Csevegő

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.194
Húha. Kemény ellentétek alakultak, mondjuk pont Ti vagytok az a két ember, akinek már 43-on se volt felhőtlen a viszonya.

Nagyon kevesen tudják mennyire jó kis csapat volt a 43-as NF, túlzás nélkül állíthatom, hogy az a kevés emberke aki ott volt, szeretett ott játszani, hűségesek voltak a klánhoz, egymáshoz és hozzám. Sokaknak oyan élmény volt oda-vissza (beleértve engem is), amit semmilyen idő múlása, semmilyen szerver elbukása, semmilyen későbbi viták nem tudnak, és nem is fognak elfeledtetni.

Lehet akármit mondani, én egyik játékost, aki klánt váltott (értsd, oldalt is), egyáltalán nem tartom árulónak. Még azt a vezetőségi tagot se, aki a szemembe engem szidott, hogy eladom a lelkem az SBT-nek, majd aznap este jelentkezett Headnél az SBT-be.. Nem is lenne jogom senkire haragudni, hisz ami lett, zömében miattam volt.

Patrik, nem Yoda nem akarja, hogy a neve ne legyen ott, hanem én arra kértem, hogy játszhat, ahogy akar, csinálhat amit akar, de nem szeretném, hogy a fiókom a győztes oldalon legyen és annak a "nyomát viselje később". Szeretek megdolgozni mindenért mind itt mind az életben, és noha aki játszik a fiókkal megérdemelné a plecsnit, viszont a tulaja attól még én vagyok, és én nem érdemlem meg semmilyen körülmények közt hogy V50 győztesei közt legyen a nevem.

Yoda, mondtam már párszor, ugyanazt tudom mondani, hogy ne azokra haragudj, akik választottak egy utat, és azon elindultak, hanem arra, aki belekényszerítette őket abba, hogy válasszanak ezen utak közül. Ha valakire haragudni kellene V50 miatt mind a régi mind az új csapatból, az én vagyok, mégis inkább a két fél velem példálózva mutogat a másikra. Ezt igazából nem értem.

Játszatok egyj ót, és ne olyanon rágódjatok, amin már nem lehet változtatni.
 

DeletedUser18625

Vendég
Nem kaptatok egy levelet se pilvotol , ne ide járj hazudni légyszives :D
Armát isszerveztünk ahol a társaság fele mint kiderült támadni se tud mert vagyalkalmatlan rá vagy nem volt serege vagy kamuzott .
Mindegy , hogy ék vagy nem ék fiok ... ennyi erővel realitynek dobjunk egy meghívót mert itt van köztünk vagy kérjek egyet én headtől mert telibe itt vagyok melettük ?
Ez fejben dől el , mivel az sbt akkor jobban imponáll ezért oda ment nitrox , ennyi ... ha az asg vagy aztalantisz állt volna jobban akkor oda ...
most a rövidebbet húzta így járt ;)
Tőlünk is lelépett archangel mégis kicsit nehezen meg sok időbe telt de összeszedtük magunkat egy jó klán attól még hogy a vezér távozik nem dől be csak legyengül , ikyenkor kell előjöjjön a klánösszetartás
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser18625

Vendég
1, Eki, húzd ki a nyelved onnan, így sem fognak felvenni az NF be

2, DJ intézte a meghívót mindenkinek, tehát az áruló megállapítás mint tény nem helytálló. ugyanígy ha volt aki időközben átlépett az R be vagy máshova ami nem NF akkor Ők is árulók...

azok a logikai buktatók:oops:
Milyen logika ? Te attól messze állsz ...
A buktató az , hogy az egyik aprította a klánodat a másik meg védte így abszurd hogy oda nem állok ahol a társaimat aprítják

Dj amit a legjobban tehetett volna azt elszurta de ez már tökmindegy :)
 

DeletedUser

Vendég
Beszóltak a 90 es évek kérik vissza a beszólásaikat...

az NF pont akkor támadott mikor A fiók hozzám került, akkor nem is vittek falut azt hiszem sehol, utána történtek dolgok náluk erről sem érdemes szót ejteni, mivel túl van tárgyalva már.
Illetve minket senki sem védett akkor és ott ami volt azzal mentünk, a végén persze enteo és én kaptunk védőt 3 embertől, és így is 2 hétig tartott a felmorzsolás, vagy mi.
Na ez a logika, nem pedig a "te attól távol állsz". de hogy megindokoljam, ha nincs logikánk:hogyan tudtam, tudtuk keresztbe sz.patni a random és hnk támadásokat?:oops:
 

DeletedUser19331

Vendég
Az óriási baklövés a Szövetség részéről ha abban a tudatban van, hogy a Spárta a már említett 3 játékos 1-1 falvain kívűl bármilyen segítséget kapott volna az =SBT=-től.

Csak hogy tegyük tisztába a dolgokat. A Spárta önerővel tartotta magát addig ameddig, a kiválóan védekező játékosok, és az összetartás miatt. Természetesen, a szövetség részéről is voltak szép megmozdulások, meg nem is, de ezt kár részletezni lejárt dolog.

Üdv: SF
 

DeletedUser18625

Vendég
Az pár nap az tartás ? XD mit veritek magatokat :D egy részét a random védte sbt-s tamogatast is kaptatok amit tisztan nyomon lehetett követni azért mert valaki ezt akkor irta le attól még nem hülyék a random vezetők se
 

DeletedUser12246

Vendég
Az a pár nap már nem mi szégyenünk.:)
Viszont örülök az újabb kifogásnak.
eldöntöttem:
mostantól ha baromságot írsz inni fogok valamit
szó miattad leszek alkoholista :(

Amióta beszélgetek Swakkal, nekem is lépéseket kellett tennem: https://kepkuldes.com/image/50sWd
50sWd
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.369
Be se lepnek egy klanba, csak a vezeto miatt..
Egy klanba szerintem a tagok es a tarsasag miatt megy valaki, nem CSAK a vezerert. (nekem igy jott le az irasod nitrox)
Abszurdum :D

Egy klán tagsága a vezér miatt az ami, és a tagokat nem a tagok barátsága miatt válogatjuk, hanem aszerint, hogy mi kit is szeretnénk sorainkba látni.
Pl. v46-on tagság nem támogatta elsőnek Undertaker Vyc felvételét a CotL-ba, miután átvettük jelezték a tagok, hogy bíznak bennünk, nem aggódnak affelől, hogy jó döntés volt e átvennünk őket.(mivel duál acc) A közösség elfogadta őket, mert a vezetőség is.
Persze az a vezetőtől függ, hogy jó társaságot szed e össze... :D
 

DeletedUser19331

Vendég
Az pár nap az tartás ? XD mit veritek magatokat :D egy részét a random védte sbt-s tamogatast is kaptatok amit tisztan nyomon lehetett követni azért mert valaki ezt akkor irta le attól még nem hülyék a random vezetők se

Olyan buta vagy hogy az már nem csak a klánodnak fáj... Kíméld meg a közösséget a hülyeségeidtől. XDDDDDDD

Szerintem Én pont tudom, hogy mi történt, de kár ezt feszegetni, hogy mennyire is kaptak segítséget vagy nem.

Jah pár nap. 30vs269 és az a pár nap az mennyi is volt? 1 hónap? Xd 1 nap alatt kitudtátok volna szedni őket ha használjátok az eszetek, és a túlerőt. Ennyit erről..

A Szavahihetőség is a toppon volt. 20 emberből 1 tartotta és tartja is bármikor a szavát. Sacracora. Sajnálom, hogy itt 50-n nem egy oldalon harcolunk, nála korrektebb embert nem igen látni. Legalább 52-n egy oldalon harcolunk. De mit is várna az ember ugye.. Mai KH mai magyar emberek, mai mentalitás.

Kár ebbe belemenni, mert nincs igazad. De amúgy jó lenne ha nem próbálnád a figyelmet elterelni arról, hogy kémetek van az =SBT=-ben, és hogy mennyien használnak csalást nálatok. Erről miért nem beszélsz nyíltan? Miért másra mutogatsz ahelyett, hogy igenis bevallanátok hogy van 1-2 kémetek és 15 emberetek aki illegális scripteket használ? Ezen kéne elgondolkodni mr.fairplay csapat, akik csak funolni fognak, de mindent bevetnek amit csak lehet, kezdve mindenféle undorító és aljas dologgal lásd, kémbotrány, és nem 1 egyéb ügy, amire kár kitérni. Jah igen bocsánat "Mi nem is voltunk bereklámozva szerver eleje óta a nagy fairplay klánnak" csak hogy idézzem, egyik játékosokat visszamenőleg. #DisRespect

Üdv: SF
 

DeletedUser18836

Vendég
DJ röl is ilyen a véleményed?
Mert ö is lelépett mint vezér.
Nem kötözködésböl, csak érdekelne.
Nem kotozkodesbol, de mar nem 1szer elmondtam errol a velemenyemet neki es szerintem ide is mar leirtam valahol.
Yoda.. Azért megnézném hány nap is telt el Roli távozásának kihirdetése és az átlépésem között.. Majdnem gyáván menekültem már abban a percben nem?
Ha jól emlékszem még egy SBT armán is védekeztünk dodoékkal és akkor már Roli rég nem volt. :)
dodo hazd tyson és én tartottuk akkor már az sbt frontot.. Közben már egy hete könyörögtünk dj-nek a visszatérésre..
Roli távozása után ugye megkaptad a nagy szerepet a Vezetést. Olyan volt mintha nem is lettél volna érdekes. Meg a nagy pilvo majd rendet tesz.. Miről beszélünk?:DDD Egy levelet nem kapott senki a nagy rendtevésről..
Mi vártuk a javulást de hát senki nem vette kezébe az ügyet. KUSSban ültetek mind. És most mégis játszod a nagyfiút..
Mindenki tudja (ezek szerint rajtad kívül), hogy az NF az csak Roli miatt az ami... Az mellékes hogy te kivagy meg még ki van a vezetőségben, de ha ő nincs akkor NF sincs és én sem. :)
Innentől nem beszélünk árulásról. És igen, kiajánlott. Ennyi.
Ja és ha már árulás..
tysont foglaltam aki levélben leadta a falvait mikor már sbt-s voltam. :)
Rajta kívül senkit nem ütöttem az NF-ből..

De folytasd kérlek, tetszett.. Jót nevettem.

És még egy utolsó szösszenet.
Ha ék ként az sbt között vagy akihez persze beajánlottak, akkor is a NAgy disrespectet választod?:))))
Akikre már korábban írtad hogy te nem akarsz velük szervert nyerni mert nem adod a " nagy neved" hozzá ezért kilépsz majd idő előtt? o_O
De gyere magyarázd ki, már várom. :)

Az,hogy fizikailag itt voltal pl te az egy dolog.
De semmivel se ertettel egyet(persze nem csak te),semmit se akartal megcsinalni azok kozul amiket kertem(persze nem csak te).

Ember ne legyel mar ekkora faek :D

Tehat igazan nem is akartad mar, hogy barmi is legyen.

Es helyesbitek: en aztmondtam a nevem nem adom hozza es nem pedig a "nagy nevemet".
 

DeletedUser18836

Vendég
Húha. Kemény ellentétek alakultak, mondjuk pont Ti vagytok az a két ember, akinek már 43-on se volt felhőtlen a viszonya.

Nagyon kevesen tudják mennyire jó kis csapat volt a 43-as NF, túlzás nélkül állíthatom, hogy az a kevés emberke aki ott volt, szeretett ott játszani, hűségesek voltak a klánhoz, egymáshoz és hozzám. Sokaknak oyan élmény volt oda-vissza (beleértve engem is), amit semmilyen idő múlása, semmilyen szerver elbukása, semmilyen későbbi viták nem tudnak, és nem is fognak elfeledtetni.

Lehet akármit mondani, én egyik játékost, aki klánt váltott (értsd, oldalt is), egyáltalán nem tartom árulónak. Még azt a vezetőségi tagot se, aki a szemembe engem szidott, hogy eladom a lelkem az SBT-nek, majd aznap este jelentkezett Headnél az SBT-be.. Nem is lenne jogom senkire haragudni, hisz ami lett, zömében miattam volt.

Patrik, nem Yoda nem akarja, hogy a neve ne legyen ott, hanem én arra kértem, hogy játszhat, ahogy akar, csinálhat amit akar, de nem szeretném, hogy a fiókom a győztes oldalon legyen és annak a "nyomát viselje később". Szeretek megdolgozni mindenért mind itt mind az életben, és noha aki játszik a fiókkal megérdemelné a plecsnit, viszont a tulaja attól még én vagyok, és én nem érdemlem meg semmilyen körülmények közt hogy V50 győztesei közt legyen a nevem.

Yoda, mondtam már párszor, ugyanazt tudom mondani, hogy ne azokra haragudj, akik választottak egy utat, és azon elindultak, hanem arra, aki belekényszerítette őket abba, hogy válasszanak ezen utak közül. Ha valakire haragudni kellene V50 miatt mind a régi mind az új csapatból, az én vagyok, mégis inkább a két fél velem példálózva mutogat a másikra. Ezt igazából nem értem.

Játszatok egyj ót, és ne olyanon rágódjatok, amin már nem lehet változtatni.

Megvan a velemenyem mint ahogy neki is.
Erosen megtudjuk foglamazni amit akarunk neha de ezert mint ember nem fogom utalni.
Mar egy jo ideje ez van bennem....nem utalok en innen senkit max zavar a jelenlete es\vagy megvan rola a velemenyem.

Mint ahogy azt is leirtam mar neked, hogy ne akard megmagzarzni nekem ezeket a dolgokat hisz mar megbeszeltuk, hogy erosen hibas vagy az egesz tortenetbe de emiatt nem lehet minden dolgot a szonyeg ala soporni es radaggatni.

Ha neked ez megis kenyelmesebb tegy ugy, semmi kozom hozza.

Meg ha valami biztos, hogy en ezen nem ragodom hosszasan. Te aki ismersz tudod, hogyha elokerul igen foglalkozom vele es zavar de max 1 ora mulva le se tojom az egeszet, mert az elet megy tovabb es nem eri meg erre sokat pazarolni, hogy ragodjak rajta.
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.369
Undertaker Vyc fiókról, ha már szó esett. Benne mindkét fél nagyon kedves, megbízható és őszinte. Végül meghozta-e nektek a kívánt "dolgot"? :)

Egyébként az írásoddal egyetértek.

Nem tudom, hogy milyen dologra gondolsz, hogy meghozott e, de igen, nagyon jó barátaink mostanáig szerintem, hiszen a CotL vezetőségében zárták a szervert.
 
Fent