Csevegő

DeletedUser18465

Vendég
gyarapítom a like számaid :D sztem 100-ból 90 az enyém xDD erős túlzás :D
 

DeletedUser18025

Vendég
Üdv. v28-on sem volt megtiltva az ún. "egojátékosoknak" hogy beszálljanak a szervezésbe, vezetésbe. Nem az lehetett a gond inkább hogy beállt a front és az ilyen "egojátékosok" hosszabb távon nem tudják elviselni ha nem haladnak úgy ahogy azt ők elképzelték és dobbantanak? Ez pl bármely más szerverre is igaz, tisztelet a kivételnek.:)
v28-at szerintem már mindenki lezárta magában, viszont azért ezzel nem teljesen értek egyet. Tény, hogy vannak, akik azért dobbanthattak, mert nem haladtak elég jó ütemben, viszont a vezérek is jól belepiszkitottak az egészbe, ellehetetlenitették a rendes játékot. Gondolok itt most a vigyori MNT-re. Semmi értelme nem volt, csak nekik volt hasznos, hogy bebetonozzák a frontot. Mindenki tudja, hogy milyen vigyori, damas mégis bedőlt neki... A másik pedig az E.E. szövi... Ha az elején rájuk megyünk, esélyük sem lett volna. Tudom, hogy nincs ha, és a végén nagyon szépen helyt álltak, de egy NH szövi sokkal értelmesebb lett volna párunk szerint. Meg ott van az, hogy vinszent amig jönni akart, nem akartátok felvenni, aztán meg késő volt. És az elég szégyenteljes volt, hogy 1 játékos terrorizált vagy 20 klántagunkat, és tehetetlenek voltunk, mert mire beért volna az arma, minden falu betonra volt védve...
 

DeletedUser16021

Vendég
Kicsit már régen volt v28, ez abból is látszik hogy másképp emlékszik rá mindenki:) Karantén az NH kezdetektől ellenünk volt mint ahogy vigyori bandája is, tehát a szövizés velük eleve kizárt volt, így maradt az E.E, mint lehetséges opció. Vigyoriékkal az MNT kötésnek valóban nem lett volna értelme, ezért nem is történt meg:) Vinszent nem tudom mikor akart hozzánk jönni nekem nem rémlik, hitegetések voltak részéről de igazi szándék szerintem egyszer sem volt mögötte. A többi gondolattal egyet értek:)
 

-Archangel-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.327
Ugyanmár,bármit feldobtunk kapásból el lett utasitva.
Az E.E szöviért mindenki háborgott,mégis az volt támogatva a vezérek részéről.
Az NH-val ha jól emlékszem mondtam is Damasnak,hogy ledumálom a szövit ha kell,jóban vagyok Süsüékkel és az észérvek hatottak volna rájuk.
De mindegy. megmondom mi volt a gond,az hogy a CNN és az NH is túlbecsülte magát,és ahelyett hogy kiszedtük volna a többi gyengébb klánt,mi a kezükbe adtuk a győzelmet.
 
Fent