=Random= vs [DSA]

Melyik klán nyeri a háborút?


  • Összes szavazó
    74

DeletedUser14522

Vendég
Ilyen különleges lennék? :) Pedig csak egy nagypofájú fiatal vagyok, aki ráadásul ezen csevegő világán csúnyán leszerepelt :) Yugi legalább küzdött.

khm, nagypofájú fiatal tavaly voltál, meg azelőtt ... a fiatalság amúgy is véget ér a kapunyitási pánikkal :) ... itt és most már nagyöreg vagy :D
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.223
Sir Antoán de la Főséfbá:

DSA-tól foglalt: 460, ebből 9 önfoglalás -> 451
DSE-től foglalt: 32, ebből 0 önfoglalás -> 32
DST-től foglalt: 51, ebből 0 önfoglalás -> 51
PFF-től foglalt: 371, ebből 40 önfoglalás -> 331
A-tól foglalt: 21, ebből 0 önfoglalás -> 21
SzH-tól foglalt: 1, ebből 0 önfoglalás -> 1


Összesen: 887 belső


szala1:

NNA-tól foglalt: 21, ebből 0 önfoglalás -> 21
R-től foglalt: 921, ebből 269 önfoglalás -> 652
első kis R-től foglalt: 28, ebből 0 önfoglalás -> 28
második kis R-től foglalt: 8, ebből 0 önfoglalás -> 8

Összesen: 709 belső

Antoán: 74 barbár

Szala: 168 barbár

LET:

Antoán: 85 millió

Szala: 210 millió

LEV:

Antoán: 261 millió

Szala: 46 millió

Támogatás:

Antoán: 10 millió

Szala: 10 millió

LE:

Antoán: 356 millió

Szala: 266 millió

Tisztán belsőből Antoán 178-as fórral bír, ebben igaza volt tg-nek, ha a másik ingyenfalut, a barbit nézzük, ott szala van 94-es előnyben. Támadásban szala, védekezésben antoán nő egyértelműen nem csak a másik, de a mezőny fölé is. Mivel az egyik adta a pofonokat egész szerveren, a másik meg kapta, így érthető hogy csak egyikben kiemelkedőek. LE-ben Antoán előnye annak köszönhető, hogy folyamatosan ütve van, ha szala támadva lenne, LE-ben lehetnének azonosak. Támogatóban mindkettő kritikán aluli.

A két mamutfiók ami volt V38-on teljesen hasonló a mért statisztikákban, egyiknek itt, másiknak ott van előnye. Az alaptézis, miszerint Antoán a belsőkirály, helytálló, de korántsem annyira, mint itt le van festve. Viszont azt nem értem, ha ennyire "relatíve hasonló" a két fiók, akkor az egyik miért van baszogatva, míg a másik miért nincs, azt leszámítva, hogy szala a Te oldaladon van, illetve hogy szala a V38 alatt indokolatlanul sokat volt basztatva?


És ez nem vigyómatek, mert ott elhagynám, amibe neked van igazad, görcsösen keresném, hogy mibe nincs, és ha találok olyat, akkor 3 hónapig azt hajtogatnám, plusz full indokolatlanul betámadnék ide oda :)
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.223
khm, nagypofájú fiatal tavaly voltál, meg azelőtt ... a fiatalság amúgy is véget ér a kapunyitási pánikkal :) ... itt és most már nagyöreg vagy :D

Miért, mi változott? Szerintem semmi. Max annyi, hogy többször járatom le magamat, de pozitív irányú fejlődést nem tapasztaltam, csak a játékban.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.223
Ideje lenne lelőni, megint többet vagyok itt, mint kéne, meg még a hülye ambícióim is előjöttek, hogy 31-es meg 38-as szerepvállalásomról is írjak mesét, úgyhogy tiltassatok már ki :D
 

DeletedUser18914

Vendég
Amugy ha nincs Legoresa ez egy kiveteles szerver lehetett volna, hisz ritka az olyan szerver amelyiken nincsenek armanykodasok, es itt nem voltak, hiszen minden csata az elejetol ezdve karddal dolt el nem olvasztasokkal.
na de ki is ez a Legoresa....
egy kis elemzes rola:)
Egy senki volt amikor a DSA eselyt adott neki, valoszinuleg kiugrott a borebol hiszen a v34-en pofan volt vagva rendesen...(ha meg lesz kozos vilagunk akkor is pofan lesz). Latszott mar az elejen rajta, hogy van egy kis pp je na...azzal par hetig ellensulyozni tudja az alkalmatlansagat...na meg volt egy bizonyos ravolution dualtarsa aki vele ellentetben nem volt egy ....revolution amig volt Legoresa fiok haladt is hisz, o farmolt :)Ezek utan Legoresa fiok egy haszontalan frontfiok lett nagy lehetosegekkel, hiszen ha abban a fiokban egy jobb jatekos van, pilvoval, es gorccsel lazan a Random sziveig mehettek volna...pilvoek el is indultak de nem volt aki segitsen nekik abban az idoben tamadasokban.
ezek utan Legoresa gondolt egy nagyot :D Ha nem tudok frontharcos lenni , MAJD leszek vezer :)))na itt kezdodott a vesszofutas, kihasznalva azt, hogy R fokozta a nyomast es Billynek keves ideje volt, legoresafut fat hazudott mindenkinek :) mivel Billynek ideje nem engedte ezt lereagalni igy kitudta szedni a tagokat, de nem azert, mert o nagy harcos vezer, hanem mert a tagok egymashoz nottek a harc folyaman...na itt fordultam ki en is magambol es mentem at gecibe, ugy szivattam ezek utan Legoresat ahogy akartam, ha kedvem volt lekataztam, ha kedvem volt bementem a vezeri forumara odakoptem egy hsz,t stb...es ezeket miert csinaltam...egyszeru folyamat bizonyitottam az alkalmatlansagat es emberi semmiseget :) Akkor dontottem, el, h ezzel nibcs mit kezdeni mikor felhivta telefonon az =SZH= vezernojet es alpari modon ordibalt vele, szegeny lany zokogva jott es meselte, h mekkora paraszt ez a Legoresa...ide me irhatnek hasnlo eseteket de nem a lejaratas a celom hanem a tenyek leirasa, hogy mi vezetett ehez a 38 as vegjatekhoz(szerverveghez).
Ketszer tortent meg az, hogy a Random nem talalt rajtunk fogast es kereste hol tudnanak betorni, mind a ket alkalommal Legoresa fiokon keresztul jottek be, eloszor a Hasek fiokot belsozte(hiaba kertem felet mondvan nalam jobb kezekben lesz), be is bukta...ellenallast nem tanusitott, arma naopjan hirtelen odalett szegeny kisvarga kellett szivjon az o fiokjaban...a masodik esetnel pilvo belsozesebol kapott falvakat bukta be, pedig szegeny pilvo azelott mennyit kuzdott, h megtartsa azokat a falukat...
Diohelyban kb. ennyit errol a....most 44 en vitezkedik, gyenge jellemkent olvadt is :)a harc tavol all tole...en kiakartam hivni 45 re, de nem engedik vezereim, azt a valaszt kaptam, hogy gyenge es jelentektelen ellenfeleket nem hivunk ki, es bekellett lassam jogos is reszukrol...
 

DeletedUser18785

Vendég
Yugi jellemtelen szardarab vagy ennyi.

Aki a saját barátait zsarolja nem ember, te ezt megmutattad, a szánalmas vezéred meg azt mutatta meg, hogy kell elmenekülni egy jó szerverről. Ölébe hullott valami 34-en és azt hiszi lett valaki. 42-n olvadt a DSA is nem? Akkor Billy is távol áll a harcoktól? Mikor engem kritizálsz jusson eszedbe, hogy Te voltál az aki végig a "barátai" ellen-szervezkedett. Elhiszem, hogy ész nélkül nehéz élned, de hogy a szar is folyik kifele a szádból már kicsit sok, úgyhogy amikor engem kritizálsz billyt is kritizálod.. de ajánlom olvasd el párszor mert nehéz lesz felfognod. Egyébként billy miért nevezte át a Gmf-et? Nem volt ott Mulán. Mi miért léptünk le? Mert nem volt itt billy. Hiába próbálsz lejáratni nem fog összejönni
 

DeletedUser18914

Vendég
nem szervezkedtem a barataim ellen, most is hazudsz, mint ahogyan folyamatosan vegig...
en a barataimmal mindent megbeszeltem es koszonjuk szepen megyunk kozosen 45 re.
42 en a DSA tudtommal pp ni volt jelen :D
ossze vissza irsz dolgokat amikrol fogalmad sincs...34-rol meg semmit nem tudsz, szal ne is irj, ott elvoltal verve mint ahogyan szinte minden szervereden.
 

DeletedUser18785

Vendég
El voltam verve? :D Mit szívtál? :) Arch keresett fel minket, hogy menjünk 38-ra így azt a világot ott befejeztük :D Hazudozni pedig nem én szoktam, de nyilván nem látod a fától az erdőt semmi baj, élj a kis képzeletbeli világodban ott még talán van aki hisz neked, mert élő ember szerintem már a kérdéseidet sem hiszi el :)
 

DeletedUser18914

Vendég
El voltam verve? :D Mit szívtál? :) Arch keresett fel minket, hogy menjünk 38-ra így azt a világot ott befejeztük :D Hazudozni pedig nem én szoktam, de nyilván nem látod a fától az erdőt semmi baj, élj a kis képzeletbeli világodban ott még talán van aki hisz neked, mert élő ember szerintem már a kérdéseidet sem hiszi el :)
huuu tudnal mekkorat tevedsz :) majd lesz egy kis meglepetesem szamodra :)
 

DeletedUser18914

Vendég
ha lett volna pici batorsagod megvarod 45 ot es jossz ellenunk...ja de akkor abbol a 6 emberbol is csak 2 ment volna veled :)))
 
Fent