Csevegő

abaaba2

Well-Known Member
A reakció pontszáma
538
Mert senki nem fogta fel h az idő nem nekünk dolgozik nem lehetett 4 emberre egy klánt építeni.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.223
Az NTL közbe nekünk hazudgált össze vissza, főleg rsrs meg bazsynka, hogy ők aztán nem akarnak nekünk jönni sose.
 

abaaba2

Well-Known Member
A reakció pontszáma
538
Nem is nagyon akartak nekik az lett volna a kényelmes ha mi nyerünk és ők meg nevetnek, csak hát nem hitték el nekem mikor mondtam nyár végén h kb fél évünk van....aztán decemberben rájöttek h nagy baj van de akkor már rég elveszett minden :)
 

DeletedUser19053

Vendég
Ha nem tetszik akkor beszeljunk a proktologus szakmarol? marko szerinted azt elvezi jobban ha ot vizsgaljak vagy ha o vizsgal meg teged? :D
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.223
baOp3Tb.png


Hadüzenet: ON
CotL vs AC+F: ON
Érmefelezés: ON

W1gWLEd.png
 

DeletedUser18475

Vendég
Igen, Te akkor már nem voltál, vagy csak pár faluval asszem. Én se értettem, miért vártátok meg, hogy a Sic megverje az FC-t, és csak utána léptetek.


Miért vártuk meg?
Lényegében mert kedves Dencu és zsuzsi erősködött, hogy majd szeptembertől mi fogunk a nyergen ülni(suliidő meg miegymás), plusz én-lordne-aba voltunk azok akik életben tartották azt a klán egész nyáron. Mondjuk én is csak azért mert a BarbárFiverek fiók rajtam maradt (se Viktor / se Szilárd nem voltak / volt egy negyedik is csak anneve nem ugrik be, de ő meg csak éjszaka volt) igy tudtam miből gazdálkodni. Ha a 3 közül valamelyik kiszáll a maradék nem fogja bírni így mondhatni aba lordneék miatt maradt(bár ez az én gondoloatmenetem, lehet nem így van) lordne-ék a játék kedvéért plusz aba (talán miattam is ....bakfity) én meg mert tudtam,hogy nélkülem észak 1 hónap alatt bebukik több mint negyed kontit.

Ez mellé Viktor szinte egyáltalán nem volt jelen a BarbárFivérek fiókban mivel házfelújitás volt (és leginkább ezért hívott be magához). Egyszer volt mikor mondtam,hogy nyaralni megyek (akkor be is dőlt északon az imicsu front). Figyeljen ha tud. Utána 2 hétig mikor leszervezte az armát, majd november 14-15. után közölve lett a vezetésnek (kivéve 1-2 tag) hogy amit főztek egyék is meg, fontosabb az éretségim mint újabb fiókoknál védekezni. (Plusz már a "kisöregnek odalent"is elege volt abból a világból) .Mondhatni megrövidítve a szerver idejét. Nem voltam már a fiókban kapásból talán 400-600 vf-fel kevesebb a frontra. Sőt ezt még tetőzte az is hogy Viktor nélkülem nem akarta vinni tovább azt a világot, mert a mai napig nincs ideje sajnos és valószínűleg kedve se már. Egy top1 fiókot belsőzni? Szerintem ez egy már igy is haldokló klán vesztét okozná.

Ha Dencu nem pátyolgatta volna ott a kisebbeket hanem foglalva lettek volna szerintem alsóhangon plusz 100-300 vft és ugyanennyi támadót be lehetett volna szedni armákkor.
Avagy a hofból csak az aktívabbja a maradék meg foglalva kunppal együtt.


Elcseszett egy világ volt. Jó harcokkal de az utolsó felvonás egyoldalúra sikeredett.
Szuper volt utána az az 1+ év pihi.


// Nem tudom szándékossan-e vagy sem, az utolsó armátokon amin jelen voltam (nov. 13-14 környéke) szinte azokra mentetek akik általában helyelik a többieket avagy védik és persze hétköznap suliidőben :mad::mad:Olyan gyorsan még sosem értem haza szerintem:D:D
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.223
Személyes részről kunpal volt a legjobb csatám, mikor elborultam, megelégeltem, hogy kurvasok védője van, és kb 350 nukeot és 75 vonatot időzítettem be neki egy másodperce, és 46 falut foglaltam 1 sec alatt :D Nála az olyan, mint vágás, nem létezett, hanem mindenhova beleállt amivel tudott - bár annyi VF-el nem is csodálom.
 

abaaba2

Well-Known Member
A reakció pontszáma
538
Kunp is úgy szedegette össze a faluit jókor volt jó helyen...egy falu sem foglalt csatában vagy barbit vagy belsőt foglalt csak.
 

lordne

Member
A reakció pontszáma
45
lordneék Martin,Aba miatt voltak már azon a világon sokáig. Meg kiváncsiak voltunk hogy lesz -e változás az olvadás után,hát lett bazsynkát,butterflyt úgy hordta a sic,mintha ingyen osztotta volna a falvakat...
Hát ez,meg Noémink hozta meg a döntésünket,h hagyunk sok barbit magunk után.
B
 

DeletedUser19087

Vendég
baOp3Tb.png


Hadüzenet: ON
CotL vs AC+F: ON
Érmefelezés: ON

W1gWLEd.png
Elnézve a térképet, elég sokáig el lesznek még egymással.
Taglétszámok:
CotL: 81
AC+AS+F+F2: 151
Viszont ha nem a térképet nézem, hanem a taglétszámot, az AC ugyanúgy szívni fog, mint az ASG.
Iszonyat sok ez a 151 ember, annó a colban is ennyi körül voltunk, talán eleinte súrolta a 200-at is, teljesen kezelhetetlen.
 

DeletedUser19087

Vendég
Akik barnán maradtak az egy külön klán vagy klán nélküliek? Van belőlük néhány folt.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.223
ATL. és Szikla klánok, külön. Előbbi 217, utóbbi 214 falus. Meg minimális már, aki barna, és klánnélküli
 
Fent