Classic V1 Térképek.

DeletedUser21347

Vendég
Sziasztok! :)

Napos Mapos Nap ez, de mi ez a világ lol v1 engame, ami anno elmaradt? Baró, köszi Support, örök hála Neked! :D

1..png

ÉszakKelet
Az -NF- domináns ezen az égtájon, és eléggé endgame játékosokkal van tele. Ami tapasztalt, többjátékos fiókokat is jelent egyben.

ÉszakNyugat
Az egyetlen égtáj, amin nincs egybefüggő hatalom (még). Ugyanakkor sokkal tömörebb, és talán a leg nehezebben megszerezhető lesz, pont azért, mert több kicsi csapat fedi majd le. Ergó itt van a legtöbb éles falu (=játékos). Persze ezek diplomáciájától is függ az égtáj ereje, avagy sérülékenysége is.

DélKelet
Egyértelműen a RAGE klán dominálja, ráadásul dupla tagsággal, így a területet is gyorsabban felfalhatja. Nagyon érdekes, vegyes tagságuk van. Talán kevésbé össze szokott?, és kevésbé többjátékos fiókokból indulnak, mint mondjuk az -NF-. Szerintem a legnagyobb kérdés náluk a fiókok megtartása lesz.

DélNyugat
A Doo! klánról vigyó jutott eszembe, nem tudom van e köze hozzá? Az viszont látszik, hogy le fogják dominálni az égtályt. Vannak közöttük is érdekes nevek, akik erős klánná kovácsolhatják ezt a csapatot. Idejük az lesz rá.

Vannak még érdekes nevek és klánok, de egyenlőre kivárnék a nagy jóslásokkal.


Mindenkinek jó terület kialakítást kívánok az endgame-re! :)
 

ati.mached

Well-Known Member
A reakció pontszáma
4.118
Lesz pár bors törve az NF orra alá, de a győzelmük már indulás előtt borítékolva volt.
Most még nem mutatkozik ki annyira az előnyük, de ha majd elindulnak a harcok klán szinten, akkor majd ki fog
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.221
Doo-MFC csata elég kemény lehet, illetve ÉNY az tényleg durva lesz olyan téren, hogy ott a mostani klánok közül senki nem tud a másik fölé nőni, lehet, végig ilyen megosztott lesz. NF oldalon igazából csak az ASG van mögöttünk, mint egyben levő klán, érdekes lesz nézni, hogy Don hogyan tudja koordinálni a külfiket. Rage égtájon meg a legnagyobb kérdés, hogy a barna foltokból csinálnak-e harmadik klánt, vagy esetleg meghúzzák a váratlant, és beütik őket? (ne vegyétek fel, ez csak csipkelődés :D) Én per pillanat ha két klánra kell szűkíteni az endgame résztvevőket, akkor most a Doo-t mondanám biztosra, a másik még meghatározhatatlan.
 

TIPO TOSTO

Well-Known Member
A reakció pontszáma
405
Doo-MFC csata elég kemény lehet, illetve ÉNY az tényleg durva lesz olyan téren, hogy ott a mostani klánok közül senki nem tud a másik fölé nőni, lehet, végig ilyen megosztott lesz. NF oldalon igazából csak az ASG van mögöttünk, mint egyben levő klán, érdekes lesz nézni, hogy Don hogyan tudja koordinálni a külfiket. Rage égtájon meg a legnagyobb kérdés, hogy a barna foltokból csinálnak-e harmadik klánt, vagy esetleg meghúzzák a váratlant, és beütik őket? (ne vegyétek fel, ez csak csipkelődés :D) Én per pillanat ha két klánra kell szűkíteni az endgame résztvevőket, akkor most a Doo-t mondanám.
Mármint Doo vs ASG ugye? ( :D )
 
Fent