Csevegő

Lightrex

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.655
Az ASG-t senki nem azért fikázza,mert próbálnak világot nyerni,hanem azért mert minden világon elindulnak mindig ugyanazzal a stratégiával és sosem tanulnak semmit a vereségeikből. Nem érzem,hogy az ASG vezetősége,legfőképpen a vezetője Dongábor az elmúlt 5-6szerveren ahol indult az Asgardia fikarcnyit is fejlődött volna. Úgy nem lehet,hogy minden kritikát személyes sértésként fog fel az ember,ha erőlteti ugyanazt a sikertelen stratégiát megint és megint újra anélkül,hogy egyáltalán átgondolná miért is nem működik. Többen próbáltak segíteni az ASG vezetőségének az évek alatt,sok jó játékos fordult meg ott,sok jó vezető,sokan próbáltak változtatni a dolgokon és semmi foganatja nem volt,mert őfelsége ment előre a saját feje után konokul és makacsul. Az egyedüli különbség a jelenlegi ASG és a 3évvel ezelőtti ASG között,hogy most a vezetőség azt gondolja,hogy mindeddig azért nem értek el sikereket,mert a többi klán többet költ a játékra náluk,holott ez csak egy újabb kifogás,újabb felelősségelhárítás arról,hogy mi okozta eddig a vesztüket minden szerveren. Személy szerint nekem sokkal rosszabb lett a véleményem Dongáborról az utóbbi időben és sokkal korrektebbnek tartottam volna,ha tartja a v46on tett ígéretét és lemond a klánvezetésről,legalább egy időre. Természetesen a leírtakért Dongábor engem leggyűlöltebb ellenségei egyikeként tart számon és hogy megmutassa mennyire nincs igazam majd jól rámuszítja 30tagját,hogy bizonyítson....pedig a problémák attól még megmaradnak,akkor is megmaradnának ha a nagy bosszúhadjárata sikerülne,legfeljebb újra be lennének söpörve a szőnyeg alá.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.219
Lezárultak a regisztrációk, már amennyire látom, mostmár csak a szerver közbeni toborzás folyik, ezért kicsit elemezném a klánok elhelyezkedését. Először minden szöveg nélkül, képekkel illusztrálnám, egyes klánok hogyan regisztráltak, utána ejtenék néhány szót az elképzeléseimről, feltételezéseimről, majd részletesen tálalnám a mi elképzelésünket az első napokat illetően.

AC:

4Rz2DX4.png


ASG:

H0U5g37.png


LYO:

HmCYH06.png


NF:

4uspiDt.png


Respect:

ajrjA7k.png


RPG:

e9fglbM.png


SBT:

R0cRdWy.png


Sparta:

FQKXgGh.png


TKR:

DAm946c.png


UW:

ev9eV0f.png


WINTER:

FesOkcN.png




Két előreges klán maradt, a mindenhol levő TKR és a zömében ÉK-i RPG. Az ASG előreges volt, de rögtön újrakezdtek ÉNY-en, a Spartanak, a Respectnek, az NF-nek és többé kevésbé az SBT-nek faluáthelyezős regje volt, a többiek kiválasztottak egy területet, és oda indultak "csak simán", kivéve talán a WINTER-t, az is áthelyező-gyanús nekem.

Az ÉNY-i konti origó felőli részéről masszív TKR dominancia alakult ki, a konti kb 2/3-ánál az ugyanakkor újrakezdő ASG-sek, míg vegyesen páran középen, de a legtöbben hátul a Respectesek. R kevés fővel, viszont nagyon sok jó starterrel az ASG-nek ugrik, míg a TKR-t kezdeti tömegklánnak tartom, nem hiszem, hogy hosszú életű lesz.

DNY-en a Sparta kicsi kezdő résszel ment, azóta ott toboroztak, viszont van két szinte egymást másoló klán az UW és a LYO személyében, míg ott a WINTER is a kontiperem északi részén. Itt szerintem a Spartanak toborozniuk kell, mert egy UW-WINTER-LYO, plusz esetleg az ottani TKR részvételével ismét létrejöhet ellenük egy hármas szövetség. De könnyen lehet, hogy az említettek közül valamelyikből LSW/TiSa lesz végül, ez az ő harcuk lesz.

DK-n nagy Sparta előny, középen kevés AC taggal, és északról egy NF negyedkontival. Ezt a kontinenst kellene előbb megszereznie a Spartanak.

ÉK szerintem a legbrutálisabb konti, ott az RPG belül, az NF a teljes kontin, az SBT és az AC pedig a peremen. A két keleti konti találkozásánál van egy egészen beteg rész, ahol összeér az AC, a Sparta, az SBT és az NF, ott minden bizonnyal vér fog folyni.

És most kitérnék a mi kontinkra, azon belül is az NF-re. Noha ÉK-t jelentettem be külsőn, a DK-i részt "elfelejtettem" megemlíteni, pedig a terv alapból így szólt. A V48-as Horda reg mikéntjét EzL-től ellesve (itt is nagy pacsi neki), szekciókra, egész pontosan 11-re bontottam a részünket, és áthelyezős barátjelöléssel kerültek a játékosok a helyükre. Ez csak a saját véleményem, de arra nem számítottak a jelenlévők, hogy az első nap DK-en levő tagjaink ott is maradnak, legalábbis nekem a Sparta két félkontis regjénél meglevő lyukak erre engednek következtetni, amit nekik kellett volna benőni, és ahol most NF játékosok (is) vannak. Jómagam bArNNNi és =NewHope= kolegákkal rengeteg órát beleöltünk az ötletelésbe, és szó szerint minden lehetséges eshetőségen átrágtuk magunkat, és próbáltunk minnél jobban felkészülni mindegyikre. Ezek közül csak az SBT lépett kevésbé váratlant, pedig én megmondtam nekik, hogy az első két nap után az ÉK-i NF konti lesz a leggyengébbnek kinéző, és a mi regünk lesz a legnagyobb katyvasz, így benne van, hogy az SBT ránk regel. Az egyik indok azért volt két nap a két turnus között, hogy mindenképp lássam, ki hova fog menni, és ha szükséges, tudjak változtatni a terven - ami útközben apró léptékben, de megtörtént. Az SBT regjét én továbbra is egy nagyon buta lépésnek gondolom, de ez már legyen az én gondom, majd az idő megválaszolja ezt a kérdést. Akkor, mikor meglátták a többiek az SBT-t, én éppen kórházban voltam a váróban, de mikor hazaértem, egy villámdöntést kellett meghoznunk, mégpedig hogy maradunk a tervnél, vagy úgy, ahogy vagyunk, átmegyünk DNY-re. A klán hosszútávú céljait vettük csak figyelembe, és még most is nagyon közel egymáshoz a két opció, de úgy vélem, jó döntés született, és ezt az idő igazolni fogja.

A toborzással, még nem hozzánk tartozó játékosok felkeresésével rengeteg időt töltöttem, mondhatni, már V43 végefelé, május elején elkezdtem kialakítani a mostani keretet. Mivel nekem ez volt az első ilyen időszakom, minden tiszteletem a többszöri induló vezéreknek, piszoknagy munka van ebben, le a kalappal azok előtt, akik már sokszor végigcsinálták ezt.

Egészen mini világ lesz ebből, már-már Classic méretű, viszont egészen epic lehet harc szempontjából, hisz nagyon sok a masszív, jó klán, és arányaiban a játékosok között nincsenek a pp fiókok, így sokkal több az aktívan játszó player. Kimondva-kimondatlanul a Sparta jött a szerverre team-to-beatként, és a két legnagyobb kihívó az SBT és az NF volt. Azzal, hogy utóbbi kettő egészen biztosan idő előtt méri össze az e-péniszét, a Sparta nagyon sokat profitálhat. De állunk elébe! Egy kicsi, de eseménydús, akcióteli szerverünk lesz ezen a jubileumi világon, ahol vélhetően nem csak a győztes, de a vesztesek is elismerést fognak érdemelni. Örülök, hogy részese lehetek ennek a szervernek.

Sok sikert mindenkinek, győzzön az, aki a leginkább okos, erős, ügyes, taktikus, és persze hajrá NF :)


Edit: azt tanuljátok meg, sőt, még nekem is tanulnom kell, hogy a múlt semmit, de tényleg semmit nem ér. A múlt miatt vannak, akiktől, amiktől tartunk, pedig csak a jelenben lehet alkotni. Van pár klán, de leginkább rengeteg játékos, aki a múltból, a nevéből próbál megélni, hiába, nem jön rá, hogy a jelenben már gyenge/kevés. Általában ez hatalmas egóval, és nagy beégésekkel szokott párosulni. Mindenki tiszta lappal indul, minden szerveren, attól senki nem lesz jobb, mert vízhordó volt 5 szervergyőztes klánban annál, aki élharcos volt egy 3x elbukottnál. Érdeklődve várom, ki fog bizonyítani V50-en.
 
Utoljára szerkesztve:

DeletedUser19592

Vendég
Megjött a Dj
hqdefault.jpg
[

Jó lett. Hát engem ha kínoznának se foglalkoznék ennyi klánnal :D

Hajrá NF
Hajrá Spárta
Hajrá SBT
ASGARDIA alattvalói lesztek mind!
(Respect már az, csak nem küldtem még el nekik az okmányokat)
:D

Azannyát begyütt egy nagybogár...
Itt hosszú lessz a buli srácok!! xd
 

DeletedUser19592

Vendég
Természetesen mindenkinek sok sikert kívánok, de annyi klán van hogy csak na. Azt is most tudtam meg hogy a Winters indult, ráadásul alattunk vannak :eek:

Lehet lassan kelleni fog az a PF:rolleyes:
 

DeletedUser15923

Vendég
Megjött a Dj
hqdefault.jpg
[

Jó lett. Hát engem ha kínoznának se foglalkoznék ennyi klánnal :D

Hajrá NF
Hajrá Spárta
Hajrá SBT
ASGARDIA alattvalói lesztek mind!
(Respect már az, csak nem küldtem még el nekik az okmányokat)
:D

Azannyát begyütt egy nagybogár...
Itt hosszú lessz a buli srácok!! xd
Pontosan :D:p Mindenkit lealázunk :cool:;)
Persze előtte megisszuk a jó öreg 65fokos páleszto_O;):)
 

abaaba2

Well-Known Member
A reakció pontszáma
538
Az ASG-t senki nem azért fikázza,mert próbálnak világot nyerni,hanem azért mert minden világon elindulnak mindig ugyanazzal a stratégiával és sosem tanulnak semmit a vereségeikből. Nem érzem,hogy az ASG vezetősége,legfőképpen a vezetője Dongábor az elmúlt 5-6szerveren ahol indult az Asgardia fikarcnyit is fejlődött volna. Úgy nem lehet,hogy minden kritikát személyes sértésként fog fel az ember,ha erőlteti ugyanazt a sikertelen stratégiát megint és megint újra anélkül,hogy egyáltalán átgondolná miért is nem működik. Többen próbáltak segíteni az ASG vezetőségének az évek alatt,sok jó játékos fordult meg ott,sok jó vezető,sokan próbáltak változtatni a dolgokon és semmi foganatja nem volt,mert őfelsége ment előre a saját feje után konokul és makacsul. Az egyedüli különbség a jelenlegi ASG és a 3évvel ezelőtti ASG között,hogy most a vezetőség azt gondolja,hogy mindeddig azért nem értek el sikereket,mert a többi klán többet költ a játékra náluk,holott ez csak egy újabb kifogás,újabb felelősségelhárítás arról,hogy mi okozta eddig a vesztüket minden szerveren. Személy szerint nekem sokkal rosszabb lett a véleményem Dongáborról az utóbbi időben és sokkal korrektebbnek tartottam volna,ha tartja a v46on tett ígéretét és lemond a klánvezetésről,legalább egy időre. Természetesen a leírtakért Dongábor engem leggyűlöltebb ellenségei egyikeként tart számon és hogy megmutassa mennyire nincs igazam majd jól rámuszítja 30tagját,hogy bizonyítson....pedig a problémák attól még megmaradnak,akkor is megmaradnának ha a nagy bosszúhadjárata sikerülne,legfeljebb újra be lennének söpörve a szőnyeg alá.

Személyesen foglak befoglalni, csak még kicsit hagyom hogy húzd a falut:)

Dj ezekből a képekből majdnem meg lehet saccolni az NF dipóját :)
Nagyon árulkodó az ASG piros színe :D
 

-Revolution-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.387
Így ránézésre az NF reg tetszik a legjobban, ha nem megy oda az SBT iszonyat sima konti lett volna abból. Spárta merészet húzott és nem keveset kockáztattak szerintem, mert ez nagyon visszaüthetett volna, de sikerült elérniük, hogy az SBT ne rájuk, hanem az NF-re menjen és így jókora fölénybe kerülhetnek.

Viszont ha már DJ is előbbre hozta a statot, akkor én is felrakom ma a tegnapi farmolásról készült adatokat.
Top10 klán legjobb 10 farmolójának az eredményt dobtam össze. A gyűjtögetés miatt nem lehet pontosan megállapítani, hogy ki mennyi nyersihez jutott, de egy támpontot ez ad és később már úgy is háttérbe kerül a gyűjtögetés.


upload_2018-7-28_10-0-56.png

Szerintem várható volt, hogy a Respect lesz az első helyen, őket követi a Spárta és az NF elég szorosan egymáshoz, számomra pozitív meglepetés az NF farmja, azt hittem visszafogottabban kezdenek. A dobogós helyezettek után jön egy hatalmas szakadék, a 4. TKR fele annyit se farmolt, mint a bronzérmes. Az SBT ugyan csak a 8. helyen szerénykedik, de ők ugye később jöttek be és kb 1 nap hátrányuk van. Az AC és az RPG összesen nem farmolt annyit, mint a top1, ez azért elég árulkodó jel. A kezdeti szakaszban nem ígérem, hogy minden nap dobok fel statot, de a kezdő lejárta után biztos lesz egy.
Meglátásom szerint a Respect egy ideig megtartja az első helyét és a Spárta-NF pároshoz idővel felzárkózik az SBT. Utánuk viszont valószínűleg elég nagy lesz az űr és akkor a többi klánt kiveszem a statból, ez rajtuk múlik.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.219
Jól mondod, barátom, a Respect snekinek nem lehet meglepő, mert az egy főre jutó kiváló starterek száma náluk kettő :D Nem akarok messzemenő következtetést levonni, mert még első hét sincsen, de engem is meglepett, hogy közel vagyunk a Spartahoz, így azt vártam, hogy lesz egy hasonló lemaradásunk, a Spartahoz, mint nekik a Respecthez. Próbáltam startereket is "igazolni", de összességében nem ez a profilunk.

Egy kis okfejtés:

a gyűjtögetést nem látjuk, de szerintem túlzottan nagy deficitet nem tudna okozni, mert szinte biztosan mindenkinek ugyanannyit adna hozzá, vagyis közel ugyanannyit. Nem gondolom, hogy az ottani seregekben hatalmas különbség lenne - mármint azokban, amivel gyűjtögetünk.

Amit én várok: Respect még egy jó ideig tartani fogja a fölényét, és szerintem a Sparta kicsit le fog lépni minket. SBT fel fog jönni a 4. helyre, ASG pedig az 5.-re, a többiek viszont gyorsan le fognak morzsolódni.
 

DeletedUser19592

Vendég
Szép Napot idekint!
Azt hittem csak vicceztek, amikor a gyűjtögetést IS figyelmenkívül hagytátok, említésre sem érdemesnek minősítettétek. Ablakonként 40k hozható vele le 24 óránként. Ezt 28ezer lándzsás biztosíthetná így nem reális érték a napi 160k. Azonban teljesíthetőek a paraméterek alacsonyabb hozammal, mivelhogy a menetidő csökkenésével csökken a hozam értéke is.

Kezdjünk el gondolkodni! Az alacsonyabb farmot teljesítő klánok nagy valószínűséggel inkább védő kezdésű játékosokból állhatnak, vagy se ezt se azt nem csinálják.
Tegyük fel, hogy Asgard falvaiban mondjuk nem alapvédelem van mint a Ti falvaitokban, vagy még annyi se, mert a barbikba toljátok. Tegyük fel, hogy a kis farmot telnesítő klánoknak már a játék elején nagy gyűjtögetésű ablakok megnyitására mentek rá és így rövidtávon jobb startot nyomtak mint a támadók. Most kezd egyensújos lenni a dolog, azonban mivel járatlan még a gyűjtögetés teljes és valós isnerete sokak számára, így az előnyt lassan elveszítik, de az nem azt jelenti, hogy ne szednének össze napi 30k+ nyersit gyűjtögetéssel.
Ugyanis néhány paramétert kifelejtettetek:
- a gyűjtögetőknek mára több 100 védőjük van
- minimum 50%-os ablakkal dolgoznak, de a napokban jön a 4-es 75%-os amivel megint csökkn a kívánt egységek száma ugyanarra az x nyersanyagra
- ezzel párhuzamosan természetesen tovább nő a talpasok száma
- így párhuzamosan több ablakban egyre nagyobb menetidővel, egyre több nyersqnyagra tesznek szert

Ez el fog érni egy kritikus pontot amit a mondandóm elején írtam. Azonban ekorra már lesznek nehézlovasok, amik ugyan nem olyan hatékonyan de beyzállnak a farmversny második harmadik oldalának pozícióiért.

A szemellenzőről pedig már írtam, úgyhogy röviden ennyi.

Etruscan
 

DeletedUser19599

Vendég
De mint nagyon jól tudjuk a gyűjtögetés nem nyom semmit a latban, és hiba volt betenni egy ilyen régi stílusú világba. :D Mondjuk a küldetések miatt nem nagyon panaszkodik senki hogy benne van... :D
 

DeletedUser18336

Vendég
Szép Napot idekint!
Azt hittem csak vicceztek, amikor a gyűjtögetést IS figyelmenkívül hagytátok, említésre sem érdemesnek minősítettétek. Ablakonként 40k hozható vele le 24 óránként. Ezt 28ezer lándzsás biztosíthetná így nem reális érték a napi 160k. Azonban teljesíthetőek a paraméterek alacsonyabb hozammal, mivelhogy a menetidő csökkenésével csökken a hozam értéke is.

Kezdjünk el gondolkodni! Az alacsonyabb farmot teljesítő klánok nagy valószínűséggel inkább védő kezdésű játékosokból állhatnak, vagy se ezt se azt nem csinálják.
Tegyük fel, hogy Asgard falvaiban mondjuk nem alapvédelem van mint a Ti falvaitokban, vagy még annyi se, mert a barbikba toljátok. Tegyük fel, hogy a kis farmot telnesítő klánoknak már a játék elején nagy gyűjtögetésű ablakok megnyitására mentek rá és így rövidtávon jobb startot nyomtak mint a támadók. Most kezd egyensújos lenni a dolog, azonban mivel járatlan még a gyűjtögetés teljes és valós isnerete sokak számára, így az előnyt lassan elveszítik, de az nem azt jelenti, hogy ne szednének össze napi 30k+ nyersit gyűjtögetéssel.
Ugyanis néhány paramétert kifelejtettetek:
- a gyűjtögetőknek mára több 100 védőjük van
- minimum 50%-os ablakkal dolgoznak, de a napokban jön a 4-es 75%-os amivel megint csökkn a kívánt egységek száma ugyanarra az x nyersanyagra
- ezzel párhuzamosan természetesen tovább nő a talpasok száma
- így párhuzamosan több ablakban egyre nagyobb menetidővel, egyre több nyersqnyagra tesznek szert

Ez el fog érni egy kritikus pontot amit a mondandóm elején írtam. Azonban ekorra már lesznek nehézlovasok, amik ugyan nem olyan hatékonyan de beyzállnak a farmversny második harmadik oldalának pozícióiért.

A szemellenzőről pedig már írtam, úgyhogy röviden ennyi.

Etruscan

na, mesélj mennyi nyersit gyűjtögettél eddig össze, és megmondom hogy a közelünkben vagy-e :D
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.382
Lezárultak a regisztrációk, már amennyire látom, mostmár csak a szerver közbeni toborzás folyik, ezért kicsit elemezném a klánok elhelyezkedését. Először minden szöveg nélkül, képekkel illusztrálnám, egyes klánok hogyan regisztráltak, utána ejtenék néhány szót az elképzeléseimről, feltételezéseimről, majd részletesen tálalnám a mi elképzelésünket az első napokat illetően.

AC:

4Rz2DX4.png


ASG:

H0U5g37.png


LYO:

HmCYH06.png


NF:

4uspiDt.png


Respect:

ajrjA7k.png


RPG:

e9fglbM.png


SBT:

R0cRdWy.png


Sparta:

FQKXgGh.png


TKR:

DAm946c.png


UW:

ev9eV0f.png


WINTER:

FesOkcN.png




Két előreges klán maradt, a mindenhol levő TKR és a zömében ÉK-i RPG. Az ASG előreges volt, de rögtön újrakezdtek ÉNY-en, a Spartanak, a Respectnek, az NF-nek és többé kevésbé az SBT-nek faluáthelyezős regje volt, a többiek kiválasztottak egy területet, és oda indultak "csak simán", kivéve talán a WINTER-t, az is áthelyező-gyanús nekem.

Az ÉNY-i konti origó felőli részéről masszív TKR dominancia alakult ki, a konti kb 2/3-ánál az ugyanakkor újrakezdő ASG-sek, míg vegyesen páran középen, de a legtöbben hátul a Respectesek. R kevés fővel, viszont nagyon sok jó starterrel az ASG-nek ugrik, míg a TKR-t kezdeti tömegklánnak tartom, nem hiszem, hogy hosszú életű lesz.

DNY-en a Sparta kicsi kezdő résszel ment, azóta ott toboroztak, viszont van két szinte egymást másoló klán az UW és a LYO személyében, míg ott a WINTER is a kontiperem északi részén. Itt szerintem a Spartanak toborozniuk kell, mert egy UW-WINTER-LYO, plusz esetleg az ottani TKR részvételével ismét létrejöhet ellenük egy hármas szövetség. De könnyen lehet, hogy az említettek közül valamelyikből LSW/TiSa lesz végül, ez az ő harcuk lesz.

DK-n nagy Sparta előny, középen kevés AC taggal, és északról egy NF negyedkontival. Ezt a kontinenst kellene előbb megszereznie a Spartanak.

ÉK szerintem a legbrutálisabb konti, ott az RPG belül, az NF a teljes kontin, az SBT és az AC pedig a peremen. A két keleti konti találkozásánál van egy egészen beteg rész, ahol összeér az AC, a Sparta, az SBT és az NF, ott minden bizonnyal vér fog folyni.

És most kitérnék a mi kontinkra, azon belül is az NF-re. Noha ÉK-t jelentettem be külsőn, a DK-i részt "elfelejtettem" megemlíteni, pedig a terv alapból így szólt. A V48-as Horda reg mikéntjét EzL-től ellesve (itt is nagy pacsi neki), szekciókra, egész pontosan 11-re bontottam a részünket, és áthelyezős barátjelöléssel kerültek a játékosok a helyükre. Ez csak a saját véleményem, de arra nem számítottak a jelenlévők, hogy az első nap DK-en levő tagjaink ott is maradnak, legalábbis nekem a Sparta két félkontis regjénél meglevő lyukak erre engednek következtetni, amit nekik kellett volna benőni, és ahol most NF játékosok (is) vannak. Jómagam bArNNNi és =NewHope= kolegákkal rengeteg órát beleöltünk az ötletelésbe, és szó szerint minden lehetséges eshetőségen átrágtuk magunkat, és próbáltunk minnél jobban felkészülni mindegyikre. Ezek közül csak az SBT lépett kevésbé váratlant, pedig én megmondtam nekik, hogy az első két nap után az ÉK-i NF konti lesz a leggyengébbnek kinéző, és a mi regünk lesz a legnagyobb katyvasz, így benne van, hogy az SBT ránk regel. Az egyik indok azért volt két nap a két turnus között, hogy mindenképp lássam, ki hova fog menni, és ha szükséges, tudjak változtatni a terven - ami útközben apró léptékben, de megtörtént. Az SBT regjét én továbbra is egy nagyon buta lépésnek gondolom, de ez már legyen az én gondom, majd az idő megválaszolja ezt a kérdést. Akkor, mikor meglátták a többiek az SBT-t, én éppen kórházban voltam a váróban, de mikor hazaértem, egy villámdöntést kellett meghoznunk, mégpedig hogy maradunk a tervnél, vagy úgy, ahogy vagyunk, átmegyünk DNY-re. A klán hosszútávú céljait vettük csak figyelembe, és még most is nagyon közel egymáshoz a két opció, de úgy vélem, jó döntés született, és ezt az idő igazolni fogja.

A toborzással, még nem hozzánk tartozó játékosok felkeresésével rengeteg időt töltöttem, mondhatni, már V43 végefelé, május elején elkezdtem kialakítani a mostani keretet. Mivel nekem ez volt az első ilyen időszakom, minden tiszteletem a többszöri induló vezéreknek, piszoknagy munka van ebben, le a kalappal azok előtt, akik már sokszor végigcsinálták ezt.

Egészen mini világ lesz ebből, már-már Classic méretű, viszont egészen epic lehet harc szempontjából, hisz nagyon sok a masszív, jó klán, és arányaiban a játékosok között nincsenek a pp fiókok, így sokkal több az aktívan játszó player. Kimondva-kimondatlanul a Sparta jött a szerverre team-to-beatként, és a két legnagyobb kihívó az SBT és az NF volt. Azzal, hogy utóbbi kettő egészen biztosan idő előtt méri össze az e-péniszét, a Sparta nagyon sokat profitálhat. De állunk elébe! Egy kicsi, de eseménydús, akcióteli szerverünk lesz ezen a jubileumi világon, ahol vélhetően nem csak a győztes, de a vesztesek is elismerést fognak érdemelni. Örülök, hogy részese lehetek ennek a szervernek.

Sok sikert mindenkinek, győzzön az, aki a leginkább okos, erős, ügyes, taktikus, és persze hajrá NF :)


Edit: azt tanuljátok meg, sőt, még nekem is tanulnom kell, hogy a múlt semmit, de tényleg semmit nem ér. A múlt miatt vannak, akiktől, amiktől tartunk, pedig csak a jelenben lehet alkotni. Van pár klán, de leginkább rengeteg játékos, aki a múltból, a nevéből próbál megélni, hiába, nem jön rá, hogy a jelenben már gyenge/kevés. Általában ez hatalmas egóval, és nagy beégésekkel szokott párosulni. Mindenki tiszta lappal indul, minden szerveren, attól senki nem lesz jobb, mert vízhordó volt 5 szervergyőztes klánban annál, aki élharcos volt egy 3x elbukottnál. Érdeklődve várom, ki fog bizonyítani V50-en.

Nekem a TKR 4 kontis regje tetszik! Ők a tuti befutók, a többiek már törölhetnek is!:rolleyes:
 

DeletedUser19592

Vendég
Nem vagyok mesehős, bár névtelen az egy rövid ideig voltam. Olyan ManBoy-os ideig :D

A töbmindenki által használt, már idegeseítőre csépelt, flegma felütéses mondatodra azonban válaszolok, bár nem büszkeségből, vagy megfelelési kényszerből. Kicsivel 100k alatt.
De vannak sokkal ügyesebbek is nálam, ahogy nézem a már említett fórumunkat.

Persze tudom, hogy ez nem olyan sok egy jó lovas faluhoz képest, ami még szerencsés helyen is van, viszont nem is erről volt szó. Ez egy biztos "jövedelem" amit igyekszünk okosan és egyre okosabban használni.

Én is kíváncsi vagyok!
De csak kényelmes hangnemben :)
 

DeletedUser19592

Vendég
Közben természetesen még vagy 4 komment érkezett :D

Nem szeretem a kiragadott, egyoldalú kijelentéseket sem, ezekre már nem fogok válaszolni Light. Ha kissebségi komplexusod van, vagy bizonyítási kényszered akkor annyit mondok idézve " akinek nem inge nem veszi magára"

Amit leírtam nem humbuk, nincs szükség arra, hogy elkezdjek védekezni. Enyém a vár ;)
 
Fent