Csevegő

Gabriel

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.024
Sziasztok!

Classic világra keresek társa(ka)t. Első sorban klántársakat, de ha valaki úgy gondolja, hogy egyedül nem lenne elég ideje a játékra, az megkereshet akár társulással is. Ha van bárki aki befogad/elvisel, azt megköszönöm. (Elsősorban 16-28 évesek keressenek, akikkel van esély a közös hang megtalálására) Minden más majd alakul :)

Üdv,
Gabi
 

DeletedUser19751

Vendég
Szia!Mióta játszol?PM-ben keress meg Classic12-n!
 

Gabriel

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.024
Hmm, ezek szerint működik a névváltás, nem ismer fel senki. :D Nem gondoltam, hogy ilyen jól fog működni. Megkereslek majd :)
 

DeletedUser7641

Vendég
Kapok botokat meg scripteket? Mert akkor jövök!
 

Gabriel

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.024
És akkor most várunk pár órát a bányamunkásokra... :)
 

DeletedUser19755

Vendég
Hali!
Tudja valaki, hogy miért nem lehet barbárt farmolni és meddig?
 

DeletedUser7641

Vendég
Csumi Főni!

Kedvedért biztosra mentem és megnéztem a dolgod. Mivel a tanyaszabály inaktív a szerveren ezért gondolom, hogy nincsen limit a farmoláson, de rendes voltam úgyhogy verettem egy szúróst, hogy becsicskítsak egy barbit. Sajnos nem sikerült:

01u9SAS.png

Szóval, ha neked is ilyen az azért van, mert a barbiknak is 10-es a faluk, ahogy a tiéd kezdésnek, ezért ha nem elég sereget küldesz akkor meghalnak. Illetve még amiből gondolom lehet farmolni azaz, hogy az összes starter a kezdő pontjával rendelkezik, ami 845 (tehát még nem építettek semmit). Gondolom az összes képzi a pacikat, hogy tudjanak farmolni, amikor pedig elkezd növeketni a pontjuk akkor építenek vasbányát illetve istállót, hogy még jobban tudják képezni a pacikat.

l1mO55e.png

Ez egy szimci 10-es falnál és 100 pacival. Csak 1 kl hal meg, ami ugye elenyésző. Viszont itt jönnek a taktikázások és a kinek mi éri meg, mert ugye 20 paci hoz 1600 nyersit (20*80) viszont 3 meghal (0% szerencsénél ergo kisebbnél több, szóval nem feltétlen 20 a varázsszám, de mivel nem játszom, így nem érdekel a pontos szám LUL), ami 3*(125+100+250)=1425 (elvileg), szóval plusz 175 nyersibe vagy és ugye plusz nyersi plusz egység ergo legközelebb több KL-lel mész, kevesebb hal meg. Illetve ugye van a fejlesztés is, de az még elég drága szerintem.

Remélem segítettem mester!
 

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.666
Nem az volt a baj. Indulás után 1 kis ideig ezt írta:
"A seregeid meglátogatták a falut,mert a világ végjátékban van".. Vagyis szerintem erre gondolt a kérdező.

De a kérdése után par perccel már meg volt oldva a probléma.
 

sikamaru123

You do not have to live in the past
A reakció pontszáma
967
Hát ahogy látom ezt a classicot is sikerült elkacsázni (bár már a beállítások félrevezetése az elején az is elég tré volt) de most még a tiltogatások amik mennek :D Gratulálok egy normális világot/classicot/speedet nem lehet játszani tiltogatások nélkül :D Íme a magyar kh.. egy hulladék :)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser19095

Vendég
Röviden és tömören: special fiók mellett már az elején ott volt opaa gangam style aki egész jól farmolt, fejlődött és a special fiók nem tudott rendesen nyugodtan fejlődni tőle ezért azt mondták neki hogy töröljön be kezdje újra másik névvel és felveszik a Zetorba ő ezt megtette csak ugye több idő mire törlődik a fiók.. újra kezdte másik névvel de nem volt hely a Zetornál ezért betörölte a kisebb fiókot és vissza jött a nagyba és ezt jelentették ez miatt tiltották :) Nálunk pedig ma tiltották mórcika74-et (ismeretlen okok miatt) 6 napja mi helyettesítjük 29.-én jött volna vissza de ma valamiért kitiltották és pont ma jönnek nemesekkel a Zetorosok ugye milyen véletlen egybeesés? :D Szép kis játék ez a magyar kh biztos itt is a suppnak volt igaza bár nem tudjuk milyen okkal tiltották (mivel okot nem adtunk rá tényleg semmilyen szabályt nem szegett az a fiók se semmi) de hát így döntött a Support :) Mivel megtehetik.. :D

A zetorosoknak semmi köze a tiltásokhoz. Opaa-t se jelentette senki tudtommal
 

DeletedUser18556

Vendég
Igen itt egyik jelentésről se tud senki, mindig mindenki ártatlan meg minden puszta véletlenségből történik :D

nem elég hogy tele vagytok duál meg triál fiókokkal 0-24es accoutok, nem elég hogy nem volt szervezve ellenetek csapat(talán az AK kivétel) még így se tudtok tisztán játszani és adott esetben tisztán nyerni :D

ugyan az a "csapat" maradtatok mint az előző classicon is voltatok, csak hát ugye ott mindenki ismeri a kimenetelt... az akkor oda édes kevés volt, ide úgy tűnik elég ez is :D
 

Halottaskocsi

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.067
Hát ahogy látom ezt a classicot is sikerült elbaszni (bár már a beállítások félrevezetése az elején az is elég tré volt) de most még a tiltogatások amik mennek :D Gratulálok egy normális világot/classicot/speedet nem lehet játszani tiltogatások nélkül :D Íme a magyar kh.. egy hulladék :)
Valóban egy hulladék. Nem elég, hogy nem képesek csalás/szabályszegés nélkül játszani, de aztán még a szájukat is húzzák ha ki lesznek vágva.
 

sikamaru123

You do not have to live in the past
A reakció pontszáma
967
Igen itt egyik jelentésről se tud senki, mindig mindenki ártatlan meg minden puszta véletlenségből történik :D

nem elég hogy tele vagytok duál meg triál fiókokkal 0-24es accoutok, nem elég hogy nem volt szervezve ellenetek csapat(talán az AK kivétel) még így se tudtok tisztán játszani és adott esetben tisztán nyerni :D

ugyan az a "csapat" maradtatok mint az előző classicon is voltatok, csak hát ugye ott mindenki ismeri a kimenetelt... az akkor oda édes kevés volt, ide úgy tűnik elég ez is :D


Annyi hogy red megoldotta (sosem firtattam a tudását rednek mert jó vezető,erőskezű csak a módszereivel van bajom) de hát úgy tűnik a Zetor is hasonló módszereket használ szóval már nem bánom hogy ellenük Red is azt csinálta :)
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
A ph-t "f"-nek kell ejteni, így a plusz "f" fölös utána :D

Úgy gondoltam, ezt fontos megemlíteni, de oltsátok tovább egymást :DDDD
 

Gabriel

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.024
Sziasztok!

Rég nem írtam a külső fórumra és ezzel most minden bizonnyal szerzek magamnak kis utálatot, ugyanis megosztó lesz amit írok, de kikívánkozik most már belőlem.

Rólam nagyon sok pletyka terjeng az éterben, kinőttem már azt a korszakom amikor számít, hogy mit gondoltok rólam. Tény, maga a személyem is megosztó, de aki még nem tudja: Sophie Nevatare vagyok, a fiókom ugyanaz, magánéleti okok miatt átneveztem.
Nagyon sokszor megkaptam már, hogy én is csak a PP miatt vagyok jó játékos (ha egyáltalán az vagyok), de én pont ellenkezőleg gondolom. Anno még 2013-ban indultam Classic világon, akkor picit voltam top1, de nem bírtam az iramot, azóta nem is játszottam. Most úgy adódott, hogy van egy jó beállításokkal beharangozott világ, viszonylag több idővel is rendelkezem, úgyhogy -Firemaster- barátommal úgy döntöttünk, hogy megpróbálkozunk szórakozni egyet. Ő ajánlotta a Zetort, akikhez be is léptünk nagyon hamar.

Nem azért jöttem, mert top1 szeretnék lenni, vagy mert meg szeretném nyerni a Classicot, de még csak a pp sem motivál, hisz induláskor 15000 fölötti ponttal rendelkeztem. Classicért nem jár plecsni, nem leszek benne a dicsőség csarnokába, ez tipikusan az a szerver szerintem, ami egyáltalán nem kéne hogy a győzelemről szóljon. Klasszikus beállítás a régimódi emberek szórakozására. Ha nem lenne ilyen gyors, akkor talán duál társam sem lenne, de így sajnos egy éjszaka megfelel két napos inaktivitásnak.

A rajtot szerintem sikerült jól elkapni, majd ahogyan a klánon belül kezdtem felmérni a helyzetet, azt tapasztaltam, hogy tele vagyunk "ki ha én nem" emberekkel, akiknek merőben ellentétes a felfogása az enyémmel. Ők bizony azért jöttek ide, hogy a top1 helyet behúzzák bármi áron. Van aki full támadót játszik, de a többség minimális védőket gyárt csak. Ekkor ráeszméltem, hogy ha bajba kerülök, nem fog engem megvédeni senki, át is álltam 80%-os védő fiókra, le is maradtam a ranglistán (értsd 3. hely), de nem zavart különösebben. Ameddig én élvezem a játékot, felőlem lehet más top1.

Ahogyan nőtt a klán előnye, egyre többen álltak be ellenünk, hogy majd megállítanak és a csapatmunka hiányának meg is lett a böjtje. Skyxont a top1-2 helyről egy éjszaka alatt teljesen elfoglalták. Persze, mindenki tőlem várta a megoldást, hisz én vagyok a klán védő játékosa, de sajnos akkor pont inaktív volt a fiók.Miért? Rég nem mozgok már ilyen körökben, de ráeszméltem, hogy felesleges versenyezni bárkivel. A csalás olyan tárházát ismertem meg rövid idő alatt, ami elszomorít. Beláttam, hogy nincs esélyem a 0-24 mobilos programmal farmoló emberek ellen, akik ráadásul full támadó fiókkal sokkal nagyobb területen tudnak sokkal többet farmolni, mint én/mi a kis védő fiókunkkal. Így hát a farmolás abbamaradt, az aktivitás csökkent, a ranglistán tartottuk a stabil 3. helyet Firemasterrel.

Majd szétszedték Skyxont és mi következtünk. Kértünk védőket és a kisebbektől kaptunk is. Egy falu kivételével mindegyikre jött a vonat, nagyjából 18 falvunk volt ekkor. A védőnk fele pusztult el a harc során, lehoztuk bukott falu nélkül és megkaptunk, hogy csalók vagyunk, gusztustalanul játszunk, kémeket tartunk az ellenfélnél. Ha aznap, pár hete nem fogjuk meg a Doo és AK klánokat, akkor szerintem egészen máshogy nézne ki most a térkép, de nincs HA. Azt a napot végül három falu pluszban zártuk Firemasterrel :p
Majd jöttek a kizárások és ismét az élre kerültünk, de továbbra is védőt játszunk, mert nem lehet számítani egyesekre. Minden tiszteletem *Leaher-nek, aki szervezi a támadásokat, próbálja ezt a nagy profikból álló csürhét egyben tartani, de ha nem záródott volna a klán, biztosan nem lennénk már egyben. Egyeseknek csak az a céljuk, hogy a top1 helyet elhozzák. Nekem a napokban 7 nuke és egy fullos védőfalu kenődött Sikamaru egyik falván, mégis kérdés nélkül átengedtem a kitakarított 9000-es falut a klántársnak, mert megkért rá. Ez annak az akciónak a napján volt, amikor egyesek úgy gondolták, kihasználják, hogy mindenki úton van a seregével és inkább behúznak egy nap fosztogatóját ahelyett, hogy az ígért támadókat elküldik takarítani. Ebben a klánban nem számít, hogy szabályosan játsszunk, nem számít, hogy ki mit lakatol, ki mit ígér, klántárs-e az akit feljelentenek csalásért, vagy hogy megtámadjuk azt, akivel MNT van.

Bánom, hogy beléptem, számomra nem ezt jelenti a játék, elhatárolódom tőle. Ha meg is nyeri a Zetor, abszolút nem érdemli meg, és a magyar klánháború szégyene lesz. Örülnék neki, ha az ilyen viselkedés megfékezésére lennének lépések, mozgalmak, mert panaszkodhatunk, hogy hanyatlik a klánháború, de ha ez a kultúra, akkor nincs igaza annak, aki a supportot, vagy a németeket szidja.

Üdv,
Gabi
 
Fent