Csevegő

-Revolution-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.387
Akkor nézzük sorban.

1. Ha tudod, hogy szabályt szegett a tagod és jelentve lett, akkor miért vontad kérdőre Barnaborsosz-t, hogy jelentette? Valamiért nem hiszem, hogy fordított esetben 1 másodpercig is haboztál volna a jelentést illetően.

2. Nyugodtan hívd őket húzóembernek, tudtommal nem 1 fiókban védekeztek és vagdosták a vonatjainkat, de megelégelték a tagság semmittevését. Az, hogy korábban ellenünk hangoltak másokat miért lenne gond? Jóval kisebbek voltak mint mi, szerintem érthető, hogy nem egyedül akarták felvenni a harcot velünk.
Javíts ki ha tévedek, de korábban a JF meg HFS klánokat is hozzánk soroltátok, hogy velünk vannak, lehet papíron nem volt háború köztetek, de azt ne meséld be, hogy nem harcoltatok egymással. Simán átvettétek őket, szóval ez a vizet prédikál, de bort iszik eset. Nem sok különbséget látok a 2 ügy között. Ha úgy vesszük köztünk se volt háború, mert amit megalapították klánt azzal nem álltunk hadban, szóval ha így nézzük nem az ellentől toboroztunk. Viszont érdekelne, hogy te milyen célból vetted át a HFS tagokat. Véletlenül nem azért, hogy gyorsabban haladjatok és ne legyenek a hátatokban? Ez mi, ha nem a győzelem hajszolása. Persze beszélhetnénk Fys esetéről is, aki kilépett a Play-ből, majd betámadta Pampalini-t. Micsoda felháborodás volt itt, de azóta meg egymás oldalán álltok, gondolom szintén nem a győzelem hajszolása érdekében.

3. Erről az esetről nem tudok, de ha teszel fel nekem ide valamilyen bizonyítékot akkor meggyőzhetsz az igazadról, addig viszont csak üres szavaknak tekintem, mert bárki mondhat bármit.
 

DeletedUser19698

Vendég
1. Nem záratnék ki senkit,már rég nem érdekelnek az ilyenek,ha valaki sértő dolgot ír,akkor szimplán letiltom.
Játszani jöttünk ellenetek,hogy mi lesz a vége,kiderül.

2.Tévedsz.
Nem a győzelmet hajszoltuk,mikor a HFS 3 játékosát átvettük.
Egyedül azért tettük mert erősebb játékosok voltak 1 szétvert klánban,kikkel eddig nem volt atrocitás.
Másrészt tudomásunkra jutott egyik HFS kilépőtől,hogy már költöztök oda,így a faluátvételeket lassítottuk vele,így is elég nagy előnyötök van,nem hinném hogy annyira ingyen falukat kéne még adni nektek..:)

3.
Mint írtam nem tudok ezzel szolgálni.
Esetleg írj rá Aonen-re v53-mon,vagy olvass vissza elemzéseknél ahol Halottas,vagy Light maga vallja be hogy kémeket tartottak.
 

Halottaskocsi

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.067
Csak hogy pontokba szedve folytassuk a mókát.
1, A játékszabályok értelmében kötelessége jelenteni. Az Wicsike. hogy nem vagy tisztában a kizárás okával se már csak hab a tortán (az nem sértő levelezés volt, viszont volt már rá precedens hogy hasonló levelet valaki nem jelentett és később őt magát is kivágták amikor a levél írója viszont továbbította a supportnak. Az a baj, hogy ilyen jellegű trükköket lazán kinézünk belőled és elnézve a többi topicban téged érintő dolgokat nem oktalanul)

2, Elég szomorú Tőled azt hallani hogy előnyünk van, mikor DJ statisztikái alapján nem épp nálunk van több falu, de nyilván ti még mindig az egész szerver ellen harcoltok.

3, Nehezen talál ilyen elemzést, de ha te találsz nyugodtan beidézheted :) Meg idézgesd mellé azt is amit te állítólag a mi fórumunkról hallottál. Hátha valaki elhiszi hogy csak a baglyok csiripeltek.
 

DeletedUser

Vendég
just dreaming about the boy
662e39dd6a18d3d7500cdc184ab98a0c.jpg
1eb1eace4a67d59bf339529e9af909b7.jpg

sorry off miatt:
tudtad már valaha, hogy mit írtál le?:eek::confused:
 

-Revolution-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.387
Bevallhatod, hogy Light-tól meg Tőled csurrant-cseppent egy kis mellékes pp, hogy "így szerkesszem a statot".

A fenét tőlük, a legutóbbi seregbekérőnél meg kellett adni, hogy mennyi pp-d van és ami nem esett a türelmi idő alá azt be kellett dobni a közösbe. :D
 

abaaba2

Well-Known Member
A reakció pontszáma
538
Biztos vagyok benne witchernek van igaza.
1. Ők csak azért toboroztak mert a szétvert klànból páran játszani akartak még.
Ellenben az Fs azért mert egy tömeg noob csapat.
2.DREAM nem él kèmekkel sohasem tette witcher még annyira sem tett ilyet. Soha nem próbált meg senkit manipulálni és ha mèg is miért pont egy random (lightnak) playernek vallaná be.
FS ellenben egy sunyi banda szegény cenát felhergelték majd fel is dobták. Utána meg fel is törték a fiókját hogy lejárató propagandát folytassanak a DREAM ellen.
És amúgy is úgy magyarázon itt kint light hogy nemsokára dream harcosok fogják tologatni halottaskocsiját.
 

-Revolution-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.387
KGe2cEL.png

mqKhoSF.png


Egy kiugró statot még ki lehet magyarázni, de kettő egymás után már rendszer!!! Csak a 300 képes pozitív statra az FS ellen. És a héten ők nőtték a legtöbbet a szövetségből, úgy látom a 300 megmenti a szövetség tagjait és lehajrázza az FS-t.


Megbeszéltük, hogy elsimítod a negatív statunkat a 300-al szemben. Ezért kapod a pp-t? Te hálátlan!!!4!!44!
 

DeletedUser19861

Vendég
Szép estét mindenkinek :)

Kedves Wicsi, azért ne menjünk el szó nélkül. Hogy miért lett jelentve és ki jelentette abból csak az egyik kérdésre tudok tiszta választ kapni, mivel ő átküldte a support beszélgetéseit. Azért lett jelentve a kedves tagod, mert pp-ért árulta a falvait(köszönöm szépen annak aki jelentette, mert Halottas hozzáoszlásában is ahogy írja így szerencsére nem lettem kidobva én). De szerintem menjünk sorba
1*. Elmagyarázhatnád a tagjaidnak, hogy mit szabad és mit nem. Mondjuk na, ez nem a te tagod, mert a HFS-ből ment át, s ti nem toboroztok ellentől, de ez más téma
2*. Ne beszéljünk arról, hogyha valakit kizárnak az nem ír az ellen játékosának, hogy figyu már, kizártak, indulj a falvaimért. Fél óra múlva, hogy mégse, mert a Dream se megy (persze ez idő alatt a Dream már behúzott kettőt). Utána meg nem jön azzal, hogy vidd el minél több falumat, ne a Dream vigye. Majd a legvégén nem mondja azt, hogy visszajön, visszakéri a falukat s kicsinálja a Dreamet. Mondtam neki ez rossz ötlet :),de nem nagyon érdekelte a gyereket. Utána, dobtátok, kizárattátok, az már a ti bajotok
Úgy gondolom én fair voltam ebbe a helyzetben
3*. Igen, nem adtam vissza a falukat, mert nekem az az elvem, ha klánhábórú akkor a klán segítsen először (aki nem tud róla az is lássa tisztán. Írt John Cena gyerek, hogy adjam vissza s a Dream is visszaadja, gondoltam magamba átverés lesz, nem tettem meg ezt a buta lépést :)
4.* Javítom, nem 3 napra, hanem 5 napra tiltották, látom tisztába vagy a tagjaid aktivitásával
5*. Nekem nem szabadna kizáratni s neked igen? Mi ebben a logika kérlek magyarázd el, mert nem értem

6*. A kémkedéshez is vannak elég magyarázhatatlan infóink, de Light szavával élve, amíg minket nem zavar. Az én fiókomról nem fog kelleni infót leadjon :D

U.i: további szép estét, tudom úgyis sokan beleköttök az írásomba de engem nem zavar :p
 

DeletedUser19598

Vendég
Nos zyzztől rengeteg elemzés láttam már. Na ez minden lesz csak nem olyan :D Egyszerűen írom le :D
Arma volt a Harcosok részéről .
Célpont Light és Su. fiók.
Olyan betonba futottunk hogy azóta több építkezési cég kéri a receptet az FS kollégáktól :D
Hallom már sok felől hogy kémet raktak hozzánk is , meg hogy nekem van kémem nálluk stb .. Ezektől én elhatárolódok .. Nem is érdekelnek amig alaptalan szavak . Lényegében 1:3 arányban volt a támadó és védekező arány ami siralmas :D
1 falut sikerült hozni és megtartani .
Amire becsületére legyen Su és Totten játekosoknak hogy rávertek mindent is .
Kérdéses volt megmarad e. Végül sikerült a betonkeverőt elkerni az FS től :D
Jó nap volt ennyit rég nevettünk , talán mindig a vagy ide vagy oda szóló armáknál a legjobbakat :)
Fs nek gratula a betonozáshoz ,vágásokhoz ! Szép volt !

Red
 
Fent