2019 március - Az erőd

NovaLee

Well-Known Member
A Klánháború Csapata
A reakció pontszáma
636
Kedves Játékosaink,

Bemutatni szeretnénk a legújabb Klánháború játékelemet, az erődöt! Te és klánod összegyűjteni fogjátok a nyersanyagokat ezen hatalmas vár felépítéséhez, hogy segítségével szétzúzzátok ellenségeiteket.

Reméljük, hogy élvezni fogjátok ezen gyors áttekintést amelyben a legfontosabb tudnivalókat szeretnénk átadni. Bővebben az erődről a wiki oldalunkon lehet olvasni.

Az erőd az HU54 világ megnyitásával kerül bevezetésre. Az előzetes regisztrációk az HU54 világon már nyitva vannak, tehát várunk rád a csatatéren.

Mik az erődök?
stronghold_2_2_100pxh.jpg


Az erődök olyan bástyák, amelyeket egy klán felépíthet szerteszét a térképen. Segítségükkel a klán terjeszkedni tud miközben széttöri az ellenségek által felállított védelmeket. Habár az erőd felépítése elég drága, sok és különféle előnyben részesíti a klánt és fejleszteni lehet, hogy még több előnyben részesüljön a klánod.

Az erődöket nem lehet meghódítani de ostrom fegyverekkel elpusztítani lehet ezeket. Ha nem lesznek időben újraépítve, permanensen eltávolítva lesznek a térlépről. Az erőd az összes szükséges épületekkel rendelkezni fog, de a normál falvakhoz képest, ezen épületek az erőddel egyszerre lesznek felépítve és fejlesztve. Az erődben toborzott egységek semmiben sem térnek el a normál falvakban található egységektől, de az erődben létezik egy úgynevezett érték, ami hasonló a morálhoz. Amennyiben az erőd egy szignifikánsan nagyobb klán erődjét támadja meg, az egységei egy bónuszt fognak kapni, míg ha ez erőd egy sokkal kisebb klán erődjét támadja, akkor az egységei gyengébbek lesznek.

Hogyan építhető?

stronghold_2_3_100pxh.jpg


Az új erőd áttekintés ablakban fogja megtalálni az alapító az erőd felépítés opciót. Amikor kiválasztva lesz a hely és elkezdődik az építés, a klánnak időben befektetnie kell a szükséges nyersanyagokat és az alapító elindíthatja az építést, ellenben az összes befektetett nyersanyag el fog veszni. Amikor az erőd felépült, láthatóvá fog válni a térképen és azonnal használni lehet. Habár a klán tulajdona, kimondottan az alapítok és bárok tudják vezérelni és toborozni az egységeket.

Milyen előnyökkel jár?

stronghold_3_100pxh.jpg


Több egységet tud ellátni és kétszer gyorsabban lehet ezeket toborozni mint a normál faluban. Ezen kívül több különleges bónuszban részesíti a klánt, mint például: erőd szintenként, a jelenlegi aktív klánképesség 10%-kal lesz megnövelve. Továbbá, ha megtámadsz egy ellenséges erődöt és sikerül lecsökkenteni ennek szintjét, az összes klántag érmével lesz megjutalmazva és az erőd egy ideiglenes további toborzási sebességben részesül.

Bővebben az erődről hamarosan a WIKI oldalunkon olvashatsz információt.

Visszajelzéseiteket ebben a témában várjuk!


A Klánháború Csapata
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser14687

Vendég
Linket lehet kérni a wikis leíráshoz? Nem találom. Köszönöm.
 
Fent