Csevegő

  • Témaindító DeletedUser19243
  • Kezdés ideje

DeletedUser20086

Vendég
Bueno neven irt alá bár ebből sem derül ki sokminden. Legalábbis nekem nem esett le még.
 

DeletedUser16135

Vendég
Ide írhatod a válaszodat

Rendben, köszi, írom

Na akkó...akkó nem te vagy :(
 

Goblin123

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.374
Valóban nem kell védeni csak időm nagy részt most védéssel és támadással ment el így ide nem volt időm irkálni azt mire jöttem már sehol semmi kb. De én is zárom mert harcban fog úgyis eldőlni.

Zár szóként én élvezem most a játékot, annak idején mint mondtam valahol 1 komoly ellenfelem akadt világ 43 óta és ez kékhalál92, rajta kívül senkit sem tudnék a magam szintjére emelni semmiben. Most egy oldalon vagyunk. Kíváncsi leszek és vagyok a világ további alakulását illetően, hogy akad e valaki aki megver engem illetve hogy a megmaradt klánok hogyan teljesítenek. Igen ez tény, érő fölényben vagyunk, így ha kikapunk szégyen ha nyerünk nem nagy dicsőség lesz. Továbbá ahogy említettem Resurgent nek is, ha a szerver vége előtt HA úgy döntenek nem szolgáltam rá a bizalomra önként leadom a falukat. És mint mindig betartom az ígéretem.

meg mert Stormot sem szeretném várakoztatni ha nem probléma.

Köszönöm a megtisztelő figyelmet
El Takarító
/bocs dictator nem hagyhattam ki XDD/
Ez kicsit megfogott.Ha 1 komoly ellenfeled akadt,akkor az utolsó 14 világon miért nem sikerült szervert nyerned?"Ha te nálad nincsen jobb,mégis elfoglaltak számos világon."
14 világ telt el 43 óta,amióta történeted én ismerem,és azóta nem nyertél szervert,ha emlékeim nem csalnak,de ha mégis,akkor elnézést.
14 világ,rendben,nem játszol minden,csak amiről tudok/ahol összefutottunk arról tudok csak írni.
v43-on elfoglaltak,kikaptatok tehát volt nálad jobb.
v50-en elfoglaltak,kikaptatok tehát volt nálad jobb.
v52-őn elfoglaltak,kikaptatok tehát volt nálad jobb.
v55-jelenleg még nem foglaltak el.
Én is hasonlóképp voltam,hogy nincsen nálam jobb ebben-abban,de nekem sikerült elismernem,és találnom nálam jobb játékosokat.
Vinszent,Dév,Én-Te-Ő trió,Séf,Living,Kimi,Csihipuhi, a tengeren túli dualal,Fire.
Ők csak azok akikkel/akik ellen sikerült játszanom,vannak még páran,és biztosan van még pár olyan játékos,akik jobbak nálam,és biztos vagyok benne,hogy nálad is jobbak. :)
Csak így ennyi.:)
Ui.:Akiket felsoroltam kiváló interjú alanyok lennének ;)
 
Fent