet szoval en csak konyorgom nektek hogy hamar gyozzetek le minket es szabadicsatok fel a zsarnoksága alól ha lehet még a tavasszal mert ha év végére nem is de a pótvizsgára készülnöm kell majd ha meg nyerünk akkor megbukok de evet evet ismetelni v51szervergyozelmet nem na helo uzenetem az FSnek cimkezve*
haver 6* pót vizsgáztam,és 5* mentem át. Skill. Mind a 6 évben aktívan játszodtam,és éltem is,sima liba.1* mentem 1 tárgyból,a többinél többől,és mindig 3as került a bizonyítványba. Skill.
 
Fent