Téli olimpia 4. forduló szavazás 11 - 20

Melyik kép tetszik a legjobban ?

  • 11.kép

    Szavazatok: 12 8,8%
  • 12.kép

    Szavazatok: 4 2,9%
  • 13.kép

    Szavazatok: 11 8,0%
  • 14.kép

    Szavazatok: 65 47,4%
  • 15.kép

    Szavazatok: 7 5,1%
  • 16.kép

    Szavazatok: 31 22,6%
  • 17.kép

    Szavazatok: 2 1,5%
  • 18.kép

    Szavazatok: 3 2,2%
  • 19.kép

    Szavazatok: 2 1,5%
  • 20.kép

    Szavazatok: 0 0,0%

  • Összes szavazó
    137
Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser5879

Vendég
Nekem picoballa-é tetszik...nem azért,mert ismerem,hanem mert tetszik a "munkája".
 

DeletedUser12925

Vendég
Ugyan Sajtmacska, te ennél pozitívabb szoktál lenni :)

Itt csak az a kérdés, hogy kell-e egyáltalán kiírni akármilyen kreatív pályázatot, kell-e törnötök a fejeteket azon, hogy minél jobb versenyt találjatok ki, hogyha egyes indulóknak ez mindegy is, mert úgyis ott van a 150 ismerős, akiket megkérhet a szavazásra és ha úgyis elég - jelen esetben például - egy képre ráírni hogy Klánháború és ezzel indulni, mert a nevezésért is pont jár.

Én nagyon örültem a versenyeknek, de tényleg elveszi az ember kedvét az, hogyha készít egy háttérképet 5-6 óra befektetett munkával, majd 3 szavazatot lát a neve mellett, miközben akad versenyző, akinek a képe már 50-et kapott, aminek azt kellene jelentenie, hogy az embereknek 17x jobban tetszik a másik kép. Nem egy kicsit, nem kétszer annyira, hanem tizenhétszer.. Ez elszomorító, még akkor is, ha ott a különdíj lehetősége, még akkor is, ha ott a nevezésért járó jutalom.

Ha az számít, hogy ki mennyi ismerőst tud szavazásra buzdítani, akkor mindig ugyanaz a pár ember fog nyerni és nem fog számítani, hogy milyen minőségű munkák kerülnek ki a játékosok kezei közül. Persze az is felpezsdíti az életet, ha ilyenkor megnő a fórumra regisztráltak száma, ezért hasznos, hogyha olyanok is idetévednek szavazni, akik még talán nem is tudtak a külső fórum létezéséről. De nem lenne hasznosabb, hogyha a versenyművek láttán az emberek álla leesne, mert mindenki arra törekedne, hogy a legjobbat hozza ki magából? Egy kicsit magamnak is teszem fel a kérdést, mert ugye ezt a játékot gondolom, nagyrészt gyerekek játsszák, így a többség nem használt még videovágó vagy képszerkesztő programot, nem várhatunk mindenkitől profizmust. Viszont aki ebben nem igazán jó, az majd a következő fordulóban. Aki nem tud trailert készíteni, az ír egy vicces történetet, amikor az van kiírva versenyre. Én például nem indultam a történet kategóriában, mert nem az erősségem. Még akkor sem, hogyha ezért plusz prémium pont járt volna az újabb indulásért és írhattam volna tíz perc alatt akármit, csak hogy nevezzek. Mint ahogy most is szólhattam volna az ismerősöknek, hogy szavazzanak a 13-as képre, mert én is lassan 3 éve játszom és jó néhány világról vannak ismerőseim, de szerintem ennek nem így kellene működnie. Ha végiggondolom a dolgokat, mindig oda lyukadok ki, hogy a fentebb leírt dolgok miatt most egy elég furcsa úton halad ez az olimpiás történet, pedig egy remek kezdeményezés.
 

DeletedUser

Vendég
picoballa jól beszélsz!

Illetve azt nem értem, hogy miért csak itt vannak szavazatok, máshol szinte semmi sem? Lehet, hogy azért, mert csak itt megy a fórum.

Egyéni saját véleményem szerint a 1.; 11.; 13.; 27-es pályaművek azok, amik tetszetősek, igényesek, és lehet rajtuk látni, hogy aki készítette őket, rendesen meg is dolgozott velük. (4-es kép is szép, csak szerintem nem a KH-ról szól.)
Emellett voltak olyan képek is, amiken jókat mosolyogtam, mint pl. a bárdra felakasztott Hello Kitti :D

Nem akarom leszólni senki munkáját, mint azt már anno írtam, de számomra sokkal többet ér az igényes munka. Ill. véleményem szerint egy külön, pártatlan zsűrinek kellett volna szavaznia arról, hogy melyik kép is a legjobb.
 

DeletedUser

Vendég
Ez igy van...Teljesen egyetértek veled...Itt nem a munka számit,nem is az hogy ki az ügyesebb...Természetesen senkit sem bántani akarok,söt..hangsulyozom mégegyszer mindenki munkáját tisztelem....söt azokat az embereket is akiknek ennyi baratjuk van,biztosan sokat tett azért hogy ennyi baratja legyen. De sajnos nem tudok annyi emberkét összegyüjteni hogy értelme is legyen annyi idöt eltölteni a munkámmal. Mindenesetre az én lelkiismeretem tiszta,sokat dolgoztam a képpel,ugy érzem nem is lett olyan rossz.....
És gratula mindenkinek
 

DeletedUser

Vendég
Igen igazad van,nem a KH-rol szol,de a harcokrol..:)) Én valami frappansat szerettem volna kitalálni,emelni azt a szintet hogy a csajok is játszanak és ügyesek,szerintem azért lehet érteni...:)
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent