Csevegő

DeletedUser12127

Vendég
Azzal, hogy kiollóztad dátum nélkül a hsz, mire akarsz rámutatni ?Meg vagy sértve.., de nem fogok hazugságot írni, mint amit gondolok erről a szerverről.
Igen kiküldtem a levelet hármotoknak, majd reggel ide is írtam, mert a külső számotokra nagyon fontos.Estére befoglaltátok Medvét, azt a kiollózott részt tetted be.
Ezt kapta meg Halottas és Arch is
Nikitaa02.06. napon 05:15 órakor
Üdvözöllek !

Szeretnélek megkérni, hogy a vezetőségeteknek, tagjaitoknak továbbítsd ezt a levelet. Illetve a hozzátok tartozó be nem került szervergyőzteseknek is.(FS-DSA-FS2)
Megkérnénk benneteket arra, hogy játékosaink utolsó faluját ne foglaljátok be. Szeretnénk a szerveren maradni, ne törlődjenek a játékosaink. Visszaregizni már nem fogunk tudni.
Mivel úgy gondoltuk ezt magatoktól is megteszitek, ezért nem írtunk erről nektek hamarabb levelet.
Köszönettel:
Sparta vezetőség

Ezt pedig ismételten kértem, mivel a foglalások nem maradtak abba, válaszóltál is rá tisztességesen, majd blokkoltál.


Mivel blokkoltál, így itt válaszolok.
Senki nem mocskol téged, csak nem fogadjuk el az írásodat. Bolocskei leírta, miért nem.

Hogy van ez nálatok, Nikita? Te megvádolsz valakit, valaki más pedig kifejti mire is gondoltál? Erre a Bölcskei szösszenetre utaltál egyébként?

Azért ha nem 1 DA,hanem 1 TEMP vagy 1 Hydra esetleg 1 CNN vagy PHX hogy még nagyobb neveket mondjak lett volna délnyugaton 1 DA helyett,kicsit más lett volna..

Gratulálok a győzteseknek,de az FS valóban nem sok mindent tett hozzá a szeróhoz..
Hogyan is volt?
Elsőre 1 ASG-t győztek le,ami addig mindenkinek sikerült (V39en épp az Ez van ette meg őket),ezzel kb megkapták egész északot,DSA ellen pedig lássuk be startban nem sok klánnak van esélye...
ASG legyőzését is érdekes módon,mert a nagyobb játékosokat gyors betoborozták..
Így egész észak kb ingyen falat volt,majd délen ugye jött az FE árulása,vagy szembe fordulása DA-val,kinek hogy tetszik,szintén az FS nyert belőle,mert több FE játékost vettek át (Szintén toborzás.) majd ugye védték őket,s így DA elsőre a saját kontinensén kellett harcoljon amíg az FS simán ütötte őket északról...
Monti átlépése is 1 pofon volt,a falvai elhelyezkedését tekintve,s akkor nem beszéltünk még a DA-s átlépőkről...

FS-nek úgy vélem sokkalta könnyebb volt ez a szerver,mint akár a V39,amit megint csak szinte könnyen toborzással megnyertek..

Szóval Incze valahol megértem miért favorizálod ennyire az FS-t,valahol te is mindig a tömegek vezére voltál,ugye 25-n volt szerencsém látni,hogy a KACSA ellen a Teljes OAS-t is beolvasztottad a győzelem érdekében...
Így valahol mester s tanítványa viszonyt látok bennetek,szép románc..:D

Kíváncsi lennék FS-t miért nem fikázza senki,mikor V39,s most V45 is szinte ingyen világuk volt,spártát meg még most is csak mocskolják,az ingyen világok miatt..:D

DSA-soknak meg grat,főleg Tysonka-nak,aki ugye engem nevezett még hazugnak,hogy ugyan ők nem olvadnak majd FS-el..:D

Kicsit vicc volt ez a világ,de a maga szépsége ennek is megvolt..:)
Élvezetes volt a DSA-Spárta harcait megélni/látni,valóban 2 igen jó csapat ütközött meg,aztán lett ami lett,az eredmény lényegtelen,maga a szerver élvezetes volt,FS meg talán majd 1x felmer vállalni olyan világot ahova nem kezdeti diplomáciával mer csak menni,már ha lesz addig magyar KH..:)

Incze neked még annyit ahogy olvastam elejétől külsőt te magad is Vigyorinak adtál folyamat igazat,hogy spártának indulnia kell,mert a hírnév,meg stb..
Most meg ellenkezőjét mondod,tényleg egyre nagyobb csalódás leszel ahogy öregedsz,szerintem kezd el külsőt is nyugdíjaztatni,mielőtt nevetség tárgya leszel Legendából..:)

Üdv.

Ez semmi más csak az események egy másik szubjektív nézőpontból való összefoglalása. Ami amúgy hasznos és jó. Jó mert több oldalról lehet általa megnézni ugyanazt. Egy másik nézőpont, de nem cáfolat. Főleg nem hazugsággal való szembesítés. Egyszerűen csak a másik eredményének a kétségbevonása, miközben néhány ponton ferdítésre is vetemedik. Nem lehetetlen, hogy megtette ezt Lightrex is, de ez alapján még mindig nem tudom hol.

Nézzük ellenben a Bölcskei (és Nikita?) állításokat

1. Az FS valóban nem sok mindent tett hozzá a szeróhoz.
Valóban nem, csak átment a teljes nyugaton, és eldöntötte a DSA-Sparta háborút.

2. Az FE árulása vagy szembefordulása a DA-val.
AZ FE a Sparta ellen érkezett és a Sparta ellen is fejezte be, hogy közben a DA a Sparta ellenfélből a Sparta mellé állt, az nem az FE bűne.
Az a DA döntése volt.

3. Az FS-t, vagy bárkit a Sparta részéről azzal vádolni, hogy toborzással nyertek, (mégha úgy is volt, vagy lett volna) olyan,
mint mikor a bagyoly jól megmondja a verébnek.

Ennyit találtam - amiről én külsősként is el tudom dönteni, hogy igazságtartalma nem éri el a 100%-ot.
Csakhogy Lightrex lett előbb megvádolva hazugsággal, az övében viszont én nem vettem észre ezt. Ebben kértem segítséget tőled - igaz sorszám nélkül.

És még néhány gondolat:

A Spárta kapott hideget, meleget, ez igaz. De nemcsak a Spárta. Ráadásul én emlékszem a rengeteg elismerésre is, amit az év eleji teljesítményetek kiváltott a külsős társadalomból. A Spárta hatalmasat harcolt ezen a szerveren. Most is ezt mondom: Harcosaik előtt le a kalappal. Amit a Spárta vezetői nyújtottak itt kinn, azt viszont nem tudom megdicsérni. Cinikusak voltatok és sértődöttek. Vezetőitek külsős "teljesítménye", különösen a Tiéd, Nikita rombolta legjobban a Spárta megítélését - ezen a világon legalábbis, pedig a V45 az a Spárta szervere volt, eredménytől függetlenül. Lehetett volna emelt fővel is veszíteni, de ez amit itt most tőled látok minden, csak nem ez.

Végezetül én egyszerűen csak gratulálni szeretnék (sorrend nélkül):

- Az FS-nek, mert ellentmondást nem tűrően mentek végig a világon és eldöntötték azt.
- A DSA-nak, mert 1:1-ben kihozták döntetlenre a Spárta ellen
- A Spártának, mert bevállalták ezt a világot, hatalmasat küzdöttek, és bár veszítettek 1:1-ben nem kaptak ki senkitől.
- A DA-nak, mert nyugaton megtépázták a Spártát, és megszereztéka délnyugatot.

Kicsi, de erős világ volt a V45. A V18 és a V28 után a 3. bajnokok ligája szerver. Aki itt elért valamit, annak nem kell szégyenkeznie.

Üdv: Arkh.
 

DeletedUser11248

Vendég
Nikitaa nem megsérteni akartalak,sőt azt akartam hogy állj le,mert nem méltó hozzád amit csinálsz.

Hogy mit beszélgettünk nem megyek bele,azt mindketten tudjuk,bár nekem nincs meg az írásom és többet beszélgettünk mint irtunk,a memóriámmal nincs semmi baj...sőt ha átolvasod a levelet amit tőlem beraktál abban a válasz is benne van...mondjuk az érdekes hogy honnan tudtam Cast nem akar menni,hogy eddig csak pár tag jelentkezett és hogy erre hogy mondhattam hogy menjetek..és Cast miért írta hogy nem érdekli mit írtam menni fogtok,mikor a berakott levélben azt írtam én mennék...bár erre a választ én tudom és azt is hogy nem ezt az írást kapta Cast..de azt is elfogadom amit állítasz,ha nyíltan szemembe mered állítani hogy így van,akkor rendben...akkor azt hiszem nincs is mit beszéljek többet róla....akkor azt hiszem lesz még egy Vadvirágom,amúgy is ugy viselkedsz most.

Alapműveltség része hogy aki elér egy rangot azt élete végéig megtisztelik azzal..pl.egy doktornőt a nyugdíjaztatása után is doktornőnek szólítanak...pl.Süsü bár nem játszik de vezér és sorolhatnám..és én gondolom megdolgoztam azért hogy vezérnek hívjanak...amúgy ha megfigyeled most is vezér vagyok a V45-n :p

Állj le és szed össze magad..tényleg úgy viselkedsz mint Ildikó...gyengék vagytok,gyávák vagytok,egybe is kellhettek,majd megmutassuk nektek,hiénák vagytok,olvasztással nyertetek,harcok nélkül fejeztétek be a szervert...pont mintha Vadvirágot olvasnám(nem megsérteni akarlak,csak hogy állj le,gondolkozz el ezen és meglátod hogy igazam van,nyeld le a békát és menj tovább).

Mint vezér te is tudod hogy semmi extra nincs abban amit csináltak....olvadtak...sok klán olvadt a végén a szövetségesével(ne feledjük a Spárta 3-klánból áll,akik mindig egy klánba olvadtak össze a végére),tudod nem könnyű azt támadni-foglalni aki addig esetleg a seggedet védte,oda is pofa kell...befoglaltak..ellenfelek vagytok-voltatok....miért ne tehették volna,addig is foglaltak...nincs olyan hogy megkel hagyd az utolsó faluját,ha akarod meghagyod ha nem-nem..gondolom te is foglaltál el úgy játékost hogy az utolsó faluját is elvitted..hogy nem akarták hogy a világon maradjatok,még egy faluval sem..hát ilyen a háború..hogy írtál és kérted..ha nem akar nem is válaszol,nem hogy elfogadja amit írsz..hogy mi itt irtunk egy külön kodexet erröl és hogy illik...az sehol nincs benne és jogosan foglalhatnak...max. a jóindulatukra vagy bízva..de ki tudja hogy mennyire,,utáltak"-meg,téged,Medvét... a Spártá-t...de nem tartoznak nektek semmivel...nem tartoznak hogy meghagyják az utolsó falutokat,nem tartoznak hogy kövessenek titeket a V50-re,vagy ha ott is kikaptok a V51-52-53-80-100-ra..itt volt,lejátszottátok...mindegy mi volt,elfogadtátok a harcot és veszítettetek...fogadjátok méltósággal,emelt fővel..de ha akarod sírhatsz itt tovább.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

-Revolution-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.387
Kedves Arkhimedesz2!
Spártát és a vezetőségét legkevésbé érdekli a külső fórum.Így volt ez régen is, így van ez most is.
Medve nem is olvassa, Castleai nagyszinpadnak tartja, ahova időnként betévedve mindig rájön, minek is írt ide.
Vinszent a játékért van itt, nem a külső fórumért.Ez 99% igaz a játékosainkra is.Hogy egy klánt abból ítélj meg, hogy vezetősége, hogy szerepel a külső fórumon, ez nem a mi világunk.Kinek is kéne itt megfelelni ?
Fiataloknak való ,amit aladaronék csinálnak, bohóckodás, beszólások, egymás heccelése, tökéletes.
Arra is jó, hogy pletykákat tudj meg, némi elkotyogott információkat a viták során. Ahogy ezt régen egyszer írta monster Ági, van aki Blikket olvas, ő elolvassa a külsőt..
Természetesen vannak akik a külső fórumot nagyra tartják, "külső fórum ereje", oldalakat írnak, elemeznek, magukat , klánjukat dicsérik, ellenfeleiket járatják le.. Tegyék, mit bánjuk mi, de ez engem legkevésbé érdekel, különösen "mit gondolnak rólad"...
Ettől függetlenül, van akinek az írását nagyon szeretem olvasni. Utóbbi időkben előkerültek az elemzések, talán jó irányba megy el a külső...
V45 szerver a Spárta harcolt azt írod. Igen ezen a szerveren a Spártások tudtak játszani. Többieknek nem nagyon adatott meg. Vinszentnek nem ez volt élete nagy szervere, de Castleainak sem, de nekem sem..
V24 szerveren 50:50 % úgy ütöttük egymást, hogy öröm volt nem belépni.. Ott voltak klánharcok. V20 szerveren Zola tartotta fel az egyik frontot, másikat meg Castleai... Vinszent aki kapott itt 4-5 armát, hol fogja ezt a szervert jegyezni ? Elárulom sehol...
Amikor a szerver elején felsorakozott a DSA, majd még csatlakoztak hozzájuk black moonék, akkor mondtuk azt Castleaival, ha még Vinszent is a másik oldalon lenne, akkor be is jelentenénk, mi ide csak pp jöttünk..
Aztán mi lett ?
Ilyen játékosállomány amivel felsorakoztak végig verték volna szervert, ha nincs előre lepacsizva, engedik a játékosokat játszani..De nem engedték.
Tessék, ismételten romboltam a Spárta megítélését, aki ebből ítélkezik egy klán felett.
V45 a vicc szervere, mondjatok még egy olyan szervert, ahol 55 % klán egybeolvad a 41 % klánnal...
-------------------

Megakadt az a k...a béka a torkomon:D
Jogos amit írtál...


Nikitaa, nekem nincs problémám veled, de kezdesz rossz útra térni.
Ha a Spártát -beleértve a vezetőséget is- nem érdekli a külső, akkor miért itt próbálod bizonygatni, hogy miért kaptatok ki és hogy mennyire szemét volt az FS meg a DSA ezen a szerón? Mást sem csinálsz csak hárítani próbálsz, becsmérled az ellenfeled ahelyett, hogy magadba néznél és tanulnál a saját hibáidból, mert még mindig állítom, ha nincs az a sok vezetőségi hiba akkor lett volna esélyetek. Ez a hajó elúszott, fogadd el és lépj túl.
Hiába jössz itt az olvadással, hogy nem játszotta le egymás között az FS és DSA, szerintem pont hogy így volt fair. Kezdetektől fogva szövetségben voltak, végig harcolták a szervert, a másik fél nélkül jóval nehezebb dolga lett volna akármelyik klánnak. Arch és Light is korrekt vezető, mérlegelték a dolgot és így érezték a legjobbnak, fogadd el a döntésüket és kész. Egyáltalán miért fáj neked ez? Ti már kiszálltatok a játékból, rátok nincs kihatással ez. Azzal meg kár jönnöd, hogy hazudtak mert mindegyik azért regelt be, hogy nyerjenek és most az olvadással a saját szavukat cáfolták meg, mert mindkét klán nyert, függetlenül attól, hogy páran nem kapnak egy plecsnit.
Szerintem inkább ne folytasd ezt, mert azok ellenszenvét is kiharcolod, akik eddig úgymond semlegesek voltak veled/veletek kapcsolatban és ez még 50-re is kihatással lehet. Személy szerint én úgy voltam vele szabadúszóként, hogy ha Arch nem jön velem akkor felkereslek titeket és ha úgy adódik veletek megyek 50-re, de ha a vezér így viselkedik abból én nem kérek.
 

DeletedUser12127

Vendég
Kedves Arkhimedesz2!
Spártát és a vezetőségét legkevésbé érdekli a külső fórum.Így volt ez régen is, így van ez most is.
Medve nem is olvassa, Castleai nagyszinpadnak tartja, ahova időnként betévedve mindig rájön, minek is írt ide.
Vinszent a játékért van itt, nem a külső fórumért.Ez 99% igaz a játékosainkra is.Hogy egy klánt abból ítélj meg, hogy vezetősége, hogy szerepel a külső fórumon, ez nem a mi világunk.Kinek is kéne itt megfelelni ?
Fiataloknak való ,amit aladaronék csinálnak, bohóckodás, beszólások, egymás heccelése, tökéletes.
Arra is jó, hogy pletykákat tudj meg, némi elkotyogott információkat a viták során. Ahogy ezt régen egyszer írta monster Ági, van aki Blikket olvas, ő elolvassa a külsőt..
Természetesen vannak akik a külső fórumot nagyra tartják, "külső fórum ereje", oldalakat írnak, elemeznek, magukat , klánjukat dicsérik, ellenfeleiket járatják le.. Tegyék, mit bánjuk mi, de ez engem legkevésbé érdekel, különösen "mit gondolnak rólad"...
Ettől függetlenül, van akinek az írását nagyon szeretem olvasni. Utóbbi időkben előkerültek az elemzések, talán jó irányba megy el a külső...
V45 szerver a Spárta harcolt azt írod. Igen ezen a szerveren a Spártások tudtak játszani. Többieknek nem nagyon adatott meg. Vinszentnek nem ez volt élete nagy szervere, de Castleainak sem, de nekem sem..
V24 szerveren 50:50 % úgy ütöttük egymást, hogy öröm volt nem belépni.. Ott voltak klánharcok. V20 szerveren Zola tartotta fel az egyik frontot, másikat meg Castleai... Vinszent aki kapott itt 4-5 armát, hol fogja ezt a szervert jegyezni ? Elárulom sehol...
Amikor a szerver elején felsorakozott a DSA, majd még csatlakoztak hozzájuk black moonék, akkor mondtuk azt Castleaival, ha még Vinszent is a másik oldalon lenne, akkor be is jelentenénk, mi ide csak pp jöttünk..
Aztán mi lett ?
Ilyen játékosállomány amivel felsorakoztak végig verték volna szervert, ha nincs előre lepacsizva, engedik a játékosokat játszani..De nem engedték.
Tessék, ismételten romboltam a Spárta megítélését, aki ebből ítélkezik egy klán felett.
V45 a vicc szervere, mondjatok még egy olyan szervert, ahol 55 % klán egybeolvad a 41 % klánnal...
-------------------

Megakadt az a k...a béka a torkomon:D
Jogos amit írtál...

Kedves Nikitaa!

Természetesen nem kell itt megfelelni senkinek. Aki ide ír, itt jelen van, azok nagyon kis százaléka csak, akit megfelelési kényszer mozgat a megnyilvánulásaiban. Van aki megnyilvánulásai révén hatást akar gyakorolni, és van aki csak simán a feltűnést keresi. Egy dolog biztos viszont minden esetben: A külső fórum a visszaigazolás terepe, ahol a reakciókból, mint vezető leszűrheted milyen hatást gyakoroltál a tevékenységeddel a játékbeli tágabb környezetedre. És persze benyomásokat szerezhetsz másokról, amit a legtöbb esetben nem kell véresen komolyan venni, mert ha leveszed belőle a szándékos zavarkeltés szándékát, illetve egyeseknél a feltűnési vágyat, akkor a legtöbb beírás a helyén kezelhető.

Értem én, hogy nem érdeli a Spárta vezetést a külső, de valahogy mégis témákat dobsz fel és válaszolgatsz a mások által feldobottakra. :)
Nincs ezzel semmi baj, de ha nem érdekelne, akkor nem tennéd. És hibát követnél el, ha nem tennéd. A magyar KH történetében legsikeresebb klán, a Spárta egyik vezetőjeként egyszerűen nem teheted meg, hogy ne használd a fórum adta lehetőségeket. Egy klánról alkotott képet a jövő világok szempontjából nagyon is befolyásol a klán vezetőinek külsős szereplése. Nem mondom, hogy itt dől el, hogy egy klánt ellenfélként vagy szövetségesként látna szívesen a következő világon az ember, de az mindenképp, hogy milyen előjellel közelítsen hozzá. A V45-ön mindenki a Spártát akarta legyőzni.
Az eddigi győzelmeitek mellett lehet a külsőnek is volt némi szerepe ebben.

Persze mondhatod, hogy hogy jövök én ahhoz, hogy a magyar KH csúcsát jelentő Spárta vezetését oktassam ki a külső használatáról, és érthető is volna.
De mivel a magyar KH legsikeresebb klánjának egyik vezetőjét szólítottam meg, hiszem, hogy nem így gondolkodsz. Ugyanis, ha így gondolkodnál, nem jutottak volna olyan magasra, mint ahová elértetek. Ezért merészelem a saját tapasztalataimat megosztani veled, mert a korábbi beírásaidban megnyilvánuló sértettséget és cinizmust nem gondolom Hozzád és a Spártához méltónak. Betudom ezt annak, hogy szívvel lélekkel vitted ezt a klánt, és roppant nehéz feldolgozni egy bukást. Főleg úgy, hogy soha nem volt még részed ilyenben.
 

-Revolution-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.387
Majd ha lezárták a szervert, te is informáltabb leszel..
V50 szerverre Zola tér vissza, vezetőség is másabb lesz, meg úgy minden.. a régi játékosaink kapnak helyet,akiket megkeresünk.. Nem akarunk gyűjtőklán lenni, ne vedd sértésnek, de nem.

Hidd el, Arch mellett azért sok infóhoz hozzá jutottam, ettől függetlenül persze kíváncsi vagyok az irományodra.
Értem, szóval ti csak a szerveren szoktatok toborozni, előtte nem. :D Viccen kívül legalább ebben ugyanaz az álláspontunk, majd ellenfélként találkozunk. :)
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Én úgy gondolom, a Spartanak hosszabb távon jót tett, hogy itt kikapott. Lehullott róluk az átlagkh-s szemében meglevő verhetetlenség mítosza. Ha 45 helyett 46-on indulnak, azt olyan fölényesen megnyerték volna, mint az utolsó győzelmeiket, de nem fejlődtek volna. Mostmár nincsen a magyar KH-nak egy ilyen mumusa, aki ahol indul, nyer. Mostmár a Sparta is "csak" egy klán, ugyanúgy nyer, vagy veszít, mint akármelyik másik, csak már elég sok sikerük van. Nekik is jobb szerintem, hogy egy kicsit lejjebb tudnak kerülni a radarról.

1 évvel ezelőtt azt kapta a Sparta mindenkitől, amit most az FS a Spartatól. Ez engem nem lep meg, és szerintem nagyon is tudatosan akarnak új "közellenséget" fabrikálni az FS-ből. De a vereségüknek túl nagy feneket kerít mindenki. Kikaptak? Igen. Ettől az FS-től és DSA-tól szégyen kikapni? Nem.

Külső. Akinek van egy kis rálátása a dolgokra, az a külsőt mindig helyén tudja kezelni. Nem szabad több komolyságot adni neki, mint amennyit érdemel. Olyan ez, mintha Te a Magyar Kosárbajnokságban jó vagy, akkor ebből következne az is, hogy az NBA-ben is jobb vagy mindenkinél.

(Ettől függetlenül ne hagyjátok abba, nekem tetszik a külsős jampizás, amit csináltok :D )
 

DeletedUser12127

Vendég
Én úgy gondolom, a Spartanak hosszabb távon jót tett, hogy itt kikapott. Lehullott róluk az átlagkh-s szemében meglevő verhetetlenség mítosza. Ha 45 helyett 46-on indulnak, azt olyan fölényesen megnyerték volna, mint az utolsó győzelmeiket, de nem fejlődtek volna. Mostmár nincsen a magyar KH-nak egy ilyen mumusa, aki ahol indul, nyer. Mostmár a Sparta is "csak" egy klán, ugyanúgy nyer, vagy veszít, mint akármelyik másik, csak már elég sok sikerük van. Nekik is jobb szerintem, hogy egy kicsit lejjebb tudnak kerülni a radarról.

Biztos, hogy jobb. Kérdés csak hogy hogyan használják ezt a vereséget? Leamortizálta őket, vagy pedig csak még jobban feltüzelte? Majd a V50-en kiderül.

Igazad van, nincs veretlen élő klán már a magyar KH-n. Olyan van, akik veretlenként vonultak vissza, de egyrészt nem 5 győzelem után, másrészt azoknak már csak a szájuk járhat.Ennél nagyobb hatásuk aligha lehet.
 

-Archangel-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.327
Majd ha lezárták a szervert, te is informáltabb leszel..
V50 szerverre Zola tér vissza, vezetőség is másabb lesz, meg úgy minden.. a régi játékosaink kapnak helyet,akiket megkeresünk.. Nem akarunk gyűjtőklán lenni, ne vedd sértésnek, de nem.

Elèg lett volna annyit irnod, hogy nem. Fölösleges volt elè ez a kamuduma,mert igy valóban sèrtő.
Ami a kérésedet illeti,eléggé felháborodtam rajta,hogy a tagok foglalják a megmaradt faluitokat is,szerencsére vissza tudom fogni magam,igy először kimásztam ide is.
Ahol azt láttam,hogy elhordasz minket mindennek. És utána kéred,hogy ugyan szóljak már rájuk? Te provokáltad ki ezt,nekem meg nincs jogom megtiltani nekik a foglalást,ugyanis sehol nem áll az a szabályzatban,hogy nem szabad elfoglalni valakinek az uccsó faluját. Amit adsz,azt kapod.

Ami a győzelmet illeti,nem értem mi vele a gond? Nem különbözik semmiben attól,mikor egy klán a 2 akadémiájából meg a főklánból állitja össze a győztes csapatot. Együtt harcoltunk,együtt nyerünk.
Egy rossz szavad nem lehet a játékunkat illetően se,ugyanis nem toboroztunk tagokat sem tőletek sem mástól,nem arra játszottunk,hogy aljas módszerekkel győzzünk le titeket.
Egy szövetségesünk volt végig,és szinte ugyanazzal a tagállománnyal nyomtuk végig az egész szerót.
Mégis mi az a hatalmas bűn amit elkövettünk,azon kivül,hogy véget vetettünk a veretlenségeteknek?

Értem,hogy frusztrált vagy de azért legyen már egy határ.
Ami a v50et illeti,[DSA] nem lesz,valószinüleg utána se már,hacsak nem áll be valami nagy változás a szabadidőnket tekintve,amit kétlek.
Viszont az én szerény személyem elfogadja a kihivást és ott lesz ellenetek.
Ha az FS indul akkor nyilván velük,ha nem akkor meg kiderül,valszeg csak pár ismerőssel mint régen.
Megjegyzem,ha inkább v51en indul az FS,azt is megértem. Nektek meg nincs okotok háborgásra miatta. A v45öt is úgy vállalták be,hogy inkább 46ra mentek volna mégis bejöttek ellenetek. Most v51re terveznek és meglepődnék ha megint rálehetne beszélni Lightot az 50re.
Különben is,a győztesnek kell eldöntenie,hogy megtiszteli-e a vesztest egy visszavágóval,nem pedig forditva :)

Na meg számomra érdekes ez a mostani állás. Nem tartanak már tőletek a klánok úgy mint régen,ugyanis bizonyiték van rá,hogy az nem verhetetlen.
Igy most azzal riogatjátok a népet,hogy Zola visszajön.
Mintha valami félisten lenne,a Spárta vele is ugyanúgy verhető mint nélküle,szóval az ellenfeleknek üzenem,hogy nem kell befsni :D
 

tibax

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.445
Lehet hogy rossz a memóriám, de mintha V45 elrjen is valami hasonló nagy dumák voltak, és ahogy láttom V50-re is úgyan ekkora pofával, sőt nagyobbal indulnak, de kérdem én, ha ezek után Még nagyobb tulerő várja/fog össze ellenük, es ismet bukás lesz a vege, akkor majd V51 előtt lesz ismét az, hogy na na gyertek ha ver a F.... - ban? :rolleyes:

En sajat magamból ki indulva, tudom azt mondani, hogy nikitta provokálása itt külsőn, egy uj lendületet és célt adót nekem(V45) , és ezek után hany olyan tag lesz V50-en ellenük? Hány olyan játékos(klán) lesz ellenük akik pl sokkal jobak nálam, akik azt gondolják, h gyertek adjunk a spártának, mert nagy a szájuk?! :eek:

Az ilyen dolgokal, csak anyit érsz el Andi, hogy sokkalta tobb játékost, illetve klánt ösztönzől ara hogy ellenetek menjenek.

Sok olyan játékos múltját döntheted romokba, akik FEL ÉPÍTETTÉK a spárta múltját, akik napi szinten dolgoztak azon, hogy ilyen mértékű múltja legyen a spártának!

Lehet most kicsit nagyot fog szólni, de ezeknek a megnyilvánulásoknak köszönhetően, lehet hogy V40 lesz a utolsó spárta győzelem, mert benne van a pakliban az, hogy ezután "kövessék a spártát" es ott tegyenek keresztbe ahol tudnak :)
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Lehet hogy rossz a memóriám, de mintha V45 elrjen is valami hasonló nagy dumák voltak, és ahogy láttom V50-re is úgyan ekkora pofával, sőt nagyobbal indulnak, de kérdem én, ha ezek után Még nagyobb tulerő várja/fog össze ellenük, es ismet bukás lesz a vege, akkor majd V51 előtt lesz ismét az, hogy na na gyertek ha ver a F.... - ban? :rolleyes:

En sajat magamból ki indulva, tudom azt mondani, hogy nikitta provokálása itt külsőn, egy uj lendületet és célt adót nekem(V45) , és ezek után hany olyan tag lesz V50-en ellenük? Hány olyan játékos(klán) lesz ellenük akik pl sokkal jobak nálam, akik azt gondolják, h gyertek adjunk a spártának, mert nagy a szájuk?! :eek:

Az ilyen dolgokal, csak anyit érsz el Andi, hogy sokkalta tobb játékost, illetve klánt ösztönzől ara hogy ellenetek menjenek.

Sok olyan játékos múltját döntheted romokba, akik FEL ÉPÍTETTÉK a spárta múltját, akik napi szinten dolgoztak azon, hogy ilyen mértékű múltja legyen a spártának!

Lehet most kicsit nagyot fog szólni, de ezeknek a megnyilvánulásoknak köszönhetően, lehet hogy V40 lesz a utolsó spárta győzelem, mert benne van a pakliban az, hogy ezután "kövessék a spártát" es ott tegyenek keresztbe ahol tudnak :)

Csakhogy ne legyen igazad beregelek a spartahoz v50-re :rolleyes::p:p:p:p
 

DeletedUser11248

Vendég
Csak úgy kíváncsiságból...azon kivül hogy Zola visszatér..vagyis lesz Spárta..lesz SBT..ki indul még V50-n??

messala ott lesz,de mint írja csak ellesznek hogy egyet utoljára legyenek együtt..állítólag DJ is indul egy klánnal...de ki lesz még..Zsemle sem megy ha jól olvastam,vagyis egy klán megint kiesett :D...mert ez eddig semmi extra,sima világnak ígérkezik...
 

ati.mached

Well-Known Member
A reakció pontszáma
4.055
Én tisztellek meg becsüllek titeket, de a “bukás” és a “bukás” közt is van külömbség.
Persze közöm sincs egyik klánhoz sem de véleményem azért lehet.

Véleményem szerint ugye a Spártának esélye nagyon kicsi volt hogy nyerjenek.
Az hogy az elején jobban dipózott volna délnyugaton? Csak valamivel hoszabb lett volna a szerver,akkor sem nyertek volna.Ott is majdnem mindenki Spártát met ütni.
De kérdem én, nyert volna bármelyik aktív klán is a Spárta helyében???
NEM.
FS meg a DSA is egyénileg szerver győztes klánok, akik bármely világot megnyerhetik amelyiken indulnának.
Bármelyiket.
De ez ugyanúgy vonatkozik az SBT-re, Hydrára,Hordára is...
csak kiváncsi lennék ennek fényében ha összeállna a Horda és a Hydra 51-re az FS ellen, lenne esélye az FSnek? Vagy a DSAnak?
Kicsi a valószínűsége.
Ezért nem értem a Spárta vezérét, kapaszkodását.
1-1 ven nem kaptak ki, 2:1ben meg bármelyik klán kikapott volna.
Amit leharcoltak DSA fronton az fenomenális volt mindkét részről.
Emlékszem Vinsz mindhárom LE pontban kimagaslóan vezetett.
Voltak ott éjjszakázások bőven...

Szóval jó szerver volt ez, amit a megérdemelt klàn nyert meg ;)

(utolsó falukat tényleg illene meghagyni, az már nem oszt nem szoroz)
 

DeletedUser16135

Vendég
na,ez volt egy korrekt hozzászólás :) (véleményem,mint ex-DSA már rég nem aktiv tagja a világnak)
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Csak úgy kíváncsiságból...azon kivül hogy Zola visszatér..vagyis lesz Spárta..lesz SBT..ki indul még V50-n??

messala ott lesz,de mint írja csak ellesznek hogy egyet utoljára legyenek együtt..állítólag DJ is indul egy klánnal...de ki lesz még..Zsemle sem megy ha jól olvastam,vagyis egy klán megint kiesett :D...mert ez eddig semmi extra,sima világnak ígérkezik...

Elvileg ASG is megy... :p
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Hát akkor szabadok lesznek :) Viccet félretéve, az a világ addigra nem fog végezni szerintem, nagyon lassú a setup. Ellenben 47 érdemi része lezárulhat addigra.
 
A reakció pontszáma
1.189
Lassan itt az ideje a búcsúzkodásnak, köszönöm a Spartanak, hogy kiállt erre a szerverre, nagyon jókat harcoltunk mind egyénileg, mind klánként (DSA vs. Sparta) itt a részünkön! Kiemelném vinszent játékát, aki megint hozta szokásos agresszív és taktikus játékát, ez tényleg egy Bajnokok Ligája szerver volt, örülök, hogy mindegyik szerón győztesként kerülhettem ki :)

Azért a DSA chat-szoba csodákra képes, aki azt túléli, az a Spartat is le tudta győzni :D

Nikitaa, szerintem nem kéne ennyire felfújni a vereséget, túlerőben kaptatok ki, de ez a vereség Nektek győzelemmel ér fel, mert sok tag válláról levette a terhet, a győzelem kényszerét, innentől felszabadultan játszahttok legközelebb, mert nem biztos, hogy ti lesztek a szerver esélyesei, így talán nem mindenki ellenetek fog készülődni.

Köszönöm azoknak, akik elviselték a sok hülyeségem (és a videóim), már egy ideje csak a társaság miatt vagyok itt, a játék egyre jobban háttérbe szorul. Főleg mostanság és a jövőben, úgyhogy sajnos már nem tervezek indulni több szerón, abbahagyom itt a csúcson :)

Az elemzéseket majd szerverzárás után, addig is irány befoglalni minden sparta falut. Jaj bocs, ezt nem ide :D
 
Utoljára szerkesztve:
Fent