2017 Május: Lovagi viadal

DeletedUser8560

Vendég
Bajnokok, közelben és távolban, halljátok a hírt! A világok klánjai találkoznak, és megkeresik a világ legerősebb, leggyorsabb, legokosabb bajnokát mind közül! Három versenykörben lehet bizonyítani a rátermettséged!
Gyere és csatlakozz a Lovagi viadalhoz!


spectaculum_logo_150px.png

Kedves Játékosaink,

Üdvözlünk mindenkit a Lovagi Viadalon. Ezen a rendezvényen mindenki egy bajnokot irányítva teljesít három versenykört, hogy eldöntsék, kinek a bajnoka a legerősebb a világon. A versenyen kívül a bajnok képezhető, hogy még jobb legyen, és minél több versenyfeladatot végezzen el sikeresen. A rendezvényen való sikeres részvétel trófeákkal jár, amelyeket hasznos jutalmakra lehet beváltani.

A rendezvény kezdete: 2017-05-23
A rendezvény vége: 2017-06-07
A bolt bezár: 2017-06-08

A bolt bezárása után további trófeák beváltása nem lehetséges, és minden megmaradt trófea eltávolításra kerül.

Sok sikert a játékhoz!



A Lovagi Viadal

spectaculum_main_200px.png


A Lovagi Viadal egy olyan rendezvény, ahol a saját bajnokod képezni tudod, majd pedig részt tud venni a három kihívásban: közelharc, lövészet, lovasság. Mindegyik kihívás (versenykör) 5 napig fut tartani.

Ezeken a versenykörökön való részvétel lehetővé teszi, hogy trófeákat szerezz, amelyet a rendezvény boltjában jutalmakra lehet beváltani. Minden nap a résztvevők további trófeákat kapnak, a napi rangsorban nyújtott teljesítményük alapján.





A bajnokod

spectaculum_champion_100px.png


A rendezvény kezdetén látni fogsz egy bajnokot, amellyel végig küzdheted a rendezvényt. A bajnok eltérő képességekkel rendelkezik, amelyek nagyon fontosak a sikerességéhez. Mind a három versenykör (közelharc, lövészet, lovasság) más-más képességek erősítésével teljesíthető sikeresen. Ezek a képességek határozzák meg, hogy a bajnok mennyi jutalmat fog kapni a részvétele során, ugyanúgy, ahogy az összetett rangsorbeli helyezése is hogy alakul.

Mivel mindenki azonos képességekkel indul el a tornán, fontos, hogy kitaláld, mely képességek a fontosabbak a versenykörökben. Azonban tartsátok észben, hogy minden megszerzett képesség csak az adott versenykörben használható fel, a következő kör újraindítja a folyamatot, és más képességek kerülnek előtérbe.

A bajnokod edzése

training_grounds_all_100px_new.png



Annak érdekében, hogy sikeressé tedd a bajnokod a viadalon, edzened kell, hogy felkészült legyen. A képességek fejlesztéséhez ki kell választanod, hogy melyik edzőpályát használja. Mindegyik edzés 4 órát vesz igénybe. Bár a lovag részt vehet a versenyeken edzés közben, az edzés után járó bónuszok csak az edzés végén kerülnek hozzáadásra a képességeihez.

Mindegyik edzőpálya a három képesség mindegyikére hatással van, csak más-más mértékben. Amikor kiválasztod a pályát, egy összefoglaló ablak ugrik fel, ahol látható, hogy melyik pálya mit erősít és mennyire.

Annak érdekében, hogy elkerüljük az edzések és a versenykör vége közti időeltolódás miatti problémákat, az edzőpályák pár órával hamarabb zárulnak mint ahogy az adott versenykör véget ér.




Trófea szerzés

spectaculum_melee_200px.png




Ahhoz, hogy részt vegyél a folyamatban lévő versenykörben, egyszerűen csak kattints a "versenyez" feliratra a rendezvény ablakában. A bajnokot azonnal megjutalmazzuk egy meghatározott mennyiségű trófeával, ugyanúgy, ahogy a napi teljesítménye után is kap jutalmat. Ahhoz, hogy a bajnok jutalmat kaphasson, legalább egyszer részt kell vennie naponta a versenykörökben.

A rendezvény ideje alatt küldetések is hozzáadódnak a játékhoz, amelyek további trófeákat jelentenek a bajnok számára. Az egyik küldetés-sorozat a bajnok felkészítésével kapcsolatban ad feladatokat, a másik pedig a napi rangsorral kapcsolatban.

A bajnok által megnyert trófeák a rendezvény boltjában értékes jutalmakra válthatók be.


Sok sikert és jó szórakozást kíván a Klánháború Csapata
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent