Körök kérése - Speed Általános Csevegő

Jacke.

Inaktív ❤
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
1.173
Speed fejléc új.png

Kedves Játékosaink,

Örömmel jelentjük be, hogy ismét sűrűbben lesznek Speed körök. Az elkövetezendő időszakban szeretnénk megnövelni ezeknek a köröknek a népszerűségét ezért sok új és régi beállítással találkozhatok majd ezeken a körökön. Illetve lehetőségetek van ITT Speed körök kérésére általatok megadott/kedvelt beállításokkal, ezeket amennyire lehet igyekszünk majd megvalósítani.
Minden hétvégén 1 vagy 2 héttel előre lesznek kiírva a körök, addig lehet kérni kör beállításokat, maximum 2 naposat.

Szeretnénk bevezetni a Speed Versenyeket is amin részt vehettek csapatban és egyéniben egyaránt. Amire mi gondoltunk azok a Solo, Duo és Klán vs Klán versenyek amikért az elismerés mellet
hatalmas nyeremények járnak majd.

Szeretnénk olyan régi és új játékosokat is bevonzani akiknek nincs idejük a hosszú normál világokra viszont napi néhány órát szánnának a Klánháborúra egy speed kör keretén belül, vagy szívesen indulnának egy általuk kedvelt csapattal egy több napos klán körön akár.

A Speed körökön az erre vonatkozó szabályokat szigorúan be kell tartani! Szabályok megsértése esetén az adott játékos kizárásra kerül és nem jogosult a nyereményre többszörös kihágás szabálytalanság esetén pedig végleges kitiltás járhat.

A Support csapat minden tőle telhetőt megtesz hogy ismét izgalmas és kompetitívek legyenek a Magyar Speed körök a Fair Play szabályait betartva hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson a harcokban!

Ezenfelül nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményeitekre, igényeitekre, javaslataitokra. Kérlek osszátok meg javaslataitokat a jövőbeli körökre nézve ebben a topicban.

Mindenkinek sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

Üdvözlettel,

A Klánháború Csapata
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Jacke.

Inaktív ❤
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
1.173
A mostani DUO Speed Bajnokságot mindenkinek ajánlom, az indulók számára biztosan izgalmas és emlékezetes lesz, :)

Sok szerencsét és jó szórakozást mindenkinek!
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Kedves Játékosaink,

Megváltoztattuk a jelenlegi körön a nemes távolságot a bejelentett panaszok végett, megdupláztuk. Azaz a jelenlegi 1 perc helyett 2 perc távolságra mehetnek a nemesek.

Remélem a játék minősége fejlődni fog ezzel, és mindenkinek élvezetesebb lesz.

További jó játékot kívánok!

Üdvözlettel:
A Klánháború Csapata
 

Jacke.

Inaktív ❤
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
1.173
Kedves játékosaink,
Az elmúlt időszakban több fajta beállítást és újítást is igyekezetünk bevezetni a Speed körökre, reméljük hogy ezek az újítások és körök elnyerték a tetszéseteket, itt megoszthatjátok a véleményeteket ezekről.

Illetve ugyan itt lehetőségetek van általatok kedvelt beállításokkal rendelkező körök kérésére. És minden olyan beállítási javaslatot amire legalább 5 Like(kedvelés) érkezik igyekszünk megvalósítani!

Visszajelzésetek fontos a számunkra, hogy a jövőben még szórakoztatóbb és izgalmasabb körökkel tudjunk szolgálni

Várjuk visszajelzéseiteket ebben a témában!

Üdvözlettel,
A Klánháború Csapata.
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Fent