Bills

  • Témaindító Deleted User - 1528109
  • Kezdés ideje

Deleted User - 1528109

Vendég
Bills.png
Egy roppant érdekes alanyt hoztam most nektek, akit bizonyára többen is ismertek. Az alany nem más, mint Bills ! Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!

Stormbringer
Kedves Bills,
Köszönöm szépen, hogy elfogadtad a felkérésemet az interjúra.

Első kérdésem rögtön az volna, hogy hol találkoztál legelőször a játékkal és egyedül csatlakoztál-e a kis közösségünkhöz vagy barátokkal jöttél?

Bills
Kedves Storm,

Köszönöm a felkérést, nagyon megtisztelő, hogy eszedbe jutottam.

A játékkal először valamikor a v18 környékén találkoztam, amikor is félapám (ha jól emlékszem csudribudri néven játszott). Csak nézegettem mert akkoriban én travianon nyírtam az ellenséget. De egyszer megkért segítsek be neki és rövid gyorstalpaló után I. Barbarossa Frigyes ellen kellett védekeznem, aki akkor az MHC-t erősítette, ha jól emlékszem.
Viszont, hogy beregisztráljak, ahhoz el kellett teljen pár év/világ. A v30-on kezdtem a pályafutásom.

Stormbringer
Nem volt fura a travian után a klánháború? Mi volt az első benyomásod a játék felé? Mi tetszett a legjobban neked benne?

Bills
A klánháború sokkal összetettebb a traviannál, a travianban az aktivitás a lényeg, a klánháborún ésszel lehet kompenzálni, ha valaki nem tud 0-24ben a gép előtt ülni. A kettő összehasonlításától eltekintenék, mert egy regény születne. Első benyomásra imádtam, de ez a jó szomszédságnak is köszönhető volt. A legjobban a fáklyás lovag tetszett.

Stormbringer
Szerinted miben volt jobb a régi lovagrendszer a jelenleginél, illetve miben rossabb a jelenleginél?

Bills
Nem tartom rosszabbnak az újat, csak nekem jobban tetszett a réginél. Mindegyiknek megvannak az előnyei és a hátrányai. Én úgy gondolom, hogy az előző lovagrendszer segítette a kezdőknek az életben maradást, a "nagyokkal" szemben. Illetve a védekezés hatékonyságát az armák során. Például jelenleg az őrtornyos falvakba fáklyás lovag hatalmas segítség a védekező félnek a játék egy elhúzódottabb szakaszában. Régebben a stratégán múlt, hogy megtalálja-e azokat a falvakat, amiket ilyen módon kell védenie és ez adta meg a szépségét számomra.

Stormbringer
Kik azok a játékosok, akikre "felnéztél" a pályafutásod kezdetén és úgy véled/vélted, hogy sokat lehetett tőlük tanulni?
Illetve, kik voltak azok a játékosok, akik segítettek a karriered egyengetésében, segítettek mindenben neked, amiben csak tudtak?

Bills
A legelső név a sorban Firka. Én tőle tanultam meg ennek a játéknak az alapjait, mivel v30-on mellette kezdtem a térképen. Amikor pár nap alatt ezer pontot rám vert úgy döntöttem rákérdezek mi a titka, és a szárnyai alá vett. Rengeteget kérdeztem és regényeket kaptam nap mint nap kis olvasnivalónak :). A legjobb tanító volt akit kívánhattam. A névsorban aksi14 a következő név, tőle szintén rengeteget tanultam eleinte, vagy inkább egymást tanítottuk, nem véletlenül játszunk egy fiókban a mai napig. Kiemelném még tanacsjani63-at, akitől azt tanultam meg, hogy emberként játszak, ne pedig mindent hátradobva a plecsnikért. EzL szintén meghatározó volt, vezérként őrá tudtam ebben a játékban felnézni igazán, az ő nyugdíjbavonulásával sokat vesztett a magyar kh úgy érzem. Vinszent-tel is volt szerencsém együtt játszani, vele nagyon sok eszmecserét folytattunk a farmolás hatékonyabbá tételéről és mai napig vele is tartjuk a kapcsolatot. Siorac, aki gyermekkori barátom és a traviról jött velem dualfiókba. Az utolsó új név a sorban pedig Extreme, akitől nem minden napi támadójátékot láthattunk az 53-as világon. Nyilván tudnék még neveket sorolni rengeteget. De a legnagyobb hatást ők gyakorolták a játék béli jellememre és a játéktudásomra vonatkozóan.

Stormbringer
Szerinted miben rejlik a játék szépsége? (Gondolom nem az éjszakázásokban:D)
Mi az a tipikus jellemző, amivel a játékot leírnád? Ami csak a Klánháborúra jellemző.

Bills
Tanulj meg az ellenfeled fejével gondolkozni, használd ki a lehetőségeid építs kapcsolatokat és bocsáss meg magadnak ha hibát követsz el. Ha valakinek ez a 3 megy, rövid idő alatt egy nagyon jó játéknak néz elébe, ahol az éjszakázás nyűgből átalakul élvezetté. Mondanám, hogy szerezd meg hát mind (a falukra értem) De ezt már ellőtték egy mesében. :)

Stormbringer
Említetted a v30-at.
Beszélnél róla, hogy mi történt azon a világont, véleményed szerint miben emelkedtél ki a többiek közül és mit tanultál ott?

Bills
Azon a világon Firka szárnyai alá vett és egy maréknyi lelkes játékossal bizony megtizedeltük a MOB klánt. Ekkor felfigyelt ránk az RFG, ahol vezetői pozíciót tölthettem be. A Spárta erős volt viszont mi meg beronyózva így feladtam a klánt jóformán egy északi szövetség létrehozásáért. A szövetség viszont annyi klánból állt, hogy az irányítás nem működött. Intrik, Reset, Family, És még volt talán másik klán is nem emlékszem pontosan. Ennek ellenére a Spárta fogható lett volna, de akkor Baltazar kibannoltatta magát, Igor és Lord pain pedig átálltak, és ez akkor a világot eldöntötte. Nem voltam kiemelkedő azon a világon. Jó katona voltam tettem a dolgom, sok barátot szereztem. És a végén néhány társammal kivívtuk a Spárta tiszteletét, így kerültem be közéjük. Mondhatni ez volt számomra a nagybetűs játék kezdete.
Az a világ arra tanított meg, hogy nem elég minden esetben a túlerő a győzelemhez, illetve, hogy sosem szabad túlhigítani a csapatot. Ha egy csapat nagyon felhigul tulságosan sok kezdő jön, vagy langyos víz, az öregek kiégő félben vannak, az a csapat a saját sírját ássa. V40-en top1-2 pozícióból, bár a szívem szakadt meg, ezért hagytam ott a Spártát.

Stormbringer
Mely világra emlékszel szívesen vissza (valami oknál fogva), hol emelkedtél ki igazán és mi volt a titka a jó játékodnak?

Bills
A v40 és v34 között nem tudnék dönteni. Ezeken a világokon játszottam a legjobban. Fronton volt a fiók, az ellen túlerőben és ott nem volt más opció csak törni előre megállás nélkül. (ott nem sokat aludtam, bár v40-en volt dualom Siorac személyében) A játékom titka az erős start. Ott elindul a fiók és nem hagy alább a lelkesedés. Vannak tipikus starterek, akik az elején megnőnek, aztán eltűnnek. Magamat nem sorolnám közéjük. Szerintem jól használom ki a kezdeti előnyt a folytatásban, illetve itt még nagyon szigorúan vettem, hogy nem bukhatok falut. Ezt az is alá támasztja, hogy v34-en az ARM klán közepében voltam és lényegében minimális segítséggel hoztam tőlük a falvakat éjjel nappal. Ott sok szomszédom megtanulta hogy 80 nuke éjjel is 80 nuke. :D
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Deleted User - 1528109

Vendég
Stormbringer
Ehhez kapcsolódik a következő kérdésem.
Milyen játékosnak tartod magad? Csapat/Solo + Agresszív Támadó/Védekező(vagy mindkettő?)
Mit gondolsz, a mai klánháborúban a józan ész kiváltható prémiummal?

Bills
Előbbi a csapaton múlik. Ha jó a csapat és vannak húzóemberek, mint pl a Spártában voltak, ott beállok a sorba és egy jó hátországi védő, támogató fiókot csinálok és tehermentesem a társakat v30, v36-on ezt játszottam, sőt még v38-on is inkább ezt mondanám. Ha viszont a csapat rászorul húzóemberre mint pl. v34 MHC v40 Spárta v53AC akkor bizony előjön a Solo+agresszív támadó, ilyenkor előny ha véd a klán persze, tehát ez is csapatjáték, de ez inkább az a szituáció, amikor egy csapat rád építi a játékát. Úgy gondolom a játék szüli meg mindig azt, hogy milyen stílusban játszok az adott világon.
Nem váltható ki egyáltalán. A premium önmagában nem elegendő ahhoz, hogy világokat döntsön el. Sokan úgy vágnak bele kis extrával a világnak, hogy nem értek még meg rá sem gondolkodásban, sem játék stílusban. És ha valaki nem kiforrott, de pp-je van, az a lufi kipukkad. :)

Stormbringer
Ha Billshez hozzáfordulna egy teljesen kezdő játékos, hogy segítsen neki kitanulni a játék csínját-bínját, akkor Bills mit válaszolna neki? Keresett már meg játékos téged az idő folyamán, hogy mentoráld? Tartjátok a kapcsolatot? Ki ő?

Bills
Ha a szomszédom, mondanám neki, hogy megbocsáthatatlan bűn a kezdősége és készüljön az eltörlésre! :)
Volt már rá példa, hogy írtak és segítek is amiben lehetséges, hiszen mindig önmagamra emlékeztetnek. Olyan, hogy valakit kineveljek a magam képére, vagy mondjuk úgy egy képzettebb játékos szintjére a 0-ról olyant nem tudnék mondani. Viszont ha a játékot nézem, akkor a kh jelenlegi mezőnyében talán leroymanó és csizikb játékára voltam a legnagyobb ráhatással. Velük természetesen tartjuk a kapcsolatot. :)
Ezen a téren fejlődnöm kell, mert nem vagyok elég türelmes mentor. :)

Stormbringer
Kis személyest is beleviszek :D
Én személy szerint nagy anime rajongó vagyok és az egyik ilyen híres anime sorozatban volt jelen egy karakter ilyen névvel, mint a te felhasználó neved. Van köze a kettőnek egymáshoz vagy nem? Ha igen, miért pont ő? Miben tud azonosulni azzal a karakterrel a játékod?

Bills
Nos igen, lebuktam, gyermekkorom óta nagy dragon ball fan vagyok. Bills a sorozatban a Pusztítás Istenét alakítja. Azért választottam ezt a karaktert mert hozzá hasonlóan hideg fejjel oldom meg a feladatokat. Ha viszont nem adják meg a tiszteletet, kihúzzák a gyufát előtör belőlem a kegyetlenség. Illetve elég furcsa a humorérzékem, amit sokan nagyképűségnek tartanak, ez is rá hajaz egy kicsit. Sajnos ebből voltak korábbiakban félre értések és itt szeretném is megragadni az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek mindenkitől, akit ilyen módon megbántottam. :)

Stormbringer
Van-e olyan "képességed" amivel szerinted a játékosok nagy része nem rendelkezik és ezzel pedig pontosan feléjük emelkedsz?

Bills
Persze, lézerretinám van, fürge újjam és Hakai energiám. :D

Szerintem ami miatt mindig odakerülök a top25-be, az a jó feladatmegosztás miatt van. Nem aggódom túl a játékot, és sosem vagyok egyedül. Bizony a kh csapatjáték. És 100 falu fölött a fiókod menedzselése is csapatjáték. Ezért játszok mindig dual/trial fiókban, ahol össze dugjuk a buksinkat és hideg fejjel jó döntéseket hozunk a folytatásról. Gondolom nem kell részleteznem ez mekkora előny azon játékosokkal szemben akik egyedül vannak a fiókban és amikor már végkimerülésben vannak rádobják egy helyettesre, aki hiába profi, azokat a falvakat nem ő profilozta, nem tudja fejből mi hol van. Mi esetünkben én nyugodtan alhatok mert tudom, hogy mindegyik társam ugyanazt a szintet produkálja a fiókban. Sőt mostmár azt kell mondjam jobbat is, mintha én lennék bent! Sajnos engem már nem zavar a falubukás, őket még szerencsére igen! :DDD

Stormbringer
Hogy lehet bekerülni hozzád duál/triál társnak? Mik a kritériumok? (Remélem nem egy puding..:D) Mi alapján döntöd el, hogy ő bizony méltó arra, hogy a fiókomban munkálkodjon és felkérem, hogy legyen a társam?

Bills
Az ember számít, nem a játékos. Mennyire intelligens, mennyire találjuk meg a közös hangot. Ha valakit társnak akarok, vagy valakit felveszek egy cégbe fontos, hogy a barátom is legyen. Pl. elmennék vele programot csinálni, bulizni, vagy akár nyaralni is. Mert megértjük egymást és szimpatikusak vagyunk, hasonlóan gondolkodunk, hasonló az értékrendünk. Ha ezek stimmelnek utána a játékbeli döntések meghozatala gyerekjáték. Mert sok dual trial abba megy tönkre, hogy a felhasználók közt csak effektív "munkakapcsolat" van.
-Oké, küldd ki a farmot!
-Tanyát raktam építsd a raktárat.
Ők dolgoztatják egymást.
A mi beszélgetéseink korántsem mindig a kh körül forognak, meg persze nagyon sokat nevetünk. Tehát a játék tanulható, a személyiség nem! :)

Stormbringer
Legszívesebben kik azok a játékosok, akik ellen 1v1-et játszanál és miért pont őt? Mivel érdemelték azt ki?

Bills
Most a jelenlegi mezőnyben Conquistadorral szeretnék egyet játszani. Bár ez nem 1v1 lesz, de lehet akár köztünk egy jó verseny a ranglistán.
Azzal érdemelte ki, hogy jó játékos. Rég óta követem a profilját és azt a sok címet nem adják bizony ingyen, ezért titkon reménykedem benne, hogy itt az 58-on mi is megmérettetünk. :)

Stormbringer
Szerinted melyik a régi múlt és a korai jelen magyar klánháború legjobb klánja? Miért pont ők?

Bills
A rég múlté a Spárta szerintem, még akkor is ha az utolsó világokon sokszor bejött a toborzás, nekem az edzőm míg fociztam mindig azt mondta "Balázs a győzelmet nem kell megmagyarázni" Ha megkérdeznek egy angolt, melyik a legjobb focicsapat ő sem a Manchester Cityt, vagy a Chelseat fogja mondani, hanem Liverpool, vagy Manchester Utd. A Spárta sikerei elvitathatatlanok és a nyert világok számában abszolút rekorderek, ha jól tudom, így nagyon büszkén tekintek rá, hogy köztük játszhattam, függetlenül a sok köpködőtől. :)
A jelenlegi mezőnyben nem vagyok biztos 53 előtt sokat kihagytam, korábbi időkből két klán van, az egyik az FS a másik a Random, és mivel minden szentnek maga felé hajlik a keze, így azt mondom a Random a legjobb klán jelenleg :) De ezt a jövő úgy is eldönti.
 

Deleted User - 1528109

Vendég
Stormbringer
Mi a véleményed a sok szövetségessel rendelkező (technikai) klánokról? Van jövőjük egy szerveren, megnyerhetnek egyet szerinted hosszabb távon vagy nem igazán?

Bills
Alapvetően úgy látom, hogy sokszor működik, nem magunk ellen beszélve, de például az ALH esetében működött. Ez viszont egyetlen dolognak köszönhető. Amit az ellenfél támadójátékát jellemző nihilizmus. Én azt mondom, ahol Farkas van, ott hiába állnak össze a bárányok. És én úgy látom, ahol bárányok állnak össze, ott ha nyernek is mondjuk úgy a pulik ellen. A nyáj szétszéled és nem indul több világon. Ez pedig arra vezethető vissza, hogy a nyájnak nincs igazi pásztora. Ha új csapatokat szeretnénk látni, ahhoz előbb új vezéreket kell kinevelnie a magyar kh-nak. De valljuk be, mivel a játékosállomány és a világok mérete csökken, erre nagyon kevés az esély. Főleg, amíg a top klánokban is átfedéssel játszanak.
Kérdésedre a válasz: Szerintem 80-20% arra, hogy nem nyernek több világot.

Stormbringer
Szerinted vannak a magyar klánháborúban ilyen klánok?

Bills
Az ALH-t most ide sorolnám, függetlenül attól, hogy kedvelem a tagokat, közéjük tartozom, kedvelem a klánvezéreket is és tartom, hogy jobban megérdemelték a győzelmet a többi résztvevőnél, ha másért nem a szerénységük (Igen voltak kivételek) miatt mindenképpen. De az út, ahogy létrejöttünk, az olvadások tömkelege. :) De 57-en a 300-at sem tartom keményebb diónak. Talán a DA aki egy fejlődést mutató összemókolás lett.

Stormbringer
Ha a TWStats nem csal, akkor te aktívan játszol v58-on. Véleményed szerint okozott meglepetést a startban valamelyik klán vagy minden a papírforma szerint halad?

Bills

A HNK nekem meglepetés mindenképpen, arra számítottam Random CoTL vetekszik majd szorosan az 1. 2. helyért, a 3. az Ez Van és a HNK a 4. :D De úgy gondolom, hogy a start alapján egy világ végkimenetelére következtetéseket levonni nagy hiba lenne részemről. Aminek mindenképpen örülök, hogy szorosabbnak ígérkezik a világ, mint azt megszokhattuk. Ráfér a magyar kh-ra egy ilyen világ. :)

Stormbringer
Miért döntöttél úgy, hogy elvállalod az interjút?

Bills

Mert tetszik ez a megközelítés, és én annó kezdőként habzsoltam volna ezeket az interjúkat. (Most is aki érdekel elolvasom tűkön űlve) Szerintem jó ötlet, tanulságos és szórakoztató ténykedés. Valamint az is célja a játéknak, hogy kapcsolatokat teremtsünk hidakat építsünk. Talán így belőlem is egy szelettel többet megismerhetnek a társak. :)

Stormbringer
Visszatérve a HNK-ra és 58-ra..
(Engem nagyon is érdekel) Mire számítottál a HNK-val kapcsolatban? Miben húztak újat, hogy meglepődtél rajtuk? Elvégre, az interjúból nagyon következetes (stratégának) írnálak le.

Bills
Nem ismertem a HNK új keretét. Tény, hogy régen találkoztam velük össze. De emlékeimben a HNK mindig ott van a térkép közepén. És aki őket üti az betonba üt. Mindig maradnak a végjátékig! Nehéz tőlük falut lopni, kellemetlen szívós védekező a játékmodoruk. Most viszont, a belefektetett pp mennyiség és a regelés alapján azt látom, abszolúte győzni jöttek, és bizony kiegészültek néhány igen pimaszul jó névvel. Így kiváncsi leszek, hogy támadásban mit fognak mutatni. (Nem kétlem, hogy helyt fognak állni)

Stormbringer
A kört bezárva..
A travianról való áttérésnél gondoltad-e volna, hogy ilyen karriert futsz majd itt be és ennyire meghatározó személyiség leszel a magyar klánháborúban?

Bills

Nem gondoltam volna. Hiszen mindemellett 2 munkahelyem van és mondhatni habzsolom az életet. Így ez a játék nem tölt be olyan fontos szerepet az életemben, mint azt sokan hiszik. Viszont, a játékban megtaláltam mindazt ami kikapcsolja és szórakoztatja az agyamat amikor már lefáradt a sok tárgyalás után. De ez, hogy itt tartok, nem csak az én érdemem, hanem a sok jó emberé aki segített és akikkel osztozunk a sikerben. :)

Stormbringer
Maradt-e benned olyan téma, amire nem tértem ki avagy olyan kérdés, amit nem tettem fel, de szeretnéd megosztani a többiekkel?

Bills
Egy észrevételem lenne csak, hogy sajnos a világok mérete itthon nagyon kicsi. Erre szükség lenne kidolgozni egy megoldást, mert ez elveszi a kezdeti terjeszkedés örömét, vagy aki sok faluval szeret játszani azokat hátráltatja, és fogy is miatta a közösség. Sokan ez miatt nem játszanak már itthon biztos vagyok benne. Esetleg lehetne több barbár, vagy duplafalu kezdésnek, vagy szimplán ha fél évente vagy évente egy világ indulna. Lenne lehetőség az új generációnak, hogy megtanulja a játékot, mert nem biztos hogy mindenki 10 mezőjére jutna 3 profi. Igazából az utánpótlás nincs meg és ezen kellene konstruktív kezdőket támogató döntéseket, vagy beállításokat megalkotni.

És persze szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindenkinek megköszönjem akivel egy klánban, vagy akár egymás ellen bármilyen formában játszhattam a platformon, rengeteg élményt köszönhetek nektek az elmúlt 4, mostmár lassan 5 évből. Jó csatákat, jó farmokat!

És figyeljetek oda, hogy a játék egyensúlyban legyen az életetekkel, akkor sosem fogtok elfáradni

Stormbringer
Kedves Bills Nagy Úr!
Nagyon szépen köszönöm az interjúját! Sok sikert kívánok v58-hoz! Aztán óvatosan a törléssel, mert vannak aktív játékosok még azon a szerveren! (IS) :p
 

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.666
Hát ez tényleg egy érdekes interjú volt Storm, gratula!
Leginkább ez a rész ütötte ki a szememet egyből: " akitől azt tanultam meg, hogy emberként játszak, ne pedig mindent hátradobva a plecsnikért".

Fura ezt olvasni azok után, hogy 1-2 napja láthattuk a levelet amiben körüzit küld a klánjának, hogy 53-on segítsenek neki elcsalni a top1 LET-et(körülményektől függetlenül..) ezzel számomra kicsit ellentmondásosnak tűnik a tag..:)


Extrémére ...meg a scriptek.. De ettől függetlenül még lehet, hogy jó támadó játékos, nem állítom, hogy nem.

De, hogy ne csak rossz legyek a Conqis részre is kiternék, aki információim szerint saját magát ütötte a plecsnikért szóval a sok címről meg az ingyenségrol hirtelen ennyi.
Amúgy jó dolgokat írt összességében, szerintem teljesen korrekt választ adott pl a Spártával kapcsolatban DA val kapcsolatban stb.

Az egész írásomtól függetlenül jó csatákat kívánok neked 58-on, "Conqi ellen", meg mindenki másnak is.
 
Utoljára szerkesztve:

tibax

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.445
"sosem szabad túlhigítani a csapatot. Ha egy csapat nagyon felhigul tulságosan sok kezdő jön, vagy langyos víz, az öregek kiégő félben vannak, az a csapat a saját sírját ássa"

"a Random a legjobb klán jelenleg"

csak úgy Random ki másoltam ezeket :D

nem kötekedésből,csak jelenleg ez látszik,hogy fel van higitva a csapat,és az "öregek" nem a régi formájukat hozzák ,amit elvárna tőle a közönség,ami idővel persze javulhat még :D
 

Deleted User - 1528109

Vendég
Srácok!

Első körben szeretném leszögezni, hogy ne trollkodjátok szét a toppikot.
Ez az egész arra megy ki, hogy mindenki megismerje egy picit a másikat, tudjon meg róla dolgokat. Nyilván vannak olyan dolgok, amelyekről nekünk, külsősöknek fogalmunk sincs, de ez nem változtat azon a tényen, hogy ő egy aktív, lelkes felhasználó, aki beleegyezett abba, hogy a vele készült interjúját veletek megossza.

Ha másért nem is, legalább ezért ne trollkodjátok szét a toppikot és egy kis empátia legyen bennetek.
Nekem osszessegeben tetszett, sokat megtudtam róla, amit korábban nem. :) Innen is köszönöm szépen neki az interjút!

Bonyolút és kusza ez az interjú, mint a cos(x) értelmezési tartományja :(

Sajnálom, ha neked nem jött át. Egy logika szerint haladtam, de akkor változtatok rajta. Köszönöm szépen az észrevételt! :p
 

DeletedUser20158

Vendég
Srácok!

Első körben szeretném leszögezni, hogy ne trollkodjátok szét a toppikot.
Ez az egész arra megy ki, hogy mindenki megismerje egy picit a másikat, tudjon meg róla dolgokat. Nyilván vannak olyan dolgok, amelyekről nekünk, külsősöknek fogalmunk sincs, de ez nem változtat azon a tényen, hogy ő egy aktív, lelkes felhasználó, aki beleegyezett abba, hogy a vele készült interjúját veletek megossza.

Ha másért nem is, legalább ezért ne trollkodjátok szét a toppikot és egy kis empátia legyen bennetek.
Nekem osszessegeben tetszett, sokat megtudtam róla, amit korábban nem. :) Innen is köszönöm szépen neki az interjút!

Őszinte, érvekre alapuló vélemény nyilvánítás volt, nem trollkodunk :)
 

Bills

Well-Known Member
A reakció pontszáma
336
"sosem szabad túlhigítani a csapatot. Ha egy csapat nagyon felhigul tulságosan sok kezdő jön, vagy langyos víz, az öregek kiégő félben vannak, az a csapat a saját sírját ássa"

"a Random a legjobb klán jelenleg"

csak úgy Random ki másoltam ezeket :D

nem kötekedésből,csak jelenleg ez látszik,hogy fel van higitva a csapat,és az "öregek" nem a régi formájukat hozzák ,amit elvárna tőle a közönség,ami idővel persze javulhat még :D

A Randomban azért sok az ismerős arc aki már játszott benne korábbi világokon. Nyilván 3 klánnal higult is ezt nem vitatom. :) De úgy gondolom ezen a világon még sok van bennünk. A jövő viszont erre felé halad.
 

Bills

Well-Known Member
A reakció pontszáma
336
Hát ez tényleg egy érdekes interjú volt Storm, gratula!
Leginkább ez a rész ütötte ki a szememet egyből: " akitől azt tanultam meg, hogy emberként játszak, ne pedig mindent hátradobva a plecsnikért".

Fura ezt olvasni azok után, hogy 1-2 napja láthattuk a levelet amiben körüzit küld a klánjának, hogy 53-on segítsenek neki elcsalni a top1 LET-et(körülményektől függetlenül..) ezzel számomra kicsit ellentmondásosnak tűnik a tag..:)


Extrémére ...meg a scriptek.. De ettől függetlenül még lehet, hogy jó támadó játékos, nem állítom, hogy nem.

De, hogy ne csak rossz legyek a Conqis részre is kiternék, aki információim szerint saját magát ütötte a plecsnikért szóval a sok címről meg az ingyenségrol hirtelen ennyi.
Amúgy jó dolgokat írt összességében, szerintem teljesen korrekt választ adott pl a Spártával kapcsolatban DA val kapcsolatban stb.

Az egész írásomtól függetlenül jó csatákat kívánok neked 58-on, "Conqi ellen", meg mindenki másnak is.

Számomra kicsit mosott agyúnak tünik ez a tag... írd ide hogy csalt a haverod azt is. Amit a játék felülete megenged az nem csalás, maximum ha te írnád a szabályokat, de veled olyat sose fognak iratni, mert egy szájhős vagy. Nem unod még a sározásom? Mit vársz ezektől a kommentektől? :)
 
Fent