V46 mesedélután

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Sziasztok.
Mivel szokás az ilyesmi, gondoltam, hogy megnyitom a topikot, ahol ha darabokban is, de leírom a CotL történetét, és sztorizgathatunk a v46 játékosaival... :)

Part -1: Előzmény:
V31-re mentünk, mint 15 éves gyerkőcök nagy egóval úgymond közepes, link játéktudással. Az a világ úgymond a személyemnek adott egy olyan hírnevet a klántársak körében ami nem számított túl jónak. Mondható, hogy 2015(vagy 14?) nyár végétől novemberig alig voltam a saját fiókomba, rendetlen volt, mert a duálom bela 14 nagyon elrontott minden, a triálom superstar01, pedig igen ritkán tudott lenni... Így ment ez novemberig, mentségemre szóljon, hogy kollégista léttemre gyenge mobilnetem volt, gyenge telefonnal, nem volt túl alkalmas klánháborúra. Akkor mikor visszatértem novemberre úgymond megszilárdítottam a fiókot, a decemberi hónapban mondhatom, hogy hiába volt heti 1000+ bejövőm nem buktam falut, hála a segítőkész társaknak, persze én is mindig ahogy tudtam viszonoztam a segítségüket.
Egy utolsó nagy armát 3000+ bejövőt védtem le, napra pontosan december 23.-án, a tűzszünet előtt, ha jól emlékszem 6.2millió LEV volt aznap az egy nap alatt legyőzött ellenfeleknél, de lehet, hogy több. Aztán jött egy újabb olvadás, a szomszédom lordne már betörölt inkább. Ekkor én is benyomtam a törlést, ugyanis a front ketten voltunk... :)
Ezután én hanyagoltam egy bő félévig a klánháborút. V44-re visszatértem ppzni, bemutattam pp-sként, hogy mit is tudok, hiszen az uff klánnal szívattuk a skulls klánt, az akkori k54-es tényezőt... Ott találkoztam ismét Patrikkal, másnéven KingLajossal, aki szintén ppt gyűjtött. Már nem tudom milyen felindulásból, de úgy döntöttünk a CotL-t újraalapítjuk, és megnyerjük a v46-ot.
Ekkor beindult a toborzásunk. Szervezetten akartunk menni, személyszerint 120 játékost kérdeztem meg... Volt aki azt mondta bocs van klánom, aztán 46 elején mégsem volt klánja csak átregelt máshová... :)
Mivel a 31-en elég sok hibát csináltam, a tagok többsége akiket hívtam és jó játékosok, inkább mondtak mást, de nem jöttek velünk. A taglistánk 46-ig folyamatosan változott, úgy volt, hogy 70 taggal regelünk, abból 20 maradhat középen 50 pedig újrakezdi az adott kontinensen, hogy konkrét kontinens legyen. Végül alig regeltek velünk 40-en azt hiszem ilyen-olyan hülye okokkal, valószínűsíthetően v31-es csorbáim miatt... :)
Beregisztráltunk, előregbe mentünk később akartuk újrakezdeni, de, nekem ez a klánként újraregeléses dolog elég újnak mondható volt így megszavaztunk egy égtájat, és délkeleten kezdte újra mindenki. Azt hiszem 5 vagy 10 tag maradt bent középen, akik nem voltak hajlandóak újrakezdeni.

Megtörtént a reg... Újrakezdtük délkeleten, és egy kisebb csapat bent maradt k54 tetején mondván, hogy ők onnan jönnek majd mifelénk. :)


Folyt.köv. lesz, de sajnos most csak ennyire volt időm egyszerre, sajnos ez sem túl részletes... :)

Üdv.
Marko
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Sziasztok.

Sajnálom, hogy eddig kellett várni a mese folytatására, de sajnos idő hiányában nem volt túl sok időm folytatni a sztorit.

Part 1.:
Regelés megtörtént.
Délkeleten 4 klán volt. Exos, CoL(vagy mi volt a nevük itt), CotL, Cord, később a Phoen is megérkezett.

Teltek a napok, folyamatos diplomáciai megkereséseink voltak, első héten nem szándékoztunk diplomáciát kötni senkivel. Jött az exostól megkeresés, de azt egyből utasítottuk, akikkel közvetlenül érintkeztünk, az olyan diplomáciai kapcsolatoktól elhúzódtam. Mögénk regelt a Cord, közben a középső csomópontunk(k54 jobb sarka[középső rész]), és a k55-s rész között beregelt a pp-s Random.
Egy hónap telt el, folytak már a harcaink, azt hiszem egy hónap alatt 2x is.nullázódott a seregem míg egyik CoL-os gyereket akartuk beütni. Az ExoS, CoL klánok ellenünk szövetséget kötöttek, nagyon jók voltak összehangba, hiszen ExoS védő, míg a CoL támadó klán volt, és elég jól mozgolódtak. A fölényünk, tapasztaltságunk, akaratunk végig érződött.
Klánunk ekkor kötött MNT-t a Cord klánnal, mi nem ismertük őket, bennük volt úgymond valami, hogy okésak.
Mi azt hittük, hogy tényleg jók, nem csak a száj jár. Végül folyamatos szövetséges szerződés megszegése történt.. Barbiztak mellettünk, toboroztak mellettünk stb.. Míg mi betartottunk mindent. Mivel egyik ismerősömet valamiért kirakta a Cord, az akkor már random lite klánnal hcsf úgy gondolta, hogy megkérdezi, hogy nem e darálnak be minket közösen, hamár hcsf volt randomos volt. Hogy igaz volt e a sztori nem tudom, azt hiszen volt ennek elismerése a szövi szakadás után.
Hogy milyen volt a Cord-CotL szövi? Mint egy MNT. Volt közös vezéri, idézőjeles közös ellenség, és nem volt közös fórum a tagok javára. A közös vezéri cset 90%-át a CotL alkotta. Tele koordinátákkal, hogy na erről meg arról a barbiról le a lakatot stb... :)
Egyik nap arra ébredünk, hogy CotL arma megy az Exos klánra. 10+ falut hoztunk, és az arma előtt, vagy után lépett át Undertaker Vyc duál acc. Utána jött egy kövi arma 20 körüli falut hoztunk, ha jól emlékszem , de tuti csalhat az emlékezetem. Másnap a szétvert pirosakat a Cord egy harmadik Cord-C klánba vette be... :) hát utána pedig jön a levél feanortól, hogy tegyünk tisztavizet a pohárba... :D azt hittem, hogy elismeri, hogy ellenünk akarnak jönni stb.. Kiderült, hogy szerintük az exos-t csak azért tudtuk leütni, mert ők olyannyira támadták őket. A Cord támadása egy körarmából állt mindig, és ezt nevezték klánszintű támadásnak... Azaz a fakeik nagyon kemények voltak, olyannyira, hogy a fakek miatt tudtuk megverni az Exost... Vagyis szerintük így volt, és azzal, hogy a maradék tagokat bevették a cordba, ők arra voltak kíváncsiak mit lépünk, ők biztosak voltak abban, hogy a random lite is nekünk ugrik, ha ők szakítanak velünk.. Nem így volt szerencsétlenségükre, hiszen én folyamatosan egyeztettem a random vezetőivel, hiába a volt hcsf tag, a random látta bennünk a potenciált, avagy hasonlót, és nem jöttek nekünk, hiszen szerintem tudták, hogy a cord csak egy felfújt tömegklán, nagyszájú vezetőkkel.
Ekkor kiderült, hogy a Cordnak kémei voltak nálunk, ezért olyan elhatározásra jutottam, hogy egy tag átmehet, ha akar, de akkor informáljon. Ez a csámborgó janos fejedelem volt, még szövi alatt átlépett, de amit írt az mindig annyi volt, hogy kezeletlen, tapasztalatlan klán, simán leütjük őket, nincs rá szükség hozzá. Később ezért is lépett át a Phoen klánba.

Mi miután betoborzták a volt szétvert Exos tagokat, hosszas tárgyalás után, megszületett a vezetőségi döntésünk, és megszakítottuk a kapcsolatot egyik vasárnap. Csütörtökig tartó mnt-vel. Hétfőtől már elkezdtük szervezni a klánszintű csapást.

Ekkor alakult ki klánunkat működtető gerinc:
Megalakult a Vezetői Tanács. 10 válogatott tag, akikben megbízunk, nem mindenképpen tapasztaltabbak közül.
Amit tudni kell egyébként tagságunkról rengetegen tőlem, parik kingtől, KignLajostól, és a vezetőségtől tanulták a játék fortélyait. De sajna volt sok olyan, akit ha akartunk se tudtuk tanítani... Viszont olyan gyorsan haladtunk a foglalással, hogy nem tudtunk a kötelezőn felül lelketlen amatőröket lebelsőzni... :p De rengeteg jó tanítványunk van, akik a CotLban nőtték ki magukat, habár van hiányosságuk, de simán bemerném ültetni őket egy 1000 bejövős accba védekezni. Ilyen Colonir pl, vagy mondhatnám Denkovicsot is, és még jó páran.
A vezetőségi tanácsunk, amely sima tagokból állt picit több beleszólással a klánba, megszavazta szintén a szakítást.
Mivel döntést a vezetőség megszavazta, nélkülem is, így írtam a szakítólevelet, akkor valamiért azt hozta ki belőle a Cord, hogy engem leváltottak stb., és ilyen kamu, hülye levelekkel zaklatták társaimat, tagjaimat, hogy lépjenek át.

Háborúig azt hiszem, csak soma00 távozott. El kell mondanom elég heves voltam abban az időben, sok leszidó levelet kaptak tőlem a tagok. Ha a mostani eszemmel, gondolkodásommal lennék ugyanott, sok mindent máshogy írok. De ugye folyamatosan fejlődtem vezetőségnek hála. A Cord mindenféle mocskos módszert próbált alkalmazni ellenünk, Witcher segítségével, habár elvileg neki az csak pihenőszerver volt, de persze csak azután mondta ezt, miután egy első világos Pondcreek2(aki szintén nagyon szép játéktudást tudhat magának, mint colonirék), befoglalta az egyik faluját. Ha nem zárták volna még le a szervert kiraktam volna a levelet, amit Witcher írt neki, hogy mennyire szétfogja szedni stb... (aztán lett neki kopp)...

Ekkor a Cord szakítással kialakult új diplomáciánk:
Szövetség a Phoennal, és 5-10 közötti új tagot tudhattunk magunk között. Egy két tag a végső taglistánkba is benne van még, mint Vadersithnagyur, vagy Azenis(KingLajos fiók dulája).


Mivel most csak ennyi időm volt később egy két megjegyzést fogok tenni még az exos háborúhoz is. Igazából az egy izgalmas harc volt, ha a CoL és az ExoS vezetője is az Exos vezetés lett volna akkor nagyobb erő lehetett volna bennük és nem csak Undertaker Vyc teljesített volna a klánunk ellen. :D Igen őt a teljesítménye miatt vettük fel.
Egyik Exos armára készültünk, elindultak fakek stb... Nagyon jó stratégiai érzékkel védettem be a tagokat, így volt, hogy Undertaker Vyc 13ezer egységet bukott akkor KingLajos faluján... Annyit mondhatok, hogy én személy szerint azokat a harcokat tartottam a legizgalmasabbnak, de mivel látszott tudási, és tagi különbségünk, így elég hamar legyőztük őket. Gergely111, és alvezére Beleth, ha picit fejlesztitek tudásotokat(nem asgben, hanem pl egy fsben akár), és picit többet tanultok, én biztos vagyok benne, hogy a jövőben az Exos nagyon meghatározó klán is lehet.


Köszönöm a figyelmet, sajnálom, hogy megint csak ennyit tudtam írni, de így is késésben vagyok ennek a megírása miatt.. Úgyhogy ne haragudjatok, de most átnézni se tudom, lehet lesz benne sok szóismétlés és teló miatt pár elírás, helyesírási hiba.


Folyt.köv. lesz, remélem azt kicsit hamarabb tudom tolni.

Üdv.
Marko
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Exos harcok:

Klánunk stratégiája csoportokra bomlott. Régi bevett CotL módszernek is mondható ez. Egy nagyobb területet több terjeszkedési területre bontottunk.
Ez volt az A-B-C-D csoport.
A csoport volt fent jobb szélen, kicsit alatta de középen a B, balra k54 határvonalán délen a C (az én kezdőfalum körül), és a középsők bentmaradók csoportja a D volt.
A taglisták frissültek, ezekkel a csoportokkal elértük, hogy a klántagok megismerjék egymást, ha a fórumon nem is ment, plusz hasznosítottuk, hiszen egy terjeszkedési útvonalat adott a klánnak.
Ezekkel a csoportokkal terjeszkedtünk, a klán kb. az első héttől már együtt mozgott, nem volt olyan mozzanat, amiről nem tudtam.
Első bekérés már a 2. héten megtörtént ennek köszönhetően.
A kezdeti vezetőségünk:
Alapítók:
KingLajos
Ultimate King(duálom)
Én
Alvezéreink:
Lordne
Abaaba2(és duálja)
Parik king(később a ManyLand accba olvadt, és nyerte neki a szervert)
ManyLand
Superstar01(leendő triálomként)
Löwen Lager(az ő sztoriját is lefogom később írni, hogy miért távozott)
Martin989(lordne duálja)

Minden csoportban valamelyik vezető volt a szervező, így a vezetőket is megismerték tagjaink. Mivel a kezdeti toborzásunkban sok kezdő került köreinkbe, akik taníthatatlanok voltak az elején már volt 1-2 kiesőnk is.
Exos, és akkor még Resis (vagy res) klán volt az első igazi ellenfelünk. Mondjuk én ezt szerettem, hiszen rengetegszer kenődtünk. Fölényben voltak, és sok védőjük volt, így könnyen bevédtek tagokat.
Pl én Anglel-en vagy 2x kenődtem, Thomason még félnuket is buktam.
Az exos első ütése után sok farmunk lett, és egy pár foglalás is sikerült. Ennek köszönhetően lett a RES-ExoS úgymond olvadás. Ekkor volt potenciál bennük, viszont az első nagyobb armájuk előtt estek szét, azt hiszem Miléna és Gergely nem jöttek ki jól. Ez évvége felé volt, azt hiszem karácsony előtt. Ekkor tárgyaltunk is az Exossal esetleges gyorsabb konti miatt exos-cord-cotl szöviről, de sem a cord sem az exos nem volt ilyesmiben nagyon benne, hiszen bevallom ez akkoriban csak azért volt ötletünk, hogy majd ezen keresztül mérjük fel őket. Hiszen egy kontinensen vagyunk, mi a CotL nevet nem akartuk beadni a közösbe, csak ezalatt a név alatt voltunk hajlandóak nyerni.
Ekkor még mnt alatt, amit ők este töröltek maguknál Undertaker befoglalta azt hiszem Oliver Heindvalakit(sajnálom kicsit nehéz emlékezni erre a névre, pedig kiemelt védő tagunk volt). Ekkor kikértük őt, nem kaptuk meg.. Aztán jött egy arma ránk még a két ünnep között. Vycék nagyot kenődtek KingLajos nap védője címe ekkor keletkezett, nagyon profi munkát csináltunk a vezetőséggel. Éjjel is fent voltak nagyon sokan tőlünk, folyamatosan mozgattuk a klánt, ezzel együtt minden támadott tagot akire számoltunk, hogy támadhatják közelről bevédtük. Végül az Exos nagyot kenődött. Ekkor kezdtek el csevegni Undertaker és KingLajos. Egy heti beszélgetés után azt hiszem meg is hívtuk őket. Annak ellenére, hogy azelőtt legnagyobb ellenségünknek tekintettük. Köszönhetően annak, hogy tagjaink bíztak bennünk, ők is bizalmat kaptak a tagoktól. Hamar beilleszkedtek, a kicsivel később alakuló vezetői tanácsba is helyet kaptak.

Az ExoS-ra való armánk nekünk ezután egy héttel volt, hiszen miután az exos-res koalíció megszűnt kis ideig a col volt az ellenfelünk, de az be is oszlott pár nap után, majd pár tag köpcös stb. a Cordba kötött ki, akiket mi eléggé megszóltunk, de ekkor még elnézőek voltunk... Exos klán ezután néhány volt CoL tagot visszatoborzott magához, akik épp zavartak minket legjobban, így kevesebb volt a gond, és ennek köszönhetően sikerült több területet egységesen befoglalni. Az újonnan újra alakult Exos-ra való első armánk már nukekkal félnukekkal ment, ezért is volt akkora sikere amekkora. Azt hiszem ezután elkezdtek bomladozni. Aztán másnap is volt még kisebb akció ellenük, ezután volt az a bizonyos olvadásuk a tagság többségének a Cordhoz.

A sztori majd a Cord háborúval folytatódik. :)

Kis kiegészítés az Exosos harcokhoz.


Üdv.
Marko
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Part 2:
Cord bontás és háború.

Tudni kell, hogy mindeközben, ahogyan a K55 alakult, úgy a világ is folyamatosan változott. Pl. megszűnt a corp, aldaronék átpártoltak a Random 'Lite' nevű klánba.

Ez azért fontos, mert a Cord MNT-be volt velük, és mi a CotL, a Cord és a Random között voltunk, így óvatosan kellett szakítanunk a Corddal.
Ekkor jött az, hogy a Cord betoborozta az ellenségeinket, jól tették, ezzel úgymond rossz pontot szerezve korrektségből, később ennek köszönhetően sem fog melléjük állni a Random.

Nos annak érdekében, hogy jól jöjjünk ki a dologból 1 hetet húztuk az időt 'tárgyalásokkal'.. Nos azért van idézőjelbe, mert feanorék arcoskodásain kívül értelmes vita nem nagyon folyt a megegyezésbe. Ők úgy gondolták, hogy ők az ászok, mi a gyenge CotL, akik simán verhetőek, ezért enyhén érződött az, hogy lekezelőek, lenézőek, próbálnak kikezdeni minket... :)
Megalapítottam klánon belül a vezetői tanácsot. Ami azt jelentette, hogy kiválasztottam 10 tagot a legbizalmasabb tagjaink közül, akik véleményezhették, vagy épp akik véleményére erősen adtunk, azok lettek kiválasztva. Ezen réteg néha vezetőségként is szolgált, nagyon sok döntésben csak az ő igenük számított, amit az alvezéri brigád sokszor megneheztelt, de ez majd később. :)
Ennek a 10 tagnak bemutattuk a tervet, hogy hogyan fogunk bontani, és egy afféle haladási tervezetet is közzétettem, ők bizalommal, és örömmel fogadták ezt, ők adták meg a végső igent számunkra.

Emlékszem, hogy valamelyik vasárnap elküldtem az előre megírt bontó levelet, melynek értelmében 4napos mnt-t adtunk a cordnak. Hétfő 8-tól csütörtök 8-ig. Nem titok, mind azért volt, hogy péntekre már armázhassunk.

Ekkor jött a jó öreg funoló Witcher barátunk. Kb. 10 tagnak másolt összevagdosott külsős írásomat, körleveleimet, hogy mennyire is gyenge elméjű vezér vagyok, hogy engem a vezetőség leszavazott, hogy a fele klán átfog pártolni hozzájuk menjenek ők is. Sajna sikerült tiby79-et rászednije, aki inkább kilépett, mi meg lebelsőztük. Másik ilyen tag soma00 volt. Volt egy harmadik Zodi név alatt, akivel feanorék lebeszélték (tanulva a tibys esetből), hogy addig nem támadja őket, és nem lép át, míg körbe nem veszik. Zodi a cord háború után ezért is lett belsőzve, amit ő remélt, hogy nem fog megtörténni. Ezt a vezetőség egésze árulásnak vette. Főképp azért, mert ő olyan tag volt, aki szinte semmiben nem vett részt, kivéve a col elleni háborút, de utólag visszagondolva ott is talán csak maga miatt.

Végülis Witcher akciói, mint a Randomot maguk mellé állítsa nem történt meg, mivel külsős 'harcnak' is köszönhetően a Random semlegességet vállalt, azaz nem vett részt a két fél harcában. De ehhez egy-két régi Randomos barátom is sokat segített, hogy így legyen.
Hozzánk Azenis ekkor lépett át, még az MNT alatt, kedd körül, aki aba segítségével került hozzánk. Az oka, hogy átlépett az volt, hogy köztünk volt, és már szövi alatt is csak abáékkal dolgozott össze, kb., mint egy tag, csak a cordba volt. Aztán bontás után nem is kellett győzködni, hogy jöjjön.

Péntekre Witcher kavarásai, körlevél visszaküldései ellenére a védekezés hiányos volt a Cordnál, hiába vártuk, hogy beton lesz sok helyen, azt hiszem 18 célpontból 16-ot hoztunk el. Pedig sok volt olyan, ami konkrétan köztünk lévő falu volt, nagyon csodálkoztunk, hogy ennyit sikerült elhozni, habár kb. jó lev aránnyal, alig maradt támadónk utána, kb. 2 hetet kellett parlagoljunk, habár ide oda támadgatások voltak.

Cordról tudni kell, hogy az egész háború alatt 1 értelmes támadást(semmiképp nem nevezném armának) tudtak összehozni, melyből 0 falut vittek. Falut vinni egyedül hcsf tudott, mert kihasználták azt, hogy zolax86-al azt beszélték meg bármi lesz nem támadják egymást, aztán lett egy reggeli meglepi 1-2x... :)
Az ő támadásuk csak körfake volt, hcsf szerint a szervezés annyiból áll, hogy kitolnak egy csomó faket, és mindenki támad akit akar és ahogy akar. Kb. ennyiből állt a szervezésük. Egy akciót említettem ugye, ez volt aminek a célpontja edneb volt. Sikeresen levédekeztük a veszteséget 0-ra hoztuk, egy falut nem vittek szerencsére, habár voltak védekezési hibáink.

Innen folytatom nem sokára. :p
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Part 3:

Cord Háború

Amikor megkezdődött a harc mi a Phoen klánnal megegyeztünk egy szövetségben, a Cord ellen, akiknek elméletileg volt itt is ott is kéme.

Nálunk janos fejedelem kiesett nagyon, ezért is volt az, hogy még a cord szövi alatt kilépett a cotl2-ből, és átment a cordba, persze azzal a feltétellel, hogy a peremen erősödik, és szól, ha a cord ellenünk készülne. Ez így is volt, de mivel cord háborúba lendült a phoen klánnal, így egy időre átlépett oda úgymond látszat kémkedni, de igazából csak azért, hogy nekünk ő kék legyen.

Rengeteg fordulat volt a phoen és cord klánokkal. Ugyanis az első sikeres támadásunk után ugye sikerült a phoennel szövetségre lépni, akik segítségével két klán közzé szorult a Cord. Végig ezt hozták fel náluk mentségül. Közvetve afféle kémünk is volt náluk, a Phoen klán vezérének egyik haverja, ha jól emlékszem, aki a phoennek, aki a rólunk szóló körlevelet adta tovább. Nagyon nagy haszna igazából nem volt a dolognak, mert csak kb. 3 körlevelet kaptunk meg tőlük, és néhány fórum bejegyzést, amin úgymond együtt nevettünk. Pl. a második armánk után amikor vittünk 30 falut a cordtól a 36 célpontból, akkor feanor küldött egy körlevelet, Rocky Balboa idézettel, hogy nem az nyer, hogy aki több pofont bír ki, hanem, aki többet bír ki, abból vagy valami ilyesmi.

Azt hiszem 3 klán szintű arma elég volt ahhoz, hogy szétszedjük a Cordot.

Az első ugye a bontás után volt. A hadüzenetet még Witcher küldte ki nekünk, hiszen, ha már funol valaki valahol, akkor miért ne kavarná végig a világot, és még hadüzit is miért ne küldene, nem is értem... :rolleyes:
Pedig mi sokkal szebb, és igazmondóbb hadüzit írtunk volna.
A hadüzibe az volt, hogy nagyokat fogunk koppanni, erre egyik tagunk még egy mémet is csinált... :) :D
A harcok alatt rengeteg volt a területi vita a Phoen klánnal.
Volt egy kis vezetőségi összeröffenés náluk lelkes68 az egyik vezér lelépett tőlük valami vita után, de mi fenntartottuk a békét még utána is velük az utolsó armánkig, ugyanis az utolsó arma előtt Boriszékkal egy kis cselszövéssel a k55 délnyugati része lelépett, és megalapította a Reborn klánt, ami a CotL szövetségese lett. Kb. 20 tag ment át, ami után az armánk hatalmasat csapott a Cordon, hiszen 30+ falut hoztunk, és utána nap is 20at,aztán csak tarolnunk kellett. A Reborn klán beolvasztása volt a cél, de csak lassan tettük, hiszen rengetegen voltunk tagilag, azt hiszem 2 klán tele is lett, és még 10 tag átesett egy harmadikba. Viszont szükségszerűnek láttuk a lépést, mivel kb. minden másik klánnak már volt egy stabil kontinense, pl. ezért is harcoltunk ki egy határidő nélküli mnt-t az AC-val is, kb. minden oldalról lefedtük magunkat, ennek volt köszönhető, hogy mi voltunk az első olyan klán a szerveren, akik teljesen uralmuk alá vették a peremet, persze az AC már előttünk így volt, de mi ténylegesen harcoltunk is érte.
Vérfrissítésnek köszönhetően nagyon sok jó, és rendes játékost tudhattunk sorainkba, akik hamar beilleszkedtek, úgymond a szervezetlen Cord után egy felüdülésnek élték meg a CotL klánt.

Bővebben a harcokról nem nagyon van mit írnom, teljesen rendben mentek le, ahogy fentebb leírtam a Cord ténylegesen 1x támadott akkor is egy kis csoportakcióval.

Tudni kell, hogy a Cord középen ketté vágta a klánt a volt Exos tagoknak köszönhetően, és elsődlegesen mindig azt a részt próbáltuk meg befoglalni, hiszen tudtuk, ha az megvan, akkor a cordot be is ütöttük, az a rész védte a többit. Innen is látszik, hogy őket egy hónap volt befoglalni, míg a déli vidéket röpke 2 hét alatt megtörtük. Ugye ezután lett egy kis cselszövéssel Boriszékból a reborn, és ekkor lépett ki a phoenból janos fejedelem, aki a rebornba is átment, mint cotl nagykövet, és annak köszönhetően kezdtük el beépíteni a rebornt a cotlba, akinek a segítségével tudtuk kiépíteni a cotl hátsó régióját, úgymond a peremet.

Mivel a klánunk az első naptól kezdve harcolt farmban kissé levoltunk maradva a világtól, csak harmadik farmolók voltunk világszinten a klánok között, melyből hamar elsők lettünk röpke egy hónap alatt.

Sztori folytatódhat hamarosan.

Üdv. :p
 

DeletedUser19714

Vendég
Part 3:

Cord Háború

Amikor megkezdődött a harc mi a Phoen klánnal megegyeztünk egy szövetségben, a Cord ellen, akiknek elméletileg volt itt is ott is kéme.

Nálunk janos fejedelem kiesett nagyon, ezért is volt az, hogy még a cord szövi alatt kilépett a cotl2-ből, és átment a cordba, persze azzal a feltétellel, hogy a peremen erősödik, és szól, ha a cord ellenünk készülne. Ez így is volt, de mivel cord háborúba lendült a phoen klánnal, így egy időre átlépett oda úgymond látszat kémkedni, de igazából csak azért, hogy nekünk ő kék legyen.

Rengeteg fordulat volt a phoen és cord klánokkal. Ugyanis az első sikeres támadásunk után ugye sikerült a phoennel szövetségre lépni, akik segítségével két klán közzé szorult a Cord. Végig ezt hozták fel náluk mentségül. Közvetve afféle kémünk is volt náluk, a Phoen klán vezérének egyik haverja, ha jól emlékszem, aki a phoennek, aki a rólunk szóló körlevelet adta tovább. Nagyon nagy haszna igazából nem volt a dolognak, mert csak kb. 3 körlevelet kaptunk meg tőlük, és néhány fórum bejegyzést, amin úgymond együtt nevettünk. Pl. a második armánk után amikor vittünk 30 falut a cordtól a 36 célpontból, akkor feanor küldött egy körlevelet, Rocky Balboa idézettel, hogy nem az nyer, hogy aki több pofont bír ki, hanem, aki többet bír ki, abból vagy valami ilyesmi.

Azt hiszem 3 klán szintű arma elég volt ahhoz, hogy szétszedjük a Cordot.

Az első ugye a bontás után volt. A hadüzenetet még Witcher küldte ki nekünk, hiszen, ha már funol valaki valahol, akkor miért ne kavarná végig a világot, és még hadüzit is miért ne küldene, nem is értem... :rolleyes:
Pedig mi sokkal szebb, és igazmondóbb hadüzit írtunk volna.
A hadüzibe az volt, hogy nagyokat fogunk koppanni, erre egyik tagunk még egy mémet is csinált... :) :D
A harcok alatt rengeteg volt a területi vita a Phoen klánnal.
Volt egy kis vezetőségi összeröffenés náluk lelkes68 az egyik vezér lelépett tőlük valami vita után, de mi fenntartottuk a békét még utána is velük az utolsó armánkig, ugyanis az utolsó arma előtt Boriszékkal egy kis cselszövéssel a k55 délnyugati része lelépett, és megalapította a Reborn klánt, ami a CotL szövetségese lett. Kb. 20 tag ment át, ami után az armánk hatalmasat csapott a Cordon, hiszen 30+ falut hoztunk, és utána nap is 20at,aztán csak tarolnunk kellett. A Reborn klán beolvasztása volt a cél, de csak lassan tettük, hiszen rengetegen voltunk tagilag, azt hiszem 2 klán tele is lett, és még 10 tag átesett egy harmadikba. Viszont szükségszerűnek láttuk a lépést, mivel kb. minden másik klánnak már volt egy stabil kontinense, pl. ezért is harcoltunk ki egy határidő nélküli mnt-t az AC-val is, kb. minden oldalról lefedtük magunkat, ennek volt köszönhető, hogy mi voltunk az első olyan klán a szerveren, akik teljesen uralmuk alá vették a peremet, persze az AC már előttünk így volt, de mi ténylegesen harcoltunk is érte.
Vérfrissítésnek köszönhetően nagyon sok jó, és rendes játékost tudhattunk sorainkba, akik hamar beilleszkedtek, úgymond a szervezetlen Cord után egy felüdülésnek élték meg a CotL klánt.

Bővebben a harcokról nem nagyon van mit írnom, teljesen rendben mentek le, ahogy fentebb leírtam a Cord ténylegesen 1x támadott akkor is egy kis csoportakcióval.

Tudni kell, hogy a Cord középen ketté vágta a klánt a volt Exos tagoknak köszönhetően, és elsődlegesen mindig azt a részt próbáltuk meg befoglalni, hiszen tudtuk, ha az megvan, akkor a cordot be is ütöttük, az a rész védte a többit. Innen is látszik, hogy őket egy hónap volt befoglalni, míg a déli vidéket röpke 2 hét alatt megtörtük. Ugye ezután lett egy kis cselszövéssel Boriszékból a reborn, és ekkor lépett ki a phoenból janos fejedelem, aki a rebornba is átment, mint cotl nagykövet, és annak köszönhetően kezdtük el beépíteni a rebornt a cotlba, akinek a segítségével tudtuk kiépíteni a cotl hátsó régióját, úgymond a peremet.

Mivel a klánunk az első naptól kezdve harcolt farmban kissé levoltunk maradva a világtól, csak harmadik farmolók voltunk világszinten a klánok között, melyből hamar elsők lettünk röpke egy hónap alatt.

Sztori folytatódhat hamarosan.

Üdv. :p
Érdekes és tanulságos írás,de egy valami nem kerek.Ha ti is kémkedtetek stb,akkor miétt Witcher es a Cord a csúnya gonosz kakikavaró?hisz ti sem tiszta lapokkal játszottatok ezen írás szerint
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Érdekes és tanulságos írás,de egy valami nem kerek.Ha ti is kémkedtetek stb,akkor miétt Witcher es a Cord a csúnya gonosz kakikavaró?hisz ti sem tiszta lapokkal játszottatok ezen írás szerint

Nos Witcher, ha nem kavar, valószínűleg sosem nyulok ilyen dolgokhoz. (alapítótársam KingLajos minden ilyentől elhatárolódott)
Viszont én nem írtam rá minden cord tagra, hogy lépjenek át, és semmi ilyesmi nem volt háború közepéig. Mielőtt háború lett ugye janos fejedelem is átment a phoen klánba, és infót is csak a phoen szövi után közvetve kaptunk. Toborzást pedig az abszolút fölényünk után a már megvert klánokból kezdtük el, úgymond a jobbakat vettük fel mindig, akiknek a munkáját elismertük.

Mi sem vagyunk, pontosabban én, tiszták ilyen szempontból, de én felvállalom, és nem úgy, mint fentebb említett Witcher, aki másik szerver külsőjén szerinte ő csak funolt stb., de az igazság az, hogy miután a nagy arc után be lett ütve utána villámgyorsan eltűnt... :D De a jogos felvetést innen is köszönöm. :)
 

DeletedUser19698

Vendég
Tudod a gond hogy az Én kavarásom annyiban kimerült,hogy a Phoen klántól áthoztam a nagyobbakat,Diplomáciát intéztem a Cord-nak,s nálatok beszélgettem barátokkal,akik pár körlevelet át is küldtek.
Persze ezek neked máshogy is nézhettek ki,tekintve hogy mindenki fél attól amit nem ismer,s ugye kiemelve 1-2 szöveget a körüzenetetekből elküldtem vissza nektek,mintha nekem kémem lenne stb...
Komoly vezér létedre el is hitted én mindent látok..stb...
János fejedelem Cord-ba lépése pedig mind ezek előtt volt,szóval legalább ne hazudnál akkorát..:D
S ne akarnád minden bűnöd rám fogni,én vállalom a tetteim,ideje lenne neked is,s nem bűnbakot keresni..:)

Az pedig nagyon tetszik hogy be lettem ütve,úgy hogy 5 falum volt kékségben,s ti 1 falumat elvittétek..
Tényleg nagy showman vagy te Márkó..xD
 

DeletedUser19698

Vendég
Közben elolvastam az írásod is..
Te mekkora kamu gép vagy,te jó isten..:D
Pár dolog:
1. Cord vezetőség:
Lordfeanor
Hcsf
Könyörtelen öreg.

Hcsf s Lordfeanor volt ebből aktív,én ha akartam se lettem volna vezető,mert nem volt jó viszonyom Hcsf-el,ezért is volt hogy 1x kiléptem,1x kidobott..:D
A hadüzenetet Lordfeanor küldte ki,de valóban én írtam.

Továbbá nem írtam minden társadnak.
5 játékosnak írtam,akiket ismertem régebbről,hogy ha gondolják átjöhetnek.
Aki azt írta nem,elfogadtam,aki azt írta gondolkozik azt is.
Senkinek nem írogattam,s könyörögtem,ez már megint csak kamu.
Továbbá azon leveled küldtem el a tagjaidból 10 játékosnak ahol külön megemlítettél engem,hogy én toborozni fogok,s szeretném hogy csatlakozzanak..:D
Emlékszem 1 tagod még válaszolt is hogy megfontolja,amire nevetve írtam hogy nem meghívom,csak elküldtem én is Márkó rizsájából a lényeget..:D
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Hú, ha nyitva lenne a világ még nagyon betudnálak égetni, mivel sok leveledet szerencsésen archiváltam.. Na mind1, így sajnos azt mondasz amit akarsz:(
Janos fejedelem pontos kilépésére nem emlékszem, de majd megnézem staton lehet abban igazad vano_O
Bizony amikor belettél ütve akkor 2 falud volt, és fenyegetőztél pondcreeknek, hogy te hogy elfogod őt ezért foglalni stb., aztán mikor 0 sikere volt a Cordnak meg láttad semmi értelme, te már csak funoltál:confused::confused:
Na, de mind1 is, nem számít hiszen, te tökéletes vagy, hogy lehet ennyire nagy képzelőerőm, hogy ilyeneket találok ki:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
 

Ultimate King

Forza CotL!
A reakció pontszáma
621
Közben elolvastam az írásod is..
Te mekkora kamu gép vagy,te jó isten..:D
Pár dolog:
1. Cord vezetőség:
Lordfeanor
Hcsf
Könyörtelen öreg.

Hcsf s Lordfeanor volt ebből aktív,én ha akartam se lettem volna vezető,mert nem volt jó viszonyom Hcsf-el,ezért is volt hogy 1x kiléptem,1x kidobott..:D
A hadüzenetet Lordfeanor küldte ki,de valóban én írtam.

Továbbá nem írtam minden társadnak.
5 játékosnak írtam,akiket ismertem régebbről,hogy ha gondolják átjöhetnek.
Aki azt írta nem,elfogadtam,aki azt írta gondolkozik azt is.
Senkinek nem írogattam,s könyörögtem,ez már megint csak kamu.
Továbbá azon leveled küldtem el a tagjaidból 10 játékosnak ahol külön megemlítettél engem,hogy én toborozni fogok,s szeretném hogy csatlakozzanak..:D
Emlékszem 1 tagod még válaszolt is hogy megfontolja,amire nevetve írtam hogy nem meghívom,csak elküldtem én is Márkó rizsájából a lényeget..:D

Amúgy szerencse, hogy abból az 5 emberből 2 vezetőnél volt, amikor éppen ráírtál. :D
De minden bizonnyal Tiby kiválása mögött sem te voltál a hunyó, akivel ráadásul a full frontotok mögött elhitettétek hogy befogjátok védeni. :D
Komolyan Witcher, felesleges neked mindent ránk, feanorra és hcsf-re fogni, mert te vagy a hibátlan. :D
Ebben az a legszebb, hogy azt hiszed, hogy az ember nem lát át a szitán. Miközben a KH 90%-a tudja, hogy kétszínű vagy. :D
Olyan voltál mint Zsemle régen. Elvitte az egyik falud PondCreek a hátországban (tény szerencsével) és otthagytad 46-t. :D
Na meg te adtad elő a szenvedő felet, aki már valójában a szövi közben szervezkedett a hátunk mögött Sophie-val, aztán véletlenül mégsem úgy lett az egész ahogy te szeretted volna. :D
Szóval elhiheted, miattad indult be az a dominó, amit mi a legkevésbé sem szerettünk volna.
 

DeletedUser19698

Vendég
Hú, ha nyitva lenne a világ még nagyon betudnálak égetni, mivel sok leveledet szerencsésen archiváltam.. Na mind1, így sajnos azt mondasz amit akarsz:(
Janos fejedelem pontos kilépésére nem emlékszem, de majd megnézem staton lehet abban igazad vano_O
Bizony amikor belettél ütve akkor 2 falud volt, és fenyegetőztél pondcreeknek, hogy te hogy elfogod őt ezért foglalni stb., aztán mikor 0 sikere volt a Cordnak meg láttad semmi értelme, te már csak funoltál:confused::confused:
Na, de mind1 is, nem számít hiszen, te tökéletes vagy, hogy lehet ennyire nagy képzelőerőm, hogy ilyeneket találok ki:eek::eek::eek::eek::eek::eek:


1. János fejedelem mikor átlépett Cord-ba még szövi volt a Cord és a Cotl,innen látszik te már akkor gerinctelen voltál.
2. http://hu.twstats.com/hu46/index.php?page=player&mode=conquers&id=222593
Itt látszik elsőre pp-ztem északon,s Szekelybaja barátom vitte el a falum,eztán mentem délre,s mentem Cord-ba ott 4 falum volt,mikor ti elvittetek 1-et,3 nemessel,ami elől még ki is léptem.
Sajna nemeserősítővel elvitte a 3 nemes.
Eztán gratuláltam a támadómnak,s megírtam neki erre nem számítottam hogy 3 nemes elvitt,fenyegetőzésre nem emlékszem,s aki ismer tudja hogy nem szoktam...
Továbbá 1 játékosod volt egyedül akivel hosszabb ideig beszéltem az Zodi volt aki barátom,mással nem,szóval ez is öngól..
Van még valami kitalált sztorid amivel égetni akarsz? :)
 

DeletedUser19698

Vendég
Amúgy szerencse, hogy abból az 5 emberből 2 vezetőnél volt, amikor éppen ráírtál. :D
De minden bizonnyal Tiby kiválása mögött sem te voltál a hunyó, akivel ráadásul a full frontotok mögött elhitettétek hogy befogjátok védeni. :D
Komolyan Witcher, felesleges neked mindent ránk, feanorra és hcsf-re fogni, mert te vagy a hibátlan. :D
Ebben az a legszebb, hogy azt hiszed, hogy az ember nem lát át a szitán. Miközben a KH 90%-a tudja, hogy kétszínű vagy. :D
Olyan voltál mint Zsemle régen. Elvitte az egyik falud PondCreek a hátországban (tény szerencsével) és otthagytad 46-t. :D
Na meg te adtad elő a szenvedő felet, aki már valójában a szövi közben szervezkedett a hátunk mögött Sophie-val, aztán véletlenül mégsem úgy lett az egész ahogy te szeretted volna. :D
Szóval elhiheted, miattad indult be az a dominó, amit mi a legkevésbé sem szerettünk volna.


Itt jelezném,ismét ott a stat,nem fejeztem be,kb olyan aktív voltam mint előtte,linkelhetek arról is stats-ot,hogy v45-ön ez időtájt volt a sparta nyugatról keletre költözése,egyedül ezért voltam v46-on,utána itt befejeztem,mikor ott kiépült a bázisom..:)
PErsze arra is lenne kifogás,s úgy is csak magyarázkodásnak néznétek,úgyhogy ezt már nem is fogom előkeresni..
Aki hisz nektek,egészségére..:)
S senkit nem okolok semmi miatt,sőt nem is szeretek más világokat felhozni,de nekem ti ne magyarázzatok mikor van 1 szerver győzelmetek,toborzással 3 klánnal kémekkel..stb..
Biztos megérte 1 győzelemért mindent beleadni.
Továbbá Tiby-vel beszéltem,de nem jött a kérésemre,majd Lordfeanor beszélt vele,mert v1-es ismerősök,s akkor döntött úgy Tiby hogy otthagy titeket.
MEgint csak Fail..:D
De mondjuk szeretem ezt.
1 jó klán alapanyaga:
1 jó tagság aki megnyeri nekünk a szervert.
4-5 gyengébb klán,akiktől lehet toborozni,de előtte diplomáciáznak velünk hogy csak 1 klánnal harcoljunk végig.
10-20 ember akik elárulják a klánjuk a győzelem reményében s átjönnek/kémkednek.
S a legfontosabb!
1 Witcher akire mindent rá lehet kenni,úgy is elhiszi mindenki

Respect nektek,kíváncsi leszek mikor indultok legközelebb,s arra is vajon ott hogy szerepeltek,s ki tart majd veletek..;)
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Jaj Witcher. Ennyi kamut, mint amit te összehordasz, rég hallottam már.
De azért remélem nem hiszed el a saját hazugságaidat már, mert az kicsit problémás lenne, javaslom ez esetben az orvost. :) Többet nem reagálok, mert ahogy nézem profi hazudozó vagy, nagyon jól kitudod forgatni a szavakat, mintha úgy lenne, ahogy te lehazudod. o_O

Kedveském, azért tudtunk toborozni, mert volt teljesítmény, és nem toborzással nyertünk. Szerintem a le pontunk is bőven megmutatja. A jó játékos meg nem fogja leszervezni az armát jól, ahhoz kell taktikai érzék, és egy kis hozzáértés is, hidd el, hogy volt jó játékos aki szervezett, és hiába 10 éve játszik, egy ép-kéz-láb armát nem rakott össze. De élj csak ebben a tudatban.

Remélem jön a Dream is v60-ra, hogy megmutasd milyen becsületes vagy maistro. :confused:

Na mind1, felesleges reagálnod, mert szerencsére rájöttem van olyan funkció, amivel nem látom a hozzászólásaid:)
 
A reakció pontszáma
50
A Cord szervezéséről a V45-ön hallottam, onnan hívtak engem egy profi, leendő szervergyőztes klánba. Elég hamar beláttam, hogy közel sem annyira profi a klán, mint amennyire hirdették. Magamat nem tartom nagy játékosnak, de elég aktív vagyok, sokat foglalkozok a játékkal, ennek köszönhetően én vezettem pontszámban, LET-ben, farmolásban a Cord-ot, ami engemet meglepett, mert azt gondoltam, tele lesz jobbnál jobb játékossal a klán.

Mindig is azt mondtam, hogy nagyon jó helyre regisztrált a Cord, csak a Cotl-al kell megegyezni, hogy ők menjenek befelé, mi meg menjünk kifelé. Amikor mögénk került a Phoen, akkor mondtam, hogy induljunk meg rájuk azonnal. Azt mondta hcsf, hogy a klán nagy része erre nem lenne képes, mire mondtam, hogy akkor ki kellene szórni a klán nagy részét. Itt tanultam meg, hogy ha valaki neve mellett van egy győzelmi pecsét, az egyáltalán nem jelenti, hogy jó játékos (megjegyzem, hogy a Cotl-ban is kapott végül olyan plecsnit, akit röhögve foglaltam volna be korábban, ha nem védik a seggét a Cotl-ok és utána a játék végéig sem csinált semmi érdemlegeset).

Aztán vezetőségi tagnak kértek fel, de igazából ez csak névleges volt, semmilyen tanácsot nem fogadta el tőlem, egyik észrevételemet sem vették figyelembe. Hcsf volt a támadásszervező, de a támadásszervezés csak a körfake kiadásából állt. Nekem kellett a védekezést szerveznem, de hiába jeleztem, hogy vannak akik tojnak a körlevelekre, semmilyen következményei nem voltak ezeknek. Bár nem voltam a tárgyalásokban benne, számomra egyértelmű volt, hogy a Cord azért fordult szembe a Cotl-al, mert azt gondolták, hogy a Random, majd északról, mi meg délről támadjuk őket. Én azt mondtam, hogy húzzuk szorosabbra a szövetséget a Cotl-al, húzzuk be a kontinenst és utána közösen induljunk el valamerre. Hát nem így történt, lordék folyton Underékre mutogattak, hogy korábban a Cotl legnagyobb ellensége volt, legjobban utált ellenfél, majd átvették és vezetőségi tag lett. Szóval minden vitát a Cotl-al erre vezettek vissza, mint kiinduló pontra.

Én nem értettem egyet a volt Exos tagok északi toborzásával, nem értettem egyet azzal, hogy nem harcoltunk időben a Phone klánnal, nem értettem egyet a Cotl elleni háborúval. Azt is mondtam lordéknak, hogy a sokkal gyengébb Phoen-el is csak nehezen bírunk, nem fogunk bírni a Cotl-al. De természetesen ez sem érdekelte őket, és azt mondták nem mi, hanem a Cotl kezdte a háborút. Itt éreztem, hogy ők a Randomban bíznak, de a Random azt választotta, hogy semleges álláspontot foglal el. Ez a hibás döntés, nem csak a Cord, hanem végül a Random vesztét is okozta. Ha abban a helyzetben a Random a Cord mellé áll, a világ másként alakult volna.

Miután én úgy láttam, hogy a háború kirobbanásában bőven benne volt a mi vezetőségünk is, mondtam, hogy lemondok a vezetői pozíciómról és nem vagyok hajlandó részt venni ebben a háborúban, nem támadtam, nem szerveztem semmit sem, csak védőt küldtem, ha kértek tőlem. Miután más elégedetlen hangok is voltak így nem egyedül távoztam a klánból a Reborn-ba és onnan a Cotl-ba. Amit nem bántam meg, már csak azért sem, mert szervert nyertem velük. Mindenesetre a Cord vezetősége és tagsága nem volt azon a szinten, hogy szerver győzelemig meneteljen, változniuk kellett volna, amelyre viszont nem voltak hajlandók.
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
megjegyzem, hogy a Cotl-ban is kapott végül olyan plecsnit, akit röhögve foglaltam volna be korábban, ha nem védik a seggét a Cotl-ok és utána a játék végéig sem csinált semmi érdemlegeset

Ez igaz, de szerintem te is tudod, hogy olyan gyorsan haladtunk az 1 sebességű világon, hogy nem fért össze a belsőzés és az armázás a legtöbb esetben, főleg mivel sokan maguktól abbahagyták úgy is sok volt a kiesőnk.
Viszont akire gondolunk(gondolom, hogy te kire gondolsz) ő is hozzátett valamennyit a győzelemhez, ha nem is annyit, mint a legjobbjaink(pl. te, vagy más is). :)
 

DeletedUser19279

Vendég
Ez igaz, de szerintem te is tudod, hogy olyan gyorsan haladtunk az 1 sebességű világon, hogy nem fért össze a belsőzés és az armázás a legtöbb esetben, főleg mivel sokan maguktól abbahagyták úgy is sok volt a kiesőnk.
Viszont akire gondolunk(gondolom, hogy te kire gondolsz) ő is hozzátett valamennyit a győzelemhez, ha nem is annyit, mint a legjobbjaink(pl. te, vagy más is). :)
De legalább azt a gyökér Boriszt sikerült bebelsőzni... :D :D :D

Ja és egy apró részlet...nem kiléptem, hanem kidobtak a Cord-ból, mert nem voltak a szavaim elég kifinomultak fórumon...o_Oo_Oo_O
És még egy tény. A "lázadást" nem Én szerveztem le. Csak ezt sokan nem tudták. Mikor kilettem téve, akkor a Cord vezetés saját maga alatt robbantotta fel a hidat és a "hitetlenek" Maguktól jöttek át hozzám a klánba.

Köpcös neve felmerült. Ő volt az egyik, akivel összevesztem, de mikor széthulott a Cord és megalapította a saját klánját, akkor belátta, hogy nagy hiba volt Lord után menni vakon.
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Sztori folytatódhat hamarosan.

Hát egy kis csúszással, de lehet folytatódik... :D

PART 4:

Csendes fejlődés

Miután lezártuk a Cord háborút, egy utolsó nagy armával, amikor kiváltak Boriszék, úgymond a "kegyelem döfést" benyomtuk a Cord-nak. Már-már úgy éreztük, hogy sietnünk kell, hiszen a többi kontinens már összeállt, sőt háborúzgatnak egymással. Szerencsénkre az AC klánnal volt egy régi MNT-nk, ami közeledett lejáratához... Mellette az akkor már KDJ is próbált közeledni felénk, miközben mi csak húztuk az időket igazából, hiszen klánunknak fel kellett zárkóznia farmban is, és a kontinensünket is uralnunk kellett.

Ekkor beolvasztottuk a mögöttünk lévő úgymond pár hétig testvérklánként működő Reborn klánt, hiszen valahogyan le kellett "redukálni" a felesleges tagokat.
Ekkor jött az, hogy meglettek szinte a szélek is a kontinensünkön is, egyedül a kis belső k54-en elzárt régiónk maradt, akik(pl én is), ahogy tudtunk AC engedéllyel betömbösödtünk a falvaink mellett, a későbbi háborús előkészületre.

Sokáig ment a vitatkozás, hogy végül AC-nak ugorjunk neki, vagy a KDJ-nek, hiszen mind2-vel jó viszonyom volt. Azt hiszem 1 hónapos MNT-k voltak mindkét féllel, mikorra végre döntés született. Hogy hogyan is ment végbe a döntés? Hát a vezetői tanácsra bíztuk, akik úgymond döntöttek is, ekkor jött az, hogy az összes alvezérem kiszállt a vezetésből, mert az ő szavukra szinte nem is adunk, hiszen a vezetői tanács több értékelést kapott, mint maga a vezetőség, azaz csak a tanácsban döntöttek. Mindemellett volt az, hogy a vezetők nagy része szünetelt, azaz alig-alig segédkeztek be, így voltak döntéseim amiket nélkülük hoztam meg, vagy csak a vezetői tanáccsal, így jogos volt a felháborodásuk. Végül odáig jutottunk, hogy lemondtam a vezetésről, mondva, hogy így stabilabb döntést hozhatnak a vezetők, ha kell segítség szervezésbe betudok szállni, többit egy ideig nem akartam vállalni. Ez így is ment, viszont 1 hét sem telt el, mikor vissza kellett menjek a vezetőségbe, ugyanis nem igazán mentek a dolgok a helyén, plusz a tagok is pánikoltak(már aki tudta), és emiatt volt 1-2 dolog... Szóval az időhúzás úgymond inkább vezetői problémákkal töltődött, ami főként azért is volt. A lemondásom kb. jól is jött, hiszen KingLajosék letudták zárni az MNT-kről való vitákat, ha jól emlékszem, kis csellel bár, de a KDJ ellen döntöttünk, mivel belógtak a kontinensünkre, amit mi teljes 100%-ban szerettünk volna uralni. Végül az AC-val kiegyeztünk egy szövetségben, Kelet-Nyugati haladással+ mi a K54-es gárdával néha-néha besegítünk nekik itt is ott is... :D
Ekkor volt az, hogy a Darth Nihilussal való jó viszonya a vezetőségnek jól jött, hiszen az akkori topfarmolója a KDJ-nek átállt hozzánk, mivel meghívtuk közénk. A háború ezért is tört ki, ami amúgy a bontás után várható is volt. Sőt előtte sok-sok beszélgetés lezajlott mire átléptek, és megszerveztük az egész átlépést. Nem volt egy etikus megoldás, viszont az átlépése után 1 nappal tiltották őket illegális script használatért, amit már aznap este tudott a KDJ, szóval úgymond már mentek is a támadások rájuk. :D De ez egy másik sztori, egyenlőre elégedjünk meg ennyivel így 2 hónap után. :p

A csendes pihenők eredménye volt egyébként, hogy a CotL minden mutatóban kiemelkedett a közösségekből, és az AC-n kívül az egyetlen klánná váltunk, akik uralták a széleket is, nem mellesleg a mi kontinensünkön volt a legtöbb barbár falu ilyenkor a szerveren. Egyszóval a kis pihenő nem csak vezetőségi veszekedésekkel, hanem erős teljesítésekkel is telt. Mindezt egyébként egész jól kezeltük le, hiszen hiába voltunk "legjobbak" tudtuk tartani a tagokban azt, hogy hajtani kell, mert lehetünk kiemelkedőek, de attól még bármikor kikaphatunk. :p

Köszönöm, ha elolvastad.
//Lehet néhány dologra rosszul emlékszem már, vagy egy-két dolog máskor történt, de ide gondoltam, ha valaki úgy érzi javítsa ki a hibás részt, ha van benne. :)

Marko
 
Utoljára szerkesztve:
Fent